bugün

Ümit Özdağ in gösterdiği adaya oy vereceğim. 11 Mart ı bekliyorum.
masanın aldığı aday isimi bu adam olmalıydı.
Tarafımca hayli oy alacak isim, ve de cumhurbaşkanı olacak kalitede bir yönetici sıfatı vardır . Neyse olan oldu artık.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Kk yerine bu adamı tercih ederdim ama gel gör ki hdp liler sevmez.
bazen her şeyin düzgün gitmesi gerekir ve sadece bir kere şansınız olur. oldu oldu, olmadı hak etseniz bile Muharrem ince gibi olursunuz. hayat böyle bir şey...
2 senedir adama "saraydan para alıyor" diye iftiralar atıyorlardı, "en fazla %1 oy alır" diye dalga geçiyorlardı. Şimdi adamın estirdiği rüzgarı görünce korkmaya başlamışlar adaylıktan vazgeçirmeye çalışıyorlar. Bakıyorum kktroller düne kadar küfrettikleri ince'yi övmeye yalamaya başlamış. "ince'yi de çok seviyoruz nolur birleşin" demeye başlamış.
Yine kokuşmuş CHP'ye geri dönerse, gözümde, tam bir hayal kırıklığı olarak kalacaktır.
Kürtçüler,pkk yandaşları, fetöcüler, cihangir solcuları ne kadar zararlı cemiyet varsa bir olmuş ince'ye aday olma diyor. Hem kel hem fodulsunuz. akp seçmeninden kılıçdaroğluna oy çıkmaz akp'den oy koparabilecek milli değerlere sahip çıkabilecek tek aday ince ama işinize gelmiyor. Bu kadar ülkesini düşünseydi o kadar tepkiye adaylığını koymazdı loser zat. Siz aday olmayın asıl.
muharrem ince'nin kılıçdar'dan daha fazla bu toplumda karşılığı olduğu herkesçe biliniyor. Akp'den ve mhp'den kopan ama kılıçdar'a asla oy vermeyecek pek çok insan rahatlıkla ince'ye oy verebilir. Bu durumda kılıçdar ülkesini düşünüyorsa eğer o adaylıktan çekilsin ince'yi desteklesin.

Ne güzel kaybetme bahanelerini de şimdiden bulmuşlar. 2. turda kaybederlerse suçlu ince olacakmış, milyonlarca insan aday olma diye bas bas bağırmasına rağmen inatla aday olan kılıçdar olmayacakmış yani.
CHP'li kurmayların kendisine milletvekilliği adaylığı teklif edeceklerine ilişkin iddiaya "Dereyi görmeden paçaları sıvamam" yanıtını vermiş siyasetçi.
https://tinyurl.com/ymta6dc3
Hiç kimseyle bir şey konuşmadım yazan haberi retwitlemiştir.

Masa medyası gene algı suikastinde.

görsel
Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verip, aday olmamalıdır. Yoksa akp’ye menfaat sağlayacaktır.
En fazla %1 alır deyip görmezden geldikleri adam şimdi götlerini tutuşturdu. O yüzden rüşvetle masaya katmaya çalışıyorlar. Ama bu adam yolundan dönmez. Aday olacak ve benim de oyumu alacaktır.
oyumu alacak siyasetçi. ben 2. tura kalaacğını düşünüyorum acayip umutluyum nedense.
ilk tur kendisine oy vereceğim. Lakin kendisinin ikinci tura kalamayacağını düşünüyorum. ikinci turda da sırf akp gitsin diye Kılıçdaroğlu'na veririm oyumu. Biz kimileri gibi "Mansur aday olursa oy vermeyiz o faşiste" deyip AKP'nin ekmeğine yağ sürecek tiplerden değiliz efendim, evet.
Sarayın adamıdır. Seçim bunun yüzünden 2. tura kalırsa akp dalavereyle kazanabilir.
Masa trolleri damlayıp aday olma diye algı yapmaya gelmiş.

Aday olacaktır ve destekleyeceğiz.
--spoiler--
sarayın adamıdır. seçim bunun yüzünden 2. tura kalırsa akp dalavereyle kazanabilir.
--spoiler--

Suçluyu da şimdiden belirlemişler. Yani seçim kaybedilirse suçlu muhaliflerin bile çoğunluğu onu istememesine rağmen zorla aday olan kılıçdar değil Suçlu gene Muharrem ince, ulusalcılar vs. olacak Kılıçdar da istifa etmeyecek anladık.
yüzde 2.2 civarı oyu varmış. şaşırdım. bir de propaganda yapacak paraları olsa mhp yi geçecek demek ki. ama eksik olan şu ki. tamam sen vaqrsın, güzel şeyler de söylüyorsun. peki kadron kim? partiden bir ikinci isim aklına geliyor mu? yok..

görsel
Şu konjüktürde tutar da aday olursa siyaset sahnesine kara bir leke olarak geçer.
görsel
ilk kez sandığa gidecek olanların hemen hemen hepsinin oyunu alacak olan kişi.
2018'deki seçimden beri adamı bitirmek için o kadar çok uğraşıyorlar ama bitmiyor. Hala bir sürü insan onu sevmeye devam ediyor. Bakıyorsun sokak röportajlarında gençlerin çoğunluğu Muharrem ince'ye oy vereceğini söylüyor.

Bütün muhalif medya(halk tv tele1 sözcü cumhuriyet evrensel birgün diken) kılıçdaroğlu'nun arkasında. iyi parti, hdp, Saadet, deva, gelecek, dp vb. sayısız parti kılıçdaroğlu'nun arkasında. Hepsi de Muharrem ince'yi itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yapıyor. ama buna rağmen pek çok insan birinci turda kılıçdaroğlu'na değil ince'ye oy vereceğini söylüyor.

Senin elinde bu kadar propaganda gücü varken, ince'nin elinde ise hiçbir propaganda gücü yokken bu kadar çok insan ince'yi sana tercih ediyorsa demek ki sende Bir sorun var demektir.
Adamda şans olacak derler ya ha işte bu.
Tum derdi sağlam bir koltuk olan "adam kazandi" sen ancak bu ülkede bu vizyonla ekmek yersin
Ne diyeyim şans iste.
şans demek ha?

hahaha.

adamın dip dalgası yıllardır deprem ile ilgili yaptığı uyarı videolarıyla başladı.

siz laylaylomdayken bu adam her açıklamasında memleketi düşünüyor, deprem konusu da bunun örneklerinden biri.

deprem bu denli gündeme gelince birden herkes "aaa adam haklıymış." dedi.

gerisi zaten şu an spontane gelişmeye devam ediyor.

siz ittifaklara bir bakın "kimleeer kimlerle kol kola geziyor".
aşırı derecede kıl oluyorum bu adama. chp sayesinde aldığı oylarla kendini bir şey sandı gitti parti kurdu. sürekli chp ye kılıçdaroğluna laf atıyor. şimdi gitmiş yine aday olmuş. bakalım o aldığı oyun üçte birini alabilecekmi hayin.