bugün
- kemal kılıçdaroğlu16
- kılıçdaroğlu istifa etsin diyenler akp lidir10
- karpuzcu libos panda23
- hadi sırayla sadece birimizi ilgiye boğalım8
- sözlükte hiç linç edilmemiş olmak11
- arkadaşlar hesabımı siliyorum hakkınızı helal edin20
- gecenin şarkısı16
- mezuza12
- en büyük hayaliniz8
- kadın taklidi yapmak10
- anın görüntüsü53
- ekşi ortam11
- 2 bira bir çereze 300 tl vermek9
- queen ravenna adlı yazar11
- yazarların fotoğrafları23
- eskortlar da pahalanmadan sözlükçe bir gece yapmak16
- recep tayyip erdoğan16
- fenerbahçe10
- ankara yı sevme sebepleri13
- advntst vs frank lucas17
- üstteki yazara hangi isim yakışır23
- borsanın insanları para manyağı yapması10
- klarnet calan sarapci koala 613
- yaşar nuri öztürk15
- sözlükte polis var mı13
- sözlükteki götten bacaklar9
- sözlüğün lideri kim sorunsalı16
- kız arkadaşımın daha önce ağzına boşalmışlar23
- neden para basıp dış borcumuzu ödemiyoruz13
- ankara zirvesi10
- elissa'nın saçlarını koklamak12
- kuran kursunda tecavüze 24 yıl hapis14
- evlatlık alındığınızı öğrenseniz ne yapardınız8
- birinden iğrenmek için nedenler13
- milletvekili maaşı11
- sözlük kızları bizim neyimiz oluyor12
- sözlük kızlarının genelde bakire olmaması9
- sözlük kapanırsa ne olacak10
- 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı57
- bir erkekle kız arkadaş olabilir mi sorunsalı23
- kahve içmeden yapamıyorumcular35
- hoşlanılan kıza londra'dan ev almak9
- islamiyet'in aslında aya tapınma olduğu gerçeği16
- annenin köyden 0 kilometre kız getirmesi14
- galatasaray8
- sözlüğün hayata olan etkisi10
- türkiye bilimde asla gelişmeyecek12
- abdullah çatlı estetik geçirip hakan fidan oldu22
- emdi dolar yardırur8
- sigaraya yine zam15

entry'ler (31273)
dudak payı bırakmak kaydi ile mümkündür.
Yeni milli savunma bakanımız. Hayırlı uğurlu olsun.
sevgili eşi canan hanım ile uzun yıllar süren mutlu bir evlilikleri oldu. eşi de merhum gibi çok muhterem saygı değer bir vatansever. allah o na sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
Mahkumlarına kısıtlı hareket etme imkanı tanıyan, Ayak bileklerine vurulan Pranga.
- şerif, ormanda bu bacak kelepçesini bulduk.
+ içinde bacak olmayan bir bacak kelepçesi..utanç verici.
- şerif, ormanda bu bacak kelepçesini bulduk.
+ içinde bacak olmayan bir bacak kelepçesi..utanç verici.
adı bende saklı kalsın. çok tatlı ya. yıllardır candy crush oynarım böyle bir tatlılık görmedim.
allah gani gani rahmet eylesin. türk basının ulu çınarıydı.
mutasavvıfın divanında aşk ateşi..
gece kelebeği ise mum alevine (aşk ateşine) pervane olduğu halde ona bir türlü kavuşamayan maşuktur.
gece kelebeği ise mum alevine (aşk ateşine) pervane olduğu halde ona bir türlü kavuşamayan maşuktur.
saçın sadece üst kısmına yapılan perma. gençliğimde düz saçlı kimi erkekler için bir alternatif idi.
biraz soluklanmak için yığıldığım avm hol misafir koltuğunda tam karşımda oturuyordu. bir süredir ağlayan 1 yaşlarında olduğunu düşündüğüm bebeğini kucağında susturmaya çalışıyordu. belli ki bebeğin aşırı uykusu gelmişti. bu durumu kadının kendisine söyleme ihtiyacı hissettim.
- hanımefendi sanırım uykusu var. arabasına koyarsanız hemen uyuyacaktır.
kadın iyi ki söyledin dercesine bir yüz ifadesi takınarak;
+ şimdi uyursa gece uyuyamaz.
dedi.
- siz de haklısınız.
diyebildim sadece. ve oradan kalkıp avm de gezmeye devam ettim.
- hanımefendi sanırım uykusu var. arabasına koyarsanız hemen uyuyacaktır.
kadın iyi ki söyledin dercesine bir yüz ifadesi takınarak;
+ şimdi uyursa gece uyuyamaz.
dedi.
- siz de haklısınız.
diyebildim sadece. ve oradan kalkıp avm de gezmeye devam ettim.
VOODOO BEBEĞine iğne batıracağım ama vudu bebiş o kadar tatlı ki. canını hiç yakmak istemiyorum.
az önce seri şekilde konuşuyor olmasından dolayı boğazına yiyecek veya içecek kaçtığı anlaşılıyordu. bir süre bekledim kimse müdahale etmeyince döndüm " hanımefendi helal helal " dedim. öksürüğü şıp kesildi. insanlık vazifemi yerine getirmiş olmanın verdiği huzurla masama döndüm yemeğimi yemeğe devam ettim.
ne yapsın kadın baba evine dönmek zorunda kalır. ancak döndüğünde babasını evde bulamaz. çünkü babası ayrıldığı eşinin evine taşınmıştır.
kek yapamasam da ara sıra çok sevdiği ekler pasta gönderiyorum. baldızım hiç evlenmedi ve evinde yatalak annesine bakıyor. anlayacağınız kendisini kaynanama adamış vaziyette. motivasyona ihtiyacı oluyor zaman zaman. ben de bu konuda elimden geldiğince o'na destek olmaya çalışıyorum.
üçüncü küreği de sallamak için küreği toprağa sapladım ve o an beni izleyen eşimle göz göze geldik. beni hayranlıkla izlediğini fark ettim yanındaki akrabaları da ha keza öyle " ne kadar hakikatli bir eniştemiz var" dercesine bakıyorlardı bana. sonra küreği başka birine devrettim. ve insanlık vazifemi yapmış olmanın rahatlığı ile kenara çekildim.
oy verdiği başkan adayı seçimi kazandı. bu onun için bir zaferdi. ve kendisinin de bu zaferin kazanılmasında payı vardı. bu büyük bir motivasyon kaynağı idi. ki bu sayede hayatı gönüllü sürdürebilme gücü ( moral ) kazandı.
seçimi kaybeden tarafın seçmeni de moral düşüklüğü yaşadı. ve sorgulamaya başladı. "nerede hata yaptım" diye. iç duruşmasında almış olduğu cevaplar kendisini hiç tatmin etmedi. sonra karşı tarafa yöneldi. onları anlamaya çalıştı. onların ne kazandığını merak etti. geldi sözlüğe başlığını açtı..
seçimi kaybeden tarafın seçmeni de moral düşüklüğü yaşadı. ve sorgulamaya başladı. "nerede hata yaptım" diye. iç duruşmasında almış olduğu cevaplar kendisini hiç tatmin etmedi. sonra karşı tarafa yöneldi. onları anlamaya çalıştı. onların ne kazandığını merak etti. geldi sözlüğe başlığını açtı..
basmati felan hikaye. şöyle tereyağlı arpa şehriyeli.. osmancıkta kal.
ne güzel. körü körüne hareket etmiyorlar doğruya doğru eğriye eğri diyebiliyorlar. helal olsun. keşke her seçmen bu samsunlu köylüler gibi medeni davranışlar sergileyebilse.
yaptığı onca zalimliğe imza atan birisine neden ebu-zalm ( zalimlerin babası ) değil de "cahil" denilmiş.
çünkü, tebliğ olunan bir hakikate karşı - yapacağı hataların sonuçlarını öngöremeyecek bir şekilde - kendince mücadele etmeye çalışmasından ileri geliyordu.
çünkü, tebliğ olunan bir hakikate karşı - yapacağı hataların sonuçlarını öngöremeyecek bir şekilde - kendince mücadele etmeye çalışmasından ileri geliyordu.
aradığın kişi anneniz olunca ona ulaşamıyor olmak insanın kendisini kötü hissetmesine neden oluyor.