bugün

entry'ler (31273)

pisagor bardağı ile çay içmek

dudak payı bırakmak kaydi ile mümkündür.

yaşar güler

Yeni milli savunma bakanımız. Hayırlı uğurlu olsun.

mehmet barlas

sevgili eşi canan hanım ile uzun yıllar süren mutlu bir evlilikleri oldu. eşi de merhum gibi çok muhterem saygı değer bir vatansever. allah o na sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

bacak kelepçesi

Mahkumlarına kısıtlı hareket etme imkanı tanıyan, Ayak bileklerine vurulan Pranga.

- şerif, ormanda bu bacak kelepçesini bulduk.
+ içinde bacak olmayan bir bacak kelepçesi..utanç verici.

revani denilince aklınıza ilk gelen yazar

adı bende saklı kalsın. çok tatlı ya. yıllardır candy crush oynarım böyle bir tatlılık görmedim.

mehmet barlas

allah gani gani rahmet eylesin. türk basının ulu çınarıydı.

mum alevi

mutasavvıfın divanında aşk ateşi..

gece kelebeği ise mum alevine (aşk ateşine) pervane olduğu halde ona bir türlü kavuşamayan maşuktur.

yarım perma

saçın sadece üst kısmına yapılan perma. gençliğimde düz saçlı kimi erkekler için bir alternatif idi.

avmdeki bebeği ağlayan kadın

biraz soluklanmak için yığıldığım avm hol misafir koltuğunda tam karşımda oturuyordu. bir süredir ağlayan 1 yaşlarında olduğunu düşündüğüm bebeğini kucağında susturmaya çalışıyordu. belli ki bebeğin aşırı uykusu gelmişti. bu durumu kadının kendisine söyleme ihtiyacı hissettim.

- hanımefendi sanırım uykusu var. arabasına koyarsanız hemen uyuyacaktır.
kadın iyi ki söyledin dercesine bir yüz ifadesi takınarak;

+ şimdi uyursa gece uyuyamaz.

dedi.

- siz de haklısınız.

diyebildim sadece. ve oradan kalkıp avm de gezmeye devam ettim.

büyü yapmak istediğiniz yazarlar

VOODOO BEBEĞine iğne batıracağım ama vudu bebiş o kadar tatlı ki. canını hiç yakmak istemiyorum.

restoranttaki arka masada öksüren kadın

az önce seri şekilde konuşuyor olmasından dolayı boğazına yiyecek veya içecek kaçtığı anlaşılıyordu. bir süre bekledim kimse müdahale etmeyince döndüm " hanımefendi helal helal " dedim. öksürüğü şıp kesildi. insanlık vazifemi yerine getirmiş olmanın verdiği huzurla masama döndüm yemeğimi yemeğe devam ettim.

karıdan boşanıp kayınbabayla evlenmek

ne yapsın kadın baba evine dönmek zorunda kalır. ancak döndüğünde babasını evde bulamaz. çünkü babası ayrıldığı eşinin evine taşınmıştır.

baldızınıza kek yapar mısınız

kek yapamasam da ara sıra çok sevdiği ekler pasta gönderiyorum. baldızım hiç evlenmedi ve evinde yatalak annesine bakıyor. anlayacağınız kendisini kaynanama adamış vaziyette. motivasyona ihtiyacı oluyor zaman zaman. ben de bu konuda elimden geldiğince o'na destek olmaya çalışıyorum.

eşimin dayısı defnedilirken mezarına toprak attım

üçüncü küreği de sallamak için küreği toprağa sapladım ve o an beni izleyen eşimle göz göze geldik. beni hayranlıkla izlediğini fark ettim yanındaki akrabaları da ha keza öyle " ne kadar hakikatli bir eniştemiz var" dercesine bakıyorlardı bana. sonra küreği başka birine devrettim. ve insanlık vazifemi yapmış olmanın rahatlığı ile kenara çekildim.

ak parti seçmeni seçimde neyi kazandı

oy verdiği başkan adayı seçimi kazandı. bu onun için bir zaferdi. ve kendisinin de bu zaferin kazanılmasında payı vardı. bu büyük bir motivasyon kaynağı idi. ki bu sayede hayatı gönüllü sürdürebilme gücü ( moral ) kazandı.

seçimi kaybeden tarafın seçmeni de moral düşüklüğü yaşadı. ve sorgulamaya başladı. "nerede hata yaptım" diye. iç duruşmasında almış olduğu cevaplar kendisini hiç tatmin etmedi. sonra karşı tarafa yöneldi. onları anlamaya çalıştı. onların ne kazandığını merak etti. geldi sözlüğe başlığını açtı..

pilava sadık kal

basmati felan hikaye. şöyle tereyağlı arpa şehriyeli.. osmancıkta kal.

samsun lu köylülerden akp li belediyeye protesto

ne güzel. körü körüne hareket etmiyorlar doğruya doğru eğriye eğri diyebiliyorlar. helal olsun. keşke her seçmen bu samsunlu köylüler gibi medeni davranışlar sergileyebilse.

erkeklerin karşılıksız sevmemesi

--spoiler--
her zaman her erkeğin sizden tek bir beklentisi
--spoiler--

"şey" dediğiniz o şey var ya yer yüzündeki tüm kıymetlerin toplamından daha değerli erkekler için.

ebu cehil in aslında cahil olmadığı gerçeği

yaptığı onca zalimliğe imza atan birisine neden ebu-zalm ( zalimlerin babası ) değil de "cahil" denilmiş.

çünkü, tebliğ olunan bir hakikate karşı - yapacağı hataların sonuçlarını öngöremeyecek bir şekilde - kendince mücadele etmeye çalışmasından ileri geliyordu.

aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor

aradığın kişi anneniz olunca ona ulaşamıyor olmak insanın kendisini kötü hissetmesine neden oluyor.