bugün

entry'ler (30595)

tiber nehri nde çamaşır yıkayan romalı kadınlar

sabunu keşfettiler. sapo dağında kurban edilip yakılan keçilerin nehre karışan küllerinden.

önceki yaşamında kimdin sorusu

önceki yaşamımda franco ispanyasında 12 çocuklu bir ailenin en küçük üyesiydim.

bu da ailemin fotografı. kucaktaki bebek benim.

görsel

yılanı öperken ısırılmak

temel ve dursun yılanmışlar.

- hacan biz zehirlimiydük?
+ niye sordun da?
- dilimi isurdum da.

rasputista

rusça iç deniz demek. ekim ayında başlayan yağmurlu günlere de ilgi verir. Aynı zamanda hitleri durduran çamur deryasıdır rasputista.

türk öpüçüğü

şirpeden..

main courante

bilgisayar icat olmadan önce otelcilikte kayıtların elle tutulduğu çarşaf sistem.

okul basketbol potasındaki çamurlu top izi

panya kısmıdadır. potalı atmış kim attıysa.

yalancı masturbasyon

orayı devamlı surette sıvazlama durumu bir nevi tik.

ben bu duruma istanbul'da bindiğim bir taksinin şöföründe birebir şahit oldum. taksim'den yeşilköy'e varana kadar adam sıvazladı durdu. başta sinirlendim hatta az kalsın taksiden inecektim ama bir süre sonra istanbul'un o akmayan can skıcı trafiğini gözönüne alıp adama hak verdim. hatta bir ara benim de elim oraya kaymadı değil!

lincoln zephyr v12

anıtkabir’de sergilenen Atatürk ün makam otosu. 1936 model.

aşkınan koşan yorulmaz

neşet ertaş demesi.

işin cabası

hani kuruyemişciler, müşterinin istediği gramda yemişi kese kağıdına koyup terazide tartarlar ya işte bu tartım işleminin son evresinde kese kağıdına fazladan biraz daha yemiş eklerler. işte bu fazladan konan yemiş işin cabasıdır.

30 üstü erkeklerin cinsel performanı

arkadaşın dediği gibi 1 kez yapar ama yaptığı zaman sizi 3 tur nirvana'ya çıkarır indirir. fizyolojiniz yükseltiye uygun değilse akciğerinizdeki hava kesecikleriniz zevkten difüzyona uğrar. (bkz: ciğerimi söktün)

gölgedekiler

bir ağacın mi yoksa bir insanın mı gölgesindeler?

hayatın film olsa adını ne koyardın

"Doğal sayılar 0 ile başlar"

ve sonsuza kadar giderler.. sıfırdan başlayıp sonsuzluğa uzanan bir hayatın hikayesi.

tutun kolumdan beni fas a götürün

b.k mu var fas'ta. otur oturduğun yerde.

30 üstü erkeklerin cinsel performanı

performansın ölçülmesinde kullanılacak kriterleri başlıca 5 ana başlık altında toplayabiliriz?

fatih portakal efsane midir

sözcü gazetece 1 haftadadır "efsane dönüyor. hasret bitiyor" diye reklam ediyor sayın portakalı'ın szc tv de ekran karşısında olacağını. ben daha önce hiç izlemedim. bu yüzden bir fikrim yok.

evet sizce fatih portakal efsane mi gerçekten yok washington portakal daha mi sulu?

fatih erbakan ın cumhur ittifakını reddetmesi

RP'nin 6284 sayılı kanununu ön koşul olarak sunmasını cumhur ittifakı tarafından kabul edilmemiş olabilir.

börek isimlerinin ingilizcesi

kol böreği: arm patty.

eskimo erkeklerinin cinsel performansı

eskimolarda kalp hastalığı, şeker hastalığı, yüksek tansiyon ve kanser gibi hastalıklar görülmez. hal böyle iken telefunken.