bugün
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak14
- eskimo erkeklerinin cinsel performansı8
- hüdapar'a hizbullahçı diyen insan zekası14
- kürt halkının chp'ye oy vereceğini zannetmek16
- kadınlar ne ister33
- akp seçimi kaybederse gitmiyorum dermi23
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var20
- sadece türkiyede olacak olaylar33
- kemal kılıçdaroğlu16
- bugün özlenen kişiye birkaç satır bırak12
- enner valencia10
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi13
- öpüle öpüle uyutulmak9
- togg44
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur19
- kuvayi milliye11
- donald trump'ın tutuklanması9
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar13
- şu anda çalan şarkı17
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar11
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması22
- millet ittifakı17
- unutulmaz film replikleri20
- arkadaşlar imlasızsınız13
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi16
- 19 mart 2023 alanyaspor fenerbahçe maçı20
- galatasaray taraftarı8
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması29
- bana film önerenin kırk yıl kölesi olurum30
- 18 mart çanakkale zaferi23
- 7 adet hurma yiyen birine zehir ve sihir işlemez33
- muharrem ince8
- bir sigara mı yaksak13
- ekonomi iyi diyenlere21
- iş hayatında başarılı olmanın sırları27
- anın görüntüsü21
- sel deprem kuraklık8
- 113 bin entry girmek8
- kemalistlerin israil'i çok sevme nedeni24
- hüdaparın skandal türk bayrağı açıklaması18
- istanbul12
- kaçaklara müdahale eden subayların tutuklanması17
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması15
- muharrem inceye oy atacak yazarlar veritabanı30
- şapka takmadığı için idam edilen hulki dayı9
- hilal kaplanın yine baş örtü mağduriyeti yapması12
- kk'nın hdp'nin ayağına gitmesi23
- işkembe çorbası23
- psikolojinizi nasıl destekliyorsunuz39
- yumurtanın kolisinin 100 lira olması10
Ne kadar fetullahçı, kürtçü veya liberal onun bunun çocuğu vatan haini varsa bugünlerde hepsini kudurtan adam gibi adam.
sayın ince,
bu sabah karga bokunu yemeden yumurta almak için bedri abi'nin yanına gittim.
kendisi besici, ardahanlı ve oldu olası akp'ye oy vermiş biri. yıllar yılı siyasi görüşünden haz etmem ama insanlığını pek severim ve bu sebeple cahilliğini görmemezlikten gelirim. fakat biliyor musun, bedri abi bile sana kripto akp'li dedi. bunu, beraber çay içerken ve ters rüzgar sebebiyle bacadan çıkan duman ağzımıza burnumuza dolarken ve üstümüze sinerken söyledi. açıkçası hayret ettim. bir süredir erdoğan'a kızgın olduğu aşikardı ama bu teşhisi o'nun gibi bir adamın -hakir görmüyorum zira durum ortada- koyması açıkçası hoşuma gitti. yani sayın ince, halkın genelinde karşılığın yok.
velhasıl, siktir git!!!!!
bu sabah karga bokunu yemeden yumurta almak için bedri abi'nin yanına gittim.
kendisi besici, ardahanlı ve oldu olası akp'ye oy vermiş biri. yıllar yılı siyasi görüşünden haz etmem ama insanlığını pek severim ve bu sebeple cahilliğini görmemezlikten gelirim. fakat biliyor musun, bedri abi bile sana kripto akp'li dedi. bunu, beraber çay içerken ve ters rüzgar sebebiyle bacadan çıkan duman ağzımıza burnumuza dolarken ve üstümüze sinerken söyledi. açıkçası hayret ettim. bir süredir erdoğan'a kızgın olduğu aşikardı ama bu teşhisi o'nun gibi bir adamın -hakir görmüyorum zira durum ortada- koyması açıkçası hoşuma gitti. yani sayın ince, halkın genelinde karşılığın yok.
velhasıl, siktir git!!!!!
bir defasında pazarda dolaşırken balıkçı esnafıyla sohbetin sonunda "balık neden baştan kokar biliyor musun" diye soruyor, esnaf kem küm ciddi ciddi cevap vermeye çalışırken yapıştırıyor; "ayakları olmadığı için". *
espri sağlıklı bir zihnin ve ruhun işaretidir, gülmek de öyledir. bakın yapay zeka o kadar popüler oldu, ama hala ne en basitinden bir espri yapabiliyor ne de yapılan espriyi anlayabiliyor. çok insana has bir özellik bu. ondan bir kere bile spontene bir ortamda espri yapmamış veya yapılan bir espriyi anladığına dair bile emmare vermeyen, özellikle de sesli gülmeyen hiç kimseye ülkeyi emanet edemem, kimse de etmesin.
bazen sokak röportajlarında gençlere soruyorlar kime oy vereceksin diye, muharrem ince diyor. sebep ne deyince öngörülü, samimi, projeleri... falan bir gerekçesi var ama aslında bu sempatinin nedenini tam açıklamıyor. nedeni işte bu, muharrem ince bariz bir "insan", zihin programı sağlıklı çalışıyor. bilinçaltın bunu bazı işaretlerden algılıyor, ama bilincinle "ha şundan sempatik buldum" diyemiyorsun. yaşı çok büyük olanların ise sezgileri de zaten körelmiş, zaten çoğunun kendi programı da bozuk, ondan anlayamıyor.
espri sağlıklı bir zihnin ve ruhun işaretidir, gülmek de öyledir. bakın yapay zeka o kadar popüler oldu, ama hala ne en basitinden bir espri yapabiliyor ne de yapılan espriyi anlayabiliyor. çok insana has bir özellik bu. ondan bir kere bile spontene bir ortamda espri yapmamış veya yapılan bir espriyi anladığına dair bile emmare vermeyen, özellikle de sesli gülmeyen hiç kimseye ülkeyi emanet edemem, kimse de etmesin.
bazen sokak röportajlarında gençlere soruyorlar kime oy vereceksin diye, muharrem ince diyor. sebep ne deyince öngörülü, samimi, projeleri... falan bir gerekçesi var ama aslında bu sempatinin nedenini tam açıklamıyor. nedeni işte bu, muharrem ince bariz bir "insan", zihin programı sağlıklı çalışıyor. bilinçaltın bunu bazı işaretlerden algılıyor, ama bilincinle "ha şundan sempatik buldum" diyemiyorsun. yaşı çok büyük olanların ise sezgileri de zaten körelmiş, zaten çoğunun kendi programı da bozuk, ondan anlayamıyor.
Deprem sorunu, su sorunu, ilaç sorunu gibi sorunlara önceden dikkat çekerek ne kadar ileri görüşlü ve önemli bir siyasetçi olduğunu kanıtlıyor cidden. Beni değil Erdoğan'ı seçerseniz dolar 10 TL olacak dediğinde inanmamışlardı şimdi dolar 20 TL oldu. Bu halk 2018'de bu adamı seçmeyerek cidden büyük ayıp etti.
Kendisinin de dediği gibi ilkeleri için 40 yıldır hizmet ettiği partisinden vazgeçmiş birisidir. Benim için de ilkeler her şeyden önce gelir ve Muharrem ince de Atatürkçülükten taviz vermeyen ilkeli ve omurgalı bir adamdır. Aynı zamanda da gerçek chp'lidir.
Kendi beyanına göre ömrü chp zihniyetiyle mücadele etmekle geçmiş davutoğlu'na bugün kul köle olup bu adama söven insanlar üstüne chp'liyiz deyince cidden mide bulandırıcı oluyor. Kılıçdaroğlu'nun ekibinde bir tane chp kökenli adam var mı acaba soruyorum. Hepsinin chp geçmişini toplasan ince'nin chp geçmişi kadar etmez.
Kendisinin de dediği gibi ilkeleri için 40 yıldır hizmet ettiği partisinden vazgeçmiş birisidir. Benim için de ilkeler her şeyden önce gelir ve Muharrem ince de Atatürkçülükten taviz vermeyen ilkeli ve omurgalı bir adamdır. Aynı zamanda da gerçek chp'lidir.
Kendi beyanına göre ömrü chp zihniyetiyle mücadele etmekle geçmiş davutoğlu'na bugün kul köle olup bu adama söven insanlar üstüne chp'liyiz deyince cidden mide bulandırıcı oluyor. Kılıçdaroğlu'nun ekibinde bir tane chp kökenli adam var mı acaba soruyorum. Hepsinin chp geçmişini toplasan ince'nin chp geçmişi kadar etmez.
fetöcü gerizekalının birisi çıkmış diyor ki; "iktidar partisi oyları çalacak ama bütün partilerin müşahitleri sandık başındayken bunu yapamayacaklar, ondan seçimi muharrem ince'nin adaylığıyla ikinci tura bırakmak istiyorlar." ikinci turda sandıkta sadece chp'nin müşahitleri kalınca seçimde hile yapmak daha kolay olacakmış. gerizekalı fetöcü, 7 tane partinin adayı değil mi kılıçdar, seçim ikinci tura kaldı diye neden müşahit göndermesinler bu partiler aptal. kaldı ki bunların sandıklara sahip çıkmak için gerekli özeni göstermemeleri neden muharrem ince'nin suçu olsun mal, ne alaka? oh biraz rahatladım, ama devam edeceğim.
yukarıdaki gibi seçimin ikinci tura kalmasıyla gerizekalı alakasız nedenlerle seçim güvenliğinden endişe eden varsa da ilk turda kazandırılması gereken isim neden kılıçdar oluyor da muharrem ince olmuyor ha öküz? kılıçdar'ı aday olarak ben mi seçtim, partililer mı seçti, halk mı seçti? neden birilerinin tepeden inme kararı ile muharrem ince'nin ve ona oy verecek seçmenlerin demokratik özgürlükleri saçma sapan iftiralarla gaspedilmeye çalışılıyor? adam yüz bin imzayı toplayıp aday olacak, birileri gibi " ben ne diyorsam o höyt" deyip oldu bittiye getirmeyecek, arkasında halk olacak.
kaldı ki muharrem ince'nin ikinci tura kalması hile ihtimalini 0'a indirir. kemal kılıçdaroğlu ikinci tura kaldığında çok çok küçük bir şansı var, kazansa bile oy farkının çok az olacağı bariz. ama muharrem ince ikinci tura kaldığında yüzde 60-70'le alır, hiçbir hile de bu kadar oy farkını silip götüremez.
gerizekalı fetöcüler sizin yüzünüzden bu ülke onlarca yıl geriye gitti, hala daha mevcut seçenekler arasında şu ülkenin düze çıkması için bir umut varsa onu da yok etme derdindesiniz.
yukarıdaki gibi seçimin ikinci tura kalmasıyla gerizekalı alakasız nedenlerle seçim güvenliğinden endişe eden varsa da ilk turda kazandırılması gereken isim neden kılıçdar oluyor da muharrem ince olmuyor ha öküz? kılıçdar'ı aday olarak ben mi seçtim, partililer mı seçti, halk mı seçti? neden birilerinin tepeden inme kararı ile muharrem ince'nin ve ona oy verecek seçmenlerin demokratik özgürlükleri saçma sapan iftiralarla gaspedilmeye çalışılıyor? adam yüz bin imzayı toplayıp aday olacak, birileri gibi " ben ne diyorsam o höyt" deyip oldu bittiye getirmeyecek, arkasında halk olacak.
kaldı ki muharrem ince'nin ikinci tura kalması hile ihtimalini 0'a indirir. kemal kılıçdaroğlu ikinci tura kaldığında çok çok küçük bir şansı var, kazansa bile oy farkının çok az olacağı bariz. ama muharrem ince ikinci tura kaldığında yüzde 60-70'le alır, hiçbir hile de bu kadar oy farkını silip götüremez.
gerizekalı fetöcüler sizin yüzünüzden bu ülke onlarca yıl geriye gitti, hala daha mevcut seçenekler arasında şu ülkenin düze çıkması için bir umut varsa onu da yok etme derdindesiniz.
Oy oranı yükselince foncular tarafından linçlenmeye başlanan siyasetçi. Oğlum daha dün bu adam chp'den ayrılırken "ohh ikinci baykal'dan kurtulduk" diyordunuz şimdi azıcık oy oranı fırlayınca hemen saldırmaya başladınız ne oluyor la size ? Nevşini, fatihi, athenası, ismail saymaz falan hepsi sanki aynı anda düğmesine basılmış gibi. Yazın lan kimin çomarıysa bunlar da. (bkz: oktroll)
Eğer Tayyip bu seçimi kazanırsa tek sorumlusu dersimli kemal'dir. Kılıçdaristler şimdiden kendilerine suçlayacak başka birisini bulmuşlar.
Meral masadan kalkınca "iyi oldu çek sifonu gitsin biz böyle daha iyiyiz" dediler. Şimdi nefret ettikleri Muharrem ince'ye bile yalvaracak hale geldiler.
Meral masadan kalkınca "iyi oldu çek sifonu gitsin biz böyle daha iyiyiz" dediler. Şimdi nefret ettikleri Muharrem ince'ye bile yalvaracak hale geldiler.
alacağı üç beş oy da olsa bazı şeylerin değişmemesine sebep olacakmış gibi hissettiriyor.
kazanmasından ziyade oyları bölmesi olası iken seçime inatla girip dahası hiçbir şey değişmemesine neden olursa da suçu yine ana muhalefete atacak, kendisi kendince sorumluluktan sıyrılacaktır.
kazanmasından ziyade oyları bölmesi olası iken seçime inatla girip dahası hiçbir şey değişmemesine neden olursa da suçu yine ana muhalefete atacak, kendisi kendince sorumluluktan sıyrılacaktır.
Kemal kılıçdaroglu lehine çekilebilirmiş.
Bu da mi gol değil.
Siz elbirliği edip ulusalcı kardeşlerimi kanser mi edeceksiniz.
Adamlar neye el attiysa ellerinde patladı.
Ya kader
Ya da ulusalcılari abartmışız.
Bu da mi gol değil.
Siz elbirliği edip ulusalcı kardeşlerimi kanser mi edeceksiniz.
Adamlar neye el attiysa ellerinde patladı.
Ya kader
Ya da ulusalcılari abartmışız.
cumhurbaşkanlığında kendisine oy vermeyi düşünüyordum ama artık benim de güvenimi sarsmaya başladı. Sanırım oyum Sinan oğan'a.
Kemal Kılıçdaroğlu lehine çekilebileceğini ifade etmeye başladı. Çalışmasını yapıyor, yapsın da.. bazıları onun aday olmasını istiyor merak etmeyin isteyenler akp trolleri.. zarara uğratmaya çalışanlar.
parayı çok sevdiği herkesçe bilinen kişi.
depremde 100.000'den fazla kişinin öldüğü tahmin edilen ülkede dans şovla rte'ye hizmet eden çomçom.
depremde 100.000'den fazla kişinin öldüğü tahmin edilen ülkede dans şovla rte'ye hizmet eden çomçom.
kılıçdaroğlu, adamın işini böyle bitirir. sessiz, sakin, sinsi bu adamın chp'ye olan emeği tartışılmaz, yıllarını vermiştir ama yalnız bırakıldı, laf olsun diye aday gösterildi. şimdi ise sosyal medyanın gazına gelip adayım, durum değişebilir modunda. chp seçmeninden oy alması zor, alırsa kararsız ve küskün seçmenden oy alır, akp, mhp seçmeni oy vermez. kafası karışık ancak bu kişiye chp genel başkanlığı yakışır.
Bana asla güven vermiyor kendisi.
https://twitter.com/Metru...tEVHk4gKhLoYOWPg&s=19
Adam sattı. Seçimi de satacak. Adaylıktan çekilecek göreceksiniz.
Adam sattı. Seçimi de satacak. Adaylıktan çekilecek göreceksiniz.
bildiginiz iki sey var, biri secim gecesi digeri de sadece ergenlerin destekledigi algısı. isiniz gücünüz algı baska da bir sey degil. kücümsediginiz z kusagı insallah size gününüzü gösterir.
--spoiler--
2018 yılında chp'den milletvekili adayı seçildikten sonra bugün 2018'deki rakibi olan sayın erdoğan'a yarayacak şekilde cumhurbaşkanı adayı olarak seçime girmesini ben vicdanıma yediremiyorum.
--spoiler--
Ben de nasil oluyor da bu kafayla kodlama öğrenmişsin onu anlayamıyorum. Herhalde beyin bütün kapasitesini buna vakfetmiş, başka bir şeye istihdam edilecek nöron kalmamış. hoş onu da doğru yapamıyorsun, sözlüğün haline bak.
Aday olmasının Akp'nin adayının işine geldiğini nerenizden uyduruyorsunuz? Hangi matematiksel gerekçeyle bunu söyleyebiliyorsunuz? Aday sayısı arttıkça seçimin ikinci tura kalma ihtimali artıyor. Zaten bu yüzden kılıçdaroğlu akp'nin seçmeninden oy alabilecek milliyetçi muhafazakar partilerin aday çıkarmalarını engelleyip kendini tek aday çıkarmaya zorladı. Bu akp'nin adayının kazanma ihtimalini arttıriyor. Peki neden bunu istesin? Tabi ki 2014'te ekmeleddin'i neden aday yaptıysa ondan.
Hadi diyelim ki daha az adayla seçime girildiğinde kilicdar seçimi kazanacak olsun ikinci turda mecburen iki adayla seçime giriliyor ve hayli hayli kazanır demektir. Endişeniz neden?
Amacınız ne adam gibi açık açık söyleyin.
2018 yılında chp'den milletvekili adayı seçildikten sonra bugün 2018'deki rakibi olan sayın erdoğan'a yarayacak şekilde cumhurbaşkanı adayı olarak seçime girmesini ben vicdanıma yediremiyorum.
--spoiler--
Ben de nasil oluyor da bu kafayla kodlama öğrenmişsin onu anlayamıyorum. Herhalde beyin bütün kapasitesini buna vakfetmiş, başka bir şeye istihdam edilecek nöron kalmamış. hoş onu da doğru yapamıyorsun, sözlüğün haline bak.
Aday olmasının Akp'nin adayının işine geldiğini nerenizden uyduruyorsunuz? Hangi matematiksel gerekçeyle bunu söyleyebiliyorsunuz? Aday sayısı arttıkça seçimin ikinci tura kalma ihtimali artıyor. Zaten bu yüzden kılıçdaroğlu akp'nin seçmeninden oy alabilecek milliyetçi muhafazakar partilerin aday çıkarmalarını engelleyip kendini tek aday çıkarmaya zorladı. Bu akp'nin adayının kazanma ihtimalini arttıriyor. Peki neden bunu istesin? Tabi ki 2014'te ekmeleddin'i neden aday yaptıysa ondan.
Hadi diyelim ki daha az adayla seçime girildiğinde kilicdar seçimi kazanacak olsun ikinci turda mecburen iki adayla seçime giriliyor ve hayli hayli kazanır demektir. Endişeniz neden?
Amacınız ne adam gibi açık açık söyleyin.
#teorisyeninpropagandahakkidir
Sinan oğancılar bak karışmıyoz. Sizin de oy almanızı destekliyoz siz sataşmaya çalışıyorsunuz ayıptır. Ben hiç ülkücü lore u dışında tanınmayan bir aday öne sürmüşler ne amaçlıyorlar demedim.
Sinan oğancılar bak karışmıyoz. Sizin de oy almanızı destekliyoz siz sataşmaya çalışıyorsunuz ayıptır. Ben hiç ülkücü lore u dışında tanınmayan bir aday öne sürmüşler ne amaçlıyorlar demedim.
twitter'daki z kuşağı ergenlerin gazına gelip aday olarak çok büyük hata yaptı seçim akşamı siyasi kariyeri biter.
radikal kemalist teorisyen , kardeş inan
muharrem ince , senin kadar muharrem inceye
çalışmıyor . " muharremden çok muharremci olmak " .
bu kadar rizeli yeter . o yüzden rizeli muharremi
emekli ettik .
muharrem ince , senin kadar muharrem inceye
çalışmıyor . " muharremden çok muharremci olmak " .
bu kadar rizeli yeter . o yüzden rizeli muharremi
emekli ettik .
Kendisinin deyimi ile omurgalı bir siyasetçidir. ilkeleri olan bir insan, yanlış zamanda birilerine fazla güven duymasından ötürü seçimi kaybetmiş ama bu seçimde kendisine güvenini toplamış ve hareketi kendi ilkeleri çerçevesinde yeniden başlatmıştır.
güncel Önemli Başlıklar