bugün

entry'ler (32473)

fetörasyon

beyoğlu çocuklarına 5 şampiyoluk veren ferene kumpas kuran aziz reisi 1 yıl hapis yatıran feneri 30 yıl geriye götürewn o çocuklarıdır. evet..

fenerbahçe organize troll örgütü

fetörasyon eşliğinde 5 sefer şampiyonluk alanlar mı söylüyor bunu lan. çingene arifin kağıt dokunsa uçarak yere düştüğü pozisyonları unutmadık bilmeyen angutlar you tubeden baksın incelesin.

sikay

halk arasında sky türk ü yanlış telefuz eden kişilerin söylemidir. evet..

hitay

kısa bi araştırma yaptım hemen kim olduğunu buldum? magicovento nun yani teorisyenin yeni fake hesabıdır. nerden açık vermiş magicovento hesabından kapıştığı saraca hüsamettin kokorecsever ve klarnetçi koalaya bu hesabından sarmış cahillik ileriyi görememe yanlış adım atma diye buna derler.. bi suç işliyorsunuz geride iz bırakmayın diyicem ama.

hiçbir cinayet kusursuz değilidir???

linkini aldım kayıt yaptım nik değişsen bile kaçarın mümkün değil unutma..

hitay

derdim polemik falan yapmak değil yakışıklı ben o işlerden bıktım usandım senin baban yaşında olabilirim bana sakın sperm göndermeli yazılar yazma inan aklını alır pert ederim seni ? adam ol adam gibi yaz eleştir benim 33 bin girim var kimselere bu şeil yazmadım git kendi akranlarına yaz bana sakın yazma yazılarını inceliyorum yeni yazarsın ama bu alemi biliyorsun % 99 fakesin yakında ortaya çıkar vaktim olduğu an detay yapıcam.

görsel

kemalistler için süt saati

insani uyarılardan biridir. hakaret etmeden yaz yakışıklı ? sen bunu yazarsan bende geçmişte bar tuvaletlerinde kemo kızlara içirdiğim sütleri yazarım. hakaret etmeden yazmasını öğrenin ya başlıkta veya yazıda en ufak sperm göndermesi var mı siz ailenizden edep erkan dersi almadınız mı lan ne beynamaz dinsiz donduz tiplersiniz.

kemalistler için süt saati

gün boyu kafa çekip ülke adına bi iş yapmayan hazıra konmayı dedeleri gibi çok seven sanal alemde 7/24 yalan dolan yazıp kafa ütüleyen güruha yapılan insani tebliğdir. evet..

ekrem imamoğlunun şirinevlere gitmemesi

muhtemelen tatildedir.

--spoiler--
ayrıca şirinevler belediyesi akapede amk.

--spoiler--

şirinevler ne zaman belediye oldu keko seni çok bilirsin ama bi boktan anladığın yok amk şirinevler bahçelievlerin mahallesi. liderleri kağıthaneyi kağıttepe olarak bilirse seçmenide şirinevleri ilçe olarak bilir.

`

fenerbahçe nin 38 de 38 yapması

o zor olabilir ama 38 de 36 yapabilir. fenerde hacı ismail kartal var var iman gücüyle oynuyor diyoruz bu herifin şakası makası yok siker atar.

tıvorlu ismail

çakması ulunun içindedir.

(bkz: manyak olmaya karar verdim)

zafer partili ergenlerin sözlüğü basması

muhtemelen yahudi zevatlardır. onlar kendilerinden olanı destekler.

radikal kemalist teorisyen

(bkz: manisa tarzanı)

bi hesaptan iyiyi diğer hesaplarından kötüyü oynayan tek kişilik tiyatron nasıl gidiyor lan. bu hesabından mahkeme korkusu sarınca yan hesabı magicoventoda kendini sakladı rehabilite etti aklınca fazla sürmez buna döner utanmadan hiçbir şey olmamış gibi yazmaya devam eder böylde utanmaz arlanmaz arsız biridir.

akp nim aslında fena bir parti olmaması

fena değil süper pareti olması hadisesidir. girdiği her seçimde koymasını bilen kötü parti olabir mi.

pkk yla ortaklık yapanlar kendine baksın.

fenerbahçe

penisini kaldırmış hangi takıma sokayım diye dolaşan acımasız takımdır. evet..

fenerbahçenin iman gücüyle oynaması

hacı ismail kartal önderliğinde başakşehir maçında ortaya çıkan realitedir. evet..

omuz omuza mücadeleye sarı kart veren hakem

fener başakşehir maçının hakemidir. bıkmadınız galatarasyona diz çöküp yalamaktan aq.

başakşehir in venedik e dönmesi

bugün istanbula yağan yağmurdan sonra vuku bulan hadisedir. insanlar araçlarda mahsur kaldığı yetmezmiş gibi sele kapılan araçlardan zorla dışarı çıkarılıyor. reklam belediyeciliği yapan 16 milyon için çalışıyoruz diyip an itibariyle 2 vatandaşın ölmesine rağmen ekonun ortalarda olmaması hiç şaşırtmamıştır.

https://www.facebook.com/watch?v=1311164509511851

magicovento nun sürekli beni eksilemesi

sokaklarda yaşayan aç gezen ser sefil çocuktur. idare edin eksilesin buradan ülke kurtaracak ibiş.

ekrem imamoğlunun şirinevlere gitmemesi

bugün vuku bıulan sel basan 2 kişi ölen şirinevlere ekonun hala gitmemesi durumudur.

kimbilir nerede takılıyor şuanda.

şirinevler i sel basması

sultangazi pert olmuş.

(bkz: 16 milyon için çalışıyoruz)

https://www.youtube.com/watch?v=DRw-pOT044M