bugün

entry'ler (16852)

yüz yaşından büyük binada yaşamak

Hollanda’da ki binaların çoğumluğu 2.dünya savaşından sonra yapılan binalar. 1945 den sonra. insan sağlığını tehdit eden bir gerekçe yoksa yıkılmaz.
30 yıllık binaları yıkmak Türkiye’ye özgü galiba. Benim şuan oturduğum bina 32 yıllık sanki dün yapılmış gibi.

türkiye de giyim sektörü

Tesettür giyim de berbat durumda.hiç işe yarar bir şey bulamıyorsun. Ne kumaş kumaş, ne model model.

bennu gerede

Cezaevi libidosunu düşürür artık.

en çaresiz hissettiğinde kime gidersin

Güzelce abdestiimi alırım. Evin bir köşesine diz çöker, bütün dertlerimi yaradana arz ederim. Hiçbir zaman boş çevirmedi. Her sıkıntılı anımdan sonra bir ferahlık verdi.
Yeterki istemeyi bil.

en sevilen su markası

Saka çok lezzeti.

antalya da yaşamak

Yazı ayrı güzel kışı ayrı güzel. Çok seviyorum antalya’yı. Hiç sıkılmaya zamanın yok. Hergün bir aktivite belirle kendine bütün yaz bitiremezsin.

arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi

Boy ve kaslı bir vucut varsa ne giysen yakışır.

çilek reçeli vs vişne reçeli

Hurma özüyle yapılmış vişne reçeli.

kaymak vs tereyağı

ikisine de bayılırım.

çare sarıgül

70 yaşındaki adamların uğraştığı şeylere bak. Politikacılara da bir yaş sınırı getirilmeli. Meclisin dinamik, genç, yenilikci, atik insanlara ihtiyacı var. Yıllardır hep aynı kişilerden sıkıldık artık.

çift taraflı testis kanseri teşhisi

Geçmiş olsun. Rabbim acıl şifalar versin.

anın görüntüsü

görsel

Bir yudum kahveye 3,50 euro verdim. Dolandırıcılıkta level atlamak bu olsa gerek.
#schipholamsterdam.

izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler

Ruh hastası.kendileri pörşümüş vucutları ile bikini giyerken sorun yok, biz haşema giyince öcü oluyoruz.
Bu tiplere inat haşemamla sahilde arz-ı endam ediyorum.

anın görüntüsü

görsel

Düsseldorf yanıyorr.

ilişkilerde yapılan en büyük hatalar

Karşı tarafı değiştirmeye çalışmak.
Bir insanın karakteri 7 sinde neyse 70in de odur. Değiştiririm, değişir diye uğraşarak ömrünüzü heba etmeyin. Ya olduğu gibi kabullenin, ya bırakın.

yazarların en sevdiği meyve

Mevsimine göre değişir. Şuan bütün yaz meyveleri favorim.

lahmacunu elle yiyen kız

Görgüsüzün tekidir. Çatal bıçak varken elle lahmacun mu yenir.

anın görüntüsü

görsel

hollanda hiç normal değilsin..bütün sokaklar turuncu..

hantavirüs

Hollanda’da fareleri zehirlemek suç. Her yer fare. Sürü sürü sokaklarda geziyorlar. Tanesi ayı kadar. Virus çıkması gayet normal. Allah sonumuzu hayır etsin.

en sevdiğiniz istanbul ilçesi

Kadiköy. Sahil şeridi çok güzel.
© copyright 2005 - 2026