bugün

entry'ler (16753)

yazarların gezdiği ülkeler

Hollanda
Fransa
Almanya
Belçika
Avusturya
Bulgaristan
italya
Dubai
Sudi Arabistan
Lüksemburg
ispanya
Türkiye.

anın görüntüsü

görsel

Yer gök kırmızı.Helal olsun sana Hollanda.

işe evden yemek götürmek

Hollanda’da hiçbir işyeri yemek vermez. Her işçi yemeğini evinden götürür. isyerinde çayci yoktur. Herkes kalkar çayını, kahvesini kendisi alır ve bunun belli bir saati vardır. Bütün gün çay/kahve içemezsiniz.
Olması gereken bu. Bütün gün boş boş oturan memurun ayağına çay/kahve gelmesi çok anlamsız..

acı yemekten zevk alan kişi

Çok severim.

cam silmek

Ilık suyun içerisine az beyaz sirke ve bulaşık deterjanı karıştırıp siliyorum. Pırıl pırıl oluyor. Çekecekle çekerseniz hiç iz kalmaz.

dünyanın en güzel kadını

Dünya’nın en güzel yeşil gözlerinin sahibi annem.

indirim hastalığı

indirim için gidip, bir sürü luzumsuz şeyleri alıp geliyorum. Ne anladım ben bu işten.

amerikan güreşi sahtedir

Püüüfff Bütün büyüyü bozdun.

ferhat göçer

Bugün den haag(hollanda) şehrinde konseri vardı. Sesi, sahne hakimiyeti, efendiliği ve gençlere taş çıkarttan yakışıklığı ve fitliğiyle mest etti.

anın şarkısı

görsel

Sensiz ben nefes alamam. Ferhat göçer.

anın görüntüsü

görsel

sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar

görsel

kurabiye gibi karpuz

Son zamanlarda aldığım karpuzlar hep sünger gibi çıkıyor. Karpuzdan soğudum iyice.

kayseri de öz kızına tecavüz eden baba

Hapishanede O fotoğrafını attığı cinsel organını kesip ağzına verecek bir babayiğit çıkar inŞaAllah.

anın görüntüsü

görsel

kedi besleyen insan evi

Farkında değiller ama evleri acayip pis kokuyor. Evde hayvan beslemek istiyorsan bahçeli evin olacak. Dairede bu iş olmuyor.

deodarant kullanmayanların anasını avradını

Her gün banyo yapmıyorsanız. Bir tüp deodarant kullansanız bile nafile.

anın görüntüsü

görsel

anneler günü

‘Onlara öff bile deme,azarlama, onlara güzel söz söyle (isra süresi 23)

Bugün değil, her gün anneler günü. Rabbim hayatta olan annelerimize sağlık sıhat, hastalara şifa versin, vefat edenlere rahmet eylesin.

otobüste trende kitap okuyana gülenler ülkesi

Kitap okuyana lafımız yok. Ama bazıları çok komik. Sabahtan akşama kadar havuzun ortasında ağaç gibi durup kitap okunmaz ki..