entry'ler (16706)

sokağa çıkarsanız not edilirsiniz

Hangi anayasada heryeri yıkıp dökmek Polise, güvenlik görevlisine saldırmak var.
Hollanda’da bu tür olaylara katılanların hayatını s*kerler. Ne okul, ne iş, ne özel hayatı kalır. Bütün mal varlığına el konur. Yediği coplar ise üstüne bal kaymak olur.
insan gibi sokağa çıkıp hakkını arayanlara polis bile eşlik eder ve herkes alkış tutar. hakkını savunmak yıkıp dökmekle olmaz.

düzenli tuvalete çıkabilen insan

Oruç tutunlar her gece bir kase hoşaf yesin.

sözlük erkekleri olarak erkek erkeğe tatile çıkmak

Ne kadar fesatsınız. Gayet normal. Bizde arkadaşlarla gidiyoruz. Bugüne kadar Kimse birbirini emciklemedi.

amsterdam da geçirdiğim 4 gün

Amsterdam’da yemek konusunda sıkıntı çekmen tuaf. Heryer türk restorantı, kebabcı, pizzacı.
Hollanda’nın zaten kahvaltı yemek kültürü yok. Ama biz türk’lerin maşallahı var. Her yeri örümcek ağı gibi parselledik.

yumurtalı pideyi kim yiyor

Çok güzel bir pide türü. Ben seviyorum.

dominos pizza

Pizza yapmak zor iş değil. Pizzanızı evde yapın, bunlara para vermeyin.

sahurdayız uludağ sözlük

Sofralarımız bereketli, evlerimiz huzurlu olsun Dua’larımız kabul olsun.
Hayırlı sahurlar.

kimseden nefret edemeyen insan

(bkz: Ben). Birilerinden nefret edecek kadar vaktim yok. Bana zararı dokunan birinden uzak dururum o kadar.

arkadaşlar teraviye neden gelmediniz

Vakit gelmedi. Ondandır.. yoksa hepsi dini bütün arkadaşlarımız.

en sevdiğiniz 4 yazar

Kale3112 kardeşim.

parkta köpek korkusu ile oturmak

Köpek savar edinin internetten. Yorumlar çok olumlu. Artık sokaklarda sopayla, köpek savarla gezeceğiz.

erecto

“Erocto” çok sevimliydi. Farklı farklı nicklerle tarzıda değişti ve sevimsiz bir ihtiyar oldu.

hem regl hem de oruçlu kız

Regl olan kız oruç tutamaz. Allah(c.c) kadınlara bu izni vermiş. Boş yere kendisini aç/ susuz bırakmasın.

2025 tansiyon yılı

Doğruluk payı var gibi. Kiminle konuşsam tansıyon fırlamış.
Anneminde tavan şuan.
Rabbim herkese şifa versin. Dikkatlı olun.

başıboş köpek sorunu

Bunu savunan insan olmaz. Köpekler sokakları işgal etmiş durumda. Heryer köpek maması, et parçaları, yemek artığı, hiç hijyen diye birşey yok.
Köpekler sahipli olur başıboş olmaz. Biran önce yerinde itlaf edilmeli. Barınak felan boş hikaye.
Yoksa daha çok canlar yanacak.

yazarların son yaptığı yemek

Sebze çorbası
Nohut yemeği
Pilav
Adana şiş
Fırın mantar
Salata

iftara misafirim var.

en çok gıdık aldığın bölge

Soru Gıdıklanmaksa… koltuk altım.

kola vs ayran

Bol köpüklü ayran. Cola boykot.

kızlar kıllı erkekleri sever mi

Kıl bazı kaynaklarda hayvanımsı güce tekabül eder. Ondan olabilir.

dua etmek

“Dua etme arzusu gelince dua edin. Çünkü bu dua’nın kabul olacağına alamettir” (hadis-i şerif).