bugün

entry'ler (554)

berdan mardini nin havuz başında verdiği poz

kaşları aldinmi? bakımlı ve modern aşiret erkeki pozu, vuu.

bu poz instagram'dan birkaç hatuna gönderilip ve fevkalade bir türkçeyle "tatlim aksam nerde sin ya gorsemiyoruz , cezan cogalıyoo * ))))" yazılmamıştır asla hayır.

ben bu yaz izzet yıldızhan'dan bir atak bekliyorum.

kfc vs popeyes

aciktimabiler , vallahi ben reyimi creole ve parmesanlı sarımsaklı mayonezden yana kullanıyorum. kfc'deki dedeyi sevmiyorum aslında, ne bilim gıcık bi' tipi var, pişmiş kelle gibi sırıtıyor her yerde.

forumdan bile engelleyen erkek

forum mu? bak bakayım msn'den de engellemiş mi, kız boş bırakma adamı bi' titreşim gönder.

ah anacım, bakın benim bir vecizem vardı, "zaten aşklar hep sanal yalan, sonu hep anal domal." diye. yani imternetten aşk mı olurmuş? forumdan bulduğun oynak karıların 2 artı repine kanar da gider.

hey yavrum hey, biz neler geçirdik gördük.

deprem

geçmiş olsun, insan kaygılanıyor eşi dostu için.

durduk yere engelleyen erkek

daha güzelini bulup gitmiş şerefsiz adi adam allahım dünyayı yok et nolur allahım.

arkadaşlar ben gidiyorum bir şey diyor musunuz

eve dönerken düdüklü şeker al.

poke topundan çıkan kız

görsel

jynx su.

güçlü saldırı: suna pekuysal tarzı karı dırdırı.

düşmanlarını nefessiz şekilde sarf ettiği art arda cümlelerle fenalık geçirtip bayıltır.

hamarattır, elinde bez düşmez aklından yemek gitmez. kısır gününde 3 kilo hamur işi yedikten sonra "ay spora başlayalım nuran" der ama başlamaz.

mc donalds vs burger king

hemen reklamlarına bakalım. biri diyo "mekdanıs gibisi yok", haşa, biri diyo "ateş seni çağırıyo" tövbe.

bunlar zındık zincirler, şirkiyorlar, bizi de şirktiriyorlar, yemen guzum dimden çıkan.

ıslak kek

duygusal bir insan olduğum için, bir ara "ıslak kekleri kurutalım" kampanyası başlatmıştım lakin kimse o anaçlıkta olmadığı için destek görmemişti.

bu kek türünün ortası yok, ya çok güzel ya allah günah yazmasın seviyesinde oluyor.

bir dönem ıslak kek furyası vardı, şimdilerde yerini çizkeklere mizkeklere kaptırdı. artık kimse ıslak kek ısmarlamıyor, üzücü.

kepekli ekmek

geçtiğimiz günlerde kepekli ekmekler dökülmesin adlı bir kampanya başlattım, umarım destek verirsiniz.

bu tam buğdaylar, kepekliler filan bayatken de tazeyken de dökülüyor. sandviç yapıyorsun dökülüyor, tost yapıyorsun dökülüyor.

çok lif var çok.
yoksa sevdiğimiz saydığımız bir ekmektir yani.

kabak çiçeği dolması yapabilen kız

ulan zahmetli iştir he, gidip topluyor elceğizleriynen. %100 emek.

benim en büyük hatam, kabak çiçeği dolması yapabilen kızları, bir heveslik şakşukacılara tercih etmemdir. şakşukanın ben alasını yaparım, sen bana kabak çiçeği dolması yapabilir misin abidin?

varak sevdası

varak çok severler, varaksız duramaz, orama da varak burama da varak derler. varakbang tutkunlarıdır. varaktan kazığa oturtacaksın böylelerini, belki oh derler.

avokado

bu ülkenin en büyük problemi avokadodur. daha avokado diyemeyip avakado diyen azılı avokado tüketicilerinin olduğu bir memleket burası.

sokakta, balıkçıda, sandviççide avokado dayatmasına son verin artık.

olgunlaşmış avokadodan güzel bir meze biliyorum, yaparım da ama sevmem. fakat bazı humanlar çok sever.

avokado seviyor musun güzel insan? peki sana saygı duyuyorum. peki benim avokado tercih etmeme hakkım var mıdır? "ya yesene çok güzel" demelerin kifayetsiz güzel insan, güzeldir, güzel olabilir lakin yemek istemiyorum.

biri bana açıklasın bu avokadonun bolluğu nereden geliyor kardeşim? her yer avokado her yer yeşil.

şöyle diyorum hafif eftik yapacak bir şeyin var mı diyorum, sandviç yapayım avokadolu güzel fireş herkes çok seviyor diyor, yok diyorum az bi' tost mu yapsan, avokadolu yumurtalı yapıyoruz çok güzel diyor.

hasbinallah veli kel metin ya.

azıcık ucundan versen diyen erkek

0.9 ucundan azıcık istiyorsa, hakkı olan erkektir. 0.9 uç bitti mi bulunmaz, koca sınıfta allah rızası için chubby seven yok mu ya? her şeyin hafif etlisi makbuldür.

onun dışında başka şeyler de gayet istenebilir, ucundan istenecek şey var ki istiyorlar, bunu kadını erkeki mi var canım? benden de neler neler istiyorlar, e her isteyene ucundan ucundan, kalmaz vallame.

google ın beyin okuması

bana da hep erotik şop sayfaları filan çıkıyor üstüme iyilik sağlık helal sex şop şubesi adana'ya açılmadan asla ve kat'a mamul almam...

ahmet necdet sezer in evinin sadeliği

aydın ve görgülü insan evi, evlerimiz böyleydi eskiden bebeğimler. şu salona bakıp da "babaanemin/anneannemin/teyzemin salonu bu" demeyen varsa, siz nerenin düküsünüz yav?

gayet normal, sade, gereksiz eşyasız ferah bir salon.

bugün ne yapmayı düşünüyorsun

akşam oturup boş boş ve gülmeden çişkifiln izlemeyi düşünüyorum. zaten canım sıkkın kimse şaka yapmasın. tom ve ceri downhearted duckling akar bu akşam. çitos da alırım.

görsel

kızını murada verir misin

rapçi miydi o ya? vardı ya bir tane geçen yaz sikik bir şarkısı tüm arabalarda çalıyordu, pahalı pahalı bir şeyler çok pahalı cıbırcıbır cikcikcikcik filan diye.

murada mıydı murdo muydu barzo muydu neydi.

yok ben kızı rapçiye vermem, klasik musikî icracısına verebilirim ama. en azından keyiflendiklerinde hoş bir seda olur evde.

gerinmek

gerçek bir haz veriyor, muhteşem keyifli bir şey. tüm gün gerinebilirim. Aristippos bey, aristippos bey, al sana hazzın kralı.

hoşlanılan kızı 9 dönüm zeytin toplarken görmek

ay narin ayakleriyle, zeytin şarabı mı yapacak? yaparken de, zeytinyağlı yiyemem aman şarkısını mı mırıldanacak? ay sen yeme ben yerim.

bakın hayatta 3 şeyi vermem.

elimdeki beyaz çikolatayı, tabağımdaki zeytinyağlıyı ve ağzımdaki sigarayı. öyle bir fırt çekim geri verim, vay efendim ne olur 1 parça versene ölür müsün, yok şu kabak çiçeğini de ben yiyeyim. git kardeşim oradan al ya, benim istihkakıma niye göz dikiyon? ay ben öyle kolay veren biri değilimdir...