bugün
- ahmet necdet sezer'in evinin sadeliği18
- rte seçimi kaybederse akpliler ne yapıcak36
- dolar daha da artar mı11
- ekşi sözlük16
- bacina yapsam hosuna gider mi8
- sizi mutlu eden şeyler18
- durduk yere engelleyen erkek16
- beşiktaş9
- avrupa türk düşmanı deyip avrupada yaşayn gurbetçi21
- doğu perinçek'e ne olacak sorunsalı21
- anın görüntüsü18
- forumdan bile engelleyen erkek9
- bugün ne yapmayı düşünüyorsun11
- türkiye den siktir olup gitmek8
- deprem8
- 31 mart 2023 iyi parti silahlı saldırı13
- eski 20000 lira9
- bankadaki dövizlere el konulması9
- yavuz ağıralioğlu35
- almancıların ortak özellikleri10
- hoşgeldiniz güle güle25
- ibb'nin sağlam metrobüsleri dozerle parçalaması31
- ak parti heykelleri13
- muharrem ince30
- milf sevdası16
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim19
- recep tayyip erdoğan22
- ışık hızı neden sabit ve en yüksek hız olsun18
- yaş farkı10
- kemal kılıçdaroğlu42
- bugün ne yedin16
- sevgiliyle yapılacak aktiviteler27
- estetik manyağı olmak10
- üstteki yazarın yaşadığı şehir40
- 11 ay her boku yemek ama 1 ay müslüman olmak29
- bağcılar15
- iftara ne yapsam20
- ben gidersem devlet yıkılır29
- vajinaya 1 dakikada 170 dil darbesi atmak24
- ermenilerden nefret eden piç kurusu16
- güllü9
- nefret dolu olmak9
- almanyanın karşı çıktığı cumhurbaşkanı adayları18
- nisan da üniversitelerin açılması14
- pilavı kaşıkla yiyen insan14
- muharrem ince kemal kılıçdaroğlu buluşması13
- yakışıklı erkekler nerede sorunsalı34
- en türk özelliğiniz22
- günün sözü11
- 50 tane talibi olan erkek11

entry'ler (554)
kaşları aldinmi? bakımlı ve modern aşiret erkeki pozu, vuu.
bu poz instagram'dan birkaç hatuna gönderilip ve fevkalade bir türkçeyle "tatlim aksam nerde sin ya gorsemiyoruz , cezan cogalıyoo * ))))" yazılmamıştır asla hayır.
ben bu yaz izzet yıldızhan'dan bir atak bekliyorum.
bu poz instagram'dan birkaç hatuna gönderilip ve fevkalade bir türkçeyle "tatlim aksam nerde sin ya gorsemiyoruz , cezan cogalıyoo * ))))" yazılmamıştır asla hayır.
ben bu yaz izzet yıldızhan'dan bir atak bekliyorum.
aciktimabiler , vallahi ben reyimi creole ve parmesanlı sarımsaklı mayonezden yana kullanıyorum. kfc'deki dedeyi sevmiyorum aslında, ne bilim gıcık bi' tipi var, pişmiş kelle gibi sırıtıyor her yerde.
forum mu? bak bakayım msn'den de engellemiş mi, kız boş bırakma adamı bi' titreşim gönder.
ah anacım, bakın benim bir vecizem vardı, "zaten aşklar hep sanal yalan, sonu hep anal domal." diye. yani imternetten aşk mı olurmuş? forumdan bulduğun oynak karıların 2 artı repine kanar da gider.
hey yavrum hey, biz neler geçirdik gördük.
ah anacım, bakın benim bir vecizem vardı, "zaten aşklar hep sanal yalan, sonu hep anal domal." diye. yani imternetten aşk mı olurmuş? forumdan bulduğun oynak karıların 2 artı repine kanar da gider.
hey yavrum hey, biz neler geçirdik gördük.
geçmiş olsun, insan kaygılanıyor eşi dostu için.
daha güzelini bulup gitmiş şerefsiz adi adam allahım dünyayı yok et nolur allahım.
eve dönerken düdüklü şeker al.
görsel
jynx su.
güçlü saldırı: suna pekuysal tarzı karı dırdırı.
düşmanlarını nefessiz şekilde sarf ettiği art arda cümlelerle fenalık geçirtip bayıltır.
hamarattır, elinde bez düşmez aklından yemek gitmez. kısır gününde 3 kilo hamur işi yedikten sonra "ay spora başlayalım nuran" der ama başlamaz.
jynx su.
güçlü saldırı: suna pekuysal tarzı karı dırdırı.
düşmanlarını nefessiz şekilde sarf ettiği art arda cümlelerle fenalık geçirtip bayıltır.
hamarattır, elinde bez düşmez aklından yemek gitmez. kısır gününde 3 kilo hamur işi yedikten sonra "ay spora başlayalım nuran" der ama başlamaz.
hemen reklamlarına bakalım. biri diyo "mekdanıs gibisi yok", haşa, biri diyo "ateş seni çağırıyo" tövbe.
bunlar zındık zincirler, şirkiyorlar, bizi de şirktiriyorlar, yemen guzum dimden çıkan.
bunlar zındık zincirler, şirkiyorlar, bizi de şirktiriyorlar, yemen guzum dimden çıkan.
duygusal bir insan olduğum için, bir ara "ıslak kekleri kurutalım" kampanyası başlatmıştım lakin kimse o anaçlıkta olmadığı için destek görmemişti.
bu kek türünün ortası yok, ya çok güzel ya allah günah yazmasın seviyesinde oluyor.
bir dönem ıslak kek furyası vardı, şimdilerde yerini çizkeklere mizkeklere kaptırdı. artık kimse ıslak kek ısmarlamıyor, üzücü.
bu kek türünün ortası yok, ya çok güzel ya allah günah yazmasın seviyesinde oluyor.
bir dönem ıslak kek furyası vardı, şimdilerde yerini çizkeklere mizkeklere kaptırdı. artık kimse ıslak kek ısmarlamıyor, üzücü.
geçtiğimiz günlerde kepekli ekmekler dökülmesin adlı bir kampanya başlattım, umarım destek verirsiniz.
bu tam buğdaylar, kepekliler filan bayatken de tazeyken de dökülüyor. sandviç yapıyorsun dökülüyor, tost yapıyorsun dökülüyor.
çok lif var çok.
yoksa sevdiğimiz saydığımız bir ekmektir yani.
bu tam buğdaylar, kepekliler filan bayatken de tazeyken de dökülüyor. sandviç yapıyorsun dökülüyor, tost yapıyorsun dökülüyor.
çok lif var çok.
yoksa sevdiğimiz saydığımız bir ekmektir yani.
ulan zahmetli iştir he, gidip topluyor elceğizleriynen. %100 emek.
benim en büyük hatam, kabak çiçeği dolması yapabilen kızları, bir heveslik şakşukacılara tercih etmemdir. şakşukanın ben alasını yaparım, sen bana kabak çiçeği dolması yapabilir misin abidin?
benim en büyük hatam, kabak çiçeği dolması yapabilen kızları, bir heveslik şakşukacılara tercih etmemdir. şakşukanın ben alasını yaparım, sen bana kabak çiçeği dolması yapabilir misin abidin?
varak çok severler, varaksız duramaz, orama da varak burama da varak derler. varakbang tutkunlarıdır. varaktan kazığa oturtacaksın böylelerini, belki oh derler.
bu ülkenin en büyük problemi avokadodur. daha avokado diyemeyip avakado diyen azılı avokado tüketicilerinin olduğu bir memleket burası.
sokakta, balıkçıda, sandviççide avokado dayatmasına son verin artık.
olgunlaşmış avokadodan güzel bir meze biliyorum, yaparım da ama sevmem. fakat bazı humanlar çok sever.
avokado seviyor musun güzel insan? peki sana saygı duyuyorum. peki benim avokado tercih etmeme hakkım var mıdır? "ya yesene çok güzel" demelerin kifayetsiz güzel insan, güzeldir, güzel olabilir lakin yemek istemiyorum.
biri bana açıklasın bu avokadonun bolluğu nereden geliyor kardeşim? her yer avokado her yer yeşil.
şöyle diyorum hafif eftik yapacak bir şeyin var mı diyorum, sandviç yapayım avokadolu güzel fireş herkes çok seviyor diyor, yok diyorum az bi' tost mu yapsan, avokadolu yumurtalı yapıyoruz çok güzel diyor.
hasbinallah veli kel metin ya.
sokakta, balıkçıda, sandviççide avokado dayatmasına son verin artık.
olgunlaşmış avokadodan güzel bir meze biliyorum, yaparım da ama sevmem. fakat bazı humanlar çok sever.
avokado seviyor musun güzel insan? peki sana saygı duyuyorum. peki benim avokado tercih etmeme hakkım var mıdır? "ya yesene çok güzel" demelerin kifayetsiz güzel insan, güzeldir, güzel olabilir lakin yemek istemiyorum.
biri bana açıklasın bu avokadonun bolluğu nereden geliyor kardeşim? her yer avokado her yer yeşil.
şöyle diyorum hafif eftik yapacak bir şeyin var mı diyorum, sandviç yapayım avokadolu güzel fireş herkes çok seviyor diyor, yok diyorum az bi' tost mu yapsan, avokadolu yumurtalı yapıyoruz çok güzel diyor.
hasbinallah veli kel metin ya.
0.9 ucundan azıcık istiyorsa, hakkı olan erkektir. 0.9 uç bitti mi bulunmaz, koca sınıfta allah rızası için chubby seven yok mu ya? her şeyin hafif etlisi makbuldür.
onun dışında başka şeyler de gayet istenebilir, ucundan istenecek şey var ki istiyorlar, bunu kadını erkeki mi var canım? benden de neler neler istiyorlar, e her isteyene ucundan ucundan, kalmaz vallame.
onun dışında başka şeyler de gayet istenebilir, ucundan istenecek şey var ki istiyorlar, bunu kadını erkeki mi var canım? benden de neler neler istiyorlar, e her isteyene ucundan ucundan, kalmaz vallame.
bana da hep erotik şop sayfaları filan çıkıyor üstüme iyilik sağlık helal sex şop şubesi adana'ya açılmadan asla ve kat'a mamul almam...
aydın ve görgülü insan evi, evlerimiz böyleydi eskiden bebeğimler. şu salona bakıp da "babaanemin/anneannemin/teyzemin salonu bu" demeyen varsa, siz nerenin düküsünüz yav?
gayet normal, sade, gereksiz eşyasız ferah bir salon.
gayet normal, sade, gereksiz eşyasız ferah bir salon.
akşam oturup boş boş ve gülmeden çişkifiln izlemeyi düşünüyorum. zaten canım sıkkın kimse şaka yapmasın. tom ve ceri downhearted duckling akar bu akşam. çitos da alırım.
görsel
görsel
rapçi miydi o ya? vardı ya bir tane geçen yaz sikik bir şarkısı tüm arabalarda çalıyordu, pahalı pahalı bir şeyler çok pahalı cıbırcıbır cikcikcikcik filan diye.
murada mıydı murdo muydu barzo muydu neydi.
yok ben kızı rapçiye vermem, klasik musikî icracısına verebilirim ama. en azından keyiflendiklerinde hoş bir seda olur evde.
murada mıydı murdo muydu barzo muydu neydi.
yok ben kızı rapçiye vermem, klasik musikî icracısına verebilirim ama. en azından keyiflendiklerinde hoş bir seda olur evde.
gerçek bir haz veriyor, muhteşem keyifli bir şey. tüm gün gerinebilirim. Aristippos bey, aristippos bey, al sana hazzın kralı.
ay narin ayakleriyle, zeytin şarabı mı yapacak? yaparken de, zeytinyağlı yiyemem aman şarkısını mı mırıldanacak? ay sen yeme ben yerim.
bakın hayatta 3 şeyi vermem.
elimdeki beyaz çikolatayı, tabağımdaki zeytinyağlıyı ve ağzımdaki sigarayı. öyle bir fırt çekim geri verim, vay efendim ne olur 1 parça versene ölür müsün, yok şu kabak çiçeğini de ben yiyeyim. git kardeşim oradan al ya, benim istihkakıma niye göz dikiyon? ay ben öyle kolay veren biri değilimdir...
bakın hayatta 3 şeyi vermem.
elimdeki beyaz çikolatayı, tabağımdaki zeytinyağlıyı ve ağzımdaki sigarayı. öyle bir fırt çekim geri verim, vay efendim ne olur 1 parça versene ölür müsün, yok şu kabak çiçeğini de ben yiyeyim. git kardeşim oradan al ya, benim istihkakıma niye göz dikiyon? ay ben öyle kolay veren biri değilimdir...