bugün

entry'ler (64999)

ali yerlikaya

Ekrem imamoğlu ibb başkanı seçilip seçim yenilendiğinde o süre için kayyum atanmıştı ibb ye. Kendisi kayyum atanır atanmaz da imamoğlu nun odasına astırdığı atatürk portresini olduğu yerden kaldırtmıştı.

yazar maaşlarında yapılacak kesinti

Aralıkta kazandığımla ocaktaki arasında neredeyse yarı yarıya fark var.

1 amerikalının asgari ücretiyle hacca gitmek

Bak nasıl zoruna gitmiş 657 li partizanın. Bunların tarih bilgisi mustafa armağan dan ibaret olduğu için normal ama.

Abd nin bu yardımları senatoda onaylaması bile 1948 dir. Bizdeyse Menderes döneminde alınmıştır. işine gelince her şeyi “bizimkiler yaptı” diyenler nedense konu abd yardımı olunca “ama inönü onayladı” (bu da tartışmalı tabi ki) moduna giriyor. E sormazlar mı adamı mecliste hükümette çoğunluğu olan niye reddetmedi diye? Bunlara kalsa 6. Filo ya dua eden de ismet paşa, yersen.

Ha bu arada bu partizanın seçim yapılmadı dediği dönem 1 dolar kaç kiraya tekabül ediyor isterseniz bir bakın. Yok yani şu an 30 lira da ona mansuben.

1 amerikalının asgari ücretiyle hacca gitmek

--spoiler--

seçim yapılsaydı belki verirlerdi de seçim yapılmadığı için bilmiyoruz tabi.

--spoiler--

Seçim yapılmaya başlanan dönemde de (bkz: marshall yardımları) olduğu için bilemiyoruz tabi.

29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçı

Hani lan ? Çakıyordu gs ye man utd? Yaa işte böyle adamın hevesini kursakta bırakırlar…

Evet yenemedik. Ama geriye döndük kaybetmedik.

Bu arada gs hiç man utd ye içerde hiç yenilmedi. Onu da bilin.

Maç izlenir, kim kimi destekler ayrı konu. Am tüm taraftara küfür etmek başka konu. Bu ayıp bir sey. Terbiyeliz, konuşmuyoruz. Efendiliğimizi korkaklık sanmasın kimse.

A.ına koduğum çocuğu 100 tane vursa biri girmez bize denk geldi.

welcome to hell

Bugün yine canlanmış ruhtur.

sevgiliye 1 beden küçük kot almak

Zayıfla diye zarf atmaktır.

sevgiliyle viyana da kuşburnu çayı içmek

Viyana da şinitzel yenir bu arada. Oranın meşhuru o.

balık kızartma yiyebilecek kadar midesiz olmak

Isıda pişen yağda pişen fark etmez. O işleri biliyorum, metodunu da hatırlayacağım, Kim lan bu küresel ıkınma?

Şehirde suşi, yazlıkta mangal balık görmemiş gibi konuşma lan. (bkz: swh)

yatalak hastalarla dalga geçen kadın komedyenler

Annem geçenlerde yoğun bakımda kaldı bir süre. O durumu iyi bilirim o nedenle. Bir insanın o durumu ile dalga geçene denk gelirsem kazayla allah acısın o kişiye o kadar söylüyorum.

Sağol şef ben balığı çiğ seviyorum. (bkz: swh)

Ya salak saçma konuşmayın candır o balık kızartma.

kafirlerin sürekli islama saldırması

Ya durun olum manchester maçı var şimdi az ara verin.

jacob harry maguire

Senden umutluyuz bu akşam deli oğlan. Hadi bakalım kaçır icardi yi kerem i zaha yı falan da akşamımız şenlensin.

hoşlanan kişiyi dövmek

Hoşlanan değil de hoşlanılan olarak kalabalık bir ortamda “sen nasıl benimle ilgilenmezsin” diye suratıma long island ice tea fırlatılmışı mevcuttur.

kurtlar vadisinin başladığı esas bölüm

Nakliyeci sefer in öldüğü bölümdür.

bir sözlük yazarına kokina almak

Bir an başlığı okuma hatası ile kolombiya lı mı olduk lan yoksa diye tereddüt ettim.

Teşekkürler bik bik.