entry'ler (5627)

galatasaraylı köpek

Malum takımın köpeklerinden daha fazla şampiyonluk sevinci yaşamış köpektir.

acun ılıcalı

Ne oldu gelemediniz.

aslolan fenerbahce dir

Transfer sezonu hele bir açılsın, fener bir iki çöp alsın başlar yine şampiyonluk şarkıları söylemeye.

18 mayıs 2025 fenerbahçe eyüpspor

Kendi taraftarı bile izlemiyor ben niye izleyeyim.

cristiano ronaldonun beşiktaşa transferi

Görüyoruz ki hala akıllanmamışlar. Öncelikle adamın yıllık maaşı 200 milyon dolardan fazla neden gelsin? Diyelim beşiktaşı çok seviyor, kesseniz kanı siyah beyaz akıyor, arabistanda kazandığı paranın 10 da 1 ine gelsin, o da 20 milyon dolardan fazla eder. Arabistan liginde bile çok maç dinlendirilen 40 yaşında bir oyuncu ne verebilir beşiktaşa.

sözlük yazarlarının dertleri

Yazılanların hepsini okudum mahmut sen haksızsın ibne.

tanrıya bir not

Sidik zoruyla idare ediyorum bilmiş ol.

https://youtu.be/FDFKwtLdMiw

fenerbahçe

Şu haftaya kadar ligde kırmızı kart görmeyen tek takım. Soran olursa yapı Galatasarayı kolluyor dersiniz.

tff nin süper kupa formatını değiştirmesi

Galatasaray gelecek sezonda şampiyon olursa play off sistemine bile geçebilirler, bunlardan her şey beklenir.

şampiyon fenerbahçe

11 senelik şampiyonluk hasreti sona erdi 12. Seneye girdik çünkü.

holding binasında dövülerek öldürülen işçi

Adama saldırıp öldüren çakallar yaşattıklarını yaşarlar umarım.

yazarlara yapılan eşşek şakaları

Askerde nöbetçi çavuştum. Gece 2-3 civarı ranzayı sallayarak uyandırdılar "bir asker firar etmiş nöbetçi subay delleniyor çok acil yanına gidecekmişsin" dediler. Gözüm kapalı ne olduğunu anlamaya çalışırken biri kafama kepi taktı, biri postallarımı elime tutuşturdu, koş koş üstünü giymene gerek yok adam bekliyor dediler. Başımda kep, elimde postal, ayağımda terlik, mavi pijama takımımla panik halde düşe kalka merdivenlerden nöbetçi subayın yanına çıkmaya çalışırken arkamdan yükselen kahkaha sesleriyle uyanmam uzun sürmedi.

7 mayıs 2025 ali koç un açıklamaları

Bir de şöyle bir şey var;

Acun Ilıcalı: “Osimhen bize teklif edildi. Elimizde 3 forvet olduğu için transferini doğru bulmadık.”

Ali Koç: “Osimhen hiçbir zaman bize teklif edilmedi.”

7 mayıs 2025 ali koç un açıklamaları

"Bana göre 2, bazı arkadaşlara göre 3 şampiyonluğumuz çalındı."

Arkadaşlar dediği de acun ılıcalı, bedri baykam falan işte.

görsel

jose mourinho

Ben varken meneri şampiyon yapmayacaklar diyen adamın teknik direktörü çok da şaapmamak lazım.

galatasaray ın fikstürü zor panpa

"Fikstür ayarlı, galatasaray maçlarını hep içeride oynuyor" mallığı ile yarışır.

ali koç

Yabancı ali koç istiyoruz.

4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı

Acil tv 8 i açın acun açıklama yapıyor.

90 artı fener atana kadar

Evet o dakikalara girdik yine. Şu maçta 8 dakikalık ne uzatma gördünüz.

galatasaraylıların sivasspor nefreti

Sivassporun tapelerle kanıtlanmış bir şike ortaklığı var malum şikeci takımla. Yoksa sivas bize yatmış yatmamış önemli değil her türLü siker atarız