bugün
- pandemi dönemini özlemek13
- anın görüntüsü9
- 0 0 719
- sözlük yazarları şu an ne giyiyor soruns11
- true yi evlendiriyoruz21
- iş yerinde insanı çileden çıkartan şeyler11
- beyin yakan sorular sponsorlu
- tamam9
- üstteki yazar nereli11
- suriyeli çalıştırana kredi desteği verilmesi10
- kızınca verilen tepkiler9
- ankara18
- 26 eylül 2023 galatasaray'a verilen penaltı19
- türk kızlarının kibar erkeklerden hoşlanmaması9
- aşık olunan kişiyi unutmak için 6 ay yeterli12
- mauro icardi12
- atatürkün namaz kılarken fotoğrafının olmaması13
- kızları cinsel bir obje olarak görmek12
- eloria12
- 26 eylül 2023 istanbulspor galatasaray maçı20
- şeriat isteyen kadınlar ülkemize gelebilir15
- sözlükte yazar olmanın fiyatı8
- evrimi de allah ın yaratmış olması12
- dün gece sözlükte yaşanan olaylar11
- adana11
- true'nun kadını9
- l l l14
- sanki solcular anasını bellemiş gibi davranan tip11
- icardi'nin wanda nara'yı zıplatması9
- ırkçıların ayrılıkçıların hayalindeki türkiye22
- askerlik yapmayan erkek8
- soldan soldan ikileyin10
- günaydın deme selamünaleyküm de13
- zebani efe'nin müslüman olması17
- libidosu yüksek kadın11
- uludağ sözlük solcu yazarlar birliği19
- içinde şu oyuncu varsa izlemem dediğiniz ünlüler12
- hangi karşı cins yazarla yaşlanmak isterdin11
- biz bir aileyiz diyen patron10
- habire kurandan sure yazan mal9
- tarih tekerrürden ibarettir9
- gıda dedektifi17
- kısacık hayatında tanrının varlığını sorgulayn tip12
- gününüz aşk ile başlasın sözlük12
- ali koç'un beşiktaş'ı ayakta tutması9
- 31 mart 2024 sandığa gitmeyecek yazarlar11
- hiperaktif olmak11
- sevgili ile oynanacak oyunlar10
- belime dövme yaptıracağım tavsiyelere açığım14
- avrupalı olmak13
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız22

entry'ler (439)
21 Mart 2019’da ilk defa o gelirken onu gördüğüm an.
Sonradan o an’ı resmettirebilmeyi ya da resmetmeyi çok istemiştim, olmadı.
Sonradan o an’ı resmettirebilmeyi ya da resmetmeyi çok istemiştim, olmadı.
Animesi olduğunu bilmeden popüler kültürle içine daldığım netflix dizisi.
Tamam tamam çok ünlüymüş de ben kaçırmışım orjinalini. Kızmayın lütfen ben orta yaşlı bir insanım.
Şimdilik 5.bölümdeyim ve izlettiriyor kendini.
Bir de nami’nin nam-ı diğer emily rudd hanımefendin hastasıyız.
Tamam tamam çok ünlüymüş de ben kaçırmışım orjinalini. Kızmayın lütfen ben orta yaşlı bir insanım.
Şimdilik 5.bölümdeyim ve izlettiriyor kendini.
Bir de nami’nin nam-ı diğer emily rudd hanımefendin hastasıyız.
Meksika sınır polisi gibi terlerler.
Seçim olsa da hemen akp’ye bassam keşke.
Güzel mi ?
Güzel sıfatı seni görünce güzelliğinden utanır Nazmiye.
Güzel sıfatı seni görünce güzelliğinden utanır Nazmiye.
Claire tutsak düşmekten jamie de onu kurtarmaktan yılmadı.
Zamanında değer verdiğim bir insanla başlamıştım bu diziyi izlemeye. Ben hala devam ediyorum ama o muhtemelen sıkılıp yarıda bırakmıştır.
Neyse ne diyorduk bir de sevişmekten yılmadı claire ve jamie.
Zamanında değer verdiğim bir insanla başlamıştım bu diziyi izlemeye. Ben hala devam ediyorum ama o muhtemelen sıkılıp yarıda bırakmıştır.
Neyse ne diyorduk bir de sevişmekten yılmadı claire ve jamie.
Yükü taşıyor olabilmek ağırlık yapmadığı anlamına gelmez.
2.sezonu ekranlara düşmüş dizidir. Jeremy allen white izlerken ekstra keyif aldığım bir oyuncu. Oynadığı karakteri o kadar içselleştiriyor ki aynı anda aynı duyguları hissedebiliyorsunuz.
Ne zaman izlerim bilmiyorum 2.sezonu ama kesinlikle hafta sonuna sığdırıp heba etmek istemiyorum. Uzun uzadıya yayarak izlemeyi planlıyorum. Hala izlemeyen varsa bence bir şansını denesin.
Bu arada Disney’de ve Türkiye’de 2 ağustosta imiş 2.sezon gösterimi.
Ne zaman izlerim bilmiyorum 2.sezonu ama kesinlikle hafta sonuna sığdırıp heba etmek istemiyorum. Uzun uzadıya yayarak izlemeyi planlıyorum. Hala izlemeyen varsa bence bir şansını denesin.
Bu arada Disney’de ve Türkiye’de 2 ağustosta imiş 2.sezon gösterimi.
https://m.uludagsozluk.com/e/46549614/
Yanlış anladıysam düzelt beni lütfen.
inandığın Allah 30 yaşındaki adamın 3 yaşındaki çocuğu sikmesi ile mi 3 yaşındaki çocuğu imtihan ediyor ? Yoksa 30 yaşındaki adamı mı imtihan ediyor ?
Nasıl bir imtihan bu ?
Ayrıca çocuk tecavüzleri durmayacak amenna. Ama bunu imtihan diyerek de geçiştiremezsin. Ortamlarda böyle konuşma ağzınla burnun yer değiştirir toplum içinde. Sonra sabah kim günaydın mesajı yazar sözlükte ?
Yanlış anladıysam düzelt beni lütfen.
inandığın Allah 30 yaşındaki adamın 3 yaşındaki çocuğu sikmesi ile mi 3 yaşındaki çocuğu imtihan ediyor ? Yoksa 30 yaşındaki adamı mı imtihan ediyor ?
Nasıl bir imtihan bu ?
Ayrıca çocuk tecavüzleri durmayacak amenna. Ama bunu imtihan diyerek de geçiştiremezsin. Ortamlarda böyle konuşma ağzınla burnun yer değiştirir toplum içinde. Sonra sabah kim günaydın mesajı yazar sözlükte ?
Ne güzel bir akşamdı.
Ne güzel bir yemekti, ellerine sağlık.
Ne güzel bir geceydi.
Esas sen ne kadar da güzeldin.
Ne güzel bir yemekti, ellerine sağlık.
Ne güzel bir geceydi.
Esas sen ne kadar da güzeldin.
Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer varmış gerçekten.
Son 4 yılıma bakınca nasıl da ziyan etmişim değmeyen bir insan için kendimi diyorum. Kendini devamlı olarak olduğundan farklı gösterdiğini nasıl da anlamamışım diyorum. Hep yalan dolan içinde nasıl da kandırılmışım.
Ama şükür. bittiğini idrak ettiğim gün anladım ki kayıp değil en büyük kazançmış gitmesi. Kalsa sadece benden gidermiş. Benden aldıkları da başkalarına gidermiş.
Doymaz ilgi ve sevgi açlığı çeken insanlardan uzak durun ve unutmayın her gördüğünüz gerçek değildir. Hayat illüzyondan ibarettir.
En basit şekilde sizi seven insanları hayatınızda tutun. Seni seviyorum demekten kaçınmayan insanları. Düşündüğünüz ya da dokunduğunuz an mutlu ettiğiniz ve sizi mutlu eden insanları tutun hayatınızda. Ve istediğiniz an görebileceğiniz mesafede olsun.
Hayatı en basit şekilde yaşayarak mutlu oluyormuş insan. 43 yılda anca öğrendim.
Son 4 yılıma bakınca nasıl da ziyan etmişim değmeyen bir insan için kendimi diyorum. Kendini devamlı olarak olduğundan farklı gösterdiğini nasıl da anlamamışım diyorum. Hep yalan dolan içinde nasıl da kandırılmışım.
Ama şükür. bittiğini idrak ettiğim gün anladım ki kayıp değil en büyük kazançmış gitmesi. Kalsa sadece benden gidermiş. Benden aldıkları da başkalarına gidermiş.
Doymaz ilgi ve sevgi açlığı çeken insanlardan uzak durun ve unutmayın her gördüğünüz gerçek değildir. Hayat illüzyondan ibarettir.
En basit şekilde sizi seven insanları hayatınızda tutun. Seni seviyorum demekten kaçınmayan insanları. Düşündüğünüz ya da dokunduğunuz an mutlu ettiğiniz ve sizi mutlu eden insanları tutun hayatınızda. Ve istediğiniz an görebileceğiniz mesafede olsun.
Hayatı en basit şekilde yaşayarak mutlu oluyormuş insan. 43 yılda anca öğrendim.
Çocuk giderim var demek istemiş.
işte bunlar hep subliminal.
işte bunlar hep subliminal.
Hayallerle başlayıp gerçeklerle biten bir sezon daha olacaktır.
Şimdiden şampiyonluğumuz hayırlı olsun.
Sen çok yaşa Galatasaray.
Şimdiden şampiyonluğumuz hayırlı olsun.
Sen çok yaşa Galatasaray.
Yeni rakı uzun demleme 70’liği 549 tl’ye alıyordum 669 tl olmuş. Heralde bir haftadır 3-4 Şişe almışımdır. Şimdi 730-750 bandına gelirse ne olur ? Bir şey olmaz almaya devam ederim. Evimde 20 çeşide yakın alkollü içecek var ama ekseriyetle rakı içen bir insanım. Eşim dostum etkilenirse onlara da alırım.
Ne bileyim her geçen gün para değersizleşiyor ve artık herhangi bir zamma tepki göstermeyi unuttuk.
Ne bileyim her geçen gün para değersizleşiyor ve artık herhangi bir zamma tepki göstermeyi unuttuk.
inandığı dinin gereğini yerine getiren insandır. Ben inanan bir insan değilim ama fikrine de saygı duyarım. Ayrıca herkesin yaşamı kendi hür iradesinin sonucudur. Kimsenin hayatı da kimseyi ilgilendirmez.
Islak hamburgerle güzel ikili olurlar.