bugün
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur21
- koklayarak öpmek17
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- dünya52
- sigara içelim mi7
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- bir şey söyle8
- çocuğuyla birlikte dans eden vajinası belli anne4
- fatma betül sayan kaya14
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- akp kazandı11
- özlemek4
- çalıyor ama çalışıyor5
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- erzurumda sokak hayvanı beslemenin yasaklanması3
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- gocu32
- uyuyamama nedeni5
- geceye bir şarkı bırak4
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- koklayarak insan tanımak7
- morkstar yazdı bunu12
- iphone'a ekran koruyucu takanlar beni ürpertiyor2
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- anın görüntüsü28
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- siyahi peygamber olmaması8
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- sözlüğün en güzel kadını26
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- sözlükteki anlık online sayısı3
- 26 eylül 2026 ahmet şık tweetleri2
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir3
- ilk buluşmaya 100 tl ile gelen erkek4
- amerika birleşik devletleri28
- gocunun elleri9
- beyaz ölüm2
- şuan dinlediğin şarkı8
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- sözlüğün embesillerle dolu olması8
- morkstar11
- güzel miyim diyen kıza götünü açan erkek2
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi6
- avrupa11
kıbrıs'ın kurtuluşu.
Sene 2001…
Dolar 1,22 tl den 1,29 tl ye çıkıyor.
ekonomik gidişatı protesto eden bir vatandaş dönemin başbakanı Bülent Ecevit’e yazar kasa fırlatır.
Dolar 1.29 tl.
Mazotun litresi 1 tl.
Hepimize rahat batmış amk.
Şimdi sürekli, kiramızı çıkaramıyoruz, maliyetler çok yükseldi diye ağlayan esnafa seslenelim.
Bırakın yazar kasayı falan, götünüz yiyorsa tayyip e hesap makinesi atın amk.
Dolar 1,22 tl den 1,29 tl ye çıkıyor.
ekonomik gidişatı protesto eden bir vatandaş dönemin başbakanı Bülent Ecevit’e yazar kasa fırlatır.
Dolar 1.29 tl.
Mazotun litresi 1 tl.
Hepimize rahat batmış amk.
Şimdi sürekli, kiramızı çıkaramıyoruz, maliyetler çok yükseldi diye ağlayan esnafa seslenelim.
Bırakın yazar kasayı falan, götünüz yiyorsa tayyip e hesap makinesi atın amk.
Ak partilileri ve mhplileri çok üzen bir slogan.
Orospu ve ibnelerden kalem olan ailelerdir.
nickini s..yim.
lan var ya sınırları zorluyorlar artık yaktıracaklar tüm gemileri etmediğimiz lafları ettirecekler zorla..
lan var ya sınırları zorluyorlar artık yaktıracaklar tüm gemileri etmediğimiz lafları ettirecekler zorla..
Lan olum alım gücü denen kavramdan haberi olmayan adamlarla ne tartışıyorsunuz? Bunlar necmettin batırel in bildiği kadar ekonomi biliyor işte. Kendinizi boşa yoruyorsunuz.
Oha, bi de bu kerhaneci yurtdışında mı yaşıyordu Amk. Baştan söylesenize olm hiç yormayalım kendimizi.
Ohoo o. Yagmurcu bu ne ki . Bunun daha iyisi var;
(...and I don't want to be responsible for destroying the Turkish economy — and I will. I've already given you a little sample with respect to Pastor Brunson.)
-trump
(...and I don't want to be responsible for destroying the Turkish economy — and I will. I've already given you a little sample with respect to Pastor Brunson.)
-trump
Dogru. Mesela m.ö 3. Yuzyilda buzdolabi yoktu simdi var.
Tam kavga başlamadan önce bir flashback yayınlanır.
- flashback -
Sene: 1997
Yer : maçaçuset Amerika
7 haftalık takibin ardından JSOC (Joint Special Operations Command) ajanı sinek as, Hamas askerlerini bir mc Donald’s restoranında köşeye sıkıştırmıştır. Ancak tam baskın yapmak üzereyken, beyaz saraydan son anda gelen bir telefonla operasyonun iptal edilmesi istenir. Emri dinlemeyen sinek as, tüm Hamas askerlerini orada öldürür fakat beyaz saraya karşı geldiği için, rütbesi delta force ‘dan, Case Officer a düşürülür. Gözden uzak bir yerde emekliliğini beklesin diyerek, boktan bir uyuşturucu karteli operasyonunu araştırması için meksika’ya sürgün edilir. Operasyon boyunca sinek asın gizli kimliği, bir otelde Housekeeping çalışanı olacaktır.
- flashback biter, maceraya devam -
- flashback -
Sene: 1997
Yer : maçaçuset Amerika
7 haftalık takibin ardından JSOC (Joint Special Operations Command) ajanı sinek as, Hamas askerlerini bir mc Donald’s restoranında köşeye sıkıştırmıştır. Ancak tam baskın yapmak üzereyken, beyaz saraydan son anda gelen bir telefonla operasyonun iptal edilmesi istenir. Emri dinlemeyen sinek as, tüm Hamas askerlerini orada öldürür fakat beyaz saraya karşı geldiği için, rütbesi delta force ‘dan, Case Officer a düşürülür. Gözden uzak bir yerde emekliliğini beklesin diyerek, boktan bir uyuşturucu karteli operasyonunu araştırması için meksika’ya sürgün edilir. Operasyon boyunca sinek asın gizli kimliği, bir otelde Housekeeping çalışanı olacaktır.
- flashback biter, maceraya devam -
klavye arkası düşmanlıktır. bizimle yüz yüze iken o düşmanlığı yapmaya g.tleri yemez hatta sen türk düşmanı mıydın diye sorarsan istiklal marşımızı tersinden bile okur öyle bir vatansevere dönüşür. ama klavye arkasından atıp tutarlar..
Kerhaneci kardeşim,
Verdığin örneklerden yola çıkarak şu anda Ecevit dönemine göre altı kat daha çok refah içinde yaşadığımıza inanıyorsan mutluluğunu hiç bozmayalım.
Bu arada 2001’de bir asgari ücretle yaklaşık 6,5 çeyrek altın alınabilirken bugün yaklaşık 2,5 çeyrek altın alınabiliyor falan ama ekonomi tek tek ürünler baz alınarak okunmaz.
Sen refahının tadını çıkar.
Verdığin örneklerden yola çıkarak şu anda Ecevit dönemine göre altı kat daha çok refah içinde yaşadığımıza inanıyorsan mutluluğunu hiç bozmayalım.
Bu arada 2001’de bir asgari ücretle yaklaşık 6,5 çeyrek altın alınabilirken bugün yaklaşık 2,5 çeyrek altın alınabiliyor falan ama ekonomi tek tek ürünler baz alınarak okunmaz.
Sen refahının tadını çıkar.
olayın on ayrı tarayıcı indirip, her birine ayrı maille girerek bütün gün sekmeler arasında amelelik yapmak falan mı?
şu hayatsızlıktan bana da üç kilo lütfen yaa.
şu hayatsızlıktan bana da üç kilo lütfen yaa.
Yok olmaz o moderatör abileri tarafından kollanıyor adam. Üç akşam önce silik oldu iki dakika sonra çaylağa çevirdiler adamı.
At büllüğü yazıyı Türkçe yazıyorsun?
1. Kendisine en ufak laf atanları hapse attırması.
2. Seçimlerde kendisini yenme ihtimali olan adayları tutuklatması.
3. Kendi yandaşlarına dokunmaması.
4. Mutlak butlan gibi absürt kararları verebilmesi.
5. Seçimlerde hile yapması.
2. Seçimlerde kendisini yenme ihtimali olan adayları tutuklatması.
3. Kendi yandaşlarına dokunmaması.
4. Mutlak butlan gibi absürt kararları verebilmesi.
5. Seçimlerde hile yapması.
Sen ne ara muhtar oldun da milleti yorumluyorsun lan fındık?
--spoiler--
ulan dalyarak, 2001’in dolarıyla 2026’nın doları aynı mı,
--spoiler--
Anca hakaret diyenin kurduğu cümleye bak. iq 66 olunca tabi anca bu kadar.
Sana tavsiyem ya Ağzını bozma ya da türkiyeye gelebilirsen bir gün gelmeden haber ver de şunu yüzüme de bir söyle bunları. Benim hamburga yolum düşerse özellikle sana haber vereceğim kafanı o rathaus binası önündeki meydandaki mermerşere vura vura sana terbiyeli olmayı öğretmek için merak etme.
ulan dalyarak, 2001’in dolarıyla 2026’nın doları aynı mı,
--spoiler--
Anca hakaret diyenin kurduğu cümleye bak. iq 66 olunca tabi anca bu kadar.
Sana tavsiyem ya Ağzını bozma ya da türkiyeye gelebilirsen bir gün gelmeden haber ver de şunu yüzüme de bir söyle bunları. Benim hamburga yolum düşerse özellikle sana haber vereceğim kafanı o rathaus binası önündeki meydandaki mermerşere vura vura sana terbiyeli olmayı öğretmek için merak etme.
rakıya 2500TL veriyorlar çocuğun kırtasiye masrafı gözünde büyüyor ne diyem ne desem boş.
Mösyö yanlış anlama ama, real Madrid adamın sözleşmesini 2031 yılına kadar uzatmaya hazırlanıyor. Kocaeli, alanya ve Rize paralarını birleştirse ardayı idmana bile çıkaramazlar.
Onu diyemiyoruz maalesef. Yazarların kalplerinde hangi hayal dünyası varsa onu anımsatır kale. Bu bazen Estergon kalesi olur bazen de izmir'deki şoparların takıldığı Kadifekale olur. Onu siz şekillendireceksiniz arkadaşlar.
bölüm 10:
gina'yı kapının önünde o halde gören mıknatıs, hemen kolundan tutup onu içeri aldı ve ne yapacağız şimdi diye sordu. gina odanın içinde, bilmiyorum bilemiyorum diyerek turlamaya başladı. lütfen sakin ol dedi mıknatıs; hemen kendini topla, önce başka bir otele yerleşmeliyiz. haklısın dedi gina, burada kalmamız artık çok tehlikeli.
aslında en başta fark etmedikleri bir şey vardı. başlarına gelen bu olayın sebebi, otele ilk giriş yaptıklarında mıknatısın keçeli kalemle arkadaşlarının koluna çizmiş olduğu ''el turco'' dövmesiydi. meksika'daki el turco adlı çetenin, en tehlikeli kartellerden biriyle olan iç savaşından haberleri bile yoktu. bu dövme onları el turco çetesi üyesi gibi gösteriyordu.
gina ve mıknatıs hemen toparlanıp lobiye yöneldiler. lobiye indiklerinde resepsiyonist, size bir zarf var efendim dedi. gina zarfı açtı ve okumaya başladı: selam kızlar, arkanıza bakmaya ne dersiniz?
gina ve mıknatıs göz göze geldiler. resepsiyonist'e baktıklarında, onlara adeta joker gibi gülümsediğini görünce sağlam bir tonganın içine düştüklerini fark ettiler. arkalarına döndüklerinde ise manzara şu şekildeydi: https://shortlink.win/1yQwc
gina ve mıknatıs aniden sağa sola savruldu. kızın ilk atışı kendi kartelinden olan resepsiyonistin kafasını patlatmıştı, ortalık kan revan içindeydi. kız, 2. atış için gina'ya doğru çevirdi tüfeğini. o sırada mıknatısın ağzından şaşkınlıkla birlikte tek bir kelime çıktı: feriştah…
ferişah tam gina'ya ateş etmek üzereyken, ona doğru havada uçan bir erkek gördü. erkek, sinek as'ın ta kendisiydi! uçan tekmesiyle ferişah'ın elindeki tüfeğin yönünü tek hamlede değiştirmiş, feriştah yere savrulmuştu. sinek as, gina ve mıknatısa dönerek ''çabuk kaçın'' diye bağırdı. o sırada ferişah yerden kalkmıştı.
sinek as, ferişah'a dönerek tek bir hareket yaptı: https://shortlink.win/1EDWw
ferişah ayakkabılarını çıkarıp fırlattı, belli ki sağlam dövüşeceklerdi. sinek as kızlara dönüp ''ne duruyorsunuz, kaçın dedim size'' diye tekrar bağırdı. gina ve mıknatıs yerden kalkıp, kapıya doğru koşmaya başladılar…
gina'yı kapının önünde o halde gören mıknatıs, hemen kolundan tutup onu içeri aldı ve ne yapacağız şimdi diye sordu. gina odanın içinde, bilmiyorum bilemiyorum diyerek turlamaya başladı. lütfen sakin ol dedi mıknatıs; hemen kendini topla, önce başka bir otele yerleşmeliyiz. haklısın dedi gina, burada kalmamız artık çok tehlikeli.
aslında en başta fark etmedikleri bir şey vardı. başlarına gelen bu olayın sebebi, otele ilk giriş yaptıklarında mıknatısın keçeli kalemle arkadaşlarının koluna çizmiş olduğu ''el turco'' dövmesiydi. meksika'daki el turco adlı çetenin, en tehlikeli kartellerden biriyle olan iç savaşından haberleri bile yoktu. bu dövme onları el turco çetesi üyesi gibi gösteriyordu.
gina ve mıknatıs hemen toparlanıp lobiye yöneldiler. lobiye indiklerinde resepsiyonist, size bir zarf var efendim dedi. gina zarfı açtı ve okumaya başladı: selam kızlar, arkanıza bakmaya ne dersiniz?
gina ve mıknatıs göz göze geldiler. resepsiyonist'e baktıklarında, onlara adeta joker gibi gülümsediğini görünce sağlam bir tonganın içine düştüklerini fark ettiler. arkalarına döndüklerinde ise manzara şu şekildeydi: https://shortlink.win/1yQwc
gina ve mıknatıs aniden sağa sola savruldu. kızın ilk atışı kendi kartelinden olan resepsiyonistin kafasını patlatmıştı, ortalık kan revan içindeydi. kız, 2. atış için gina'ya doğru çevirdi tüfeğini. o sırada mıknatısın ağzından şaşkınlıkla birlikte tek bir kelime çıktı: feriştah…
ferişah tam gina'ya ateş etmek üzereyken, ona doğru havada uçan bir erkek gördü. erkek, sinek as'ın ta kendisiydi! uçan tekmesiyle ferişah'ın elindeki tüfeğin yönünü tek hamlede değiştirmiş, feriştah yere savrulmuştu. sinek as, gina ve mıknatısa dönerek ''çabuk kaçın'' diye bağırdı. o sırada ferişah yerden kalkmıştı.
sinek as, ferişah'a dönerek tek bir hareket yaptı: https://shortlink.win/1EDWw
ferişah ayakkabılarını çıkarıp fırlattı, belli ki sağlam dövüşeceklerdi. sinek as kızlara dönüp ''ne duruyorsunuz, kaçın dedim size'' diye tekrar bağırdı. gina ve mıknatıs yerden kalkıp, kapıya doğru koşmaya başladılar…
Yok seneye survivorda yok Kocaeli sporda. Kendi ülkesindeki adam böyle derse elin gevurunun hırtlık yapması abes değil. Siz böyle dedikçe o da takıyor golleri.
Ben onların taa….
Muhtemelen ya kürttür.
Ya ermeni.
Ya da gizli rumlardır.
En bilinenleri:
Pandela.
Betray Me.
Hewal Ebo.
Mustav Firig.
Ya ermeni.
Ya da gizli rumlardır.
En bilinenleri:
Pandela.
Betray Me.
Hewal Ebo.
Mustav Firig.
Alayının anasını eşekler siksin.
22 ile 25 yaş arası 6 tane kızdan oluşan gruptur. 1-1,5 ay öncesine kadar sadece grup isimlerini duymuşluğum vardı merak edip bakmamıştım bile ne yapıyorlar kim bunlar isimleri nedir vs diye.
sosyal medyadan baktım giyimleri kuşamları, dansları, konuşmaları vs acayip bir linçlenme yemişler. ekşi sözlükte, burada ve diğer sosyal medyada bu linçleyenlere baktım çoğu seceresi bozuk tipler. namustan ahlaktan örften adetten gelenekten yürümüşler ama profillere bakıyorsun, daha önceki yazdıklarına bakıyorsun, savundukları şeylere bakıyorsun, ettikleri küfürlere vs bakıyorsun fırsatını bulur bulmaz zinadan kumara haram paradan bilmem neye kadar her şeye el atacak tipler..
yürüdükleri konu da "çocuklarımızın ahlakı bozuluyor" ana başlığı. kesim malum kesim.. hani şu çocukların tecavüz edilmesine "bir kereden bir şey olmaz" diyen asıl ahlaksızları destekleyenler.. hani malum vakıflarda, dergahlarda, tarikatlarda bu iğrençlikler bu şerefsizlikler ortaya çıkınca "bir iki olay yaeaeaea her yerde var genele yayamazsınız" diye normalleştiren iblisler.. hani şu rüşvetçi hırsız bakanları savunan tipler..
neyse dedim ya 1.5 ay öncesine kadar kim olduklarını bile bilmezdim merak da etmemiştim bu beyni erimiş zombiler sayesinde videolarını falan izledim giyim kuşamları müstehcen dersin katılırım ama geri kalanı bildiğin dans eden şarkı söyleyen kızlar. topluma kötü örnek oluyorlarmış ya çocukların ahlakı bozuluyormuş ya. keşke şu yukarıda saydığım olaylarda da linçleyip nefret kussaydınız da en azından nacizane bana samimi gelebilseydiniz amk. bu kızlar çıkıp deseler ki biz reisin grubuyuz reisin izindeyiz az da kılık kıyafetlerini kapalı seçseler ama aynı dansları yapsalar aynı şarkıları söyleseler emin ol o linçleyenlerin hepsi duvarlarına posterlerini falan asarlar hiçbirisinin aklına gelenek görenek gelmez bile.. bu samimiyetsizlik midemi çok bulandırıyor yoksa manifestmiş falan bunların hepsi dünya işi gelir geçer.
sosyal medyadan baktım giyimleri kuşamları, dansları, konuşmaları vs acayip bir linçlenme yemişler. ekşi sözlükte, burada ve diğer sosyal medyada bu linçleyenlere baktım çoğu seceresi bozuk tipler. namustan ahlaktan örften adetten gelenekten yürümüşler ama profillere bakıyorsun, daha önceki yazdıklarına bakıyorsun, savundukları şeylere bakıyorsun, ettikleri küfürlere vs bakıyorsun fırsatını bulur bulmaz zinadan kumara haram paradan bilmem neye kadar her şeye el atacak tipler..
yürüdükleri konu da "çocuklarımızın ahlakı bozuluyor" ana başlığı. kesim malum kesim.. hani şu çocukların tecavüz edilmesine "bir kereden bir şey olmaz" diyen asıl ahlaksızları destekleyenler.. hani malum vakıflarda, dergahlarda, tarikatlarda bu iğrençlikler bu şerefsizlikler ortaya çıkınca "bir iki olay yaeaeaea her yerde var genele yayamazsınız" diye normalleştiren iblisler.. hani şu rüşvetçi hırsız bakanları savunan tipler..
neyse dedim ya 1.5 ay öncesine kadar kim olduklarını bile bilmezdim merak da etmemiştim bu beyni erimiş zombiler sayesinde videolarını falan izledim giyim kuşamları müstehcen dersin katılırım ama geri kalanı bildiğin dans eden şarkı söyleyen kızlar. topluma kötü örnek oluyorlarmış ya çocukların ahlakı bozuluyormuş ya. keşke şu yukarıda saydığım olaylarda da linçleyip nefret kussaydınız da en azından nacizane bana samimi gelebilseydiniz amk. bu kızlar çıkıp deseler ki biz reisin grubuyuz reisin izindeyiz az da kılık kıyafetlerini kapalı seçseler ama aynı dansları yapsalar aynı şarkıları söyleseler emin ol o linçleyenlerin hepsi duvarlarına posterlerini falan asarlar hiçbirisinin aklına gelenek görenek gelmez bile.. bu samimiyetsizlik midemi çok bulandırıyor yoksa manifestmiş falan bunların hepsi dünya işi gelir geçer.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar