bugün
- yılbaşı gecesinin diğer gecelerden farkı olmaması3
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı28
- kadınların güçlü erkek tercihi19
- anın fotoğrafı20
- fantastik sinemanın sıkıcılığı5
- para tip fizik olmadan bir kız nasıl etkilenir11
- 14 eylül 20262
- tolkien2
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- sarapci koala hatayi13
- sözlükte eğlence arayan yazarlar10
- çok iyi birisin diyen ama ayrılan kız9
- sözlük erkeklerinin kol kasları8
- üzülünce halıya uzanmak10
- telegram kullanan erkek8
- uludağ itiraf10
- yazarların en sevdiği şeyler15
- kolları damarlı erkek6
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem7
- aşk nedir8
- dövmesiz bir kızı gelin getirmek5
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz40
- islamda namaz yoktur21
- iremga7
- silvermist'in mutfağına konuk olmak26
- sözlük yazarlarının yaşadığı mistik olaylar7
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası7
- haydi yorgun mermi okula6
- aragorn'un düğününde damatlık giyen cüce4
- jalapeno6
- partiden partiye giden erkekle evlenir misiniz5
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri27
- aragornun düğününde havaya ok sıkan terbiyesiz elf4
- galatasaray12
- zorbalanmaya alışkın insan6
- çok zeki olup belli etmemek4
- yarın okulların açılacak olması5
- whatsapp grubu kuralım5
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri34
- akçomarların beynini açıp incelemek4
- futbol8
- s'i l v'e r m'i s t21
- fenerbahçe14
- reddit kullanan erkek4
- özgür özel9
- ortak2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak16
- başı kapalı ama her şeyi torpilli tipler6
- pazarcıların seçtirmemesi9
- mastürbasyon5
bit pazarı smart casual.
(img:#2511581)
(img:#2511581)
satanist matanist diyorlar. dininde imanında adamım... tövbe est.
baskılara dayanamadım, görsel basından çekildim.
O çocuk size bakmaz, boşa heyecan yapmayın.
Tabi biz alışmışız erkeğin orospusuna utanıp entrysini silen görünce bi şaşırdık tabi.
Erkek bir arkadaşım arabayı ödünç almıştı. Anahtarı vermek için de kapıyı çalınca kapıyı bir erkek açmış. Arkadaş da gayet relax, " ben claudia ya bakmıştım da, claudia nerede" demiş. Adam cins cins bakınca yanlış daire olduğunu anlamış, bir üst kata çıkıp benim kapımı çalıp anahtarı verip gitmiş...
Bugün manitam da telefonum arabada kalmış diyerek yine araba anahtarı aldı ve o da bingoo bir kat aşağının kapısını çalmış. Kapıyı açan kadına " claudiaa?" Demiş. Sonra kapıya hanımefendinin eşi de gelmiş. Manita da pardon bir kat yukarı çıkacaktım yanlışlık oldu deyip yukarı geldi.
O değil de bunu yaşayan ben olsaydım claudia karısına bak daha kapı numarası okuyamayan kişilere araba anahtarı veriyor dingil deyip kurulurdum...
Bugün manitam da telefonum arabada kalmış diyerek yine araba anahtarı aldı ve o da bingoo bir kat aşağının kapısını çalmış. Kapıyı açan kadına " claudiaa?" Demiş. Sonra kapıya hanımefendinin eşi de gelmiş. Manita da pardon bir kat yukarı çıkacaktım yanlışlık oldu deyip yukarı geldi.
O değil de bunu yaşayan ben olsaydım claudia karısına bak daha kapı numarası okuyamayan kişilere araba anahtarı veriyor dingil deyip kurulurdum...
delilikte dışa bağımlılığı bitirmiş adam helal olsun.
görsel
bikbikbik attıysa bende atçam!
bikbikbik attıysa bende atçam!
itiraf ediyorum. çok iyi başlayıp sona doğru boka sarıyorum yani benim asıl problemim başarısız olma korkusu değil.
Ben başlamayı fazla seviyorum.
Yeni bir fikir, yeni bir hedef, yeni bir heyecan… ilk günlerde kafamın içinde binlerce şey dönüyor. Her şeyi yapabileceğime inanıyorum. Hızlı düşünüyorum, hızlı karar veriyorum, hızlı hareket ediyorum.
Sonra zaman geçiyor.
Heyecan azalıyor.
işin eğlenceli kısmı bitip sabır isteyen kısmı başlayınca içimde bir ses çıkıyor: Boş ver. Ve ben çoğu zaman bu sesi dinliyorum.
Bazen bir işi bitirmeye birkaç adım kalmışken bırakıyorum. Bazen sırf sıkıldığım için vazgeçiyorum. Bazen de kendime türlü bahaneler buluyorum.
Artık istemiyorum.
Bana göre değilmiş.
Sonra yaparım.
Ama gerçeği biliyorum.
Çoğu zaman istemediğim için değil, devam edecek kadar sabırlı olmadığım için bırakıyorum.
işin acı tarafı şu: başladığım birçok şeyde gerçekten iyiyim. Hatta bazılarında düşündüğümden çok daha iyiyim.
Ama sonunu getirmeyince hiçbirinin anlamı kalmıyor.
Kendi ellerimle başladığım şeyleri yarım bırakıyorum. Sonra da dönüp; ben aslında çok daha fazlasını yapabilirdim diyorum.
Evet. Yapabilirdim.
Belki de yıllardır kendime söylediğim en büyük yalan, ben böyleyim cümlesi.
Hayır. Böyle olmak zorunda değilim.
Ve artık bunu itiraf etmek zorundayım:
Benim önümde duran en büyük engel kapasitemin yetmemesi değil. Kendi kapasiteme sadık kalmamam.
Ben başlamayı fazla seviyorum.
Yeni bir fikir, yeni bir hedef, yeni bir heyecan… ilk günlerde kafamın içinde binlerce şey dönüyor. Her şeyi yapabileceğime inanıyorum. Hızlı düşünüyorum, hızlı karar veriyorum, hızlı hareket ediyorum.
Sonra zaman geçiyor.
Heyecan azalıyor.
işin eğlenceli kısmı bitip sabır isteyen kısmı başlayınca içimde bir ses çıkıyor: Boş ver. Ve ben çoğu zaman bu sesi dinliyorum.
Bazen bir işi bitirmeye birkaç adım kalmışken bırakıyorum. Bazen sırf sıkıldığım için vazgeçiyorum. Bazen de kendime türlü bahaneler buluyorum.
Artık istemiyorum.
Bana göre değilmiş.
Sonra yaparım.
Ama gerçeği biliyorum.
Çoğu zaman istemediğim için değil, devam edecek kadar sabırlı olmadığım için bırakıyorum.
işin acı tarafı şu: başladığım birçok şeyde gerçekten iyiyim. Hatta bazılarında düşündüğümden çok daha iyiyim.
Ama sonunu getirmeyince hiçbirinin anlamı kalmıyor.
Kendi ellerimle başladığım şeyleri yarım bırakıyorum. Sonra da dönüp; ben aslında çok daha fazlasını yapabilirdim diyorum.
Evet. Yapabilirdim.
Belki de yıllardır kendime söylediğim en büyük yalan, ben böyleyim cümlesi.
Hayır. Böyle olmak zorunda değilim.
Ve artık bunu itiraf etmek zorundayım:
Benim önümde duran en büyük engel kapasitemin yetmemesi değil. Kendi kapasiteme sadık kalmamam.
mesnetsiz ezik ithamı. yani pazar günü sözlükte takılan insanlar neden ezik olsun, çok saçma? bir de organize şekilde her pazar bu tarz bir başlığın sol frame'e getirilmesini iyi niyetli bulmuyorum.
Kimin çocuğuysa okuldan alsın yahu. Çocuk mutsuz, çocuk okulu sevmiyor, yeter buradan anne babasına sesleniyorum alın açıköğretime yazdırın bu çocuğu...
sarılalım sıkı sıkı. teletabiler sevgilerini böyle gösterir çünkü.
Zall ile bululup, burnunu sıkmak isterdim.
Andropozlu azgınların beslenmediği mutfaktır.
Bir dönem ak partililer altına yatıp duruyordu bu şerefsizin “askeri vesayeti” bitirdi diye. Şimdilerde ise davasına zaman aşımı vermişler yakında çağırıp bir villada buna yaparlar.
Arkadaşlar baya bi kinli kanlı yazmışlar toplumsal linç kültürü genleriyle.
Kadınlardan ilgi gören, dikkat çeken, iltifat alan erkek istediğine istediği kadar karşılık verir ve yakın olmak ister.
Hepsi bu kadar.
Kadınlardan ilgi gören, dikkat çeken, iltifat alan erkek istediğine istediği kadar karşılık verir ve yakın olmak ister.
Hepsi bu kadar.
iç dünyası sözlükten daha kalabalık olan yazar. takdir ettim.
bu durum hizmet sektöründe çok var. hoş geldiniz diyor, gülüyor, ama nereden çıktı bunlar şimdi diye sövüyor içinden. iş hayatında genel bir iki yüzlülük de aynı zamanda. e ama ne yapacaksın, mecbur yani.
Günaydın çocuklar. Eski mahalleden kara haberler var.
https://open.spotify.com/...&utm_source=copy-link
https://open.spotify.com/...&utm_source=copy-link
https://x.com/ulusaldenge.../2033969987707150438?s=46
Türkiye ye karşı cihad etmek için ışide katılıp orada bir arabın cariyesi seks kölesi olmuşlardır. Şimdide bize yardım edin kurtarın diye düşmanı oldukları cumhuriyetten yardım istiyorlar.
Türkiye ye karşı cihad etmek için ışide katılıp orada bir arabın cariyesi seks kölesi olmuşlardır. Şimdide bize yardım edin kurtarın diye düşmanı oldukları cumhuriyetten yardım istiyorlar.
Benden uzak dursun
Başlığı uplamak için geldim.
Tehlikeli durumlar karşısında güven veren yazarlar. Ktç’yi çağırmayın, karşıya geçer, size dalar
Sırtüstü eller ayaklar açık deniz yıldızı şeklinde ya da anne karnındaki halinde yükün ağırlığına göre
Bazı olaylarda Bazı iletişimleri iyi yönetebilen bir insan değilim. Duygularımı gerçek hislerimi yansıtamıyorum ya da ifade edemiyorum bazen ya da ne yapacağımı bilemiyorum. Çok fazla altını üstünü düşünmekten tepki veremiyorum her neyse
En yakın arkadaşım çok üzgün ve çok zor bir süreç geçiriyor. Ben de o kadar üzgünüm ki sürekli aklıma geliyor bu konu ama elimden de o kadar bir şey gelmiyor ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Yok saymak belki doğru bir tabir değil fakat üzmemek adına bugüne kadar bunu yaptım fakat hep diyorum başka biri nasıl tepki verir normali bu mu arıyorum bu konuyu açmıyorum mesela. Sormuyorum bir şey ama sormam gerekli miydi bekler mi soruları kafamda.
Bugün daha kötü bir haber almış anlattı kısaca. Fakat sorular ile ya da ona etkisi olmayacak teselliler ile boğmak istemiyorum ve ilgilenmiyorum gibi de olsun istemiyorum tabi ki. Ama öyle boktan bir durum ki kilitleniyor insan. Neyse sonra bunu açıkça yazmaya karar verdim. Ve biraz olsun hafifledim.
Beni duygusuz çok mantık odaklı görüyor herkes çünkü aslında insanın kendini koruması için daha fazla üzülmemesi için bunu yapması gerektiğini düşünürüm. Onu bu konuda uyarmıştım bana bozulmuştu. Korktuğum şey başımıza geldi. Büyük bir yıkım..
neyse Rabbim hayırlısı neyse onu nasip Etsin vardır her şeyde bir hayır…
En yakın arkadaşım çok üzgün ve çok zor bir süreç geçiriyor. Ben de o kadar üzgünüm ki sürekli aklıma geliyor bu konu ama elimden de o kadar bir şey gelmiyor ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Yok saymak belki doğru bir tabir değil fakat üzmemek adına bugüne kadar bunu yaptım fakat hep diyorum başka biri nasıl tepki verir normali bu mu arıyorum bu konuyu açmıyorum mesela. Sormuyorum bir şey ama sormam gerekli miydi bekler mi soruları kafamda.
Bugün daha kötü bir haber almış anlattı kısaca. Fakat sorular ile ya da ona etkisi olmayacak teselliler ile boğmak istemiyorum ve ilgilenmiyorum gibi de olsun istemiyorum tabi ki. Ama öyle boktan bir durum ki kilitleniyor insan. Neyse sonra bunu açıkça yazmaya karar verdim. Ve biraz olsun hafifledim.
Beni duygusuz çok mantık odaklı görüyor herkes çünkü aslında insanın kendini koruması için daha fazla üzülmemesi için bunu yapması gerektiğini düşünürüm. Onu bu konuda uyarmıştım bana bozulmuştu. Korktuğum şey başımıza geldi. Büyük bir yıkım..
neyse Rabbim hayırlısı neyse onu nasip Etsin vardır her şeyde bir hayır…
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar