bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz29
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz8
- sözlükte bile yalnız olmak10
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası9
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- ya bi siktirin gidin15
- sözlük çiftleştirme servisi11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- parcalandim toparlanamiyorum317
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- sarapci koala hatayi13
- şapka takar mısınız12
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- üzülünce kime gidersiniz2
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- istanbul12
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- bana sormadan niye entry siliyor bu yapay zeka2
- lübnan kızları4
- vahşi kelebeğim3
- bana onu sormayin17
- atilla taş'ın kızı hayatını kaybetti3
- evandro roncatto2
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- temur altunhan maxim tsigalko a todorov üçlüsü2
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- düş sokağı sakinleri2
- cemil tugay11
- cm 03 042
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- sezen taş7
- özgür özel2
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- ucan tekme atan hipopotam43
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
deccal geldiğinde mutlaka o da akp li olacaktır ona şüphe yok *
deccal geldiğinde mutlaka o da akp li olacaktır ona şüphe yok *
Çok teşekkür ediyorum, oturdum kahve içiyorum. Kimseye bir zararım yok ki.
Var bi hayalimiz be. Aylık ücretli yapsınlar, senelik peşin ödeyelim.
Kitap badim yokken okumak da canım istemiyor ama bırakayım bari. Güzel bir eser.
Diş fırçalamanın önemini dişlerini kaybettikten sonra anlayan bir adamı konu alıyor.
görsel
Diş fırçalamanın önemini dişlerini kaybettikten sonra anlayan bir adamı konu alıyor.
görsel
Panik yok, başlığı açan frank mış. Dağılabilirsiniz.
(img:#2515428)
hipopotam çok ısrar etti diye paylaştım ilgi için değil lol
hipopotam çok ısrar etti diye paylaştım ilgi için değil lol
Zall'ın sözlüğüne yakışan bir yazar. True gibi önce silik yapar sonra hemen çaylak olarak düzeltir tamam .
Geçen de şunu yazmıştı bu;
görsel
Geçen de şunu yazmıştı bu;
görsel
Hala Dudak dolgusu yaptırmayan bir avuç insan kaldık, lütfen biraz över misiniz ya jfjdjs.
Ulan göze çizgi çekince bütün kırışıklıklar gitti ne güzel oldu be.
görsel
görsel
beddualarımın jet hızıyla tutması şaka mı?
Öncelikle başınız sağ olsun.
Bunun düşünülecek, vicdan muhasebesi yapılacak bir tarafı yok bence hippo.
Bu kız sizin evinizde kalacak kadar sana ve ailene yakın olmuş. Babanın ölümünde yanında olmaması için çok geçerli, hayati bir mazereti oldu diyelim. Altı aydır aramamış olması çok da kabul edilebilir gibi görünmüyor. Canın konuşmak istemiyorsa konuşma. Hayat biraz da böyle. insanları tanıyarak büyüyorsun. Babanı kaybetmişsin, bundan daha önemli bir sebep mi var? O gün değilse de ertesi gün veya ne bileyim iki gün sonra senin yanında olmalı, aramalıydı.
Takılma, salla gitsin sen de.
Bunun düşünülecek, vicdan muhasebesi yapılacak bir tarafı yok bence hippo.
Bu kız sizin evinizde kalacak kadar sana ve ailene yakın olmuş. Babanın ölümünde yanında olmaması için çok geçerli, hayati bir mazereti oldu diyelim. Altı aydır aramamış olması çok da kabul edilebilir gibi görünmüyor. Canın konuşmak istemiyorsa konuşma. Hayat biraz da böyle. insanları tanıyarak büyüyorsun. Babanı kaybetmişsin, bundan daha önemli bir sebep mi var? O gün değilse de ertesi gün veya ne bileyim iki gün sonra senin yanında olmalı, aramalıydı.
Takılma, salla gitsin sen de.
Ai yın kendisi de ölü sevici çıktı.
Entry “kara mizah/ironi sınırında absürt bir cinsel fantezi ifadesidir”
Peki sevgili dalayarak ai,
Bir de, “sözlüğü yasal olarak zor durumda bırakır” dan yürüyelim o halde.
Entry “kara mizah/ironi sınırında absürt bir cinsel fantezi ifadesidir”
Peki sevgili dalayarak ai,
Bir de, “sözlüğü yasal olarak zor durumda bırakır” dan yürüyelim o halde.
# bdsm ne demek, anladığım dilden tartısmıyorlar ki ikisini de artılamadım yok keyif alamadım olmadı bu.#
(B)iraz (D)isiplin, (S)onra (M)utluluk.
(B)iraz (D)isiplin, (S)onra (M)utluluk.
Neler olmuş diye bakayım dedim, ölmüşüm.
Koca sezonun 3 bölümünde varım. Halbuki kendime tekne almıştım. Taksitleri devam ediyordu.
Koca sezonun 3 bölümünde varım. Halbuki kendime tekne almıştım. Taksitleri devam ediyordu.
Çünkü burası uludağ sözlük. Zall kaliteye değil hit almaya yani para kazanmaya bakar.
Bu uğurda hit almayı engelleyen trollük yapanları çaylak ettiren gammazların veya yetkilerini ellerinden aldı 15 mayıs günü.
Bu uğurda hit almayı engelleyen trollük yapanları çaylak ettiren gammazların veya yetkilerini ellerinden aldı 15 mayıs günü.
2 sene kesin seni unutamamış ve hiç bir kadınla flörtleşmemiştir, hiç endişelenme, 2 sene ayrı kaldı diye hiç bir erkek başka bir kadınla birlikte olmaz ve yazdıysa kesin özlediği için yazmıştır.
için rahat olsun.
için rahat olsun.
Bunu aslında silmişlerdi ama silseler ne oluyor ki yeni hesap açmak üç gün sürüyor. True gibi bir tip farkı yok. Silinmesi zall'ın işine gelmez.
Zall da anca milletin elinden gammazlığını ya da yetkililiğini almak gibi boş işlerle uğraşsın.
Zall da anca milletin elinden gammazlığını ya da yetkililiğini almak gibi boş işlerle uğraşsın.
Hah, yasal masal diyince altına sçtı ai.
“entry, türk hukukunda suç teşkil eden bir fiili (ölüye cinsel istismar) açıkça övüp 'muhteşem bir deneyimdir' diyerek teşvik etmekte ve sözlüğü yasal açıdan zor duruma düşürebilecek niteliktedir; bu nedenle silinmelidir.”
“entry, türk hukukunda suç teşkil eden bir fiili (ölüye cinsel istismar) açıkça övüp 'muhteşem bir deneyimdir' diyerek teşvik etmekte ve sözlüğü yasal açıdan zor duruma düşürebilecek niteliktedir; bu nedenle silinmelidir.”
Mel ilticayı pis eder orada.
gelip Uludağ sözlüğe üye olup burası şöyle kötü böyle kötü diye başlık açıp sonra dm ile kendi sözlüklerine çağıran, çünkü oradaki kavgalarında adam eksiği olan ezik trollerdir.
genellikle ağızları büşüzmüştür ve götlerine cayır cayır kor odun alevi yanar.
genellikle ağızları büşüzmüştür ve götlerine cayır cayır kor odun alevi yanar.
programın adını da fight club koyarız *
ak çomarlara izmirin dağları marşını söyletmiş paylaşımdır. ulan bazen hakikatten akp nin icraatlerini beğeniyorum özellikle bu gerzeklerle top gibi oynuyor ya içimin yağları eriyor. bu sazanlarda hala akp ne zaman elimde hıyar var dese tuzlukla koşturuyorlar *
düşünsene bu ak çomarları yıllarca "cehape pkk lı cehape imralıcı cehape gelirse pkk lıları bırakır apoyu çıkartır" diye güttüler onlarda mal değneği gibi peşlerinden koştular her yerde konuştular astılar kestiler. aradan çok değil 2 sene geçti bizzat akp parti olarak pkk cı oldu imralıdaki yavşağa sayın dedi villa yaptırdı statü verdi yakında dışarı da çıkartacak ki belki de çoktan çıkardı has akp li şamil tayyar öyle diyordu. bizim ak çomarlara bir baktık kimisi kürtçe öğreniyor kimisi "sayın öcalan 30 senedir hapiste kim bu kadar hapis yatmış ki çıksın yani" demeye başladı. kimisi de ben aslen kürdüm zaten diye kıvırmaya başladı..
gene izmir konusunda yıllardır ahkam kesip durdular yok gevur izmir yok bok kokan izmir yok izmir marşı da neymiş neden her yerde bunu söylüyorsunuz. dün akşam bir baktık akp resmi hesabında izmir marşlı çiçeklerin açtığı bir izmir paylaşımı var ? eee ak çomarlar durur mu kendileri dursa dilleri durmaz şimdi de gelecekler izmirin aslında muhafazakar yapıda bir şehir olduğunu mis gibi koktuğunu falan söyleyecekler. ibnelik böyle bir şeymiş işte..
düşünsene bu ak çomarları yıllarca "cehape pkk lı cehape imralıcı cehape gelirse pkk lıları bırakır apoyu çıkartır" diye güttüler onlarda mal değneği gibi peşlerinden koştular her yerde konuştular astılar kestiler. aradan çok değil 2 sene geçti bizzat akp parti olarak pkk cı oldu imralıdaki yavşağa sayın dedi villa yaptırdı statü verdi yakında dışarı da çıkartacak ki belki de çoktan çıkardı has akp li şamil tayyar öyle diyordu. bizim ak çomarlara bir baktık kimisi kürtçe öğreniyor kimisi "sayın öcalan 30 senedir hapiste kim bu kadar hapis yatmış ki çıksın yani" demeye başladı. kimisi de ben aslen kürdüm zaten diye kıvırmaya başladı..
gene izmir konusunda yıllardır ahkam kesip durdular yok gevur izmir yok bok kokan izmir yok izmir marşı da neymiş neden her yerde bunu söylüyorsunuz. dün akşam bir baktık akp resmi hesabında izmir marşlı çiçeklerin açtığı bir izmir paylaşımı var ? eee ak çomarlar durur mu kendileri dursa dilleri durmaz şimdi de gelecekler izmirin aslında muhafazakar yapıda bir şehir olduğunu mis gibi koktuğunu falan söyleyecekler. ibnelik böyle bir şeymiş işte..
Az önce, uzun bir aradan sonra entry girdiğini görünce gözlerimi yaşartan 5. Nesil yazar. Yazdıklarının tadını çıkarın. Yine 2-3 sene ortadan kaybolabilir.
Orospu evlatlığından daha üst bir seviye yok sanırsınız ama sonra bu dalyarak entry girer.
Yazar ve sözlük hakkında yasal süreç başlatılmıştır.
Yetkililere duyurulur.
Yetkililere duyurulur.
Varlığına bin şükür. Beni toksik duygulardan kurtardığı için. Hızlı duygulardan koruduğu için. Sevmenin insanın elini, kolunu, gözünü bağlayan bir şey olmadığını gösterdiği için. Canımı sıkan her konuda elinden geleni yaptığı için. Bana karşı her zaman gerçekçi olduğu için sağolsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar