bugün
- yalnızlık edebiyatı11
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- tai lung42
- mavi göz6
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- askerliğin gençler için faydalı olması5
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- kahverengi gözlü olmak3
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- yalnız ölmek4
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- claudian clouds22
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- islam'ın hak dini olması6
- entrylerimin hala beğenilmesi3
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- en sevmediğin insan tipleri3
- namazın amacı6
- kitap kapakları2
- bir sonsuzluk ifadesi olarak antipanik depresyonu3
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- uludağ itiraf10
- ikinci defa askere gitmek4
- askerde ahmet kaya dinleyen tip3
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- friedrich hegel la bi cay icek12
- bizim cacıklar2
- özbek kadınlar14
- melissa vargas7
- sözlük whatsapp grupları13
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
- hoşlanılan kıza atılan mesajın sevgiliye gitmesi3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı18
- filenin sultanları5
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- türkiye ermenileri ve azerbaycan türkleri2
- kendinle ilgili bir özellik bırak4
- sarapci koala47
- islak kek2
- askerde çok fazla kürtçü olması2
- aslında italyanın kazanması4
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- sözlüğün en tembel yazarı5
- şu an ki ruh halim2
- sözlükteki kızlara çok mu yüz vermek3
Açıklama yapmama gerek yok bence ya. Başka bir vasfım olması gibi bir zorunluluğum yok diye düşünüyorum ayrıca. Vasıfsızım ben.
Kendimi kanıtlama derdim olsa farklı davranırdım. Arada kedilerden, hayvanlardan bahsediyorum. Bence en büyük vasfım bu. Çok bile be.
Son olarak; şemsiyeliye güldüm. Düşman olmadım, takıntı haline getirmem. Eleştiri severim ama kimden geldiğine de bakarım.
Kendimi kanıtlama derdim olsa farklı davranırdım. Arada kedilerden, hayvanlardan bahsediyorum. Bence en büyük vasfım bu. Çok bile be.
Son olarak; şemsiyeliye güldüm. Düşman olmadım, takıntı haline getirmem. Eleştiri severim ama kimden geldiğine de bakarım.
kendisi kırbacım diye geziyor ama iki dakika sonra dönüp kendi dikkatsizliğini kırbaçlamış. bu yazıyı düzenle de sessiz sedasız rahmetli olmuş. te allamm.
görsel
görsel
görsel
görsel
Afiyet olsun adanalılar beni linçleyemecekse mersin tantunisini daha çok beğendiğimi belirteceğim *
(bkz: Rohan)
Bugün denk geldiğim ilginç bir isimdi. Tamam ben de lotr fanıyım fakat çocuğumun adını legolas koymayı hiç planlamadım... şimdi çocuğun adı hayatı boyunca rojhat, rohin, ismin ne garip anlamı ne olarak anılacak...
Bugün denk geldiğim ilginç bir isimdi. Tamam ben de lotr fanıyım fakat çocuğumun adını legolas koymayı hiç planlamadım... şimdi çocuğun adı hayatı boyunca rojhat, rohin, ismin ne garip anlamı ne olarak anılacak...
Eğer yaptığı eleştiriyle kızacağımı düşündürdüysem kendisini hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm. Eleştiri konusuna biraz farklı bakıyorum ben. Mutlaka haklı tarafları da vardır. Salt gözlemle bir kişi hakkında ne kadar bilgi sahibi olunabilir o kısım biraz tartışmalı. Diğer yazarlarla ilgili ne yazdınız bilmiyorum, şimdi okuyacağım.
Benimle ilgili yazmış olduğunuz kısma zaten yanıt verdim. Benden yana hiçbir sorun yok.
görsel
Benimle ilgili yazmış olduğunuz kısma zaten yanıt verdim. Benden yana hiçbir sorun yok.
görsel
Vay be. True seni şişleyecek.
yapay zekanın insandaki doğal gerizekalılığı kapatmaya yetmediği durumdur. ''bu yazıyı düzenle'' diye kendini ele verip sonra sözlüğün kırbacıyım diye gezmek suretiyle görülebilir. kırbaç yapay, özgüven organik.
Sözlükteki kadınlara sallayan bi adet ev zencisi.
Ocağına incir ağacı dik silver! 5 porsiyon ye.
Rohan arven çok var geçen de bi instagram sayfasında bi trabzonlunun helen koyduğunu gördüm. Malum milletten Mi diye düşündüm. Ben çocuklara anlamı güzel türk ve Müslüman isim konmasından yanayım. Çünkü isim insanın karakterini belirliyor ayrıca anne babanın üzerine farz. Köpek mi insan mı gevur mu Müslüman mı belli değil.
Akşama kadar sadece insan zorbalarlar. Onu linç edem bunu linç edem diye kurban ararlar.
Son zamanlarda bazılarımızın rüyalarında onu, bunu, şunu gördüğünü sanıyorum. Bence adamakıllı vedalaşamadığımız insanlar rüyalarımıza dadanıyor, evet.
Arkadaşlar bu başlık altında neden herkes gergin? Tavsiye denmiş ortalık kurtlar vadisi raconlarından geçilmiyor. Ben hayatımı değiştirecek tavsiyeler almaya gelmiştim buraya halbüsü.
Gevşeyin. Erken yaşlanırsınız.
Gevşeyin. Erken yaşlanırsınız.
başkalarının salaklığı yüzünden modunu düşürme huyunu terbiye etmen lazım gerizekalı herif.
Sözlükte son zamanlarda moda olan şey.
Sürekli planlı ve kasıtlı saldırıya uğrayan yazarların hakkıdır. Bu konuda bir şey diyemem. Ancak kendisi sağa sola saldıran, nickaltı yazan ve yazarların nickleri ile başlıklar açıp akışı işgal eden biri yaptığında komik buluyorum. Hem ayranım dökülmesin, yok öyle.
Sürekli planlı ve kasıtlı saldırıya uğrayan yazarların hakkıdır. Bu konuda bir şey diyemem. Ancak kendisi sağa sola saldıran, nickaltı yazan ve yazarların nickleri ile başlıklar açıp akışı işgal eden biri yaptığında komik buluyorum. Hem ayranım dökülmesin, yok öyle.
Acaba neden?
ismin anlamı ve insan üzerindeki etkileri gerçekten de var. Çift isim bile bana çok yanlış geliyor. isim analiziyle ilgili bir eğitim almıştım. Şey diyorlar iki isim iki anlam iki karakter çatışması mümkün. Ki doğru kendimden biliyorum iki ismim var ve yani abi..
yani marjinal olacağız diye boku çıktı bir şeylerin. Bence isim Zor olmamalı, dalga geçilecek isim olmamalı. Cinsiyeti net belirten isim olmalı ve söylerken şöyle bir akmalı isim. Sanki öyle isimli çocuklar daha rahat bir hayat yaşar inancı var bende. Yani çok fazla ş ç gibi harflerin olmadığı. Leyla gibi selim gibi isimleri seviyorum ben.
Ve maalesef En yakın arkadaşlarımın çocuklarının isimlerini bile karıştırıyorum hem hepsi iki isim hem de abi korkunç kaotik ya.
Mesela biri eslem meva.
Ne abi bu bak yine sinirlendimsjsjsjs.
yani marjinal olacağız diye boku çıktı bir şeylerin. Bence isim Zor olmamalı, dalga geçilecek isim olmamalı. Cinsiyeti net belirten isim olmalı ve söylerken şöyle bir akmalı isim. Sanki öyle isimli çocuklar daha rahat bir hayat yaşar inancı var bende. Yani çok fazla ş ç gibi harflerin olmadığı. Leyla gibi selim gibi isimleri seviyorum ben.
Ve maalesef En yakın arkadaşlarımın çocuklarının isimlerini bile karıştırıyorum hem hepsi iki isim hem de abi korkunç kaotik ya.
Mesela biri eslem meva.
Ne abi bu bak yine sinirlendimsjsjsjs.
Sıklıkla yaptığımdır.
Evdeki kedy kızım çok konuşkan. Çoğunlukla o bana laf atıyor zaten. Bir de sitenin bahçesinde ortak beslediğimiz bir köpek var. Onunla hanimiş benim tatlişim modunda konuşuyorum, çok hoşuna gidiyor. Köpekler kuyruklarıyla veya çıkardıkları tiz sesle sohbete dahil oluyorlar. O kısma da bayılıyorum. Sokaktaki köpekleri sevip onlarla konuşurken çevreye rahatsızlık verdiğimin farkındayım. Henüz cesaret edip söyleyebilen olmadı.
Evdeki kedy kızım çok konuşkan. Çoğunlukla o bana laf atıyor zaten. Bir de sitenin bahçesinde ortak beslediğimiz bir köpek var. Onunla hanimiş benim tatlişim modunda konuşuyorum, çok hoşuna gidiyor. Köpekler kuyruklarıyla veya çıkardıkları tiz sesle sohbete dahil oluyorlar. O kısma da bayılıyorum. Sokaktaki köpekleri sevip onlarla konuşurken çevreye rahatsızlık verdiğimin farkındayım. Henüz cesaret edip söyleyebilen olmadı.
insanlıktan uzak durarak.
Haydaaaa, fuşyalı'yı şikayet edip sildirdiniz mi, ne oldu ki?
Yapmayın böyle şeyler. Olumlu bir şey yazıldığı gibi olumsuz fikirler de yazılabiliyor olmalı. Açıkçası ben rahatsız olmamıştım hiç.
Gammaz da değilim Fuşyalı, enrty silinmesi ile alakam yok.
Yapmayın böyle şeyler. Olumlu bir şey yazıldığı gibi olumsuz fikirler de yazılabiliyor olmalı. Açıkçası ben rahatsız olmamıştım hiç.
Gammaz da değilim Fuşyalı, enrty silinmesi ile alakam yok.
hafta sonu erken kalkmayın. az önce denedim, hiç gerek yokmuş amk.
Gocu sen garfieldsın ioçk Midilli.
sapıkla ilgili yazdığım entry sapık beyin gammazlamasıyla silindi. hassas bi sapık kendisi.
Çete midir bilmiyorum ama şer gerçekten var. Kendilerine hiçbir şey demediğin halde yok efendim sataşmalar, bulaşmalar. Anlamıyorum ki kuyruğunuza basan mı oldu? Öyleyse onlarla dövüşün, hoşt.
Kankimdir, sabahki mevzuyu bilmiyorum ama bazılarınızın sözlüğü gerekenden fazla ciddiye alması üzücü. Samimiyetle söylüyorum bu kadar takmanız gereken bir yer değil burası...
sözlüğü coştururken aşırı heyecanlandı ve şemsiyesi üstüne düştü, kırbaç da o güzel boynuna dolandı. ortama sirk eğlencesi yaşatıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar