bugün
- yazarların şimdi dinlediği şarkıdan bir cümle11
- sıla bebeğin üzerinde 42 tane diş izi çıkması11
- sokak ortasında 31 çeken adam11
- saraca'nın karizmatik otomobili14
- incel17
- akşam yemeği18
- uludağ sözlük playboyu8
- kimsenin vajinasıyla ilgilenmiyorum13
- sözlük yazarlarının takip edilme anıları12
- anın görüntüsü18
- inci sözlük8
- kızıl goncalar dizisini izleyen sözlük erkeği10
- menuet15
- herkese sevgiyle yaklaşan tip13
- ben albay kemal artık veda etme zamanı geldi8
- klarnet calan sarapci koala 614
- true abi9
- kadınla hesap ödeme kavgasına girişmek12
- önde yürüyen kadın geçilmeli mi geçilmemeli mi20
- bim yerine migros'a gitmek11
- islam hassasiyeti ile yetişmiş olsa ölmezdi34
- sözlük erkeklerinin 1 60 boyunda olması14
- dinlenme tesisleri11
- islamın olduğu yerde huzurun olmaması16
- kadınların hafif şiddetten hoşlanması9
- bik bik vs kuresel ikinma38
- gelinlik9
- roka yedim ölür müyüm16
- sözlük yazarlarını tek cümle ile tanımlamak26
- kahvaltıya davet edilmek12
- bugün arabama binen mini şortlu küfürbaz kız11
- türkiyede kadın olmanın zorlukları9
- evlenmelik sözlük erkekleri12
- kanına ermeni kanı karışmadığını zannetmek12
- beyoğlu tacizcilerinin serbest bırakılması25
- yemeklere soğan koymak11
- yazarların almanca seviyelerini gösteren cümle9
- katili görüp müdahil olmayan türk erkekleri20
- sözlükte yazmasını istediğiniz ünlüler13
- türklerdeki ermeni kompleksi10
- türkiyede festival basılsaydı ne olurdu11
- incel olanların gereksiz ağlaması12
- izmir12
- yarın sabah işe gidecek olmak13
- kızın kafasını kesip intihar eden genç35
- burun estetiği11
- 79 yaşındaki inşaat işçisinin ölmesi13
- nervio11
- 65532111
- bir erkek bir kıza neden sürekli çok güzelsin der19
görsel
Ben gönlümü sana verdim
Pare pare yola serdim
Vakitsiz bir nara düştüm
Gelmedin yar, gelmedin yar.
Dağlar dağlar sözüm var sana
Duy sesimi, sitemim sana
Yol bekler, gözüm yollarda
Gelmez oldun, gelmez oldun.
Anla beni, gidecek yolum yok
Sevdamı diyecek yerim yok
Yüreğimin dayanacak gücü yok
Gelmedin yar, gelmedin yar...
Evet
Ben gönlümü sana verdim
Pare pare yola serdim
Vakitsiz bir nara düştüm
Gelmedin yar, gelmedin yar.
Dağlar dağlar sözüm var sana
Duy sesimi, sitemim sana
Yol bekler, gözüm yollarda
Gelmez oldun, gelmez oldun.
Anla beni, gidecek yolum yok
Sevdamı diyecek yerim yok
Yüreğimin dayanacak gücü yok
Gelmedin yar, gelmedin yar...
Evet
Bizim alt katta bir abla var, dünya tatlısı bir oğlu var. 9 yaşında. Bu yaşta beni brawl stars denen oyuna başlattı eşek. * Her hafta sonu oyun oynuyoruz.
karşılığında öz abisi kadar çok seviyor beni.
karşılığında öz abisi kadar çok seviyor beni.
Ben genel olarak insanların fikrini önemsemem ekocum. Önemli şeyler değil bunlar. işin şakasını bırakıp sabahtan akşama kadar kadınlar hakkında cinsiyetçi şeyler yazıp ve yine bir kadının nickaltına "sırf vajinası var diye" cümleye başlayan ve akabinde onu artılayan insanları dikkate almıyorum.
Özellikle sanal ortam samimiyetsizliğine hiç takılmıyorum.
Özellikle sanal ortam samimiyetsizliğine hiç takılmıyorum.
istanbul’da avmdeyim. Bir mağazadayım bir adam karşımdan geliyor ve o kadar dikkatli bakıyor ki ben de diyorum tanıyor muyum ben bu adamı. Büyük biri yaş olarak. Neyse geçtim gittim. Sonra diğer mağazada tekrar gördüm bu sefer önümde durdu kenardan geçtim. Ama hala tam ayılmıyorum ben olaya. sanırım beni kaybetti bir süre yoktu sonra aşağıdan gördü ben yukarıdayım koşarak geliyor manyak. Ben de hızlandım ama yani sakin de olmaya çalışıyorum. Gratise girdim arkadaşlarımı arıyorum. Girmedi oraya bekledim ben baya. Sonra baktım ki karşı mağazada vitrinde lan adam. Mankenlerin arkasına saklanmaya çalışıyor bir şeyler. Ruh hastası. Arkadaşım dedi ki çık avmden hızlıca. Ben de geliyorum.
Çıktım beni yine kaybetti ve koşuyor diyorum görmesin beni tam böyle saklanacakken gördü bu manyak.
Geliyor ben yürüyorum bir yandan telefonla konuşuyorum. Arkamda yani adam çok yakın hissediyorum. Artık dayanamadım durdum döndüm noluyor dedim napıyorsunuz siz.
Sizden çok etkilendim bilmem ne tanışalım diyor lan kaç yaşında adamsın ruh hastası. Ay yazarken kötü hissettim.
Neyse hayır dedim gider misiniz lütfen. O sırada bakıyorum polis falan da yok etrafta. Güvenlik de o sırada girişte yoktu AVM’de bu arada. Tamam dedi. Gitti. Gitti mi hemen bilmiyorum görmedim. Arkadaşım geldi hemen eve geçtim ama yani atlatamadım o mankenlerin orada saklanmış olması çok korkunçtu ya.
Çıktım beni yine kaybetti ve koşuyor diyorum görmesin beni tam böyle saklanacakken gördü bu manyak.
Geliyor ben yürüyorum bir yandan telefonla konuşuyorum. Arkamda yani adam çok yakın hissediyorum. Artık dayanamadım durdum döndüm noluyor dedim napıyorsunuz siz.
Sizden çok etkilendim bilmem ne tanışalım diyor lan kaç yaşında adamsın ruh hastası. Ay yazarken kötü hissettim.
Neyse hayır dedim gider misiniz lütfen. O sırada bakıyorum polis falan da yok etrafta. Güvenlik de o sırada girişte yoktu AVM’de bu arada. Tamam dedi. Gitti. Gitti mi hemen bilmiyorum görmedim. Arkadaşım geldi hemen eve geçtim ama yani atlatamadım o mankenlerin orada saklanmış olması çok korkunçtu ya.
ben kendimi bildim bileli bu durumla cebelleşiyorum. Başlarda acı verici olabiliyor, kabullendiğin zaman ise sorun kalmıyor.
dünyaya anlamlandırmak ya da kendi anlamını yaratmak da zaman alan işler. zaman sonra tüm bunların içinden çıkıyor insan tabii.
anlamı ve ruhu olmayan bir dünyada kendi anlamını yaratmak, alın size hayatın anlamı.
dünyaya anlamlandırmak ya da kendi anlamını yaratmak da zaman alan işler. zaman sonra tüm bunların içinden çıkıyor insan tabii.
anlamı ve ruhu olmayan bir dünyada kendi anlamını yaratmak, alın size hayatın anlamı.
Evlendiğimiz ilk yıl bir beyaz eşya mağazasında çalışıyordum. Akşam 21'de işten çıktım eve yürüyordum; peşimde çok uzun ve çok esmer bir adamın olduğunu farkettim. Yavaşladım beni geçip gitmedi. Yol çok ıssız ve karanlıktı. Hemen mahalle marketine attım kendimi. Adama durumu anlattım. Takip eden adam da yolun karşısına geçmiş dışarı çıkmamı bekliyordu. Marketin sahibi kapıya çıkıp kaş göz yaptı ona. Allah yaratmış ama yüzü o kadar korkunçtuki. Kim bilir ne yapacaktı? Sonra hep eşim almıştı işten beni. Bunun gibi bir kaç takip edilme anım daha var maalesef.
görsel
Çıtırları kesiyoruz.
Edit: teşekkürler koalacım. Bu sene çok bronzlaştım bu biraz çingene tonum.
Çıtırları kesiyoruz.
Edit: teşekkürler koalacım. Bu sene çok bronzlaştım bu biraz çingene tonum.
Orospu çocuklarının gerceklestirdigi eylemdir.
Hapse girse ne olacak bu itler, bu köpekler, bu şerefsizler!
Asilmali, ibreti alem örnek almalı bu piçleri. Ellerim titriyor yazarken.
Ulan el kadar bebe be. Geberin inşallah. Gebertsinler sizi inşallah.
Evet
Hapse girse ne olacak bu itler, bu köpekler, bu şerefsizler!
Asilmali, ibreti alem örnek almalı bu piçleri. Ellerim titriyor yazarken.
Ulan el kadar bebe be. Geberin inşallah. Gebertsinler sizi inşallah.
Evet
aralarında olmadığım erkeklerdir. evlilik falan sıkıntı akraba sayısı 2 ye katlanıyor falan büyük sıkıntı..
dede sen 45 yaşında mı evlendin ?
dede sen 45 yaşında mı evlendin ?
asgari ücrete çalışmadığınızı gösteren eylemdir. bim a101 gibi marketler sanki kıt kanaat geçinenler için bilinçli olarak açılmış "yan ürün" cenneti marketler gibi.
bim markete a101 e gidersin dost yoğurt alırsın, canın kola çekiyorsa rengi kolaya benzeyen ama ismi bambaşka olan tamamı şekerli su olan ürünlerden alırsın, cips seviyorsan doritos ne bileyim ruffles falan değil la ile le ile başlayan cipslerden alırsın, kaşar peynir yiyesin varsa selçuk bilmem ne peynir alırsın, sucuğa salama paran yetmiyorsa buralardan gene üreticisinin ismi ile satılan rengi biraz açılmış sucuktan salamdan falan alırsın nefsini bastırırsın.
paran varsa migrosa veya carrefoura gidersin o ürünlerin hakikilerini alırsın.
bim markete a101 e gidersin dost yoğurt alırsın, canın kola çekiyorsa rengi kolaya benzeyen ama ismi bambaşka olan tamamı şekerli su olan ürünlerden alırsın, cips seviyorsan doritos ne bileyim ruffles falan değil la ile le ile başlayan cipslerden alırsın, kaşar peynir yiyesin varsa selçuk bilmem ne peynir alırsın, sucuğa salama paran yetmiyorsa buralardan gene üreticisinin ismi ile satılan rengi biraz açılmış sucuktan salamdan falan alırsın nefsini bastırırsın.
paran varsa migrosa veya carrefoura gidersin o ürünlerin hakikilerini alırsın.
güncel Önemli Başlıklar