bugün
- almanya25
- karton toplayan çocuk8
- vietnam da gençleştirme ameliyatı olan adam6
- sözlük kızlarının ojeleri17
- romanya52
- nick vermeden bir yazara seslen14
- sözlükteki ayakçılar6
- kadınların sapık olması10
- fon soruşturmasında tedbirlerin kaldırılması3
- otel odası4
- mal mısın sorusuna verilebilecek alternatifler3
- açılı nude4
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi13
- domates ve haşlanmış yumurtayı birlikte yemek2
- yunanistan12
- hiçbir şeyin sarmaması10
- nikola tesla'nın kürt olması10
- türkiye23
- gilded ile yağan yağmuru izlemek3
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- meksika açmazı macerası11
- fatma betül sayan kaya39
- çok uykum var3
- lookinin yeni nicki2
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir17
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- tüm dünyada faşizmin yükselmesi5
- usualsuspect'i tedavi ettirmek8
- dünya61
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı7
- judas'ın cesedi2
- judas adlı yazarın 50 yaşlarında olması2
- turizm3
- 27 eylül 2026 anadolu efes beşiktaş maçı4
- hentbol5
- adidas3
- kapalı hava bağımlılığı2
- offf çok sıkıldım sözlük4
- bulgaristan4
- butlancıların birbirine girmesi5
- mehdinin en sevdiği balık7
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- 27 eylül 2026 israil irlanda maçı2
- biriyle konuşurken dinlemeyi unutmak2
- yarın iş var5
- anın görüntüsü32
- 27 eylül dünya turizm günü3
- borsada 2 milyar kazanan bir kişi eleştirmek4
- silvermist nickli yazarın gizli ülkücü olması4
- batı'ya bok atıp arap hukukunu yüceltmek2
Kimseyi öpemem günah.
Sözlükte 'hatunum' muhabbeti vardı silvercığım. Bu yine daha masum kalıyor. Acaba şemsiyelinin burcu ne? Onu sormak lazım.
Gerçi esas hesabı ile şemsiyeli arasında ciddi karakter farklılıkları var. ikizler herhalde.
Gerçi esas hesabı ile şemsiyeli arasında ciddi karakter farklılıkları var. ikizler herhalde.
Babaları tom barracktır.
Vay be, bu defa da nah çıkmadı.. sözlük çok bozmuş.
Boş bkz buldum şunun içini bi doldurayım
Lan şarlatan hırt anama sövdüler anama sövdüler diye ağlıyorsun.
Lan adam olsan göçebe gibi apart apart dolaşmazsın it gibi
Anan bile eve almıyor demekki seni veya ananın evi yok adamım diye dolaşıyorsun apart apart.
Lan şarlatan hırt anama sövdüler anama sövdüler diye ağlıyorsun.
Lan adam olsan göçebe gibi apart apart dolaşmazsın it gibi
Anan bile eve almıyor demekki seni veya ananın evi yok adamım diye dolaşıyorsun apart apart.
sözlük yönetiminin metinleri değil, kendi huzurunu düzenleme biçimidir.
yazıyorum, siliniyor. tekrar yazıyorum, yine siliniyor. insan bir yerden sonra kendi entry'sini değil, karşı tarafın tahammül sınırını test ettiğini düşünüyor.
demek ki bazı cümleler yanlış olduğu için değil, fazla isabetli olduğu için çöpe gidiyor. neyse. çöp kutusunun da bir arşivi vardır elbet.
tşkrler.
yazıyorum, siliniyor. tekrar yazıyorum, yine siliniyor. insan bir yerden sonra kendi entry'sini değil, karşı tarafın tahammül sınırını test ettiğini düşünüyor.
demek ki bazı cümleler yanlış olduğu için değil, fazla isabetli olduğu için çöpe gidiyor. neyse. çöp kutusunun da bir arşivi vardır elbet.
tşkrler.
Siz o paraları bana yollayın, ben icabına bakarım çok bilmişler.
Efendi takılan orospu çocuğu oldukları için kendi sikik etiketleri ifşa olmasın diye gizli geylik yapan piç kuruları nasıl böyle iyi mi lan böcekler.
ana hesapta taşıyamadığı karakterini, yeni bir kullanıcı adı altında saklamaya çalışan sözlük yazarlarından bir ya da birkaçının sığınağıdır.
ki gocu'nun da içinde bulunduğu, habire12 ve true gibi isimlerin silik yahut çaylak olmasına vesile olduğu söylenen meselede avukatlık yapacak değilim. anlatılan o ki özelden aileye uzanan küfürler eksik olmamış, karşılığında da aynı seviyede bir reaksiyon gelmiş. al birini, vur ötekine. birbirini ısıran iki köpeğin hangisinin daha asil olduğunu tartışacak değiliz.
asıl manzara bundan sonra başlıyor. ana hesap taklaya gelince yan hesap, o da cezayı görünce bir başkası. açılan başlıklar siliniyor, yeniden giriliyor, başka kullanıcı adıyla tekrar hortlatılıyor. insan hesabını değiştire değiştire karakter değiştirdiğini sanınca ortaya trajedi değil, ucuz bir yeniden yayın kuşağı çıkıyor.
bana geldiğin kısım ise daha temiz. ortada sana yöneltilmiş tek bir hakaret yokken küfürle geldin. dişimi sıktıkça sürdürdün. tehdit kısmına vardığında numaramı verdim. ne aradın ne de kendi numaranı bıraktın. mevzu dışarı taşınca da hikayenin başrolü bir anda değişti ve "o küfür etti" anlatısı çıktı. kendi ağzından çıkan sözü karşı tarafa yüklemek de bir tür dublaj sanırım.
o yüzden benim açımdan şaşılacak bir şey yok. insanın başına gelen, çoğu zaman kurduğu düzenin faturasıdır. sen de hesabını hangi kullanıcı adıyla açtıysan aç, borcun yine aynı kalıyor.
mesela (bkz: karakter).
tşkrler.
ki gocu'nun da içinde bulunduğu, habire12 ve true gibi isimlerin silik yahut çaylak olmasına vesile olduğu söylenen meselede avukatlık yapacak değilim. anlatılan o ki özelden aileye uzanan küfürler eksik olmamış, karşılığında da aynı seviyede bir reaksiyon gelmiş. al birini, vur ötekine. birbirini ısıran iki köpeğin hangisinin daha asil olduğunu tartışacak değiliz.
asıl manzara bundan sonra başlıyor. ana hesap taklaya gelince yan hesap, o da cezayı görünce bir başkası. açılan başlıklar siliniyor, yeniden giriliyor, başka kullanıcı adıyla tekrar hortlatılıyor. insan hesabını değiştire değiştire karakter değiştirdiğini sanınca ortaya trajedi değil, ucuz bir yeniden yayın kuşağı çıkıyor.
bana geldiğin kısım ise daha temiz. ortada sana yöneltilmiş tek bir hakaret yokken küfürle geldin. dişimi sıktıkça sürdürdün. tehdit kısmına vardığında numaramı verdim. ne aradın ne de kendi numaranı bıraktın. mevzu dışarı taşınca da hikayenin başrolü bir anda değişti ve "o küfür etti" anlatısı çıktı. kendi ağzından çıkan sözü karşı tarafa yüklemek de bir tür dublaj sanırım.
o yüzden benim açımdan şaşılacak bir şey yok. insanın başına gelen, çoğu zaman kurduğu düzenin faturasıdır. sen de hesabını hangi kullanıcı adıyla açtıysan aç, borcun yine aynı kalıyor.
mesela (bkz: karakter).
tşkrler.
itiraf başlığına yazdığı yazıları özellikle seviyorum, uzun ama anlamlı.
Kuf yesili.
sözlükteki olaylarını bilmiyorum ama yazdığı yazılara denk gelmeyi sevdiğim birisi. kalabalık bi sessizlik, durgun bi gürültü sanki. yaptığı tespitler ve sorduğu sorularla olayları farklı bir bakış açısından görmemizi sağlayabiliyor. fikirleriyle düşündürüyor. umarım ruhundan katarak yazmaya devam eder kendisi.
“Belki de endişelendiğin gelecekte sen yoksundur.”
Niye kolların mı kısa?
Kainatı yaratan rabbim fatmaya 1 milyar vermiş çok mu amk.
Kıskanıyorsunuz.
Kıskanıyorsunuz.
Ankaralı yasemin - motor geliyor olabilir.
Bol bol vaktimiz olur diye gidilen yüzüklerin efendisi kralın dönüşü nde falan insan filme dalıp unutuyor neden orada olduğunu ya.
Onlar kendilerini biliyor.
Yüzü güzele 40 günde doyulur huyu güzele 40 yılda doyulmaz der atalarımız.
Bi kaç kankasıyla beraber hoşlanmadığı yazarların üstüne gider, algı oluştururdu.
Çok kindar ve takıntılı biridir.
Uludağ sözlük'ten gitmesi çok iyi olur.
Çok kindar ve takıntılı biridir.
Uludağ sözlük'ten gitmesi çok iyi olur.
Türk olması terörist destekçisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Utanmaz ifşacıya bak sen. insanda biraz utanma olur sen arkadaşlarının özel mesajlarını ifşalayan adamsın benim adımı ağzına almadan önce bismillah çek.
Tai seninle ayrı sevişeceğim beyaz popon tokatla koalanın pembe çorapları gibi olacak.
Hrant dink bu soykırımı kürt çeteleri yaptı diyordu. Hatta bazı aşiret ağalarının evlerinde halen daha ermeni haçı var.
Hrant dink bu soykırımı kürt çeteleri yaptı diyordu. Hatta bazı aşiret ağalarının evlerinde halen daha ermeni haçı var.
Doğru bir tespittir. Sırf oraya foto atmak için tatile giden, ortamlara giren çok sayıda insan var. Bunların psikolojisini arastirmislar, altından eziklik psikolojisi cıkmış.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar