bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi10
- sarma10
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- sözlük gıybeti12
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması4
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- nasıl birisiniz8
- hangi tatlısınız10
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- fatma betül sayan kaya44
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- napıyorsunuz8
- benim açık oylarım görünüyor mu3
- ismet birader2
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları2
- kız kardeşlerim6
- bu saatte uyumayan yazarlar ne yapıyor3
- müzik2
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- gece otobüsle yolculuk yapmak3
- akp seçmeni16
- üniversiteye gitme nedeni5
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- güney amerika3
- gunluklerim aylik olmus11
- anın görüntüsü20
- arkadaşlar naber ya8
- ok mesajına cevap veren erkek6
- uruguay2
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- orhan gencebay2
- dünya4
- mesajlaşırken btw yazmak9
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- protect me and guide me2
- para2
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- yazarların güncel flört listesi7
- geceye bir tespit bırak5
- 5 ekim 20264
- the merich7
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- göz teması kuramama9
- asrın soygunu13
- futbol20
- türklerin başarılı olduğu konular9
- tekerlek toplayan cocuk17
onu tavlamanı istiyordur belki?
Kuracağım yeni faizsiz ev almaya destek şirketi..
Yanlış anlaşılmasın ismi felan.
Swh...
Yanlış anlaşılmasın ismi felan.
Swh...
Bu ne lan kız kavgası mı?
Hadi öpüşün barışın bakiim. Ama çok ileri gitmeyin.
Hadi öpüşün barışın bakiim. Ama çok ileri gitmeyin.
Günün entrysi seçiyorum. Bik bik olaysınsmsnkwzösmsk.
Kizz sakın buraya yazma böyle şeyleri. Bunlar ne anlar haspamlar.
Evli adamla fingirdeştim diye linçlediler beni, nazara gelirsin bu sözde ahlaklı kemgözlüler yüzünden.
Swh...
Evli adamla fingirdeştim diye linçlediler beni, nazara gelirsin bu sözde ahlaklı kemgözlüler yüzünden.
Swh...
hayatını anonim bir platformda manas destanı gibi sergileyip, sana rezilsin diyen birine ''sen de sözlükten kız düşürmeye çalışıyorsun, ...cı rezilsin'' demek klişe ve çok saçma. kimse sana alkış tutmak ya da destek vermek zorunda değil ki yazdığın şeyde sana destek çıkan birinin başına gelen en ufak bir olayda yorgan altında zırlama ihtimalini düşününce oturup bazı şeyleri adam akıllı sorgulaması lazım. üstelik yöneliminden ve kız kovalama şeklinden dolayı atıfta bulunduğun yazarla aslında aynı şeyi yapıyor olman da ayrı bir çelişki. dating app'ler ahlak masası, sosyal medya ortamları tü kaka mı yani? yaşadığın olayın sonundaki realist bakış açısı hayatının her alanına ''doğrudan'' sirayet etsin; aşk dediğin öyle her şeyin üstünü kapatan bir örtü değildir.
Var bir iki şizo.
Öbüşerek barışsınlar.
Açık oylama yapan meriçler için tasarlanmış sözlük arayüzü.
M:meriç
M:meriç
Memesiz olmaları.
Memesiz kız cool kızdır abi.
Memesiz kız cool kızdır abi.
Gey ve şey kavgası Ahshsj.
Hararetli bir şekilde bana dedikodu aktaran arkadaşımın yaptığı şey.
Ve anti'nin dediği gibi tükürüğü gözümün kenarına geldi. ıslak mendil ile silmeye çalıştım ama tatmin etmedi. Dışarıda oturuyorduk ve göz makyajım vardı. Kalkıp çamaşır suyuyla da yıkayamadım.
Ve anti'nin dediği gibi tükürüğü gözümün kenarına geldi. ıslak mendil ile silmeye çalıştım ama tatmin etmedi. Dışarıda oturuyorduk ve göz makyajım vardı. Kalkıp çamaşır suyuyla da yıkayamadım.
Evli adamları uzaktan sevin arkadaşlar. Tıpkı bunu öğrenci öğretmen sevgisi gibi gelip geçici olduğuna kanaat getirin. Sizi seven birileri elbet çıkacaktır karşınıza.
(bkz: ama evlisin)
(bkz: ama evlisin)
Olan biteni anlayıp kavgayı düzgün takip edebilmek için bir kaç farklı başlığa vakıf olmak gerekiyormuş amk.
Önceki bölümleri izlemeden buraya gelmeyin.
Önceki bölümleri izlemeden buraya gelmeyin.
Ama ittihat ve terakki de kent uzlaşısı...
Sarroşum.
Özelden yürümeyin yani artık diyor.
Bik bik sormaya korkuyorum. Neredesin bacım? Yardıma ihtiyacın olursa haber vermen yeterli, biliyorsun değil mi?
osmanlı mali açıdan zordayken halkı düşünmeyip kendileri için çırağan sarayını yaptıran padişahlardır.
Çırağan Sarayı’nın inşası, Osmanlı hazinesine ve dış borçlanmaya çok büyük bir mali yük getirmiş, dönemin ekonomik sıkıntılarında önemli bir rol oynamıştır.
Çırağan Sarayı'nın Maliyeti
• Yapım Maliyeti: Sultan Abdülaziz tarafından 1863-1871 yılları arasında yaptırılan sarayın maliyeti kaynaklara göre 2,5 milyon ile 5 milyon altın arasında değişen büyük bir harcamaya sahne olmuştur.
• Hazineye Etkisi: Bu devasa harcamalar ve diğer saray inşaatları, Osmanlı Devleti'nin ekonomik çöküşünü ve dış borç batağına saplanmasını hızlandırmıştır
Çırağan Sarayı’nın inşası, Osmanlı hazinesine ve dış borçlanmaya çok büyük bir mali yük getirmiş, dönemin ekonomik sıkıntılarında önemli bir rol oynamıştır.
Çırağan Sarayı'nın Maliyeti
• Yapım Maliyeti: Sultan Abdülaziz tarafından 1863-1871 yılları arasında yaptırılan sarayın maliyeti kaynaklara göre 2,5 milyon ile 5 milyon altın arasında değişen büyük bir harcamaya sahne olmuştur.
• Hazineye Etkisi: Bu devasa harcamalar ve diğer saray inşaatları, Osmanlı Devleti'nin ekonomik çöküşünü ve dış borç batağına saplanmasını hızlandırmıştır
Gelirken götünü dön.
Dincilerin topu. Ayrım yapılmaksızın.
beni bu listeye alman benim için onurdur yagmurcu. demekki yobazları iyi hoplatıyorum.
ben yine adil olmaya devam edeceğim ve her entrini değil, hakkettiğin entrilerini eksileyeceğim.
ben yine adil olmaya devam edeceğim ve her entrini değil, hakkettiğin entrilerini eksileyeceğim.
Öylesine bir itiraf yazdım önemli bir konuda.
Maşallah herkeste pek ahlaklı.
insanoğlu mayası gereği her boku yapmaya meyillidir. Huyumuz kurusun. Ama bazılarımız öyle değil herhal.
Aferim size. Maşallah. Allah'ın ahlaklı kulları sizi. Gözlerim yaşardı.
Şey.. yersen.
Swh...
Maşallah herkeste pek ahlaklı.
insanoğlu mayası gereği her boku yapmaya meyillidir. Huyumuz kurusun. Ama bazılarımız öyle değil herhal.
Aferim size. Maşallah. Allah'ın ahlaklı kulları sizi. Gözlerim yaşardı.
Şey.. yersen.
Swh...
bütün dış etkenlerden bağımsız, görünüşünden, isminden, maddi durum yada ses tonunu bile bilmeden bir sözlük kızının kafasının içindeki düşüncelere aşık olmaktır.
kitap okur gibi sabah kalkınca heyecanla entrylerini okumak, onu hayal etmek, zihninde canlandırmak ve hayalleriyle yaşamaktır ama asla mesaj atmak değil, mesaj atmak o büyüyü bozar ve uzaklardaki güzel göl manzarasının içine yaklaştıkça belki çamurlu bir bataklık görürüm korkusuyla uzak durursunuz hayaline sarılıp uyuduğunuz o kızdan.
zordur.. çok zor..
kitap okur gibi sabah kalkınca heyecanla entrylerini okumak, onu hayal etmek, zihninde canlandırmak ve hayalleriyle yaşamaktır ama asla mesaj atmak değil, mesaj atmak o büyüyü bozar ve uzaklardaki güzel göl manzarasının içine yaklaştıkça belki çamurlu bir bataklık görürüm korkusuyla uzak durursunuz hayaline sarılıp uyuduğunuz o kızdan.
zordur.. çok zor..
Bu topitoşların kadınlara duydukları kıskançlık ve nefret seviyesi nedir mesela.Hiç bir zaman zarif ve dişil bir vücuda,gerçek bir şeftaliye sahip olamayacakları için mi? Sanırım bütün yakışıklı erkekleri kapmamızdan korkuyorlar.malum kendilerine maymundan hallice laçovariler düştüğü için hahaha.
ben elimi yüreğime koyup eyvallah işareti yapıyorum genelde.
Alla allaaa.
Taktı bu da am am diye.
Napiyim sik peşinde mi koşiyim.
Tövbest..
Taktı bu da am am diye.
Napiyim sik peşinde mi koşiyim.
Tövbest..
umarım babam değildir ya üff.
yeni paranoyam.
yeni paranoyam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar