bugün
- sözlüğün en sevilen yazarı21
- yeter ulan artık19
- dincilerin afrika da su kuyusu açma saplantısı6
- teröriste sövmek artık yasak14
- mehdi sultan olacak6
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler6
- anket anketi7
- ellerim bos gonlum hos12
- tarihin en kötü lyonu14
- nervio3
- fenerbahçe vs galatasaray19
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- ben bu dünyadan değilim evladım3
- demek doğruymuş diyeceksiniz3
- kadınların askerlik yapmamasının nedenleri8
- ateistlerin yaşama amacı8
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar16
- great filter3
- k pax2
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- apo yu öne sürüp kürtlere saydırmak2
- youtube'u yöneten varlıkla etkileşime girdim7
- ucl'ye girer girmez köylülüğünü gösteren köylü11
- kamyon arkası sözler2
- sarapci koala54
- fenerbahçe'nin cincondan daha çok para alması8
- tcmb rezervleri 188 4 milyar dolar2
- parlementer sistem5
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon4
- fenerbahçe23
- 8 eylül 2026 bayern münih fenerbahçe maçı2
- yapay zek'ya göre türkiye'nin işgal altında olmasi4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı2
- ihtiyar siyasiler2
- babanın yanında ayaklarını sehpanın üzerine koymak5
- osimhen'in genduzziyi dövmesi7
- zorunlu eğitim10
- galatasarayın köyfarans kupasına katılmamış olması7
- pontus rumları10
- fenerin gs'nin kasasından 30 milyon avro alması9
- mason greenwood10
- ismail kartal12
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi8
- game of thrones taki kerhaneci19
- başaran aksu3
- antep te yanardağı patlamış antepliler ne demiş3
- fenerin şl de ziki tutacak olması9
- elit partiye yanında götürülen hanzo5
- sevgili uefa lütfen fenerbahçeyi cezalandırın5
- yine yaşıyorsun bu hayatı koala kardeşim3
görsel
Bu kadarcık. *
Şaka bir yana fotoyu uyumadan anneme göndermek icin cekmiştim aslında. Burada saat neredeyse sabahın beşi, tüm gün mideme dogru dürüst bisey girmedi. Akşam iki üç yer denedik ben aç kalktım. Deniz mahsulü bol olur diyordum ne de olsa bi yanı hint okyanusu diğer yanı büyük okyanus ama deniz o kadar sıcak ki balıklar soguk suyu sevdiğinden hem yok denecek kadar az hem de yağsız hiç bir seye benzemiyor. okyanus balıkları da kılcıklı olurmuş bilmiyordum. Onun dısında börtü böcekle arası iyi olan aç kalmaz. A tabi meyveler var bir de envai ceşit lezzetli meyveler. Şu parmağım kadar muz hayatımda yediğim en tatlı muzdu herhalde fjjg. Ben de taylandlılar filipinliler neden ufacık tefecik insanlar diye merak ediyordum bundanmış meğer sadece meyve yiyorlar, cogunun evde mutfak denilen bir odası yok. Evde yemek pişirmek ananeleri değilmiş, böylelikle de meyve sebze pazarları kurulmuyor ve kırmızı eti tavugu avustralya dan ithal ediyorlar. protein kaynakları ıstakoz ve yengeç diyebilirim en azından bizim yiyebildiklerimiz bu sekilde. Daha ilk günden aç uyumak asabımı bozdu ama diğer günler için umudum var illaki hosuma giden seyler bulurum diye düşünüyorum. iyi geceler ahali.
Bu kadarcık. *
Şaka bir yana fotoyu uyumadan anneme göndermek icin cekmiştim aslında. Burada saat neredeyse sabahın beşi, tüm gün mideme dogru dürüst bisey girmedi. Akşam iki üç yer denedik ben aç kalktım. Deniz mahsulü bol olur diyordum ne de olsa bi yanı hint okyanusu diğer yanı büyük okyanus ama deniz o kadar sıcak ki balıklar soguk suyu sevdiğinden hem yok denecek kadar az hem de yağsız hiç bir seye benzemiyor. okyanus balıkları da kılcıklı olurmuş bilmiyordum. Onun dısında börtü böcekle arası iyi olan aç kalmaz. A tabi meyveler var bir de envai ceşit lezzetli meyveler. Şu parmağım kadar muz hayatımda yediğim en tatlı muzdu herhalde fjjg. Ben de taylandlılar filipinliler neden ufacık tefecik insanlar diye merak ediyordum bundanmış meğer sadece meyve yiyorlar, cogunun evde mutfak denilen bir odası yok. Evde yemek pişirmek ananeleri değilmiş, böylelikle de meyve sebze pazarları kurulmuyor ve kırmızı eti tavugu avustralya dan ithal ediyorlar. protein kaynakları ıstakoz ve yengeç diyebilirim en azından bizim yiyebildiklerimiz bu sekilde. Daha ilk günden aç uyumak asabımı bozdu ama diğer günler için umudum var illaki hosuma giden seyler bulurum diye düşünüyorum. iyi geceler ahali.
Annenizin oğlum hadi kalk, okula geç kalıyorsun seslenmesiyle uyanmanızla sonuçlanır. Yani rüyanızda görürsünüz anca çocuklar.
istekrama atamıyorum akrabalar hemen damlıyor. Istekram aşkımı öbür sözlükle söndürüyorum napayım.
spinoza problemini okuyorum. tarih, felsefe ve din felsefe ve tarihini seviyorsanız bu kitabı seversiniz. nazi ideologlarından, nurnberg mahkemelerinde asılan alfred rosenberg'in hikayesi. afred yahudilerden nefret ediyor ama goethe hayranı. goethe'de yahudi yazar sipnoza hayranı. alfred bununla yüzleşiyor.
güncellenmiş: 117
görsel
bu uzun yaşamın sırrını soranlara da:
"Kimseyle asla tartışmam. Dinlerim ve canım ne istiyorsa onu yaparım." demiş.
Uzun yaşayan birinin uzun yaşamasının sırrını bildiğinin sanılmasına hep gülerim.
görsel
bu uzun yaşamın sırrını soranlara da:
"Kimseyle asla tartışmam. Dinlerim ve canım ne istiyorsa onu yaparım." demiş.
Uzun yaşayan birinin uzun yaşamasının sırrını bildiğinin sanılmasına hep gülerim.
ben bir köşede varlığını bildiğim insanların varlığını unutmaya çalışıyorum.
Uefa kupasına katılmayı hak ederek 4 milyon euro ödemeyi garantilemiştik.
şimdi cl ye kalmamız durumunda ödenecek 18,62 milyon euro gibi bir rakam varken gitmeyi istememek enayilik olur.
beraberlikte 700 bin euro ilave ödeme var. yanlışlıkla bir maç galip gelebilirsek 2.1 milyon euro alıyoruz. bu şartlarda takımın kasasına en kötü 20 m girecek.
ayrıca cl travması son bulacak.
fakat madalyonun elbette bir de diğer yüzü var. bu yaş ortalamasındaki bir takım, ayakları ne kadar iyi olursa olsun cl temposunu kaldırıp ligte şampiyon falan olamaz.
naçizane isteğim takımın cl de bir iki maç kazanıp en kötü bir üst tura çıkması.
şampiyonluğu 1 sene daha beklemeye razıyım.
şimdi cl ye kalmamız durumunda ödenecek 18,62 milyon euro gibi bir rakam varken gitmeyi istememek enayilik olur.
beraberlikte 700 bin euro ilave ödeme var. yanlışlıkla bir maç galip gelebilirsek 2.1 milyon euro alıyoruz. bu şartlarda takımın kasasına en kötü 20 m girecek.
ayrıca cl travması son bulacak.
fakat madalyonun elbette bir de diğer yüzü var. bu yaş ortalamasındaki bir takım, ayakları ne kadar iyi olursa olsun cl temposunu kaldırıp ligte şampiyon falan olamaz.
naçizane isteğim takımın cl de bir iki maç kazanıp en kötü bir üst tura çıkması.
şampiyonluğu 1 sene daha beklemeye razıyım.
#kendimi hiç zaman gazetesi kapısına zincirlememişim#
Zinciri bulsan... Neyse. Hikâye anlatma Masklavi :-).
Zinciri bulsan... Neyse. Hikâye anlatma Masklavi :-).
Poçiki yaptık, löplettik ve çok pis fena poplettik. Fransızlar üzgün, Fransızlar gözü yaşlı :-).
Ayfer Tunç - Ömür Diyorlar Buna.
Yazar çeşitli zamanlarda tanık olduğu karşılaştığı kişilerin hayat öykülerini oldukça güzel ve edebi bir dille anlatmış.
Yazar çeşitli zamanlarda tanık olduğu karşılaştığı kişilerin hayat öykülerini oldukça güzel ve edebi bir dille anlatmış.
bir fetocu ağlıyor gözleri yaşlı. ağla ağla açılırsın pontuslu. daha ferencvarosu yenemiyorsun gelmişsin burada 3 eleme turu geçen takıma sallıyorsun. tff mi elettirdi strum grazı lyonu *
terlikten tahrik olan sapıklar var, piçliği marifet zanneden....
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar