bugün
dünün iyileri

bir gün herkes ak partili olacak

deccal geldiğinde mutlaka o da akp li olacaktır ona şüphe yok *

bir gün herkes ak partili olacak

deccal geldiğinde mutlaka o da akp li olacaktır ona şüphe yok *

enayimiknatisi

Çok teşekkür ediyorum, oturdum kahve içiyorum. Kimseye bir zararım yok ki.

iltica ve mel in birlikte sunduğu radyo programı

Var bi hayalimiz be. Aylık ücretli yapsınlar, senelik peşin ödeyelim.

sözlüğe bir kitap bırak

Kitap badim yokken okumak da canım istemiyor ama bırakayım bari. Güzel bir eser.
Diş fırçalamanın önemini dişlerini kaybettikten sonra anlayan bir adamı konu alıyor.
görsel

ak partinin chp ye diz çöktürmesi

Panik yok, başlığı açan frank mış. Dağılabilirsiniz.

sözlük yazarlarının saçları

(img:#2515428)
hipopotam çok ısrar etti diye paylaştım ilgi için değil lol

parcalandim toparlanamiyorum3

Zall'ın sözlüğüne yakışan bir yazar. True gibi önce silik yapar sonra hemen çaylak olarak düzeltir tamam .

Geçen de şunu yazmıştı bu;
görsel

dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi

Hala Dudak dolgusu yaptırmayan bir avuç insan kaldık, lütfen biraz över misiniz ya jfjdjs.

sözlük yazarlarının saçları

Ulan göze çizgi çekince bütün kırışıklıklar gitti ne güzel oldu be.
görsel

arkadaşlar şifalandım

beddualarımın jet hızıyla tutması şaka mı?

bu durumda ne yapardınız

Öncelikle başınız sağ olsun.
Bunun düşünülecek, vicdan muhasebesi yapılacak bir tarafı yok bence hippo.
Bu kız sizin evinizde kalacak kadar sana ve ailene yakın olmuş. Babanın ölümünde yanında olmaması için çok geçerli, hayati bir mazereti oldu diyelim. Altı aydır aramamış olması çok da kabul edilebilir gibi görünmüyor. Canın konuşmak istemiyorsa konuşma. Hayat biraz da böyle. insanları tanıyarak büyüyorsun. Babanı kaybetmişsin, bundan daha önemli bir sebep mi var? O gün değilse de ertesi gün veya ne bileyim iki gün sonra senin yanında olmalı, aramalıydı.
Takılma, salla gitsin sen de.

gammazlar göreve

Ai yın kendisi de ölü sevici çıktı.

Entry “kara mizah/ironi sınırında absürt bir cinsel fantezi ifadesidir”

Peki sevgili dalayarak ai,
Bir de, “sözlüğü yasal olarak zor durumda bırakır” dan yürüyelim o halde.

yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak

# bdsm ne demek, anladığım dilden tartısmıyorlar ki ikisini de artılamadım yok keyif alamadım olmadı bu.#

(B)iraz (D)isiplin, (S)onra (M)utluluk.

meksika açmazı macerası

Neler olmuş diye bakayım dedim, ölmüşüm.
Koca sezonun 3 bölümünde varım. Halbuki kendime tekne almıştım. Taksitleri devam ediyordu.

ceset başlığı niye hala yerinde

Çünkü burası uludağ sözlük. Zall kaliteye değil hit almaya yani para kazanmaya bakar.

Bu uğurda hit almayı engelleyen trollük yapanları çaylak ettiren gammazların veya yetkilerini ellerinden aldı 15 mayıs günü.

eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler

2 sene kesin seni unutamamış ve hiç bir kadınla flörtleşmemiştir, hiç endişelenme, 2 sene ayrı kaldı diye hiç bir erkek başka bir kadınla birlikte olmaz ve yazdıysa kesin özlediği için yazmıştır.

için rahat olsun.

sözlükteki sapık ergenler

Bunu aslında silmişlerdi ama silseler ne oluyor ki yeni hesap açmak üç gün sürüyor. True gibi bir tip farkı yok. Silinmesi zall'ın işine gelmez.

Zall da anca milletin elinden gammazlığını ya da yetkililiğini almak gibi boş işlerle uğraşsın.

gammazlar göreve

Hah, yasal masal diyince altına sçtı ai.

“entry, türk hukukunda suç teşkil eden bir fiili (ölüye cinsel istismar) açıkça övüp 'muhteşem bir deneyimdir' diyerek teşvik etmekte ve sözlüğü yasal açıdan zor duruma düşürebilecek niteliktedir; bu nedenle silinmelidir.”

Mel ilticayı pis eder orada.

normal sözlük trolleri

gelip Uludağ sözlüğe üye olup burası şöyle kötü böyle kötü diye başlık açıp sonra dm ile kendi sözlüklerine çağıran, çünkü oradaki kavgalarında adam eksiği olan ezik trollerdir.

genellikle ağızları büşüzmüştür ve götlerine cayır cayır kor odun alevi yanar.

bik bik in çıkartıp masaya vurması

görsel

Yüreğin varsa konuş.

programın adını da fight club koyarız *

ak parti nin cemil tugay paylaşımı

ak çomarlara izmirin dağları marşını söyletmiş paylaşımdır. ulan bazen hakikatten akp nin icraatlerini beğeniyorum özellikle bu gerzeklerle top gibi oynuyor ya içimin yağları eriyor. bu sazanlarda hala akp ne zaman elimde hıyar var dese tuzlukla koşturuyorlar *

düşünsene bu ak çomarları yıllarca "cehape pkk lı cehape imralıcı cehape gelirse pkk lıları bırakır apoyu çıkartır" diye güttüler onlarda mal değneği gibi peşlerinden koştular her yerde konuştular astılar kestiler. aradan çok değil 2 sene geçti bizzat akp parti olarak pkk cı oldu imralıdaki yavşağa sayın dedi villa yaptırdı statü verdi yakında dışarı da çıkartacak ki belki de çoktan çıkardı has akp li şamil tayyar öyle diyordu. bizim ak çomarlara bir baktık kimisi kürtçe öğreniyor kimisi "sayın öcalan 30 senedir hapiste kim bu kadar hapis yatmış ki çıksın yani" demeye başladı. kimisi de ben aslen kürdüm zaten diye kıvırmaya başladı..

gene izmir konusunda yıllardır ahkam kesip durdular yok gevur izmir yok bok kokan izmir yok izmir marşı da neymiş neden her yerde bunu söylüyorsunuz. dün akşam bir baktık akp resmi hesabında izmir marşlı çiçeklerin açtığı bir izmir paylaşımı var ? eee ak çomarlar durur mu kendileri dursa dilleri durmaz şimdi de gelecekler izmirin aslında muhafazakar yapıda bir şehir olduğunu mis gibi koktuğunu falan söyleyecekler. ibnelik böyle bir şeymiş işte..

balim

Az önce, uzun bir aradan sonra entry girdiğini görünce gözlerimi yaşartan 5. Nesil yazar. Yazdıklarının tadını çıkarın. Yine 2-3 sene ortadan kaybolabilir.

Orospu evlatlığından daha üst bir seviye yok sanırsınız ama sonra bu dalyarak entry girer.

Yazar ve sözlük hakkında yasal süreç başlatılmıştır.
Yetkililere duyurulur.

sözlük kızlarının kekleri

Kabarmıştır.

görsel

sözlük yazarlarının sevgilileri

Varlığına bin şükür. Beni toksik duygulardan kurtardığı için. Hızlı duygulardan koruduğu için. Sevmenin insanın elini, kolunu, gözünü bağlayan bir şey olmadığını gösterdiği için. Canımı sıkan her konuda elinden geleni yaptığı için. Bana karşı her zaman gerçekçi olduğu için sağolsun.

recep tayyip erdoğan

Yandaşların halkı rahatça soyması için gerekeni yapmış, yetkileri sınırsız müthiş birisi yaa. Geçen gün anlattıkta anlamamakta ısrar edenler vardı, spk üyelerini tespit eden atamalarının yapan bizzat tayyibin kendisidir. Bütün bu soygundan vurgundan mutlaka haberi vardı.
görsel
görsel
görsel
© copyright 2005 - 2026