bugün
- from gold from dust13
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- rujlu erkekle öpüşmek3
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- ölüyorum lan ölüyorum2
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- rujlu kadınla öpüşmek6
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- fiziği güzel sözlük kızları48
- çin'e demokrasi gelsin10
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- araba kullanırken uyumak2
- truesuz sözlük8
- hastalık havası8
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- recep tayyip erdoğan27
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- vajinanın iç sıcaklığı10
- bu saatte hala uluyamama sebebi3
- nervio23
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- silikon memenin patlaması10
- halka filmini izlerken telefonun çalması3
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- burna tuzlu su çekmek6
- gurbet3
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- adalet ve kalkınma partisi4
- gece gece gelen kızarmış patates isteği3
- kopya çekmenin etiği5
- gocu19
- ekrem imamoğlu6
- seni terkedeceğim4
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- fatma betül sayan kaya59
- iyi dostlar biriktirdim7
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız2
- dünyanın en berbat psikolojik hastalığı3
- yazarların akşama dair planları9
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- radiohead seven kız3
- seni çok özledim3
Nussknacker değildir. Bimde de var artık.
ups boobsun kapışmaya geldiği gün sözlük erkekleri resmi bayram ilan edip görselleri görmek için işten izin alır amk.
Daha türkçe konuşup yazmayı, anlam bütünlüğünü beceremiyor, bir de türkiye den gelenleri beğenmiyor sümbül.
Metal dinleyeni de dövermiş bak bak. El yumruğu yemeyen kendini balyoz zannedermiş, birgün rock müzik dinleyen türk turistin birine denk gelirsin seni hulkun lokiye yaptığı gibi sağ sol vurur yere görürsün o zaman hanyayı konyayo.
Delikanlıymış da bilmem neymiş. O işler 90 larda cartelden sonra bitti sümbül. Siz anca orada göçmen, burada almancı arafta kalan şaşkınlar olarak anılıyorsunuz 10 yıllardır.
Türkler en azından domuz eti kuyruğuna giriyorlar. Almanya yarın vatandaşlıkta mütekabiliyeti kaldırsın, veya türkiye dövizli askerliği kaldırıp zorunlu askerlik getirsin size, türk konsolosluğu önünde sabahlarsınız vatandaşlıktan çıkmak için.
Metal dinleyeni de dövermiş bak bak. El yumruğu yemeyen kendini balyoz zannedermiş, birgün rock müzik dinleyen türk turistin birine denk gelirsin seni hulkun lokiye yaptığı gibi sağ sol vurur yere görürsün o zaman hanyayı konyayo.
Delikanlıymış da bilmem neymiş. O işler 90 larda cartelden sonra bitti sümbül. Siz anca orada göçmen, burada almancı arafta kalan şaşkınlar olarak anılıyorsunuz 10 yıllardır.
Türkler en azından domuz eti kuyruğuna giriyorlar. Almanya yarın vatandaşlıkta mütekabiliyeti kaldırsın, veya türkiye dövizli askerliği kaldırıp zorunlu askerlik getirsin size, türk konsolosluğu önünde sabahlarsınız vatandaşlıktan çıkmak için.
Kimse memeyi konuşmuyor sözlük dedikodularını konuşuyor. Sözlük çok değişti.
Birinci siniftan era arkadasimiza butun gun dusundugu bu esprisi icin bir alkis.
ikizler niye ses kaydı atsınlar. Ses kaydını ne yapsın sözlük halkı. ikizler illa birşey atacaksa, kep atsınlar. Laduebfv.
TRT devletin yayın organıdır.
A partisinin veya B partisinin değil
O yüzden mutlaka ama mutlaka tarafsız olmalıdır.
A partisinin veya B partisinin değil
O yüzden mutlaka ama mutlaka tarafsız olmalıdır.
Ayarlar,hesabı sil, enter
Boydan olmasini istiyorum. Mumkunse ozelden tek kullanimlik.
Geçen vodafone’un ismi aklıma gelmedi telsim dedim
Geçen vodafone’un ismi aklıma gelmedi telsim dedim
Elinden tanıdım Tai lung bu
Yapay zeka ile fake hesabına meme yapmış.
Yapay zeka ile fake hesabına meme yapmış.
adam 'ne güzel goril sürüsü gibi yaşıyorduk, kimse bizden uyum, zeka parıltısı falan beklemiyordu. bu yeni gelenler yüzünden türklerin insan olduğunu anladılar, bize 'e bunlar ne o zaman amk diyorlar', ühü :(' diye şikayet döşemiş lan hohahahahahaha.
--spoiler--
türkler rock mak metal falan dinlemez.
--spoiler--
tövbe de apocu, tövbe de! erkin babanın ruhu rüyanda elektro bağlamayla döver seni ha!
--spoiler--
türkler rock mak metal falan dinlemez.
--spoiler--
tövbe de apocu, tövbe de! erkin babanın ruhu rüyanda elektro bağlamayla döver seni ha!
imamoğlu'na atıp tutarken gördük tarafsızlıklarını. Betül Fatma Kaya Sayan'a bir haber dahi yapmadılar. Nasıl bir tarafsızlıksa artık...
Ragnar meme profesörü o bilir.
yine kimin aklını alıyorsun harun abi?
Feyk meyk Çakarlar buna.
O senin aklını alır bacım bence hiç girme o yarışaskxmsks.
Hadi sigara böreği yiyelim.
Yetenek sizsiniz türkiye repliği.
musa gelmiş yolumuza gidecek, bırakmazsan kuraklıktan kırılırsın diyor, firavun bir şey olmaz diyor kıtlık çıkıyor, tuhaf gelecek bak diyor, firavun bir şey olmaz diyor tufan çıkıyor, çekirgeler basacak diyor çekirgeler basıyor.
ben olsam altıma sıçardım korkudan, ra mış Amon muş sikimde olmaz ağlama duvarında yatıp kalkar, piramitleri yıkar tapınak dikerdim, bu dalarak firavun sular kana dönüşene kadar bekliyor, arada kurbağalar, bitler vs saldırıyor.
sonunda adam su bükerek denizi yarıyor bizim mal hala peşinden gidiyor, zamanının trumpı gibi bir şey herhalde bu firavun.
ben olsam altıma sıçardım korkudan, ra mış Amon muş sikimde olmaz ağlama duvarında yatıp kalkar, piramitleri yıkar tapınak dikerdim, bu dalarak firavun sular kana dönüşene kadar bekliyor, arada kurbağalar, bitler vs saldırıyor.
sonunda adam su bükerek denizi yarıyor bizim mal hala peşinden gidiyor, zamanının trumpı gibi bir şey herhalde bu firavun.
Aydoğdu şoparları yapıyor bunu geçen tekiranın oradaki yokuştan kaya kaya ışıklara indi kızanın biri.
Çekemiyorlar seni kıskanıyorlar seni.
Çekemiyorlar seni kıskanıyorlar seni.
Anne tarafından akrabam olan kabiledir. Hazine işlerine bakıyorlar.
bir kişidir. koşturayım.
yargılanmalı ve hesap sorulmalıdır.
Gündemi ATV ya da TRT den takip edersen böyle başlık açarsın işte.
Aslen Avanosludur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar