bugün
- dansöz izleme keyfi12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
- aziz yıldırım12
- enayimiknatisii36
- uzak durulası insan modelleri4
- yarın kpssye girecek yazarlar8
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- insan olmaya ceyrek kala26
- online listesinden manita beğenmek7
- şu an dinlediğiniz şarkı2
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- serhat kılıç13
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı8
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması6
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- geceye bir söz bırak8
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- hangi renksiniz17
- ismail kartal8
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- evde dondurma yapmak5
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- anın görüntüsü24
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- limonlu dondurma4
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- milan skriniar5
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- sözlükteki şer çetesi12
- ragnarın memeleri5
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- flat white3
- s'i l v'e r m'i s t29
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- seri eksici6
- gocu50
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı5
- beşiktaş8
- sözlükte herkesin avcı olması12
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- tolga sarıtaş2
- sözlükteki zorbalar12
- herkese mavi boncuk dağıtan kız4
Yaşlı başlı bir adamın neden kadın vücudunda testis düşündüğü tartışılmalı... hep popüler kültür yüzünden sanırım *
gocu sen dün demiyor muydun bu silver çok ön plana çıktı ayağını kaydıracağım diye ? bir de gelmiş suçu başkalarına atmış..
"Biri bana kötü davrandığında kendimi savunabilirim ama övgü ve iltifatlar karşısında savunmasızım."
Yapmasanıza böyle şeyler. Eli ayağına dolanıyor insanın. Teşekkür ediyorum.
Yapmasanıza böyle şeyler. Eli ayağına dolanıyor insanın. Teşekkür ediyorum.
Cin 1 - True 0..
Hayatta özsevi veya özsevgi denilen şeyi gerçekten zor edindim. Ve zaman zaman birileri bunu darmadağın etme noktasına getiriyor.
Çok eleştirilmiş bir kız çocuğunu sevmek ve değerli olduğuna ikna etmek zordu. Kusursuz olmanın mümkün olmadığını ispat etmek zordu. Eleştirenlerin de çok kusurlu olduğunu göstermek zordu. Zoru yaptıktan sonra o zor olanın yıkılmasını izlemek istemiyorum.
Çok eleştirilmiş bir kız çocuğunu sevmek ve değerli olduğuna ikna etmek zordu. Kusursuz olmanın mümkün olmadığını ispat etmek zordu. Eleştirenlerin de çok kusurlu olduğunu göstermek zordu. Zoru yaptıktan sonra o zor olanın yıkılmasını izlemek istemiyorum.
Domates, salatalık, iki ince dilim ekmek ve 2 kaşık lordan oluşan kahvaltımla bu başlığa entry girmek istedim. Gönül pişili, poğaçalı, kaşık dökmeli kahvaltılar çekse de iş yerinde ancak bunu hazırlayabilirim, sorry gönül.
T: kahvaltılarına dair bir şeyler paylaşmak isteyen kimselerin etkileşim başlığı.
T: kahvaltılarına dair bir şeyler paylaşmak isteyen kimselerin etkileşim başlığı.
yaptığın büyünün arkasında durmak. tutmayınca suçu merkür'e, kurbağaya, ifrite falan atmak ayıp. cadılığın da bi adabı var.
Bence şeytan zaten şu an sıcak kumların üzerinde, sakin ve rahat bir şekilde emekliliğini geçiriyor.
Evde günlerdir çay yoktu. Markete gittiğimde de çay almayı unuttum. Bugün eve dönerken çay almayı başardım. Gelir gelmez çay demledim. Aslında canım çay içmek istemiyordu, bu saate çay içmem. Sırf satın almış olduğum için çay demledim. Bekliyorum olmasını.
kerhaneci bir tane "açık açık" akp yi eleştirdiğin entry koysana millet feyz alsın senden. bir de çomar diyor millete sabahtan akşama billur yalıyor tek bir eleştirisi yok ama milleti aynı şey ile suçluyor * bu durumda çomarın bayrak taşıyanı sen oluyorsun kendi kendini ele vermen hoş bir davranış olmuş.
eleştirmek için yevmiye almıyor övmek için alıyor. gorada diyordu ya 216 için belki ağlamaya programlanmıştır diye. bu da yalamaya programlanmış eleştiri yok içinde.
Neden kötü şeyler hep iyi insanların başına geliyor sorusunu sorduran yazar. Gammaz çeteleri peşine takılıp çaylak etmişler. Kıskanç gammazların işi olabilir!
Koştursun birader yazar.
Öğretmenin önlüğünden önce güvenlik standartları olsa, daha iyi olmaz mıydı?
Sınıflarında ders verirken silahlarla taranarak veya bıçaklanarak öldürülmeseler.
(bkz: Fatma Nur Çelik)
(bkz: Ayla Kara)
Sınıflarında ders verirken silahlarla taranarak veya bıçaklanarak öldürülmeseler.
(bkz: Fatma Nur Çelik)
(bkz: Ayla Kara)
Yüzük bulamazlarsa transparan çorap giyinsinler.
Yazıyorum not al bro. Enayimiknatisi. Tek i ile.
kız lafı geçince heyecandan rulokat yazamamış.
Başkalarını görgüsüzlükle suçlarlar. Ama görgüsüzün en önde bayrak taşıyanıdırlar.
sözlüğü terörize etmek için elinden geleni ardına koymayan baş belası bi güruhtur. başlarında ise bi tür mehdi mesih var.
inanıyorum. kendime rağmen hala hayattayım. bi şeyler dönüyor olabilir.
Cemevi yaptıracaktı bi ara. Noldu abim o iş ya. Aklıma geldi bak.
Sözlükte en sevmediğim üye yaw. Ktç bile kıyaslanamaz bununla.
Ama yeni parti tüzüğü...
ulan eksilediler diye günlerdir ağlıyorsun, ölümden korkmuyorsun? bu ne perhiz!
Selam yaaaa mı?
Gey herhalde.
Ama kombin güzel sevdim.
Gocu nun tişörtlerini görmekten bıkmıştık.
Gey herhalde.
Ama kombin güzel sevdim.
Gocu nun tişörtlerini görmekten bıkmıştık.
Biraderdir...
ilk defa hem uzun boylu hem boynunu görebildiğimiz hem de klasik giyimli bir sözlük abisi görüyoruz. Proporsiyon, az görülen şey.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar