bugün
dünün iyileri

sözlüğün en taşaklı kadını

Yaşlı başlı bir adamın neden kadın vücudunda testis düşündüğü tartışılmalı... hep popüler kültür yüzünden sanırım *

s i l v e r m i s t

gocu sen dün demiyor muydun bu silver çok ön plana çıktı ayağını kaydıracağım diye ? bir de gelmiş suçu başkalarına atmış..

anın görüntüsü

görsel

enayimiknatisii

"Biri bana kötü davrandığında kendimi savunabilirim ama övgü ve iltifatlar karşısında savunmasızım."

Yapmasanıza böyle şeyler. Eli ayağına dolanıyor insanın. Teşekkür ediyorum.

cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi

Cin 1 - True 0..

sözlük erkeklerinin kombinleri

nasıl deniyordu?

selam yaaa.

görsel

büdüt: nervio uyarısıyla "gözünüz götüme"

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Hayatta özsevi veya özsevgi denilen şeyi gerçekten zor edindim. Ve zaman zaman birileri bunu darmadağın etme noktasına getiriyor.

Çok eleştirilmiş bir kız çocuğunu sevmek ve değerli olduğuna ikna etmek zordu. Kusursuz olmanın mümkün olmadığını ispat etmek zordu. Eleştirenlerin de çok kusurlu olduğunu göstermek zordu. Zoru yaptıktan sonra o zor olanın yıkılmasını izlemek istemiyorum.

kahvaltıdayız uludağ sözlük

Domates, salatalık, iki ince dilim ekmek ve 2 kaşık lordan oluşan kahvaltımla bu başlığa entry girmek istedim. Gönül pişili, poğaçalı, kaşık dökmeli kahvaltılar çekse de iş yerinde ancak bunu hazırlayabilirim, sorry gönül.

T: kahvaltılarına dair bir şeyler paylaşmak isteyen kimselerin etkileşim başlığı.

büyü yaparken etik kurallar nelerdir

yaptığın büyünün arkasında durmak. tutmayınca suçu merkür'e, kurbağaya, ifrite falan atmak ayıp. cadılığın da bi adabı var.

şeytan ın ağır işsiz olması

Bence şeytan zaten şu an sıcak kumların üzerinde, sakin ve rahat bir şekilde emekliliğini geçiriyor.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Evde günlerdir çay yoktu. Markete gittiğimde de çay almayı unuttum. Bugün eve dönerken çay almayı başardım. Gelir gelmez çay demledim. Aslında canım çay içmek istemiyordu, bu saate çay içmem. Sırf satın almış olduğum için çay demledim. Bekliyorum olmasını.

masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi

kerhaneci bir tane "açık açık" akp yi eleştirdiğin entry koysana millet feyz alsın senden. bir de çomar diyor millete sabahtan akşama billur yalıyor tek bir eleştirisi yok ama milleti aynı şey ile suçluyor * bu durumda çomarın bayrak taşıyanı sen oluyorsun kendi kendini ele vermen hoş bir davranış olmuş.

masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi

eleştirmek için yevmiye almıyor övmek için alıyor. gorada diyordu ya 216 için belki ağlamaya programlanmıştır diye. bu da yalamaya programlanmış eleştiri yok içinde.

s i l v e r m i s t

Neden kötü şeyler hep iyi insanların başına geliyor sorusunu sorduran yazar. Gammaz çeteleri peşine takılıp çaylak etmişler. Kıskanç gammazların işi olabilir!

birader terör örgütü

Koştursun birader yazar.

mebin öğretmen önlüğü standatlarını belirlemesi

Öğretmenin önlüğünden önce güvenlik standartları olsa, daha iyi olmaz mıydı?
Sınıflarında ders verirken silahlarla taranarak veya bıçaklanarak öldürülmeseler.
(bkz: Fatma Nur Çelik)
(bkz: Ayla Kara)

sözlükteki gollumlar

Yüzük bulamazlarsa transparan çorap giyinsinler.

herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet

Yazıyorum not al bro. Enayimiknatisi. Tek i ile.

gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı

kız lafı geçince heyecandan rulokat yazamamış.

görgüsüz insan modeli

Başkalarını görgüsüzlükle suçlarlar. Ama görgüsüzün en önde bayrak taşıyanıdırlar.

birader terör örgütü

sözlüğü terörize etmek için elinden geleni ardına koymayan baş belası bi güruhtur. başlarında ise bi tür mehdi mesih var.

mucizelere inanıyor musunuz

inanıyorum. kendime rağmen hala hayattayım. bi şeyler dönüyor olabilir.

sarapci koala

Cemevi yaptıracaktı bi ara. Noldu abim o iş ya. Aklıma geldi bak.

kravatlı yobaz

Sözlükte en sevmediğim üye yaw. Ktç bile kıyaslanamaz bununla.

mazotun litresi 90 lira

Ama yeni parti tüzüğü...

ölümden korkmamak

ulan eksilediler diye günlerdir ağlıyorsun, ölümden korkmuyorsun? bu ne perhiz!

Selam yaaaa mı?
Gey herhalde.

Ama kombin güzel sevdim.
Gocu nun tişörtlerini görmekten bıkmıştık.

claudian clouds

Biraderdir...

ilk defa hem uzun boylu hem boynunu görebildiğimiz hem de klasik giyimli bir sözlük abisi görüyoruz. Proporsiyon, az görülen şey.

içmedeyiz uludağ sözlük

Şerefe arkadaşlar.

görsel
© copyright 2005 - 2026