bugün
dünün iyileri

almanyadan gelecek akrabadan istenecekler

Nussknacker değildir. Bimde de var artık.

fiziği güzel sözlük kızları

ups boobsun kapışmaya geldiği gün sözlük erkekleri resmi bayram ilan edip görselleri görmek için işten izin alır amk.

tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi

Daha türkçe konuşup yazmayı, anlam bütünlüğünü beceremiyor, bir de türkiye den gelenleri beğenmiyor sümbül.

Metal dinleyeni de dövermiş bak bak. El yumruğu yemeyen kendini balyoz zannedermiş, birgün rock müzik dinleyen türk turistin birine denk gelirsin seni hulkun lokiye yaptığı gibi sağ sol vurur yere görürsün o zaman hanyayı konyayo.

Delikanlıymış da bilmem neymiş. O işler 90 larda cartelden sonra bitti sümbül. Siz anca orada göçmen, burada almancı arafta kalan şaşkınlar olarak anılıyorsunuz 10 yıllardır.

Türkler en azından domuz eti kuyruğuna giriyorlar. Almanya yarın vatandaşlıkta mütekabiliyeti kaldırsın, veya türkiye dövizli askerliği kaldırıp zorunlu askerlik getirsin size, türk konsolosluğu önünde sabahlarsınız vatandaşlıktan çıkmak için.

Kimse memeyi konuşmuyor sözlük dedikodularını konuşuyor. Sözlük çok değişti.

sözlükten bir kıza basmak

Birinci siniftan era arkadasimiza butun gun dusundugu bu esprisi icin bir alkis.

ikizler niye ses kaydı atsınlar. Ses kaydını ne yapsın sözlük halkı. ikizler illa birşey atacaksa, kep atsınlar. Laduebfv.

trt tarafsız olmalı

TRT devletin yayın organıdır.
A partisinin veya B partisinin değil
O yüzden mutlaka ama mutlaka tarafsız olmalıdır.

era7capone ve antipanik aşkı

Ayarlar,hesabı sil, enter

arkadaşlar kahve fotolarımdan ne istiyorsunuz

Boydan olmasini istiyorum. Mumkunse ozelden tek kullanimlik.

ne kadar yaşlısın

Geçen vodafone’un ismi aklıma gelmedi telsim dedim

ne kadar yaşlısın

Geçen vodafone’un ismi aklıma gelmedi telsim dedim

Elinden tanıdım Tai lung bu
Yapay zeka ile fake hesabına meme yapmış.

tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi

adam 'ne güzel goril sürüsü gibi yaşıyorduk, kimse bizden uyum, zeka parıltısı falan beklemiyordu. bu yeni gelenler yüzünden türklerin insan olduğunu anladılar, bize 'e bunlar ne o zaman amk diyorlar', ühü :(' diye şikayet döşemiş lan hohahahahahaha.

--spoiler--
türkler rock mak metal falan dinlemez.
--spoiler--

tövbe de apocu, tövbe de! erkin babanın ruhu rüyanda elektro bağlamayla döver seni ha!

trt tarafsız olmalı

imamoğlu'na atıp tutarken gördük tarafsızlıklarını. Betül Fatma Kaya Sayan'a bir haber dahi yapmadılar. Nasıl bir tarafsızlıksa artık...

Ragnar meme profesörü o bilir.

yine kimin aklını alıyorsun harun abi?

Feyk meyk Çakarlar buna.

O senin aklını alır bacım bence hiç girme o yarışaskxmsks.

muslettin amca

görsel

sigara böreği

Hadi sigara böreği yiyelim.

acun abi almanya dan geliyorum bitbaks yapacam

Yetenek sizsiniz türkiye repliği.

firavunun biraz mal olması

musa gelmiş yolumuza gidecek, bırakmazsan kuraklıktan kırılırsın diyor, firavun bir şey olmaz diyor kıtlık çıkıyor, tuhaf gelecek bak diyor, firavun bir şey olmaz diyor tufan çıkıyor, çekirgeler basacak diyor çekirgeler basıyor.

ben olsam altıma sıçardım korkudan, ra mış Amon muş sikimde olmaz ağlama duvarında yatıp kalkar, piramitleri yıkar tapınak dikerdim, bu dalarak firavun sular kana dönüşene kadar bekliyor, arada kurbağalar, bitler vs saldırıyor.

sonunda adam su bükerek denizi yarıyor bizim mal hala peşinden gidiyor, zamanının trumpı gibi bir şey herhalde bu firavun.

karton toplama arabasıyla yokuş aşağı kaymak

Aydoğdu şoparları yapıyor bunu geçen tekiranın oradaki yokuştan kaya kaya ışıklara indi kızanın biri.

Çekemiyorlar seni kıskanıyorlar seni.

Çekemiyorlar seni kıskanıyorlar seni.

zulzula cin kabilesi

Anne tarafından akrabam olan kabiledir. Hazine işlerine bakıyorlar.

almancı mehdi

bir kişidir. koşturayım.

fatma betül sayan kaya

yargılanmalı ve hesap sorulmalıdır.

yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak

Gündemi ATV ya da TRT den takip edersen böyle başlık açarsın işte.

almancı mehdi

Aslen Avanosludur.
© copyright 2005 - 2026