bugün
bugünün iyileri

heyt bea

Olm zırt pırt yazdığın enrtyleri silme. Aklına gelen her şeyi hemen yazmak zorunda değilsin. Bi 15 saniye falan düşün en azından.

bacılar koşun yanıyorum

abi baydınız be. sözlük diye girdik buraya...

biri orasını burasını açıp sansürleyip resim atar.
biri fake resimler paylaşır.
biri kahve falı baktırır millete, millette köpek gibi atlar.
biri fake hesap olduğum için beni suçlar.
biri küfürlü başlık açar, küfürler gırla başlık içlerinde.
arkadaşım, ben buraya üye olurken "sakın küfür etme direkt banlanırsın" diye uyarmıştı, demek ki öyle bir şey yok.
sabahtan beridir bir bacı muhabbetidir gidiyor.

şurayı çözmem 1 günümü aldı, yazık valla.

olm sizin işiniz gücünüz yoksa, paylaşacağınız güzel bilgiler yoksa, sözlükte ne bokuma duruyorsunuz?

ak partili ahlakı

45 çocuğun cinsel istismara uğradığı Ensar vakfı olaylarına verdiği, “bir kereden bişey olmaz” tepkisi ile, dönemin AK Parti’li bakanı Sema Ramazanoğlu buna şahane örnektir.

üstteki yazar hakkındaki fikrini söyle

Bu oyunun kendisinde bitmesi çok geriyor insanı.

E e f e ; sözlükte 7 tane falan dalyarak var. Bu onlardan biri değil. Düzgün adam. Net adam.

ak partili ahlakı

(bkz: yok ki).

Olmayandır...

Swh..

bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm

of ellerinde kahve fincanı leopar desenli sansürlü fotolar atıyorlar

ama bana burada Mevlüt okunuyor denmişti ohhh shitttt!!!

sözlükteki sapık ergenler

Bunu aslında silmişlerdi ama silseler ne oluyor ki yeni hesap açmak üç gün sürüyor. True gibi bir tip farkı yok. Silinmesi zall'ın işine gelmez.

Zall da anca milletin elinden gammazlığını ya da yetkililiğini almak gibi boş işlerle uğraşsın.

herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet

Evet ya. 30 tane yeni kullanıcı kazanmış olamaz bu sözlük son 1 ayda.
Ben başlıyorum.
Eski kullanıcı adım sinekas tı. (Birleşik)

sözlük kızlarının seksi çorapları

görsel
Mavidir.

parcalandim toparlanamiyorum3

Yazar ve sözlük hakkında yasal süreç başlatılmıştır.
Yetkililere duyurulur.

sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri

sus ve laykla.

heyt bea

Kız sana bir şıklık yapmış bütün vasatlığına rağmen nickini sol frameye getirmiş sen Allah razı olsun ben bu ilgiyi çekmek için kurşun atıyorum diyeceğine şıllık diyorsun. Hadsiz.

meksika açmazı macerası

bölüm 16:

mıknatıs'ın yere yığıldığını gören gina, zócalo meydanının kalabalığından faydalanarak hemen sırt çantasından kartel üyesinin ona verdiği silahını çıkardı ve havaya ateş etti. silah sesini duyan herkes çığlıklar eşliğinde sağa sola kaçışmaya başladı. bu onun için mükemmel bir fırsattı. dövüşmeyi pek bilmese de silah kullanmakta üstüne yoktu.

insanların arasına sanki kaçıyormuş gibi dalan gina, izbandut gibi iki adamdan önce birini indirdi ve ha ha gotcha diyerek namlusunun ucunu üfledi. diğer adam silahını çıkarmış deli gibi etrafına bakınıyordu, sinirlenerek bağırdı ve rastgele ateş açmaya başladı. meydandakiler korkudan yere yığılmıştı. bunu fırsat bilen gina hemen yere kapaklandı ve iki el ateş ederek son adamı da etkisiz hale getirdi.

aracı kullanan üçüncü kartel üyesi, bir yandan mıknatıs'ı araç içine çekiştirmeye çalışırken, aniden meydandan yükselen siren seslerini duyup irkildi ve gina ona ateş etmeye fırsat bulamadan araca binerek gaza bastı. gina hemen silahı beline sokup arkadaşının yanına koştu. yarı baygın haldeki mıknatıs'a bir tokat savurdu, mıknatıs gözlerini açtı. toparlan çabuk, buradan tüymeliyiz diyerek onu yerden kaldırdı. sendeleyerek yürüyen ortağına destek olan gina, kalabalığın içinden sıyrılarak onu arabanın içine soktu. gina çok gergindi: al şu telefonu, hemen herkesi toplamalıyız, ben etrafı kontrol edeceğim…

anın fotoğrafı: https://ibb.co/BKrHHW7W

nervio nun erkek olması

Kadın kadın.
Ben gördüm. davraz da kar ve kayak malzemesi kiralıyor. Snowboardu bi tık pahalıya veriyor hatta. Gözlük ve botlar uygun fiyat.
© copyright 2005 - 2026