bugünün iyileri

en son ne zaman namaz kıldın

iki saat olmuştur.

sarapci koala

Velvet gerçekten işin özünü anlamamışsın gibi görünüyor.

Mesele insanların neye inandığı, ne düşündüğü veya kime oy verdiği meselesi asla değil. Bu sözlükte benden çok farklı ideolojilere veya etnik kimliklere sahip yazar okudum. O başlıkta yazılmış olanlar aklıma yatıyorsa kişinin görüşünü bir kenara bırakarak oylama yaparım ve bu çoğunlukla açık oy şeklinde olur.

Koala konusunda yazarların gösterdiği tepki biraz omurga ile ilgili. Sürekli savunduğu görüşe bir anda sırtını dönüp bambaşka bir şey iddia etmek.
Benim durumum ise farklı, eksi oy verenlere tepki gösterdiği için günler sonra meseleyi fark ettim. Komik geldiği için uğraşıyorum. Bu kadar.
Süper kahraman pelerinini çıkar öyle soru sor ayrıca. Doğru bildiğimi, haklı gördüğümü ben de savunurum, en iyi sen bilirsin. Ama önce okurum ne olup ne bittiğini...

hesabı sileceğim diyen yazarın bezle çıkagelmesi

görsel

sarapci koala

--spoiler--
Ben seninle konuşmuyorum.
--spoiler--

Üzdü...

beşamel soslu tavuk

Evde beşamel soslu tavuk yapabilirsiniz.

görsel

biraderlerin mafyalaşması

görsel

uludağ sözlük ten faşizm i söküp atacağız

Ya giden gider rica ediyorum analiz kasma evini süpür.

sarapci koala

Sen eksilenmek meselesine bu kadar takılınca açık eksi oy vermeyi denedim koala. Oldu mu bilmiyorum.
Acil dönüş yap, stop.

antipanik

Kendisini tanımıyorum fakat ne zaman herhangi bir entrysini görsem varoluşsal sancılar yaşadığını düşünüyorum. Umarım yanılıyorumdur.

görsel

arkadaşlar hesabı silicem

--spoiler--
Sözlükte benden iyi türkçe bilen biri var mıdır emin değilim.
--spoiler--

karşim kusura bakma ama tam bu noktada türkçe olimpiyatlarına katılan fetöcü şakası yapmazsam ölürüm. meh meh meh

Dikkat et de seni s2p atmasınlar koala.

görsel

velvet

görsel

oy tercihleri yüzünden insanları dışlasaydık masklaviyi kimse muhatap almazdı sözlükte. burada sorun oy tercihi değil, semazen olman.

biraderlerin mafyalaşması

Birbirlerine şifreli mesaj veriyorlar.

erecto birader nasıl gözüküyor

görsel

biraderioz

görsel
© copyright 2005 - 2026