bugün

entry'ler (14175)

eski seni özlüyor musun

Evet. En çok, O eski benin çocuksu saflığını ve masumluğunu özlüyorum..

aklınıza gelen şarkı sözü

Belki çok üzülüp giderim, gelmem
Belki yağmur olup yağarım, bilmem
Hiç bitmez bu masal

Belki zoru seçmek gelir içimden
Belki hayatla yüzleştiğimden
Hiç bitmez bu masal

Ben yazar, ben yaşarım..

kendine yabancılaşmak

Çağımızın hastalıklarından bir tanesi.

Günlük koşuşturmaca, yoğun iş temposu, modern dijital çağ vs. Gibi Sebeplerle, iç dünyamızı keşfetme ve anlama fırsatı bulamadan, kendimize yabancılaşıyor olduğumuz durumdur.

Hepimiz dış dünya ile öyle yoğun ilişki içindeyiz ki, kendimize gerektigi Gibi vakit ayıramadan bir ömür hızlıca gelip geçiyor maalesef..

susuzluğu en iyi alan içecek

Buz gibi soğuk bira..

gece esen serin rüzgar

Ohh ne güzel de esiyor böyle efil efil kurban olduğum..

bedenden çıkmak isteyen cine gitme diye sarılmak

Bedeninde kaldığı süre zarfında, Cin ile duygusal bir bağ kurmuş insanın gerçekleştirdiği hüzünçlü eylem. Kötüye de alışır insan zamanla..

hatırladıkça iç burkan garibanlık anıları

Bence pozitif şeyler düşünmek iyi şeyleri kendi alanımıza çekmeye yardımcı olabilir. Evrene pozitif enerji yaymak, güzel şeylere odaklanmak, iyi şeyler düşünmek, bunları hiç denediniz mi?

uykunun bi türlü gelmemesi

bu uykusuzlukla yine sabahı görecem gibime geliyor. uyku düzenim yine bozuldu. Kafamda deli sorular..

gulmekicinyaratilmis

Okudukça insanın yüzünde tatlı bir tebessüm bırakan güzide yazar. Mutluluklar peşini bırakmasın. Hep yazması dileğiyle..

uludağ sözlük rehabilitasyon merkezi

Rehabilite edeyim dersiniz siz hasta olursunuz. Uzak durun, mesafe koyun gerekirse donuzlayın gitsin..

zalbert ramstein hala burada mı

Zalbert ramstein hâlâ burda evet. Özel hayatım da kimseyi ilgilendirmez. Tavsiyelerinizi kendinize saklayın. Tamam mı..

sözlükteki ruh hastası şizofren yazarlar

Eskiden çokça okuyup yazdığım caanım sözlüğün Şimdilerde, ibret almak için girilen, ruh ve akıl hastanesinden farksız bir yere dönüşmüş olması ne kadar da üzücü. Çoğu kez, ben şimdi ne okudum. Bu neydi şimdi. Ruh hastası.. kafayı sıyırmış bu.. gibi cümleler kurmaktan kendimi alamıyorum.

Bu haliyle de, içler acısı sözlüğe ne katabilirim sorusu da yanıtsız kalıyor. Bu ortamı, masumane bir yer sanan arkadaşlara tavsiyem buralarda fazla vakit harcamayın. Körle yatan şaşı kalkarmış diye bir atasözü var. Bir şeyler öğrenmek, okumak için değil de ibret almak için girerseniz ne âlâ. Aksi durumda sizin de hasta olmanız içten bile değil. Hep sevimli, pofuduk bir tavşan olarak kalmanız ve hatırlanmanız dileğiyle..

kafam çok karışık

Keşke şu an elimde kafa karışıklığımı giderecek sihirli bir değneğim olsaydı.

Sorunları,çözmeye çalıştıkça Arap saçına dönüyor,içinden çıkamadığım bir hal alıyor. Akışına bıraksam olmuyor, kafama taksam o da olmuyor. Bir türlü kurtulamadım bu çıkmazdan. Napcam bilmiyorum..

sözlükteki gocu destekçileri

Kale3112 yazar arkadaşın kırmızı çizgimizdir dediği biri kötü olamaz.

Artı 1 destekçi de benden olsun. (bkz: zalbert ramstein)

Her zaman doğrunun, haklının yanında olma gibi bir huyum vardır.

Taraf seçtim diye. Beni Pis erkek muhabbetlerinize bulaştırmayın ulti açarım ona göre..

eşi başka erkekle sevişirken izlemek isteyen erkek

(bkz: gavatlık)

hz meryem nasıl hamile kaldı sorunsalı

Bunu yaratandan başkası bilemez. Bize sadece tefekkür edip, teslimiyet göstermek düşer. Sorgulamak ne haddimize ki zaten imanı güşlü biri bunu aklından dahi geçirmemeli..

yatakta ceset gibi yatan kadına yapılacaklar

Kadına Azrail gibi yaklaşırsanız farklı bir senaryo beklenemez tabi..

sözlükteki başıboş erkek yazar sorunu

saçma sapan, akla ziyan, başlıklarla sözlüğü çöplüğe çeviren başıboş erkek yazar sorunudur.

Bir de, Sürekli birbirlerine çocukça laf sokmaları yok mu? işte orda keyifli bir gülme geliyor bana. Hahaha.

Neyse yiyin birbirinizi benane..

karım çalışıp eve para getirmelidir

Çalışıyoruz yine yaranamıyoruz şu erkek milletine. Ne yapsak boş yaani.

sözlük erkekleri birer çöp poşetidir

Az önce igrenç bir girdiye denk geldim. Direkt aklıma bu başlığı uplamak geldi. Tiksinmemek, iğrenmemek elde değil..

Tanım: üzgünüm..genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu erkekte alabildiğince çirkinleşme potansiyeli olduğunu da biliyorum.
© copyright 2005 - 2026