bugün

entry'ler (14187)

bir kadın uğruna hayatını değiştirmek

Bir Kadın erkeği kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve hayatına çeki düzen vermek istiyorsa yerinde bir karardır.. amma... bir gerçek daha var ki.. erkeklerin doğru kalıba girmek istemeyecek kadar özgür ve rahat olmak istemeleri gerçekten sinir bozucu..

bir kadından hoşlanmak

Ölmekle eş değer bulduğum şey.. sapkınlık mı hastalık mı.. bir insan kendine bu kötülüğü neden yapsın..

erkeklerin her konuşmayı flörte bağlaması

(bkz: allah onların evlerine eskortlar salsın).. her erkek mi aynı olur.. sen aklıma mukayyet ol..

matrix te yaşadığımız gerçeği

(bkz: ben böyle hayatın)..

queen feristah

Eskilerden tanıdığım favlar ve beğeniler için teşekkür ettiğim kaliteli bir yazar. Ayrıca komik entryleri dün gibi bazen aklıma geldikçe gülüyorum:)

nervio

Valla bıraktığım gibi aynı sevimlilikle karşıma çıkan şeker mi şeker hanımefendi bir yazar..

sözlükten korkmak

Nerviocum tam bavullarımı hazırlamak üzereyken sen hallederizzz.. diyince rahatladım.. thanks ve yaşasın hemcins dayanışması..

sözlükte ne değişti

Ne olmuş bu sözlüğe yaa.. zahmet olmazsa biri anlatabilir mi..

zalbert ramstein

Hoşbuldum güzelim... Seni tekrar görmek beni mutlu etti. inan çok sevindim..

sözlükten korkmak

Affınıza sığınarak söylüyorum. genelleme yapmadan.. en son sözlükte yazmayı bıraktığımda, burda çok kötü yazarlar vardı. inşallah gitmişlerdir ve aramızda değillerdir diye umuyorum. Ben sadece yazmak ve içimi dökmek için burdayım ve hep öyle oldum. Hasta ruhlu, takıntılı insanlarla tartışmaya girmek, egolarını tatmin etmek, sapkın düşüncelerine maruz kalmak.. iss-tee-mii-yoo-ruuum...

Bir sözlükten korkma ve fazlasıyla iğrenme durumudur. .

hafızayı sildirmek

Keşke hafızayı sildirmenin Bi çaresi olsaydı. Kötü anıları Hiç yaşamamış gibi olmanın vereceği mutluluğu merak ediyorum gerçekten. Ya da tüm anıları sildirdip hayata yeniden başlayıp beyaz bir sayfa açmak..

ölümden korkuyor musunuz

Ölümden ziyade yaşlılık beni çok korkutuyor. Son zamanlar bunu kafama çok takıyorum. Bazen aynaya bakıp kendimi motive edip moral bulmaya çalışıyorum ama yine de aklıma geldikçe kötü oluyorum daralıyorum..

eski seni özlüyor musun

Evet. En çok, O eski benin çocuksu saflığını ve masumluğunu özlüyorum..

aklınıza gelen şarkı sözü

Belki çok üzülüp giderim, gelmem
Belki yağmur olup yağarım, bilmem
Hiç bitmez bu masal

Belki zoru seçmek gelir içimden
Belki hayatla yüzleştiğimden
Hiç bitmez bu masal

Ben yazar, ben yaşarım..

kendine yabancılaşmak

Çağımızın hastalıklarından bir tanesi.

Günlük koşuşturmaca, yoğun iş temposu, modern dijital çağ vs. Gibi Sebeplerle, iç dünyamızı keşfetme ve anlama fırsatı bulamadan, kendimize yabancılaşıyor olduğumuz durumdur.

Hepimiz dış dünya ile öyle yoğun ilişki içindeyiz ki, kendimize gerektigi Gibi vakit ayıramadan bir ömür hızlıca gelip geçiyor maalesef..

susuzluğu en iyi alan içecek

Buz gibi soğuk bira..

gece esen serin rüzgar

Ohh ne güzel de esiyor böyle efil efil kurban olduğum..

bedenden çıkmak isteyen cine gitme diye sarılmak

Bedeninde kaldığı süre zarfında, Cin ile duygusal bir bağ kurmuş insanın gerçekleştirdiği hüzünçlü eylem. Kötüye de alışır insan zamanla..

hatırladıkça iç burkan garibanlık anıları

Bence pozitif şeyler düşünmek iyi şeyleri kendi alanımıza çekmeye yardımcı olabilir. Evrene pozitif enerji yaymak, güzel şeylere odaklanmak, iyi şeyler düşünmek, bunları hiç denediniz mi?

uykunun bi türlü gelmemesi

bu uykusuzlukla yine sabahı görecem gibime geliyor. uyku düzenim yine bozuldu. Kafamda deli sorular..
© copyright 2005 - 2026