bugün

entry'ler (617)

ruh eşine bir not bırak

Merhamet bekleme, adalet bulacaksın.

popstar

En çok kınanan yarışmacının (bayhan) tutunabilen tek yarışmacı olduğu yarışma.

Y kuşağının çocukluğuna denk gelen bir yarışma programı olması nedeniyle de y kuşağı için hüzünlü bir nostalji sebebidir.

dünyanın çok adaletsiz olması

Nasıl bir hayat yaşayacağınız istisnaları dikkate almazsak çocukluğunuzda belli olur. Büyüdüğünüz çevre kaderinizdir.

nizamettin güvenç

https://youtu.be/fqlxVXCq1dA?si=BeqLBXNwh3jwgI-U

"Daha açığı ziya abi, polat alemdar adlı kişinin süleyman çakır'ın ölümü vesilesiyle bir gecede altı tane babayı öldürmesi beni rahatsız etti."

dilan polat davası

Emre erçiş aylar önceden bugünlerin haberini vermişti.

Edit: çıkar çıkmaz (ki hala yargılanıyorlar) o saçma videolara, hareketlere devam ediyor oluşları kendilerinde cezai ehliyetin var olup olmadığı hususunda beni ikilemde bıraktı.

eti cicibebe

Şuna bile palmiye, kanola koymak nedir ya hu? Yazıktır günahtır, bunu bebekler tüketsin diye üretiyorsunuz.

makarna

Barilla markasını tavsiye ettiğim karbonhidrat.

Diğer makarnalarla arasında ciddi bir lezzet ve kalite farkı var.

Edit: alt tarafı paketi 36 tl'ye satılan bir makarna markasından bahsettik diye zengin gibi hissetmeye çalışan fakir damgası yemişiz.

Ayrıca barilla'da durum buğdayı kullanılıyor ve diğer market makarnalarına göre daha nitelikli bir makarna. Hakkını yemeyelim.

ahmet davutoğlunun bile seveni olması

Türkiye'nin en -ocak dışısın- siyasetçisi olabilir bu adam. Kendisinin adını her gördüğümde aklıma gelen ilk olay göç istilası.

galatasaray

Zaha ve kerem'in yerini dolduramazsa sıkıntı yaşayacak takımımız.

hiç yalnız kadın olmama durumu

Kendilerini yatağa atmak isteyen zinakar adamlar yalnızlıklarına çare değil. Ya bu adamların mezesi olduktan sonra kandırarak evlendikleri masum eşlerinin yüzüne bir ömür utanç içinde bakarak geçirecekleri bir hayat ya da belli bir yaşa kadar kullanıldıktan sonra yaşlanmış bir et yığını olarak paçavra gibi kenara atıldıklarında yalnız ve antidepresanlı bir hayat yaşayacaklar. Hayatın sillesini yememiş, yalnızlığı aileden uzak bir evde tek yaşamak sanan sığ ve çiğ tiplerin yalnızlık edebiyatını geçin, bir kadın için belli bir yaştan sonra yalnız kalmak çok ama çok büyük bir hayat sınavı, hele hele güçlü akrabalık bağları yoksa.

istanbuldan nefret etmek

Aylık geliri 120 bin tl'nin altında olup da bu şehirde yaşamayı (şehri değil) seven varsa kendisini kandırıyordur.

Bu şehir pahalı ve sakin muhitlerde yaşayan iyi gelirli insanlara güzel yüzünü gösterir, diğerlerini gün be gün boğar.

evlenemeyen erkeklerin ortak özellikleri

Karşıdakinin geçmişi.

En güzel çağında başkasıyla evlilik dışı ilişki yaşayıp ne kadar kadim din, gelenek, kural varsa alfa erkeği için hepsini çiğnemeyi göze almış bir kadın masumiyetini sunduğu o erkeği asla unutamaz. O erkek de o kadını asla unutmaz ve kendisini o kadının sahibi olarak görür. Sadece o erkek de değil o erkeğin tüm çevresi de bunu böyle görür. En nihayetinde Ciğeri beş para etmez adamların alkol sofralarında, erkek ortamlarında bir ömür arkasından hakaret edecekleri bir adam olunur.

Değer mi? Bence değmez.

Basit bir örnek:
https://www.instagram.com.../?igsh=MXc1dGxiY2l4dDA0eA==

ona bir şey söyle

"Bir gün mutlaka."

kabullenmek

Etrafınızdaki bazı kansızlar kabullendiğiniz mağlubiyetleri ısıtıp ısıtıp gündeme getirecektir. Asıl o kansızların sözlerini kabullenip umursamamayı öğrenmelisiniz.

bara giden kızın amacı

Kızın birine oraya üniversiteli sözde arkadaşlarınla (çoğu erkek) neden gittin diye sordum. Utanmasa ful makyaj, parfümlü halde erkeklerle alkol almak için gittiği mekana ben aslında islamı 40 yaşındaki kirli sakallı, kısa paça pantolonlu galerici adamlara tebliğ için, ümmetin selameti için gittim diyecekti.

Bu kadın milleti neden böyle ya hu, erkekleri bu kadar mı kandırılmaya müsait gerizekalılar olarak görüyorlar. Nereye kimle ne için gidersen git ama sorulduğunda da düşük zeka seviyesinde yalanlar savurma denilesi kadınlar ve amaçları...

snapchat kullanan kız

Bu uygulamayı bir kız neden kullanır, amacı nedir?

Bir tanesine sorduğumda "efektleri" için kullanıyorum kimseyle iletişim için kullanmadım demişti. Efekt dediği meğer ahmak ahmak anime efektlermiş. Elalemle anonim olarak yazışmak, onlara kısa süreli fotoğraf ve video atmak için kullandım diyemediği için mi acaba efekt diye saçmaladı, kim bilir?

Edit: siz kızları ne sanıyorsunuz sayın yazarlar. O hesabı çoktan ortadan kaldırmasa efekt diye sallayabilir mi... snapchat uzantılı bir fotoğrafı görmem üzerine snapchat ne, sen snapchat mi kullanıyorsun diye sormuştum. Önce hesabı uçurmuş ardından cevap vermiştir zaten.

range rover ile mutlu olamayan adam

Oluyordur, range rover'ı olan adam başka şeylerin de iyisine sahiptir. Düşünsenize yanındaki kızı üniversitenin kampüsüne bırakıyor, kızın arkadaşları bu ikisinin araçtan inişini izliyorlar, herif muzaffer komutan gibi etrafa çaka satarak araçtan iniyor. Araç da benim yanımdaki de diyor hareketleriyle. Bu adam neden mutlu olmasın?

türkiye de kadın erkek ilişkileri

Bu ülkede kadınlar tamamen hipergami güdümünde hareket ediyor. Güçlü erkekle sevgiden değil gücünden dolayı evleniyorlar, ortalama erkekle de güçlüye ulaşamadıkları ya da güçlü erkekten aldatılma gibi ağır kazıklar yedikleri için evleniyorlar.

Güçlü erkeğin tek bir avantajı var o da alfa dula denk gelme ihtimallerinin düşük olması. Alfa dulların tercihi daha çok ortalama beyaz yaka-memur tipler oluyor. Bu açıdan bakıldığında ortalama erkeklerin halleri malesef acınası. Güçlü erkeklerle takılıp kenara atılan kızların sağlayıcısı olarak geçecek olan bir ömür onları bekliyor.

yazarların en son aldığı hediye

istanbul'u sevdiğimi bilen bir dostum istanbul şekilli metal bir kitap ayracı hediye etmişti. Ondan başka da samimi bir hediye almadım.

kuş

Mavi peri kuşları ayrı bir güzeldir.