bugün

entry'ler (210)

mauro icardi

kaçırdığı gol için kendisiyle dalga geçenler olsa da penaltı asisti taktiğiyle atılan en güzel gollerden birinin sahibi yine kendisidir.

https://youtu.be/Jb8yVJM_Rt4?si=voDGl6YW8id35mVf

acı hayat

nermin'in atanamamış eyşan olduğu dizi.

wifi şifresi isteyen komşudan kurtulma yolları

kusura bakmayın, paylaşamam. ( bitti )

savaş cebeci kaan kazgan kavgası

toplum arena-gladyatör kültüründen zevk alan bir yapıya sahip. bana kalırsa kavganın her iki tarafı da kışkırtıldı ve kullanıldı. bir süre sonra dövüşçü olan tarafın da bu görüntülerden dolayı pişmanlık duyacağını düşünüyorum.

şüphesiz ki

birtakım insanlar tarafından kur'an ayetleriyle ve dolaylı yoldan allah'ın zatıyla -haşa- alay etmek için yerli yersiz cümlelere eklenen ifade. bu gibi kişilerin ibretlik vaziyetleri nisa suresi 140. ayette insanlara bildirilmiştir.

24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçı

galatasaray kazanırsa fenerbahçe bu sezon da şampiyon olamaz.

kahvede sıcak suya değdiği an temizlenen bardak

bardaklara az miktarda sıcak su koyulup dökülmesinin sebebi bardağı temizlemek değil, bardağın ısısını artırıp sıcak meşrubatın hemen soğumamasını sağlamak içindir.

asıl sıkıntı o bardakların bozuk paralara dokunulan ellerle, kullanılmaktan pörsümüş bulaşık süngerleriyle temizlenmesi hadisesidir. bence kahvelerde bulaşık makinesi kullanımı zorunlu olmalıdır.

johan vandewalle

50 dil bilen ve bu diller içerisinde bir numaraya türkçeyi koyan profesör.

https://youtu.be/3OZzMbDHr14?si=VORKfaip_dGHVaWT

çörek otu

fransızcası venüsün saçları anlamında 'les cheveux de Vénus' olan bitki.

wagner grubu lideri yevgeniy prigoji nin ölmesi

Bu kadar çabuk gerçekleşmesi şaşırtan hadise.

baba parasıyla bir baltaya sap olmaya çalışmak

hayat a noktasından b noktasına nasıl gittiğinizle ilgilenmiyor, gidip gidemediğinizle ilgileniyor. ister baba parasıyla ister kendi çabanızla başarın, günün sonunda yalnızca başarıp başaramadığınız konuşulacaktır.

kemal kılıçdaroğlu seçimler için çok hırslandı

izmir'i kılıçdaroğlu bile kaybedemez...

yalnızlık

"Ve yalnızlık, sigara külü kadar yalnızlık!
Ve toprağın rüyaya yılan gibi girişi."
(Sezai Karakoç - Ve Monna Rosa)

yüksek lisans yapmak

murat bardakçı'nın görüşlerini bir kez daha hatırlayalım.

https://www.haberturk.com...aleti-doktoranin-sefaleti

memleket liseden hallice, niteliksiz üniversite ve bölümlerle doldu, haliyle bu okulların akademisyene ihtiyacı var, bu kadar niteliksiz üniversite açılmasa asla akademisyen olamayacak insanlar fırsattan istifade ederek kadrolara yerleştiler. ben bir türk vatandaşı olarak yeni nesil akademisyenlerin büyük bir kısmının aldıkları titrleri hak etmediklerini düşünüyorum. nitelikli bir eser üretmeyen hiçbir akademisyeni de ciddiye almıyorum zira bu üreten insanların emeğine saygısızlık olur.

eşlerin aldatmaması için ne yapılmalıdır

aldatmaması için to do list yapmanız gerekiyorsa geçmiş olsun.

lucifer michaelson

paco rabanne one million reklamında oynadığını iddia ettiği bir konuşmasına denk geldim, adı geçen firma bu durumu fark edip ciddiye alsa başı ağrır. ayrıca playboy denilen dergiye kapak olmasına inananlara da şaşırıyorum. google'da bu durumun doğruluğuna dair arama yapıldığında bunun da gerçek dışı olduğu hemen fark ediliyor. adı geçen firmaların, kuruluşların bu kişiyle birlikte anıldığı herhangi bir yurt dışı kaynaklı haber de bulunamıyor. kendisinin sadece hürhaber, kadirli.com gibi garip haber sitelerinde adı geçmekte, biraz mantık sahibi olan bir insan tablonun anormalliğini rahatlıkla fark eder. ezcümle umarım o videoyu yayından kaldırır ve söz konusu firmalarla başı hukuksal açıdan derde girmez diye temenni ediyorum.

weider

tekrar whey protein kullanacak olsam tercih edeceğim marka olur. etkisi konusunda ahkam kesemem lakin lezzet ve kalite hissiyatı açısından denediğim birkaç markaya nazaran weider'ı başarılı buluyorum.

insan

başarmakla değil çabalamakla mükellef olan.

beyin yakan cümleler

'' life is a day, room is today...''

edit: https://www.youtube.com/watch?v=Zwb8GgjiTjU

askerde mantık aranmaz

bilakis mantıksız gelen birçok uygulamanın haklı gerekçeleri ve mantığı vardır.