bugün

/386
/ercüment-ya amir.bana mutsuzluğun resmini yapabilir misin ?
/behzat-amına bile korum.
"bu sezon çok sert geçecek, izleyenler behzat'tan nefret edebilir" demiş erdal reis dün gece beyaz show'da.

"saçma sapan konuşma" la diyoruz.
Yarın aksam müthiş bir izleme oranı yakalayacağını düşündüğüm dizimiz. Muhteşem bir sezon finali,geç kalınan bir yeni sezon ve akılda kalan onca soru..
şu şiiri akla getiren efsane dizi.

ne hasta bekler sabahı,
ne taze ölüyü mezar,
ne de şeytan günahı,
seni beklediğim kadar!
eğer geçen sezon gibi olursa gene çok izlenir.
imamın ordusunun önemli bir neferi olan ferit şahenk sahipliğindeki bi kanalda nasıl bir tavır sergilyeceği merak konusu olan dizi. Kaldı 26 saat.

-------spoiler--------

starhaberde az önce savcı esra reyizin dediğine göre savcı behzat aşkının yalan olacağı dizi.

-------spoiler--------
pazar akşamını iple çekmemizi sağlayan harika dizi.

--spoiler--
aldığım duyumlara göre behzat komiser uzun bir süre konuşmayacakmış 2.sezonda
--spoiler--
yayın saati nedeniyle pazartesi sabahlarını şiş gözlerle geçirtecek dizidir.olsun ben seninle uykusuzluğa da varım behzat.
izlediğim iki türk dizisinden biri. öyle ki az önce çıkan fragmanında annemin '' senin dizi başlıyor'' demesi de beni benden almaya yetmiştir.

diğer izlediğim dizi için ; (bkz: leyla ile mecnun)
aylar sonra bugün televizyonda arz-ı endam edecek dizi. behzat ç seni kalbime gömdüm ile biraz hasret gidermiştik, şimdi ise doya doya izleme zamanı.
13 kasım pazar günü saat 22de, star tvde yeni sezon başlayacaktır.
vatana millete hayırlı olsun. geç olsun, güç olmasın.
bu sezon cinayet çözüm bölümlerinin daha çok olmasını istediğim dizi. çünkü biz behzat ç'yi ondan çok sevdik gibime geliyor. ha tabi bir de ankara'dan dolayı.
sevinçten ve sabırsızlıktan benim dışımda, biramın, çerezlerimin ve televizyonumun bile tir tir titremesine sebep olan dizi. eşşek kadar adam olmuş 20, 25 yıllık televizyon gözümün önünde titriyor sözlük.
Özel güvenlikle dalga geçtiğinden beri yüzüne bakmadığım dizidir.
türk televizyon tarihinin en iyi 5 dizisi içinde olduğu kesin olan ve 2.sezonun ilk bölümünün yayınlanmasına çok az kalan dizidir.
tanınmayan yüzleriyle geçen sene ekrana fena renk katan dizi. gerçi artık her biri çok iyi tanınıyordur eminim.
En boktan, kıytırık diziler sezonu teeeey geçen ay açmasına rağmen, Türkiye nin en iyi dizisi kasımın ortasında anca başlıyor. Bekliyoruz! Özlemle, coşkuyla
2. sezonun başlamasına yaklaşık 10 saat kalmış olan efsane dizidir. ayrıca beyaz showa konuk olan erdal beşikçioğlu bu sezonun çok daha sert geçeceğini söyleyerek daha büyük bir sabırsızlığa sebep olmuştur.
13.11.2011 günü saat 22.00 da star tv de 2. sezonuna başlayacak olan dizidir. çok geç geldin be behzat ç.
hasret bitti cümlesinin çok şükür ki bugünki gizli öznesi.
alt tarafı bir dizi değil işte. heycanla bekliyoruz.
heyecan yeniden başlıyor.. özlemiştik behzat amirim nerede kaldınız la..
istanbul sakinleri için yazıyorum;

- tedaş'ı aradım çalışma yokmuş, elektrik kesintisi olmıcakmış.

- meteoroloji aradım sel beklenmiyormuş.

- belki televizyon bozulur diye babamlardan yedek televizyon indirdim.

ve efsanenin başlamasına 3 saat 45 dakika 23 saniye kaldı...
bütün behzat ç hayranlarının -ben dahil- heyecanla beklediği dizi. kuruyemişlerimi aldım, cipsimi aldım, bomonti biramı hazırladım bir de yastıklarla kendime şöyle güzel bi köşe yaptım.

e gel artık 22.00.
bu gece mesaiye başlıyomuş.
© copyright 2005 - 2026