bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek4
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak4
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak5
- sude sendromu4
- özenilen şeyler3
- kemal kılıçdaroğlu3
- sözlük açsanız ismi ne olurdu7
- samed agirbas3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- dindarların çoğunun fakir olması10
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek3
- bir insanı aslında olmadığına ikna etmek2
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- kızları en güzel olan şehir13
- euro 20163
- silver ile evlenecek erkek52
- 30 yaşına girmek5
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- mauro icardi13
- sırrı süreyya önder28
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- sıfır atık vakfı3
- bayern münih2
- hayatinin bittigini fark etmek2
- flört uygulamasında yazılımcı profili2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- claudian clouds4
- devlet bahçeli2
- and the oscar goes to5
- affetmenin gücü6
- sarapci koala58
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı2
- akrostişli şiir6
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- dün gece ne oldu13
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- ilişki yapmaya üşenmek6
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- hristiyanlık7
- ey insan2
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
entry'ler (72)
3. sezonu 9 eylül de başlayacak dizi. finali ise ocak ayı sonunda olacakmış.
edit:Tarkan Karlıdağ ocak ayında bitmeyeceğini söylemiş.
edit:Tarkan Karlıdağ ocak ayında bitmeyeceğini söylemiş.
Beşiktaşım ile yeniden anlaşmak üzere olan yetenekli ama bi o kadar disiplinsiz oyuncu..
Hayalet- behzat ç.
Temponun zirve yaptığı bölüm olmuştur. Ayrıca olayların bir anda çözülmeye başlanması film final mi yapacak sorusunu akıllara getiriyor. Inşallah final olmaz.. Ayrıca ercüment çözer haftaya filme girecek gibi görünüyor. Hayalet i harcamazlar diye düşünüyorum.. Bi de çiftçi nin oğlu nun tarif ettiği zayıf,uzun ve uzun saçlı kişi akbaboş olabilir mi acaba?
Manchester city i şampiyon yapmasına rağmen çok iyi bir hoca olduğunu düşünmüyorum. Zira o kadro daha iyi işler yapabilecek kalite ve kapasitede.
Birçok şarkısı sayılabilir ama ayrılığın hediyesi,söyle ve kendine iyi bak listemde ilk sırayı alırlar.
Olimpiakos'un bi ara 17 sayı geriye düşmesine rağmen yaptığı müthiş savunma ile kazandığı maçtır. Sayı olarak final için yeterli olmasa da,mücadele olarak finale yakışan bir maç oldu.
Çok rahat bir final maçı çıkararak uefa kupasını 2. kez kazanmışlardır.
Beşiktaş basketbol takımımızın başarılı oyuncusu. Dar olan yerli kadrosunda önemli işler yapmaktadır. Müthiş bir sezon geçiren takımla birlikte kendisi de müthiş bir sezon gecirmektedir.
Yeni bölümü merakla beklenen, harun'un yediği dayağın intikamını nasıl alacağı merak edilen dizi..
inönü üniversitesi bahar şenliklerinde bu akşam itibari ile sahne alacak grup. Kötü hava şartlarına rağmen dinlemeye değer..
Arda karakterinin özlendiği dizi. Hani onsuz da oluyo ama onla bi başka oluyodu dizi..
Beşiktaş taraftarının 1 nisan şakası(yönetim istifa) ile keyifli başlayan, beşiktaşın galibiyeti ile keyifli bitmesini temenni ettiğim maç..
Ölmeden Cennete Gidemezsin...
Tartışmasız en iyi taraftar grubudur. ve Atletico Madrid maçında takımına gerekli desteği vermesi beklenendir. zira bu maç sezonun belki de en önemli maçı olacak.
55. bölüm güzel olacağa benziyor. zira fragmanlar gayet heyecen verici.
Beşiktaşımın mücadeleci orta saha oyuncusu. Formanın hakkını veren oyuncu. Ama beşiktaş gibi bir takımda kalıcı olmak ve standartını yükseltmek için ofans yönünü biraz daha geliştirmesi gerektiğini düşünüyorm.
Oyuncu seçimleri güzel ama egemenin bu kadroda olması gerektiğini düşünüyorum. Abdullah hoca gençlere yönelmeyi seçmiş, umarım tercihleri kendini yanıltmaz çünkü milli takımın yeni ve iyi bir jenerasyona ihtiyacı var..
Galatasarayın melo nun attığı golle kazandığı maç. Amrabat'ın kaçırdığı gol ise maçın kırılma noktası idi..
Galatasaray a faydasından çok zararının olduğunu düşündüğüm oyuncu. Sezonun yarısını sakat geçiriyo bu yetmezmiş gibi hiç gereksiz zamanlarda gereksiz kartlar görerek takımı eksik bırakıyor.. Galatasaray taraftarının sevgisini haketmediği kanısındayım..