bugün
- annenin köyden 0 kilometre kız getirmesi14
- islamiyet'in aslında aya tapınma olduğu gerçeği15
- anın görüntüsü41
- bir erkekle kız arkadaş olabilir mi sorunsalı19
- kız arkadaşımın daha önce ağzına boşalmışlar19
- galatasaray8
- hoşlanılan kıza londra'dan ev almak9
- kahve içmeden yapamıyorumcular34
- sözlüğün hayata olan etkisi11
- türkiye bilimde asla gelişmeyecek12
- abdullah çatlı estetik geçirip hakan fidan oldu22
- emdi dolar yardırur8
- sigaraya yine zam15
- fenerbahçe9
- alttaki yazarla ne yapmak isterdin9
- manyak olmaya karar verdim8
- eskortlar da pahalanmadan sözlükçe bir gece yapmak15
- 17 bin sandıktan veri alamadık16
- sözlük kızıyla evlenmek vs köylü kızla evlenmek10
- iremga10
- alttaki yazara bir soru sor24
- ali koç9
- fenerbahçe nin şu anki başarısızlığının sebepleri10
- otobüs bileti fiyatlarının çıldırması13
- sözlüğü tekrar canlandırmak için fikirler13
- dün gece kaçta yattınız11
- 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı55
- birinden iğrenmek için nedenler11
- asla değişmeyecek fikirleriniz35
- sözlükte en çok karı kız düşüren yuzır8
- taş gibi hatun8
- akp nin fetö ile efsane mücadelesi8
- mehmet şimşek13
- kadınınız meme dekolteli elbise giyebilir mi13
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun18
- zorunuza giden şeyler11
- lord marcus amoralist poyomsos9
- fakirler umurumda bile değil dönemi23
- en iyi aşk yaşayabilecek burç ikilisi10
- karpuzcu libos panda9
- arda güler8
- kızlara yürüme taktikleri15
- telegram kullanan kızın namusu8
- chp den yeni anayasa için akp'ye destek10
- yazmayan erkek11
- sizce ben yakışıklı mıyım15
- hayattan keyif almak için öneriler14
- cono8
- tengir budun ile rakı içip bütün gece sohbet etmek8
- yeliz yeşilmen dünyanın en güzel kadınıdır9

entry'ler (1985)
muhteşem bir histir. uzaklara dalınır ve sigara yakılır .genellikle de o şehirde yaşanılan unutulmaz anılar akla gelir. iyi, kötü farketmez , üzer. ne de olsa geçmişte kalmıştır , sadece anıdır işte amına koyim.
off napıcam ben ya kadınları ile pek iyi anlaşamayan adamlardır.
5.sezon 9.bölümüyle hoş bir dönüş yapmıştır.
--spoiler--
aradan bir sene geçtikten sonra döndüler ama hala eskisi gibi. gerim gerim gerildim amına koyim. bölümün başındaki sahnelere bakılırsa , walt ve hank biladerler arasında büyük mevzu kopacak son 7 bölümde .evin boş olması skyler ve junior'ın tanık koruma benzeri bişeyle alındığını gösteriyor.
Walt'un gelip evden aldığı risin ise tahminimce kendisi için. çünkü o sırada polisten kaçıyor ve artık bezmiş halde. silah ile değil de risin ile intihar etmeyi tercih edecek gibi.
2 ihtimal daha var tabi;
ya onunla hank'ı öldürücek . ki bu çok saçma olur kanımca çünkü artık hank gerçek yüzünü gördü walt reyizin nasıl koyacak o risini bi sıvının içine de hank'a içirtecek ???
son ihtimal ise en az ilk ihtimal kadar olası. öyle yada böyle son 7 bölümde öyle şeyler olacak ki walt , jesseyi öldürmeye çalışacak .
kısacası üç ucu boklu değnek. yarraklardayız.
--spoiler--
--spoiler--
aradan bir sene geçtikten sonra döndüler ama hala eskisi gibi. gerim gerim gerildim amına koyim. bölümün başındaki sahnelere bakılırsa , walt ve hank biladerler arasında büyük mevzu kopacak son 7 bölümde .evin boş olması skyler ve junior'ın tanık koruma benzeri bişeyle alındığını gösteriyor.
Walt'un gelip evden aldığı risin ise tahminimce kendisi için. çünkü o sırada polisten kaçıyor ve artık bezmiş halde. silah ile değil de risin ile intihar etmeyi tercih edecek gibi.
2 ihtimal daha var tabi;
ya onunla hank'ı öldürücek . ki bu çok saçma olur kanımca çünkü artık hank gerçek yüzünü gördü walt reyizin nasıl koyacak o risini bi sıvının içine de hank'a içirtecek ???
son ihtimal ise en az ilk ihtimal kadar olası. öyle yada böyle son 7 bölümde öyle şeyler olacak ki walt , jesseyi öldürmeye çalışacak .
kısacası üç ucu boklu değnek. yarraklardayız.
--spoiler--
3. sezon trailer'ı yayınlanmış dizidir. özledik lan başla artık ... http://www.youtube.com/watch?v=iXOUIsu-E0Q
newcastle'a gitmiş forvet. çok ofsayta düşmesiyle ünlüdür.
romaya transfer olan balon.
3. sezonun 3. bölümüyle adamın amına koyan diziler rütbesine erişmiştir, o neydi lan öyle Allahsız ibneler , acıttı lan...
5.1 milyon euro ile atletico madrid'e transfer olmuş oyuncu.bonservis ortaklığı ile tranfer olmuştur, haklarının % 50 si barçada kalmıştır.
dortmund'a transfer olmuş oyuncu. seneye bundesliganın amına koyması muhtemeldir. çok çok iyi transfer , net.
juveye teansfer olmuş oyuncudur. gelecek sene italyada gol kralı olması muhtemeldir. juvenin sistemine ve italyan futboluna uyum sağlaması zor olmayacaktır.
st.etiennede yıldızı parlamış, lillede aradığını bulamayıp marsilyaya transfer olmuş topçu. orospuya döndü iyice.
napolinin 49.3 milyon karşılığında chelsea ye satmaya ikna olduğu, iddia edilen süper golcü .
1 kasımda gösterime girecek olan film .
sadece 2 agaç yüzünden değil, baskıcı rejim yüzünden, uludere yüzünden, reyhanli yüzünden, binbir türlü yasak yüzünden toplanan binleri anlayamamış ve bu beyinsiz kafayla hiç bir zaman anlayamayacak olan gerzeklerin söylemi.
2013-2014 sezonunda kayseri erciyes spor forması giyecek olan golcü .
fenerbahçeyle ismi geçen sol bek . iyi olur ,çok iyi olur, çokta güzel olur lan.
(bkz: gel amına koyduğum)
(bkz: gel amına koyduğum)