bugün

/386
bu geceden itibaren her gece bir bölüm vererek ısınma turu tarzında bir şey yapabilirler bence. zira filmine gitmemiş bir insan 26 haziran'dan beri behzat ç. izlemiyor. alıştıra alıştıra yapın şu yüklemeyi.
yeni yayın saati 22.00 olan dizi. diziyi izletmemek için ellerinden geleni yapıyorlar sanki. geçen sezon pazartesi sendromumuzu alıyordu, şimdi tam tersi uykusuz bırakacak. değer mi? değer...
an itibariyle özel bölümünü izlediğim efsane dizi
akbaba nın "ben oldum cinayet" dediği kısım nedir oyle lan.
gel pazar gelllll, 5 şişe bomontiyle bekliyom gellll.
büdüt: uyarıcı arkadaşa teşekkürler. ibretlik hallardayım yine.
tırt bir televizyon sahibi olmamıza rağmen gece 4'te başlasa dahi kaçırmayacağım ender dizilerendir.
hayatımda gördüğüm en iyi dizi.
dizi kültürü bir deri bir kemik kalmış türk insanının izlediği saçma sapan dizi. behzat gibi bir kıronun sokakta yüzüne tükürmem, suratına fırlatacağım çeklere acırım yahu.
ankara'nın ücra köşelerinden bağırmaya çalışan işçinin ve emekçinin sesini duyurması bile sevmek için yeter onu yaratan zihniyeti.

ne kadar uğraşırsanız uğraşın ey orospu çocuğu faşistler, bu toprağın delikanlıları tükenmeyecek.

siz onları satın alamayacaksınız, biz de sattırmayacağız.
bana biraz kendinden behzat ç.
izlemek için gün saydığımız dizi. türkiye de çekilmiş en iyi dizidir. hem aşk hem kan vardır. ikisini bir arada bulmak türk dizilerinde zordur.
alın size insanların beslendiği iki şey: aşk ve kan eşittir behzat ç.
şafak saydığım tek dizidir. şafak saydığım tek dizinin en baba karakteridir. nice diziler izledim, behzat amirim gibisini görmedim. kendisinin siyasi kişiliği hakkında ise romanın yazarı emrah serbes'e kulak verelim:

"kahramanım behzat ç. dosdoğru, sıradan bir insan. doğruları, yanlışları var . ama vicdan sahibi bir insan. onun için tehlikelere ve engellemelere karşın doğruları bulmaya çalışıyor. sistemin dışına çıkıyor. bu yüzden sola yakın çünkü sol bu ülkenin vicdanıdır"
dün izlediğim sinema filminden sonra, kesinlikle sansürsüz yayınlanması gerektiğine kanaat getirdiğim dizi.
tip olarak ibrahim üzülmez'e bir tek ben mi benzetiyorum bilemedim. ayrıca harbi adamdır cidden.
sanırım yeni sezonda iyice film noir tadı verecek. melankolinin, depresyonun dibine vuracak, ufak çaplı bir max payne daha yaşayacağız. amirimin sakallar iyice uzamış ki, bence çok iyi olmuş. sinema versiyonunun ikincisi çekilirse, inşallah daha sinematografik olur, sinema filmi gibi çekilir.
--spoiler--
yatças kakças yatças kakças
--spoiler--

şafak adıyaman beyler. smiley is here and he can kiss my ass.
ara vermenin bokunu çıkaran dizimiz sonunda pazar başlıcak az kaldı hadi bakalım.
yamulmuyorsam bu hafta beyaz show denilen programa katılacak bu dizimizin oyuncuları. eğer funda arar vb. sanatçılar katılacak olursa, yine dizi oyuncuları konuşmadan geldikleri gibi gidecektir bundan eminim.
53 saat 36 dakika sonra star tv'de başlayacak olan dizi.

bi sevgilimi bekledim bu kadar bi de şu diziyi.
erdal beşikçioğlu, hazal kaya, fatih artman bu gece beyaz show un konukları duyanlar duymayanlara söylesin. sonra ben duymadıydım demeyin. yeni bölümüne de 51 saat kaldı bu arada.
bir an önce başlasın diye saat saydığım tek dizi.

50 saat kaldı.
artık twitterdan da ulaşabileceğimiz bağımlılık şeysi. https://twitter.com/#!/behzatcstar

ayrıca her pilli bebek çaldığında akla gelendir. bir de çalan rahat ise.

--spoiler--
ne o la behzat amirim mi başlıyor
--spoiler--
bugün başı çeken oyuncuları beyaz show'a konuktur. behzat amirimden bekliyorum bir angara havası artık.
üzülüyorum lan.popülizme aykırı oldukları için bu kadar sevildi bu iş.ne bileyim eve girerken ayakkabılarını çıkarmaları,senin benim gibi küfür etmeleri sayesinde sevilmeleri falan.ama şimdi beyazda olduğu söylenince üzüldüm.bir şeyler kayboldu içimden.açtım televizyonu izledim abi bakim ne var diye.seni kalbime gömdümdeki 10 saniyelik rolü olduğu için hazal'ı oraya çıkarmaları feci koydu.bu populizm değilde nedir?ayıptır yeminlen... bana,ona ve sizi siz olduğunuz için izleyen adamlara yazıktır be.içimden bir şeyler koptu.
erdal beşikçioğlu'nun "neye alkışlıyorlar la bunlar?" ifadesinden anlaşıldığı üzere beyaz show'a katıldığına pişman olan oyunculara sahip dizidir.
e artık başla yahu diye selzenişte bulunduğum süper ankara dizisi.
bazı amına kodumun beyinsizlerinin 'ama ben suçluyu tahmin ediyom olayı çözüyom basit bu dizi' diye hakkında yorumda bulundukları şaheser.ulan salak zaten kimse behzat ç'nin agatha cristie romanından çıktığını söylemedi ki.o sana yolda ceza keserken ileri geri konuşan polis,o eylemde beni ne uğraştırıyon diye saldıran polis,o lise mezunu olup üniversite kazanamayınca polis olan polis.senin her akşam kahvede takılan polis hilmi dayın kadar polis.hilmi dayına niye sherlock holmes gibi olay çözmüyosun diye saldırdığın oldu mu götoğlanı?behzat ç ve ekibinin kriptoloji mezunu olmalarını mı bekliyordun yarraaam?her olayı deneyler ve absürt kelime oyunları zihin jimnastiğiyle mi ele almasını istiyorsun? geceleri bira ve rakı içen herkese emir yağdıran astına laf çakan yeri gelince tartaklayan behzatı ve ekibini izlemeyecek sherlock holmes'ü okuyacaksın. gerçi onada kafan basarsa siksinler beni
© copyright 2005 - 2026