bugün

/386
lanet vizeler nedeniyle izleyemediğim dizi, buraya yazılanları okuyacağm bölüm bittikten sonra. Spoiler verenler spoiler içinde versin lan. Sonra tadı kalmıyo.
Vizelerin amk ben.
behzat ç'yi hanzo'ya benzetmişler. vallaha hareketler tavırlar ürkeklik falan aynı hanzo'nun ilk hali.
son zamanların en iyi dizisi. bunu nerden mi anlıyoruz? sözlük veya herhangi bir sosyal ortamdaki online sayısına bakın. diğer günlerin bu saatlerinde ortalamanın altındadır. ayrıca pc başında tvyi izleyenleri ya da netten izleyenleri saymıyorum bile.
Arka sokaklar varken yüzüne bakılmayacak dizidir.

Peşin söylüyorum, troll değilim, sadece bir şaka. Vurmayın, ahh.
yayına ara verdiği süre itibarıyla çok özlenen dizi.
harun kilo vermis ama espri olarak hala formunda.

kasko sirketiden geliyoruz biz.
harun'u özlediğimizi fark ettiren dizidir.
o tetris birilerinin hassas yerine girecek anlaşıldı.*
bana erdal beşikçioğlu'nun izlettiği dizi.
yeni bölümünün ilk 10dksını kaçırdığım dizi. behzat'ın hali beni çok üzdü gerçekten.
vay amk nidalarıyla izlemeye devam edilen dizi. Ayrıca yaklaşık bi saattir reklamsız yaldır yaldır devam etmektedir.
behzat'ın gameboy ile görüldüğü sahne ve tavırları house m.d dizisindeki gregory house karakterini anımsatmıştır.
tekin elemanin pek tekin olmadigini dusundugum dizi.
#13670644 benden once yazmissin ya la.
ya o savcıyla behzatın sahnesini yerim.bölesini görmedim.ve canan ergüder sizce de çok iyi değil mi savcım müthiş yea.
50 dakka reklamsiz yayinlanmis dizi. helal olsun lan.
yarınki sınavdan ötürü yyeni bölümünü izleyemediğim dizidir. kısmetse yarın indirip izleyeceğim.
1 saat sonra reklamlar girdiğinde nefes aldığımı fark ettiğim dizi.
harunun çay içmeyi reddettiği sahneye bile bayıldım.bu kadar doğallık olur,özlemişiz.ayrıca bu yeni amir,herkesi işkillendirmiş,bir şeyler çıkacak bundan ama..bekleyip görelim.

edit:anaa dakkasına gitti adam,allah taksiratını affetsin.
reklamsız 55 dakika ile ilaç gibi gelmiştir.
22:00 da başlamış ve 50 dakika reklamsız devam etmiştir.*
ahanda çıktı amirim. şimdi onlar düşünsün.
izmir bornova'da hat yayinin kesilmesiyle yarrak gibi ortada birakmis dizidir. aslinda bunu yapan dizi degildir de aklimizda olan tek sey dizidir. seviyoruz seni behzat abi.
(bkz: bir arka sokaklar değil)*
savcım bombayı patlattı. yardım etmemi istemiyorsan bana yardım et. özledim seni.... of gözlerim doldu la...
beğenmeyenin sözlükte eksilendiği dizi.

beğenmeme nedenlerime bir yenisi eklendi.
© copyright 2005 - 2026