bugün
- cumaya gitmeyen yazarlar ifşa platformu13
- nicki güzel olan yazarlar10
- erdoğan benim dişil enerjimi düşürüyor10
- cehennemde en şiddetli azap ressamlaradır15
- mehmet barlas36
- düşün ki o bunu okuyor15
- revani denilince aklınıza ilk gelen yazar8
- hayat kalitesini arttıran şeyler15
- mezuza'nın ölmesi14
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri92
- soylu'nun şarkı söylediği mahallenin yıkılması12
- akp'lilerin suriyelileri hiç eleştirmemesi26
- günümüz ilişkileri12
- kadına şiddet uygulayan adamı tekme tokat dövmek11
- dirty talk sırasında dikkat edilecek hususlar10
- eski karım okuyor burayı güzel şeyler yazın lütfen11
- erdoğan ın mal varlığı13
- true'nin lezbiyen gay biseksüel trans çıkması16
- uludağ sözlük yazarlarının yaşamak istediği ülke23
- büyü yapmak istediğiniz yazarlar14
- chp'nin başına kim gelirse oy verirsiniz9
- kemal kılıçdaroğlu37
- chp'yi geri almanın tek yolu8
- atatürk ten soğumak10
- istanbul11
- şok kampanya 2 hamburger 330 tl10
- kelleri rahatlatacak cümleler11
- frank lucas nickli yazar15
- 16 yaşında kız 28 yaşında erkek ikişkisi13
- chp15
- gereksiz bir bilgi ver10
- anın görüntüsü32
- erdoğan'a oy verdim ben itim diyen adam14
- sevildiğini anlamayan erkek16
- evlenince karınız sözlüğe girmenize izin veriyormu17
- erector'un kitap satmaya çalışması10
- kızlara yakışmayan 3 şey12
- emdi dolar yardırur12
- üstteki yazara vermek istediğin öğüt10
- şaka maka hanımı 6 gündür görmemek11
- şarkıcı kadınların şarkıları haramdır hadisi16
- gokyuzundekiyildizlar9
- merkeze gidip karı kız kesmek14
- 3 tane karısı olan refah partili milletvekili40
- lord marcus amoralist poyomsos9
- tayyip erdoğan lı yeni 200 lük banknot9
- samsun da yolun ortasında namaz kılan adam13
- kenan evren kahraman mı yoksa hain mi sorunsalı12
- klarnet calan sarapci koala 614
- uludağ sözlüğün en güzel yanları13
yakında atv'de başlayacak olan yarışma programı. hepimizin bildiği bir yarışma aslında. bu sefer 12 soru ve 4 joker hakkı var. ödül 1 milyon lira. ve yine alıştığımız gibi kenan ışık sunacak yarışmayı. ne kadar tutar bilinmez.
her zamanki gibi yine tutacak olan yarışma programıdır.
4. joker hakkı ne acaba diye düşündüren, eskiden de var olan şimdi yeniden başlayan yarışma.
(bkz: istemem yan cebime koy)
artık başlasada izlesek dediğim yarışmadır. son yıllarımız hep antin kuntin yarışmalara tahammülle geçti maalesef, var mısın yok musun, canlı para vs gibi. doğru düzgün bişeyi özledik vallahi.
şu anda atv'de yayınlanmakta olan yarışma.
önceki halinden farklı olarak:
#canlı değil.
#süreli.
#soru şekilleri değişmiş.
örneğin bir müzik dinletip 'bu müzik hangi filme aittir?' şeklinde sorular soruluyor.
#x2 diye bir joker eklenmiş.
tahminim bu haliyle tutmaz, bir kaç bölüm sonra kaldırılır.
aylar sonra gelen edit: tuttu, kaldırılmadı.
önceki halinden farklı olarak:
#canlı değil.
#süreli.
#soru şekilleri değişmiş.
örneğin bir müzik dinletip 'bu müzik hangi filme aittir?' şeklinde sorular soruluyor.
#x2 diye bir joker eklenmiş.
tahminim bu haliyle tutmaz, bir kaç bölüm sonra kaldırılır.
aylar sonra gelen edit: tuttu, kaldırılmadı.
ömrü en fazla 2 ay olan yarışma.
kesinlikle yıllar önceki "kim 500 milyar ister" formatını aratacak yarışma. müzik sorusunun sorulması gibi yarışmanın içeriğinde yapılan değişiklikleri geçtim; stüdyodaki atmosfer, yarışmanın ciddiyeti eski hâlini kaybetmiş. kenan ışık, yarışmacıların aileleri ile olan sohbeti iyice uzatmış. sorular da kolaylaymış. gaziantepli çiftçi olan ilk yarışmacının, müziğini güç bela bildiği the godfather'ı her seferinde yanlış telaffuz etmesine, kenan ışık'ın bozuntuya vermemek için kastığı da gözlerden kaçmadı.
ömrünün çok uzun olacağını sanmıyorum.
ömrünün çok uzun olacağını sanmıyorum.
bir milyarderin, olumsuz olarak cevaplayacağı soru.
devam etmesini istediğim yarışmadır. izlenmesi zevkli oluyor. canlı para gibi mal mal programlar olcağına bizim bildiğimiz programlar ola.
kenan ışık'ı senede en az bir kez yeniden denerken ve ruh çağırırken gördüğümüz yarışma. bu seferki ramazan sonuna dek sürecek sanıyorum.
çok çabuk tüketiyoruz çok.
çok çabuk tüketiyoruz çok.
kim 500 milyar ister in yanına yanaşamayacak yarraks yarışmadır. herhalde katılım sağlamak için kolay soru soruyolar. bu furyayı kaçırmadan katılacam ben.
kenan ışıkın 12421412. denemesi ama bu seferde tutmıyıcak, izlenmiyicek. her şeyin ilki güzledir ve tadında bırakılmalı ama eskiden tam bir tutkunuydum. tabi o zaman daha az para veriyordu.
çok kolay sorular sorulmaktadır. daha 18 yaşında olan liseyi yeni bitiren br çocuk bile bayağı ilerlemişti en son noldu bilmiyorum yarışma süresi bitmişti.
salı ve perşembe akşamları saat 23'te yayınlanan program. bence çok geç bir saatte yayınlanıyor...
eski tadı olmayan program.
en erken oruç açan il sorusuna, hakkari'nin daha doğusunda sanıp hemen diyarbakır yanıtını veren, moskova'da çalışan bir inşaat mühendisinin yarıştığı bir yarışma...
türkiye'deki seçim barajını yüzde 49 sanan malların var olduğunu göstermiştir bu gece. teşekkürler.
oldukça güzel bir yarışma programıdır. hele bir de kenan ışık sununca ayrı bir güzellik alıyor be program.
kırmızılı giyinen hanım kızımızın malum yanıtına göre, 2007'de meclis sandalyelerini sadece dtp'li ve diğer bağımsız vekiller doldurmuştur.
an itibariyle yarışan polis memuru kadın kişisi, cehaletiyle beni dumura sokmuştur.
an itibariyle diş hekimi bayan yarışmacımız, 'wikileaks belgelerinin kurucusu kimdir?' sorusunu bilemeyip joker hakkını kullanmıştır. maşallah.
bu programa katılmak isteyenlere, zannımca kabul edilmeden önce bi sınav yapıyolar.
bunun sonucunda da en gerizekalıdan başlayarak 2şer 3er yarışmaya çıkartıyorlar.
bunun sonucunda da en gerizekalıdan başlayarak 2şer 3er yarışmaya çıkartıyorlar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar