bugün

/386
geçen haftasonu ankara'ya gittim. behzat ç'nin bölümlerinin çekildiği kurtuluş parkında, gençlik parkında, teras barda falan dolaştım. özledik be amirim gel artık.
dizi içinde bolca geçen la kelimesini harun karakteri "la diyorsan kibarsın" olarak açıklamıştır.
(bkz: yokluğunda çok kitap okudum)
bugün nihayet sineması vizyona giren dizi. akşam buluşuyoruz amirim ama yine de diziyi beklemedeyiz.
behzat ç.siz geçen pazarlar ne kadar soğuk.
izlenesi nadir dizilerdendir. ankara da çekilmesi izlememin ana sebeplerindendir.
yeni sezonun ilk fragmanı yayınlanmıştır.

http://www.startv.com.tr/...nkara-polisiyesi-108.html

ayrıca yeni sezona iki yeni isim katılıyormuş. ahmet uğurlu ve mine tugay. mine tugay'ı ben akbaba'nın gazete küpürlerinin arkasına yapıştırıp, sürekli baktığı o fotoğraftaki kadına çok benzetmiştim. bu konuda yalnız da değildim üstelik. belki de akbaba'nın fotoğrafındaki o kadın olacaktır, kim bilir?

http://twitter.com/#!/esa...status/130991416603185152
2 hafta sonra başlayıp sevenleriyle kavuşacak olan dizidir. neyse ki film bi nebze rahatlattı beni. çok iyiydi yahu film. Özlemim bir nebze dindi.
uzuuuuun bir aradan sonra yeni fragmanıyla kral geri döndü.
çok özledim amirim hepinizi anamdan babamdan çok özledim la gelin artık.
görsel
ilk yayınlanmaya başlandığı zaman behçet k diyenler oluyordu bu karaktere. şahin k ile mi bağlantı kuruyorlar ne?
13 kasım pazar star tv de yeni sezonu başlayacak olan ekrandaki en güzel dizi. kendini çok özletti.

(bkz: vuslata ermek)
2. sezon ilk bölüm fragmanı yayınlanmış olan dizi. hadi bakalım ne olacak.
http://www.startv.com.tr/...nkara-polisiyesi-108.html
2.sezonda geçen sezon verdiği tadı vermeyeceğini düşündüğüm dizi.
sözlükte bilmem kaçıncı nesil olmama rağmen behzat ç. ile olan bağım sözlüklerden daha eskidir.
çok özledik hadi komser.
sinemada görmek ayrı tat verdi.
vakti zamanında az ilgi gördüğü için yayından kaldırılmanın kıyısından geçen , şimdi ise aşırı ilgi gören , abartılan yapım.
lan bi ayarını bilemiyorsunuz ha , ya çok seviyor yada öldürüyorsunuz.
hani bu kadar abartılmasaydı seni kalbime gömdüm gibi bir saçmalık sinemaya sokulmazdı. hoş oradada çuvalladı ya gerçi. ama işte ego böye birşey. ipin ucunu kaçırmamak lazım.
iyi dizi. o kadar. abartma adam gibi izle...
bu kadar abartılmasaydı* da 2. kitap olan behzat ç son hafriyat sinema filmi yapılacaktı, planlandığı şekilde.

sinema filminin fragmanı da gayet iyi gözüküyor, filmine de bayramda gideceğim efendim.ikinci kitabı okumamış kimselerin ayrıntıları görememesinden kaynaklı olan saçma sapan yorumları kaale almamanız tavsiye edilir.

tardu flordun, hakan boyav, rıza kocaoğlu, erdal beşikçioğlu gibi usta oyuncular var zaten filmin kadrosunda, behzat ç nin dizi kadrosunda bulunan başarılı oyuncuları saymıyorum bile...
türk polisiye tarihinin gururudur.
an tibarıyla star da özel bölümü başlamıştır. özlemişiz be amirim...
yeni bölümlerinin başlayacağı 13 kasımdan önce özel bölümü izlemek bile insana ayrı bir heyecan veriyor la. bak sevindim la görünce.
an itibari ile özel bölümü yayınlanıyor. Kaçırmayın derim.
şu anda özel bölümü yayınlanmaktadır star tv'de. oldukça keyifli, izlemeyi özlemişim. bir de 13 kasım geleydi...
--spoiler--
-seviyorum merkez!
-kodu söyleyim ben kodu. kodu hayatımın amına kodu.
--spoiler--

an itibariyle özel bölümü yayınlanan ve harun'un yine yukardaki efsane replikleriyle ilk izlediğimdeki duyguları yaşatan efsane dizi.
not: şu an da eylül akşamı çalıyor. başla la artık!
© copyright 2005 - 2026