bugün
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur21
- fatma betül sayan kaya15
- koklayarak öpmek17
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- dünya52
- binyamin netanyahu2
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- sigara içelim mi7
- bir şey söyle8
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- faik kaltakkıran2
- çocuğuyla birlikte dans eden vajinası belli anne4
- akp kazandı11
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- gocu32
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- çalıyor ama çalışıyor5
- özlemek4
- morkstar yazdı bunu12
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- anın görüntüsü28
- uyuyamama nedeni5
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- koklayarak insan tanımak7
- erzurumda sokak hayvanı beslemenin yasaklanması3
- geceye bir şarkı bırak4
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- siyahi peygamber olmaması8
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- sözlüğün en güzel kadını26
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- iphone'a ekran koruyucu takanlar beni ürpertiyor2
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- amerika birleşik devletleri28
- sözlükteki anlık online sayısı3
- gocunun elleri9
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir3
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- ilk buluşmaya 100 tl ile gelen erkek4
- şuan dinlediğin şarkı8
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- morkstar11
- avrupa11
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi6
entry'ler (117)
euw: aalazs
tr: utherydes
türk serverındaki hesap 17level daha.
tr: utherydes
türk serverındaki hesap 17level daha.
skilleriyle support(destek) karakteri olmasına rağmen oyuna baya bir renk getireceğe benzeyen 00.00 itibariyle league katılan yeni şampiyon.
aşırı fanatizmdir. geçen gün halısahaya gittim arkadaşlarla bazıları da Galatasaray forması Fenerbahçe forması falan giymiş. bizden önceki takımda Eskişehirlilermiş(şansımızı sikim zaten hep bize denk gelir). bir küfür kıyamet demediklerini bırakmadı amın oğulları sikeyim böyle şehrin taraftarını dedim. hakareti falan geçtim onları zaten sıralamaya kalksam baya uzun olur. bir tane dalyarak emaneti getirin diye bağırıyordu oç. maçın ilk 15 dakikasını izleyip Es-Es tezahürat yapıp siktir olup gitti işsiz herifler. kısacası aşırı fanatizmin ülkemizdeki ağır örneklerindendir.
dürüst olan sevgilidir. cesurdur da ayrıca.
game of thrones yazarının yoğun isteği üzerine aksiyon sahneleri az strateji, planlar, çıkar ilişkileri ise fazla olan bir dizi olarak çekiliyordur. kısacası dizinin bir sezonunda toplamda 1-2 bölüm aksiyon, kan gövdeyi götürme görebilirsiniz. çok aksiyon istiyorsanız gidin bruce lee filmleri izlemenizi tavsiye ederim.
yapılmayan sonradan pişmanlık verirken yapılan sadece başlarda biraz hassktr naptım lan ben den öteye gitmez.
verdiği cevap karşıyakaysa embesil olmayan kişiliktir.
omzunda dövme sahibi bir insan olabilitesi yüksek kızdır.
dansını riot elemanlarından birine borçlu olan lol şampiyonu. ip olarak 6300 verip açılanabilir.
(bkz: sieze the day) açıkcası herkes bu mantıkla yaşasa bir problem kalmaz gibi geliyor bana. kira derdiymiş fatura derdiymiş 240 krediymiş boş işler bunlar önemli olan hayattan keyif almaktır. elimden geldiğince yapmaya çalıştığım yaşam biçimi.
oldum olası sevemediğim player programı. nedense bana bir soğuk nevale gibi geliyordu hiç ısınamadım. çok mu anlam yüklemişim napmışım ben ya.
detay verin ama detaylara 3. tekilleri karıştırmayın.(örnek: Mehmet ile çiğ köfte yemeye gittim.yanlış.) ezberden söylemeyin, düşünüyormuş gibi bir görüntü de inandırıcılığınızı pekiştirebilir. yalanı söylediğiniz kişi erkekse detay verin zaten inanacaktır. lakin bayansa yalan söylediğiniz kişi o zaman detayları unutmayın sakın 2-3 gün sonra tekrar anlatmak zorunda kalabilirsiniz. detaylar önemlidir unutmayın.
jack nicholson\'ı destekleyeceğim büyük kapışma. adamın kaşı gözü ayrı oynayabiliyor. komedi filminde komik, dram filminde gözümüzü yaşlandıran kimi zaman güldüren karakter oluyor. robert de niroysa komedi filminde bile mahallemizin ağır abisi aynı oyunculuk aynı mimikler.*
yüz yüze ayrılacaksanız ve bir mekanda oturacaksanız vereceğiniz siparişe dikkat edin. lekesi çıkmayan yiyecek içecek sipariş etmenizi önermem. benim tavsiyem su sipariş edin su temizdir. güneşin altında 1-2 saate kurur. yok illa ben kırmızı şarap içeceğim diyenlerdenseniz. şöyle bir tavsiyem daha var: yedek t-shirt yada gömlek.
dolmuşlarda baya sıkıntı yaşayan kişidir. zaten 4 kişilik yeri 5lemeye çalışan bir şoför vardır. sende geniş omuzlarınla arkaya yönelince pis bakışlara maruz kalırsın. ama nedense bu durum otobüste olmaz özel aracında bile olur otobüste olmuyor nedense.
komidindeki paketten bir adet sigara yakıp yatakta oturmak.
kedi-ciğer ilişkisine maruz kalacak olan kız. erkek siklenmediğini fark edince zaten güzel değil o ne biçim burun ya ben zaten ... sevmem diye geçiştirmeye çalışacaktır. geçiştirmelidir de.
evde tek başına 1, evde tek başına 2 bir de problem çocuk serisi
sikine bile takmıyordur. yüksek ihtimalle ona hakaret ettiğinizi dahi fark etmeyen şahsiyettir. ya da benim hayalimde yarattığım kişi böyle diye düşündüm. ama kesinlikle hayran olunası insandır.
hayal kırıklıkları getirdin bana.