bugün
- 1 mayıs işçi bayramı8
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı12
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- anın görüntüsü12
- muhalifler neye muhalifler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız16
- aykolik yetkili olsun kampanyası23
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- sırrı süreyya önder24
- bronzlaştırıcı yağ8
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak14
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı9
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek10
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- ekrem imamoğlu88
- kabataş yalanı22
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak15
- mahmud abbas9
- iyi giyinen kadınlar16
- akp için 3 kelime yakıştır11
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- yolda namaz kılan davarlar11
- deprem oldu19
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek10
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı13

entry'ler (4352)
2, 3 gün önce yaşadığım şaşkınlık sürecini yaşayan yeni bir yazarın daha damladığı ve duygulanımların akıtıldığı başlık.
solun cumhuriyet halk partisi ile alakasını kurarken ne çeşit muhakeme süreçlerine dahil olduklarını merak ettiğim insanların argümanlarında kullandığı quote.
ortalama bir chp'li solun tarihsel tanımının farkında olsaydı jandarmayı aramış, farkına vardığında da zaten hep sola karşı devletinin ve polisinin yanında olmuş, nihayetinde türkiye'yi ak parti'nin kucağına atmışve yalnızca akp'nin aşırılıklarını törpüleme iddiasında olan örtülü sağcılık iddiasını sürdürerek hareket etmiştir.
ortalama bir chp'li solun tarihsel tanımının farkında olsaydı jandarmayı aramış, farkına vardığında da zaten hep sola karşı devletinin ve polisinin yanında olmuş, nihayetinde türkiye'yi ak parti'nin kucağına atmışve yalnızca akp'nin aşırılıklarını törpüleme iddiasında olan örtülü sağcılık iddiasını sürdürerek hareket etmiştir.
kayserilidir.
akşam akşam pandikleyen sendrom.
585 liram olmadığı için okumadım ama son 2 yıl içerisinde çok işitmeye başladığım; geçen Amazon'da en çok satan kitaplar içinde 12. sırada olan aydın. niteliğinden bağımsız, fikir inşası konusunda sayılı isimlerden biri. fiyatına göre iyi tutunmuş o listede. epub varsa bakarız.
görsel
görsel
https://static.nadirkitap...023082701314512551278.jpg
milliyet gazetesi'nin dağıttıkları kastediliyorsa katıldığım önermedir.
milliyet gazetesi'nin dağıttıkları kastediliyorsa katıldığım önermedir.
düz insan düzlüğünü normallikten alıyorsa, onlardan biri sebahattin ali'dir.
öğretmenlik için gittiği yozgat hakkında söyledikleri:
"burası beni muhakkak çıldırtacak. ne basit muhit yarabbi. düşün kardeşim, konuşulacak bir insan bile yok. hepsi alelade, hepsi dümdüz. memleketin civarı hep bozkır, gözünün alabildiği kadar çıplak dağlar uzanıyor… yalnız yozgat’ın tam karşısında bir çam ormanı var… ama o da bu dümdüz araziye yakışmıyor… adeta kirli bir bakkal önlüğüne yamanmış yeşil bir kadifeye benziyor. ahali fesat, dedikoducu. kendimi yalnız okumaya verdim. kitap, gazete, mektup okumakla vakit geçiriyorum. ah nahid, yalnızlık asıl böyle kalabalık yerlerde belli oluyor."
öğretmenlik için gittiği yozgat hakkında söyledikleri:
"burası beni muhakkak çıldırtacak. ne basit muhit yarabbi. düşün kardeşim, konuşulacak bir insan bile yok. hepsi alelade, hepsi dümdüz. memleketin civarı hep bozkır, gözünün alabildiği kadar çıplak dağlar uzanıyor… yalnız yozgat’ın tam karşısında bir çam ormanı var… ama o da bu dümdüz araziye yakışmıyor… adeta kirli bir bakkal önlüğüne yamanmış yeşil bir kadifeye benziyor. ahali fesat, dedikoducu. kendimi yalnız okumaya verdim. kitap, gazete, mektup okumakla vakit geçiriyorum. ah nahid, yalnızlık asıl böyle kalabalık yerlerde belli oluyor."
anna karina'nın kendisi için "ben bi sigara almaya çıkıyorum deyip 1 hafta eve gelmediği oluyordu" dediği puşt'un puştuluğu. ama o olmasa fransa'nın o dönemindeki fevkalade güzel hatunları göremiyor olacaktık o başka.
şimdilerde 48 yaşında olan bir dedenin kendisine "pkk"'lı dediği için açtığı efsane davadır. *
Savcılık tarafından yürütülen soruşturma, geçen günlerde tamamlandı. Turgay K. hakkında, ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç'ı hedef alarak yazdığı paylaşımlar nedeniyle 'hakaret' suçundan dava açıldı. 2.5 yıla kadar hapsi istenen Turgay K., gelecek günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.
https://anlatilaninotesi....ari-hapis-1037118377.html
Savcılık tarafından yürütülen soruşturma, geçen günlerde tamamlandı. Turgay K. hakkında, ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç'ı hedef alarak yazdığı paylaşımlar nedeniyle 'hakaret' suçundan dava açıldı. 2.5 yıla kadar hapsi istenen Turgay K., gelecek günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.
https://anlatilaninotesi....ari-hapis-1037118377.html
ingilizce spikerle izlediğim maç. bağıran eden olmadığı gibi, 520p gibi hoş bir kalitede seyredilmekte.
nefret edenlerin bile gizli gizli severek okuduğu bilinen en eski uludağ sözlük yazarlarından.
katıldığım bir itü sözlük kadıköy zirvesinde gördüğüm manzaradan sonra itü sözlük kızlarının havada karada tokatladığı realite.
görsel
78 kuşağı ihbarcıları kadar adi olmasa da yine de son 15 yılda yaptığım ayıptır.
(bkz: liseli detected)
78 kuşağı ihbarcıları kadar adi olmasa da yine de son 15 yılda yaptığım ayıptır.
(bkz: liseli detected)
bugünün yalancı istatistik kurumuna göre hesaplayacak olursam 7 lira 96 kuruştur. hanehalkının nasıl ölüme mahkum edildiğinin dolaylı kanıtıdır.
tüik enflasyonuna göre bugün 37 liradır.
bir devri kapatmıştır. uludağ'ın rakibi gibi görülse de esasında ekşi sözlük'ün rakibiydi.
Israrla telif yemesine rağmen sürekli upload edilen efsanevi konser. o gün hangover olup izleyemeyenler için ölü linki diriltelim: https://www.youtube.com/watch?v=ikr7itdK7Jw
şüphesiz ki home office traderlardır. 90larda wall street