bugün
- çiçek29
- israil18
- bik bik sözlüğün en basit yazarıdır12
- yön duygusuna sahip olmamak16
- kızların açık giyinmesinin amacı29
- güneş18
- saraca'nın sözlüğe dönüşü13
- hesabı nasıl sileceğiz12
- ateizmin artmasına engel olamayan dinci8
- sevişmek mi zor sevmek mi8
- eğer ben varsam tanrı da vardır18
- yazarların karısının fotoğrafları10
- namaz kılmakta zorlanmak9
- true ile barışmak için muzlu pudingini uzatmak18
- müslümanlar nasıl galip gelecek28
- kızlar penise mi paraya mı bakar sorunsalı18
- atatürk olmasaydı adınız michael ve george olurdu19
- aydın'da intihar eden genç anne22
- akplilerin radar yalanı11
- bahar candan ile dilan polat'ın helva videosu11
- cuckold13
- bokun içinde yüzerim ama chp den vazgeçmem8
- iran ile israil arasında ateşkes imzalanması18
- türkiye14
- kimsenin inanmayacağı birşey söyle14
- 0 0 7 sözlüğün en büyük değeridir24
- islam11
- allah56
- barbar kral'ın pasif olması10
- barbar kral'ın gay olması9
- alkol bağımlılığı9
- akp ve chp birleşse24
- çocukken oynadığımız pc oyunları18
- iran20
- ağaç25
- araba11
- ev23
- küçük pipili zengin vs büyük pipili fakir erkek10
- 24 haziran 2025 adana saimbeyli depremi8
- tanrı varsa beni şu anda öldürsün33
- hz muhammed10
- hazreti muhammed11
- iran'ın israil'in amına koyması13
- muzlu puding sevmek19
- 2025 iran israil çatışmaları11
- bimdeki daphne muzlu puding kıtlığı14
- sevgilinin spora gitmesi11
- ortaçağ da doğsaydınız statünüz ne olurdu25
- iran'ın katar'ı vurma ihtimali11
- mesai bitti görüşürüz8

entry'ler (4352)
2, 3 gün önce yaşadığım şaşkınlık sürecini yaşayan yeni bir yazarın daha damladığı ve duygulanımların akıtıldığı başlık.
solun cumhuriyet halk partisi ile alakasını kurarken ne çeşit muhakeme süreçlerine dahil olduklarını merak ettiğim insanların argümanlarında kullandığı quote.
ortalama bir chp'li solun tarihsel tanımının farkında olsaydı jandarmayı aramış, farkına vardığında da zaten hep sola karşı devletinin ve polisinin yanında olmuş, nihayetinde türkiye'yi ak parti'nin kucağına atmışve yalnızca akp'nin aşırılıklarını törpüleme iddiasında olan örtülü sağcılık iddiasını sürdürerek hareket etmiştir.
ortalama bir chp'li solun tarihsel tanımının farkında olsaydı jandarmayı aramış, farkına vardığında da zaten hep sola karşı devletinin ve polisinin yanında olmuş, nihayetinde türkiye'yi ak parti'nin kucağına atmışve yalnızca akp'nin aşırılıklarını törpüleme iddiasında olan örtülü sağcılık iddiasını sürdürerek hareket etmiştir.
kayserilidir.
akşam akşam pandikleyen sendrom.
585 liram olmadığı için okumadım ama son 2 yıl içerisinde çok işitmeye başladığım; geçen Amazon'da en çok satan kitaplar içinde 12. sırada olan aydın. niteliğinden bağımsız, fikir inşası konusunda sayılı isimlerden biri. fiyatına göre iyi tutunmuş o listede. epub varsa bakarız.
görsel
görsel
https://static.nadirkitap...023082701314512551278.jpg
milliyet gazetesi'nin dağıttıkları kastediliyorsa katıldığım önermedir.
milliyet gazetesi'nin dağıttıkları kastediliyorsa katıldığım önermedir.
düz insan düzlüğünü normallikten alıyorsa, onlardan biri sebahattin ali'dir.
öğretmenlik için gittiği yozgat hakkında söyledikleri:
"burası beni muhakkak çıldırtacak. ne basit muhit yarabbi. düşün kardeşim, konuşulacak bir insan bile yok. hepsi alelade, hepsi dümdüz. memleketin civarı hep bozkır, gözünün alabildiği kadar çıplak dağlar uzanıyor… yalnız yozgat’ın tam karşısında bir çam ormanı var… ama o da bu dümdüz araziye yakışmıyor… adeta kirli bir bakkal önlüğüne yamanmış yeşil bir kadifeye benziyor. ahali fesat, dedikoducu. kendimi yalnız okumaya verdim. kitap, gazete, mektup okumakla vakit geçiriyorum. ah nahid, yalnızlık asıl böyle kalabalık yerlerde belli oluyor."
öğretmenlik için gittiği yozgat hakkında söyledikleri:
"burası beni muhakkak çıldırtacak. ne basit muhit yarabbi. düşün kardeşim, konuşulacak bir insan bile yok. hepsi alelade, hepsi dümdüz. memleketin civarı hep bozkır, gözünün alabildiği kadar çıplak dağlar uzanıyor… yalnız yozgat’ın tam karşısında bir çam ormanı var… ama o da bu dümdüz araziye yakışmıyor… adeta kirli bir bakkal önlüğüne yamanmış yeşil bir kadifeye benziyor. ahali fesat, dedikoducu. kendimi yalnız okumaya verdim. kitap, gazete, mektup okumakla vakit geçiriyorum. ah nahid, yalnızlık asıl böyle kalabalık yerlerde belli oluyor."
anna karina'nın kendisi için "ben bi sigara almaya çıkıyorum deyip 1 hafta eve gelmediği oluyordu" dediği puşt'un puştuluğu. ama o olmasa fransa'nın o dönemindeki fevkalade güzel hatunları göremiyor olacaktık o başka.
şimdilerde 48 yaşında olan bir dedenin kendisine "pkk"'lı dediği için açtığı efsane davadır. *
Savcılık tarafından yürütülen soruşturma, geçen günlerde tamamlandı. Turgay K. hakkında, ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç'ı hedef alarak yazdığı paylaşımlar nedeniyle 'hakaret' suçundan dava açıldı. 2.5 yıla kadar hapsi istenen Turgay K., gelecek günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.
https://anlatilaninotesi....ari-hapis-1037118377.html
Savcılık tarafından yürütülen soruşturma, geçen günlerde tamamlandı. Turgay K. hakkında, ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç'ı hedef alarak yazdığı paylaşımlar nedeniyle 'hakaret' suçundan dava açıldı. 2.5 yıla kadar hapsi istenen Turgay K., gelecek günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.
https://anlatilaninotesi....ari-hapis-1037118377.html
ingilizce spikerle izlediğim maç. bağıran eden olmadığı gibi, 520p gibi hoş bir kalitede seyredilmekte.
nefret edenlerin bile gizli gizli severek okuduğu bilinen en eski uludağ sözlük yazarlarından.
katıldığım bir itü sözlük kadıköy zirvesinde gördüğüm manzaradan sonra itü sözlük kızlarının havada karada tokatladığı realite.
görsel
78 kuşağı ihbarcıları kadar adi olmasa da yine de son 15 yılda yaptığım ayıptır.
(bkz: liseli detected)
78 kuşağı ihbarcıları kadar adi olmasa da yine de son 15 yılda yaptığım ayıptır.
(bkz: liseli detected)
bugünün yalancı istatistik kurumuna göre hesaplayacak olursam 7 lira 96 kuruştur. hanehalkının nasıl ölüme mahkum edildiğinin dolaylı kanıtıdır.
tüik enflasyonuna göre bugün 37 liradır.
bir devri kapatmıştır. uludağ'ın rakibi gibi görülse de esasında ekşi sözlük'ün rakibiydi.
Israrla telif yemesine rağmen sürekli upload edilen efsanevi konser. o gün hangover olup izleyemeyenler için ölü linki diriltelim: https://www.youtube.com/watch?v=ikr7itdK7Jw
şüphesiz ki home office traderlardır. 90larda wall street