seramik hamuru ile bir şeyler yapmak
bulmaca çözmek
gitarımı çalmak
en güzeli de gece bol soslu spagetti yemek(her zaman değil tabi yoksa şişmanlarız).
bilgisayar oyunu oynamak,
alışveriş yapmak,
yürüyüş yapmak,
kemalistleri aşağılamak,
kahve içmek.
fotoğraf çekmek zevkli.
Resim yaparak hayallerimi renklendiriyor, çocuk masalları yazarak onlara can veriyorum.<3
Tamirat tadilat ve resim evet.
Örgü örmeyi seviyorum.
Makyaj yapmayı seviyorum.
hobileriniz ne cidden.
Boş yapmak.
sarki soyluyorum.
kitap okumak
3d modelleme yapmak
müzik dinlemek
şarkı söylemek
flüt çalmak
gibi.
Dalmak, kaymak, sokmak. Sonu mak ile biten çok hobim var.
eh be herkesi favlamışın beni niye favlamadın ? kötü bir şey mi yazdık yav allah allah.
Akıllı mantıklı dürüst onurlu ahlaklı çalışkan zeki insan aramak.
Dilleri çalışırım, polisiye ve seyahat kitapları ve ansiklopedi okurum, müzik, sanat sergileri, film tiyatro izlerim, vapur gemi gezileri, yurtdışı geziler, Yunan adaları, ayvalık, Edremit körfezi, istanbul arası yaşarım, tavla oynarım, arada bir yemek yaparım, bir motor almak istiyorum ama tekne gibi o da bir belalı birliktelik, biliyorum, hayatı doya doya yaşamaya çalışıyorum. Çok fazla da yüklenmeye gerek yok hayata.
sözlükte yazmak.
soru açık sanırım.
işim hobim
Hobileriniz huzurunuzdur.
Bir ara boncuk bilekliklere sarmıştım yapması zevkli oluyordu nihayet ondanda sıkıldım sıkılgaçım ben.
Resim yapmak. Bir de sözlükte Tayyipist gömmek ve tokatlamak. Bayınırım. Aynı zamanda bayılırım da :-).
Lisede hazırlık sınıfında çok söylerdim. I am playing guitar. I am playing computer games.
(bkz: kitap okumak)
--spoiler--
Resim yapmak. Bir de sözlükte Tayyipist gömmek ve tokatlamak. Bayınırım. Aynı zamanda bayılırım da
--spoiler--

milletin sağlık sorunlarıyla dalga geçip iftira atmayı unutmuşsun. bu hobide de iyisin.
şu ara eski türk filmlerine sardım.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026