bugün

entry'ler (43477)

muharrem ince

Büyük hayal kırıklığı.

arkadaşlar ben geldim beni özlediniz mi

Ete zam geldi kasap sen yokken. * Hoş geldin.

muharrem ince nin her yerde dans etmesi

Heyyo yeni deniz Baykal oldum heyyo dansı onun adı.

hüdapar a hizbullahçı diyen insan zekası

Zırvalık. Bunun böyle olduğunu çocuk bile biliyor. Atatürkçü mü yani? Boş yapanı alsalar keşke sözlükten.

kulak içi kaşıntısı

Bir süre acı yeme geçer.

en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı

Yastığına, pofuduk ayına anlatmanda bir sorun yok. insan olarak kim olursa olsun fazla açılma derim.

varlık içinde yokluk yaşanan ülke

Bu gerçeği görebilenlerin canını sıkan gerçektir. Çok sıkar hem de.

islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi

Seneler önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile leo buscaglia'nın kitaplarını okumuş ve sonra şimdi bu adam müslüman olmadığı için ölünce cehenneme mi gidecek demiştim. Büyüyünce bunun dinle değil yapıp ettiklerinle ilgili olduğunu anladım.
Müslüman bir ülkede doğmuş olmak seni müslüman yapmaz. Cennetlik de yapmaz. Başkalarından bana ne demeyip davranışlarına dikkat ediyorsan, kazancına haram katmıyorsan, hayatının her alanında en sevmediğine karşı bile adil oluyorsan, haksızlık yapmayıp kimsenin canını yakmıyorsan, herkesin iyiliğini isteyecek kadar yüce gönüllü olup, adaletsizlik karşısında hakkı yenenin yanında durabiliyorsan..
En mühimi de ne biliyor musun kardeşim,Cennetlik insan cennet cehennem hesabı yapmaz. Sadece adil olur o kadar.
islam'dan haberi olanların coğrafyası niye böyle diye düşün bir de.

sözlüğü ayakta tutan yazarlar sıralı liste

Sözlük ayakta mı duruyor? Ben yatıyor sanıyorum.

yat gari yarın erken galkcen

Devamı, aşam yatmek bilmezsin sabah kalkmek bilmezsin sen ne biçim evlatsın olan uzun hava.

terazi ikizler kova

Canım havalar. Biz olmasak ölürsünüz ki.

ela rümeysa cebeci

Ela cebeci ye daha uygun kendisi. Rümeysa yı görünce insan Ortadoğulu kılıklı birini bekliyor.

kemal gelince ülkeye gelecek olan kaos açık kriz

Kaosun dibini sıyırmışız. Ne diyon daha denişik.

avustralyada nehirde ölen balıklar

Dünyanın üstünde bir kurşun döktürelim. Noluyor böyle her yerde bir sorun çıkıyor.

kanada da bulunan ilginç bina

Trabzonlu müteahhit yapmadıysa iyidir.

soğan ekmek yeriz erdoğan dan vazgeçmeyiz

Nefes alıp, rutin işlerini yapmasına yetecek kadar nöronla konuşunca böyle oluyor. Bu avelleri niye öne çıkarıyorsunuz ki? zengin olsa soğan cücüğü yiyecek, yoksulluğunu sorgulamayı düşünmeyen vasıfsız beşerleri öne çıkarıp ASAP bozmayın lütfen.

ak partinin gümbür gümbür geliyor olması

Yok güldür güldür gidiyor. Mevzuata aykırı yaptıkları binalar, yollar yıkılıyor görmüyor musunuz?

oruç

Nefsini terbiye etmenin sadece yeme içmeden ibaret olduğunu sananlar tarafından her yılın belli dönemlerinde abartılı şekilde yapılan dini ritüel.
Keşke haram yeme orucu da olsa.

vladimir putin hakkında yakalama kararı

görsel

şanlıurfa da hükümet istifa sesleri

He he o kadar zaman oyu ben verdim. Yirmi sene sonunda felaketle mi uyanmanız gerekiyordu? Bunca acı olmadan vazgeçseydiniz keşke. Yine de güvenemiyorum. Ben izlerken kahroluyorum, siz içindeyken bu kararınızdan dönerseniz Allah bile acımaz artık size.