bugün

entry'ler (45502)

3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı

Evde hayvan beslemiş biri olarak kokuya duyarlı iseniz olmaz diyorum. Kedinin kıl tüy konusu var bir de. Çok seviyorum ama evde beslemek bana göre değil.

deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı

Tanga daha iyi olur.

talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması

Kendileri mi doğurtacak bu durumda?

uzaylı görünce söylenecek ilk şey

Mehmet Şimşek vergilendirmeden gaç.

biriken ulupuanlar nasıl harcanır

Migrosta harcama yapılıyor.

sözlük yazarlarının itirafları

üşütmeden dolayı hastayım. Gaz alarm cihazına yakın yerde bir pırtladım. Cihaz beni kurtarın der gibi ötmeye başladı. Sabaha kadar inşallah kendi gazımda bığulup ölmem. Ölürsem de hakkınızı helal edin. Kırılıyor her yerim. Az önce babannemi özledim diye ağladım. Kadın öleli yıllar oldu. Ateşim de var bu durumda. Hasta olmaktan ve Twitterdaki beyinsiz gerzekklerden nefret ediyorum. Hadi bana müsade. Uyuyorum inşallah.

osman aşkın bak

Futbolcu sandım bakan çıktı.

ak parti gidince olacaklar

Önce bi sevinçten deli gibi göbek atılacak oynanacak.

hırsızı korumak

Alışıldık bir ahlaki yapının anlayamayacağı tuhaf ötesi durum.

Bir hırsızlık olayı sadece bir malın ya da paranın çalınması değildir. Senin zamanının çalınmasıdır aynı zamanda. En kötüsü budur. Malı, parayı bir şekilde yerine koyarsın ama giden zaman asla geri gelmez.
Zamanınızı çalanları asla affetmeyin derim. Telafisi yok Çünkü.

türkiye kuzey iran'ı ne zaman alacak

Rüyanda alırsın. Ya da babayı alırsın.

altının annesini öptüler

En kibar şekilde gram altının geldiği durumu yorumladım.
Ne lan bu amipler? Kımıl zararlıları, dangozlar, yellozlar! Yarından tezi yok giderin bu zararı. Milletin işi var gücü var. Sapıkların yaptığı iş masumların hayatını nasıl etkiliyor görüyorsunuz yavrucaklarım. Şeytanın yönettiği dünyada mutlu olmaya çalışıyoruz. Biz de az manyak değiliz hani.

gerdek gecesi kocasını 13 defa boşaltan kadın

Damad erken boşalmıyorsa sorun yok.

2002 den önce ülkede tuvalet yoktu

Beklenen açıklama.

kadınlar günü kutlamasını samimi bulmuyorum

Çalışan, üreten, var eden ve ezilen kadının kutlaması, sömürüye son vermekle, cinayet ve eziyetine son vermekle olur. Boş boş kutlama kapitalist düzenin destekçisidir başka bir şey değil.

her yerden reklam fışkırması

Hele YouTube kendinden vazgeçirecek az kaldı.

tuvallete ekmek ile giden insan

Masaya da bokuyla gelir.

sözlük yazarlarının itirafları

Geçen gün yürüyüş yaparken kaldırım kenarına konmuş bankta oturan dayılardan biri ötekine, evli karıyı s*kmeye utanmadın mı la dedi. Ben ilerden onları gördüğümde iftarın gelmesini bekliyorlar diye düşünmüştüm. Aralarındaki Muhabbet bambaşkaymış.

iran'ın laikliği kabul etmesi

Umarım, dilerim öyle olur. Kadınlar ve çocuklar ve gerçek inananlar için verilmesi elzem bir karardır. Artık takiyyeci mollalar ve Amerikan uşağı Pehlevi dönemleri ebeden bitsin.

masumiyet müzesi

Ne izlerim ne de kitabını okurum.

amerika israil'i bombaladı

Amcuk beyinliler böyle konularla niye ilgilensin kızım yaa.
© copyright 2005 - 2026