bugün
- sözlük kızlarının ojeleri12
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız9
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi28
- anın görüntüsü20
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var32
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı33
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması44
- muharrem ince29
- kemalist cenazesi15
- frank lucas nickli yazar10
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- öpüle öpüle uyutulmak21
- arkadaşlar ben geldim beni özlediniz mi13
- gece sizi evinize kadar götüren kibar zombi8
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar21
- unutulmaz film replikleri35
- aşk acısı11
- hoşlanılan sözlük kızının gardaşım gardaşım demesi11
- canın ayak çekmesi12
- onlyfans9
- ilkokul bilgisiyle siyasi propaganda yapmak8
- sözlükte tehdit edilmek15
- hayatın film olsa adını ne koyardın18
- memleket partisi mv adayını darp eden ychpli13
- en sık girdiğiniz internet sitesi22
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar18
- fatih erbakan10
- arabamın degeri arttı oyum reise14
- tanışılan en ünlü kişi25
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi23
- 1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi37
- bir sigara mı yaksak20
- habakkuk8
- lubunya 0212
- hüseyin nihal atsız11
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması32
- meral akşener11
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak15
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü13
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması20
- kadınlar ne ister40
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı24
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi20
- iş hayatında başarılı olmanın sırları27
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları16
- nevruza konmaya çalışan kürtçü8
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar10
- ekonomi iyi diyenlere23
- 113 bin entry girmek9

entry'ler (43477)
Büyük hayal kırıklığı.
Ete zam geldi kasap sen yokken. * Hoş geldin.
Heyyo yeni deniz Baykal oldum heyyo dansı onun adı.
Zırvalık. Bunun böyle olduğunu çocuk bile biliyor. Atatürkçü mü yani? Boş yapanı alsalar keşke sözlükten.
Bir süre acı yeme geçer.
Yastığına, pofuduk ayına anlatmanda bir sorun yok. insan olarak kim olursa olsun fazla açılma derim.
Bu gerçeği görebilenlerin canını sıkan gerçektir. Çok sıkar hem de.
Seneler önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile leo buscaglia'nın kitaplarını okumuş ve sonra şimdi bu adam müslüman olmadığı için ölünce cehenneme mi gidecek demiştim. Büyüyünce bunun dinle değil yapıp ettiklerinle ilgili olduğunu anladım.
Müslüman bir ülkede doğmuş olmak seni müslüman yapmaz. Cennetlik de yapmaz. Başkalarından bana ne demeyip davranışlarına dikkat ediyorsan, kazancına haram katmıyorsan, hayatının her alanında en sevmediğine karşı bile adil oluyorsan, haksızlık yapmayıp kimsenin canını yakmıyorsan, herkesin iyiliğini isteyecek kadar yüce gönüllü olup, adaletsizlik karşısında hakkı yenenin yanında durabiliyorsan..
En mühimi de ne biliyor musun kardeşim,Cennetlik insan cennet cehennem hesabı yapmaz. Sadece adil olur o kadar.
islam'dan haberi olanların coğrafyası niye böyle diye düşün bir de.
Müslüman bir ülkede doğmuş olmak seni müslüman yapmaz. Cennetlik de yapmaz. Başkalarından bana ne demeyip davranışlarına dikkat ediyorsan, kazancına haram katmıyorsan, hayatının her alanında en sevmediğine karşı bile adil oluyorsan, haksızlık yapmayıp kimsenin canını yakmıyorsan, herkesin iyiliğini isteyecek kadar yüce gönüllü olup, adaletsizlik karşısında hakkı yenenin yanında durabiliyorsan..
En mühimi de ne biliyor musun kardeşim,Cennetlik insan cennet cehennem hesabı yapmaz. Sadece adil olur o kadar.
islam'dan haberi olanların coğrafyası niye böyle diye düşün bir de.
Sözlük ayakta mı duruyor? Ben yatıyor sanıyorum.
Devamı, aşam yatmek bilmezsin sabah kalkmek bilmezsin sen ne biçim evlatsın olan uzun hava.
Canım havalar. Biz olmasak ölürsünüz ki.
Ela cebeci ye daha uygun kendisi. Rümeysa yı görünce insan Ortadoğulu kılıklı birini bekliyor.
Kaosun dibini sıyırmışız. Ne diyon daha denişik.
Dünyanın üstünde bir kurşun döktürelim. Noluyor böyle her yerde bir sorun çıkıyor.
Trabzonlu müteahhit yapmadıysa iyidir.
Nefes alıp, rutin işlerini yapmasına yetecek kadar nöronla konuşunca böyle oluyor. Bu avelleri niye öne çıkarıyorsunuz ki? zengin olsa soğan cücüğü yiyecek, yoksulluğunu sorgulamayı düşünmeyen vasıfsız beşerleri öne çıkarıp ASAP bozmayın lütfen.
Yok güldür güldür gidiyor. Mevzuata aykırı yaptıkları binalar, yollar yıkılıyor görmüyor musunuz?
Nefsini terbiye etmenin sadece yeme içmeden ibaret olduğunu sananlar tarafından her yılın belli dönemlerinde abartılı şekilde yapılan dini ritüel.
Keşke haram yeme orucu da olsa.
Keşke haram yeme orucu da olsa.
He he o kadar zaman oyu ben verdim. Yirmi sene sonunda felaketle mi uyanmanız gerekiyordu? Bunca acı olmadan vazgeçseydiniz keşke. Yine de güvenemiyorum. Ben izlerken kahroluyorum, siz içindeyken bu kararınızdan dönerseniz Allah bile acımaz artık size.