bugün

entry'ler (4381)

türkiye

bir komisyon cumhuriyeti. ticaret helaldir.

zorunlu eğitim

olmasa zorunlu çocuk bırakma evleri gerekir. eğitim daha iyi.

yaşam enerjisi veren şeyler

köpek besleyenleri, kitap okuyanları, sakin araba kullananları vs eleştirmek, cahil görmek. bunlardaki yaşam enerjisi çok doğal çok sahici.

yurtta savaş cihanda savaş

yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım.

üroloji sırasında kimsenin göz teması kurmaması

adama koridorda rastladım, sizi tavsiye etti şu arkadaş dedim, odaya girdik o sırada, aç bakayım dedi, açtım, sağa çekti sola çekti bir şey yok normal dedi. nasıl bakayım gözüne. önce birer kadeh şarap içeriz falan sanıyordum.

izmir bok kokuyor deyince seri eksilenmek

izmire gelene kadar afyon bok koktu, uşak ilçeleri bok koktu, izmire geldim koku yok, bayraklı Yeşildere geçtim koku yok. 23 Ağustos 2026.

windows 8

window Me vardı berbatlıkta daha güzel.

üniversite okumanın gereksiz olması

üniversite zaten bilim yuvası olmalı. meslek isteyenler meslek okulu okumalı.

dolar isterse 100 olsun

yerli malı yurdun malı, en iyi mal benim dersen sorun yok.

felsefe

astroloji gibi ölmüş bir bilimdir.
herşeyi bilmek, herşey hakkında fikri olmaktan doğmuştur felsefe. sonra diğer bilimler ortaya çıktıkça gereği kalmamıştır. sadece boş bir neden ve anlam arayışı olabilir. o kadar mantık astrolojide de var.

not: felsefe mezunuyum.

lan ın ingilizcesi

man.
bro.
çok vardır. ingilizce kelime sayısı en fazla olan dillerden, 1e N ilişki var yani.

ekrem imamoğlu

düne kadar dinsizdi dün Süleymancı oldu. komedya bu topraklarda doğmuş gerçekten.

kule tipi vantilatör

klima aldım sanıp; soğutmuyor normal vantilatör daha iyi, boşuna o kadar para verdim diye yorum yapanlarla aynı çağdayız.

askeri imam hatip lisesi

eskiden hep öyle değil mıydı, asker dediğin dindar olurdu.
askerlik mesleği adanmışlık içerir.
evlilik özendirilmemeli.
mümkün olduğunca yetim çocuklar alınmalı.

ulupuan

504 puan ile hangi bölümleri tercih etmeliyim?

ameliyattan önce imzalatılan kağıt

sen istedin, her şeye razısın. biz zorla yapmadık anlamına gelir. kameradan kacinarak, şahitleri oyalayıp, kimse görmeden ters elle sahte imza atmak lazım.

akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet

interneti tam zamanında kullanmaktir. akpnin yaptığı her iyi şeyin arkasında internet var. internet olmasaydi akp olmazdı.

çerçeve yasaya hayır diyenler askerliğe alınsın

bu kafayla siz savaşa da gitmezsiniz. bir çerçeve daha teklif eder, savaş değil bu askeri turizm dersiniz.

çerçeve yasa

teröre terör demezsen terör olmaz, çok basit.

wc'ye telefonsuz girmek

tuvalette tablet olur sürekli.
© copyright 2005 - 2026