bugün
- besmelesiz seks şeytanla grup yapmaktır9
- dün gece sözlükte yaşanan utanç verici olay21
- gibson s bones9
- lixiana9
- excornist tarafından favlanmak8
- çalışan kızın amacı13
- mezuza23
- melissa p14
- reisin dolara darbe vuracağı gerçeği8
- kitap alıntıları9
- anın görüntüsü45
- 10 haziran 2023 manchester city inter maçı35
- bir şarkı sözü der ki8
- kızlar bir isteğiniz var mı yatıyorum ben9
- matematik biliminin boş bir bilim olduğunun kanıtı11
- sözlük kızlarına neden orospu gözüyle bakılır19
- bir baltaya sap olamadim21
- köpekbalığı saldırısında kurtulma taktikleri11
- cumartesi gecesi sözlükte takılan hayatsız ezik14
- ayrıldıktan sonra hemen başka ilişkiye başlamak13
- ülkenin her şehrinde üniversite olması11
- lord marcus'un sözlük kızlarından güzel olması31
- at gibi kadının özellkleri14
- sözlük erkeklerinin hoşlandığı kadın yazarlar21
- iremga30
- libido düşüren şeyler12
- baby face erkek16
- istanbul'u gezmenin çok zor olması10
- şişman kızların ortak özellikleri20
- infial var10
- zeynep bastık'ın beyaz külodu14
- elissa10
- arap taşşağı yalamayı misyon edinen dallamalar11
- günün sözü12
- sözlükte çok güzel 25 yaş üstü kadınların olması17
- bu sefer son deyip gene yapılan şeyler9
- karpuzunu dağıtmak istediğiniz tipler10
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler17
- kuşkusuz diye söze başlayan tipi parçapinçik etmek8
- artık hocalara ihtiyaç olmaması18
- ayranla en iyi giden şeyler18
- il olması gereken 10 ilçe13
- laikliğin kaldırılması için referanduma gidilmesi14
- türk gelin yabancı damat projesi12
- yaşadığınız yer12
- haftada 2 kere banyo yapan erkek10
- 3000 entry11
- hiclerv010
- lord marcus amoralist poyomsos15
- bazı yazarların çok saçmalıyor oluşu11

entry'ler (5282)
ne demek yok?
lozan 24 Temmuz 1923 tarihinde imzalandığı için 43 gün daha süresi kalmıştır. herkesin bildiği gibi gizli maddeler bu tarihte son bulacak. sonrasına hazırlıklı olun 25 temmuz sabahı türkiye eski türkiye olmayacak tanıyamayabilirsiniz.
lozan 24 Temmuz 1923 tarihinde imzalandığı için 43 gün daha süresi kalmıştır. herkesin bildiği gibi gizli maddeler bu tarihte son bulacak. sonrasına hazırlıklı olun 25 temmuz sabahı türkiye eski türkiye olmayacak tanıyamayabilirsiniz.
14 mayıs ve 28 mayıs seçimlerini kaybeder. aa kaybetmiş çoktan.
Size başımdan geçen ibretlik bir olayı anlatayım büyü ile ilgili:
Çocukken kız kuzenimle oyun oynuyorduk. Büyüm geldi deyip gidiyordu arada sırada. Ben de hep merak ediyordum nedir bu büyü diye. Bir gün peşine takılıp onların evine gittim. Tuvalete girdi büyü yapacak sandım. Sonra dayım gelip kuzenimin büyüğüne mi baktığımı sordu. Ne büyüğü AMK diye düşünürken anladım ki meğerse her seferinde sıçmaya gidiyormuş. O an anladım ki büyü diye bir şey yok.
Çocukken kız kuzenimle oyun oynuyorduk. Büyüm geldi deyip gidiyordu arada sırada. Ben de hep merak ediyordum nedir bu büyü diye. Bir gün peşine takılıp onların evine gittim. Tuvalete girdi büyü yapacak sandım. Sonra dayım gelip kuzenimin büyüğüne mi baktığımı sordu. Ne büyüğü AMK diye düşünürken anladım ki meğerse her seferinde sıçmaya gidiyormuş. O an anladım ki büyü diye bir şey yok.
Şüphesiz ki kitap yemeye çalışmasından iyidir.
islam'da kadın ikinci sınıf insandır. Alt insandır. Dedemin de dediği gibi felsefe, insanlık üst insandan bahsederken çöl Arapları alt insanı bulmuşlardır. Neanderthaller bile kadınlarını böyle aşağılamamıştır. Kadın yarım erkektir. Aklı yarım çalışır Araplara göre. Ancak bilim camiasına katkıda bulunan üstün zekalı kadınlar bu alt insanları donunda sallar. islam'da kadınların miras hakkı az, şahitliği yarım, bir de üstüne dövülecek bir varlık olarak tanımlandığı gerçeğine rağmen kadınların bu dini benimsemesi akıl alır gibi değil.
Kadınların her türlü özgürlüğünü kısıtlayan yasaklayan bir zihniyete sorsan onlar en çok kadına değer verenlerdir. Neymiş cennet kadınların ayağının altındaymış da bilmem ne. Hasta ve sapık ruhlu bir zihniyetin kadınları evlere kapatıp kimselere göstermeden yaşamaya mahkum etmesi kadına verilen değeri yansıtıyor. çünkü onlar mücevher ve saklanması gerekiyor. Siz merak etmeyin altın yere düşse de değeri kaybolmaz. Yeter ki siz kadınların yakasından düşün.
Kadınların her türlü özgürlüğünü kısıtlayan yasaklayan bir zihniyete sorsan onlar en çok kadına değer verenlerdir. Neymiş cennet kadınların ayağının altındaymış da bilmem ne. Hasta ve sapık ruhlu bir zihniyetin kadınları evlere kapatıp kimselere göstermeden yaşamaya mahkum etmesi kadına verilen değeri yansıtıyor. çünkü onlar mücevher ve saklanması gerekiyor. Siz merak etmeyin altın yere düşse de değeri kaybolmaz. Yeter ki siz kadınların yakasından düşün.
Kadının her yeri ayrı bir meyvedir. Ama bazıları da diyor ki kadınlar güldür ma çiçektir. Hangisinin doğru olduğu tartışmalı. Ama karısına hiç çiçek almayan adamı dinlersek işin içinden çıkamayız. Kadın meyvedir. Sebze olsa yeşil olurdu bir kere.
Kaplumbağa kafasına benziyor.
Türkçüler arasında soğan kadar değeri kalmamış kişi.
--spoiler--
son anda hdp pkk ittifakına düşmedi ümit gibi.
--spoiler--
Iftira atma Ümit Özdağ'ın olduğu yerde bunların adı bile geçmez. Ayrıca Ümit Özdağ mutabakat metninde her türlü isteğini kabul ettirerek muzaffer bir şekilde CHP ile anlaşma yapmıştır. Seçim kazanılsaydı içişleri bakanı olacaktı.
Sinan Ogan ise hiçbir sikim olamayacak. Sinan Ogan hangi istediğini Tayyip Erdoğan'a kabul ettirmiştir? sığınmacılar meselesini belli bir tarih aralığında çözeceğini söylediler dedi onu da akp anında reddetti. Bizim böyle bir planımız yok dediler.
--spoiler--
son anda hdp pkk ittifakına düşmedi ümit gibi.
--spoiler--
Iftira atma Ümit Özdağ'ın olduğu yerde bunların adı bile geçmez. Ayrıca Ümit Özdağ mutabakat metninde her türlü isteğini kabul ettirerek muzaffer bir şekilde CHP ile anlaşma yapmıştır. Seçim kazanılsaydı içişleri bakanı olacaktı.
Sinan Ogan ise hiçbir sikim olamayacak. Sinan Ogan hangi istediğini Tayyip Erdoğan'a kabul ettirmiştir? sığınmacılar meselesini belli bir tarih aralığında çözeceğini söylediler dedi onu da akp anında reddetti. Bizim böyle bir planımız yok dediler.
Daha önce sevişmediğin bir kadınla gerdeğe girme. En önemli nokta bu. Sonra, ne zaman sevişeceğini de biz mi söyleyeceğiz? Canın istiyorsa sevişirsin istemiyorsa sevişmezsin. Kanlı çarşaf görmek isteyen barbar kabilesinden geliyorsan ona göre davranırsın. Kim bilecek gece ne yaptığını?
Swinger ya da cuckold değildir. Gizlilik aldatmaya girer.
Daha harika fotoğrafları vardı.
Türkiye'yi tek başına zafer partisinin yönetecek olması ihtimalidir. Türkiye'deki tek Türkçü parti Zafer Partisi'dir. Türkçü olduğu iddia edilen diğer partiler Türkçü olmadığı gibi milliyetçi de asla değiller. Dolayısıyla böyle bir şey Zafer Partisi'nin tek başına iktidar olmadığı durumda mümkün değildir.
Hala ata ittifakının ismini kullanıyor. Hala ata ittifakı sayfaları Sinan Ogan'ın sayfasıymış gibi paylaşımlar yapıyor. Bu terbiyesizliktir ve saygısızlıktır. Ata ittifakı dincilerin atası Abdülhamid mi yoksa başbuğ Atatürk mü? Atatürk'ün adıyla çıkılan hiçbir yol Tayyip Erdoğan'ın bulunduğu yere çıkmaz. Bu terbiyesizliğe bir an önce son vermeleri gerekiyor.
Hoş geldin çiftçi kemal, köylü kemal, köylünün dostu fırtına gibi esen kemal.
Allah yok ki şeriat olsun.
Adamlar kimseye yaranamıyor. Neden? Ilkesiz siyaset yüzünden. Her sikim hıyar diyene bir avuç tuzla koşuyorlar.
Siyasal islam prim mi yapıyor? hemen siyasal islamcıları dolduralım Parti'ye.
Solcular hdpyi çok mu seviyor? hemen teröristleri el üstünde tutalım hdpliler ile kol kola girelim.
Hdpliler cumhuriyetin kuruluş ilkelerine itiraz mı ediyor? Hemen ilk 4 maddeyi ve 66. Maddeyi tartışmaya açalım.
300 milyar dolar veririz ama sığınmacıları göndermeyin mi diyorlar? hemen sığınmacıları gönderemeyiz çünkü uluslararası hukuka aykırı diyelim.
Ulan sen Atatürk'ün kurduğu ülkeyi yıkmaya çalışırsan bu millet senden nefret etmesin de ne yapsın? Cumhuriyete sahip çıkamıyorsan bu millet seni ne yapsın?
Siyasal islam prim mi yapıyor? hemen siyasal islamcıları dolduralım Parti'ye.
Solcular hdpyi çok mu seviyor? hemen teröristleri el üstünde tutalım hdpliler ile kol kola girelim.
Hdpliler cumhuriyetin kuruluş ilkelerine itiraz mı ediyor? Hemen ilk 4 maddeyi ve 66. Maddeyi tartışmaya açalım.
300 milyar dolar veririz ama sığınmacıları göndermeyin mi diyorlar? hemen sığınmacıları gönderemeyiz çünkü uluslararası hukuka aykırı diyelim.
Ulan sen Atatürk'ün kurduğu ülkeyi yıkmaya çalışırsan bu millet senden nefret etmesin de ne yapsın? Cumhuriyete sahip çıkamıyorsan bu millet seni ne yapsın?
Zafer partili olmadıktan sonra çok da önemli değil.
görsel
Suri/Afgan kardeşlerimiz ne kadar süper lan.
Suri/Afgan kardeşlerimiz ne kadar süper lan.
Umarım bir daha hiç kimse için "oyları bölmeyin, muhalefete muhalefet etmeyin, ne olursa ve kim olursa olsun bizim adayımızı destekleyeceksiniz yoksa AKP'lisiniz" diye bir cümle kurmazsınız.
Bu seçim Zafer Partisi'ni haklı çıkarmıştır. Iktidarın değişmesi için önce muhalefetin değişmesi gerekmektedir. Umarım siz de akıllanırsınız da bir dahaki sefere size dayatılanı kabul etmek yerine masaya yumruğunuzu vurup partinize "ya bizim istediğimiz kişiyi aday gösterin ya da size oy moy yok" diyebilirsiniz. Ya da en doğrusu bırakın CHP'yi zafer partisine gelin Atatürk'ün izinde birlikte yürüyelim.
Bu seçim Zafer Partisi'ni haklı çıkarmıştır. Iktidarın değişmesi için önce muhalefetin değişmesi gerekmektedir. Umarım siz de akıllanırsınız da bir dahaki sefere size dayatılanı kabul etmek yerine masaya yumruğunuzu vurup partinize "ya bizim istediğimiz kişiyi aday gösterin ya da size oy moy yok" diyebilirsiniz. Ya da en doğrusu bırakın CHP'yi zafer partisine gelin Atatürk'ün izinde birlikte yürüyelim.