bugün
- pkklı vs ümmetçi8
- akp'ye hala oy verenlerin motivasyonu11
- bi hayvan olmak istesen ne olurdun8
- iran10
- kadın bedeninde en sevdiğiniz yer13
- erkek bedeninde en beğendiğiniz yer neresi27
- kemalistlerin dini inancı10
- anın görüntüsü22
- abd iran'a girerse olacaklar19
- nervio8
- nick altina entry yazdirtmak isteyen bayan yazar13
- claudia s cloud25
- 2025 yılında kemal sunal filmleri izlemek12
- damat bayraktar'ın israil tedarikçisiyle ortaklığı17
- düşün ki o bunu okuyor8
- barbar kral12
- sözlüğün bekası için çükünüzden vazgecer misiniz10
- ümit özdağ9
- kıskanmak9
- en çekici uludağ sözlük erkeği8
- ssilvermist12
- büyük israil19
- hangi sözlük yazarıyla eve çıkarsınız9
- sudekiray16
- herzevekil9
- boyutu devasa olsa korkulacak canlı10
- evde cacık yapmak11
- ümit özdağ'ın serbest bırakılması9
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması11
- medyadan sir gibi saklanan japonya gerçekleri12
- selçuk bayraktar17
- araba53
- bmw10
- ben zaten 50 liralık benzin alıyorum9
- kitap okurken müzik dinleyen gizli varoş14
- arkadaşınızın götü yansa üfler misiniz8
- kirpiye verilebilecek isimler18
- as maca13
- tayyip in tüm mal varlığını bağışlaması8
- bir kızın kezban olduğunu anlama yolları10
- turistlik kulüplerde garip garip dans eden tipler13
- uludağ sözlük 90lar türkçe pop sevenler birliği8
- bir sözlük bayanının şahsımla dalga geçmesi11
- 2025 iran israil çatışmaları20
- cübbeli ahmet'in zirai don yorumu17
- mesajla laf soktuğunu sanan tip8
- ahmet beyin beyaz bareti13
- sözlük kızlarında sanki gizli bir çelik kubbe var10
- ekşi sözlük referanslı üyelik sistemi8
- ahmedimi evlendiriyoruz12

entry'ler (16917)
Benim yapamadığım hede. ikisinden de bi halt anlamam yaparsam...yani dostoyevski okuyup beethoven senfoni dinlemek, anlatırken çok fiyakalı duyuluyo, ama eylemde ikisinden de hiçbi şey anlamıyosun, bazen birine kayıyosun, bazen öbürüne, sonuçta ikisi de murdar oluyo...
O yüzden beni aşan bişey o. Ben yapmam.
O yüzden beni aşan bişey o. Ben yapmam.
" Anketçi sözlükçüler n'oldu?!" diye sorardım.
Alman kadınlarıyla da açılabilir bu başlık. imkanın varsa tabii ki isveçli kadın ama büyük ihtimalle yoktur o yüzden götün götün türk karısına talim edersin.
Mecburiyet kötü şey.
Mecburiyet kötü şey.
yörük, iki taraftan da. Yunan işgal edememiş. denemiş, bakmış kayıp veriyo, götü yememiş, ziktirolmuş.
Azerbaycan israil ' e direkt destek veriyo, Türkiye komisyon alip azeri kökenli jet yakıtını israil ' e satıyor, parayı da akp 'li simsarlar indiragandi.
Ohhoooo, Mısır denilen ülke, gazze ' lileri israil daha güzel öldürsün, diye sınır kapısını kapattı, batıdan, Fransızlar, almanlar kendi imkanlarıyla malzeme götürdüler kapıda Gazze ' lilere vermek isterken, mısır polisiyle arbede çıktı, almanlar minibüs kiralamışlar, minibüse de el koydular, tıbbi yardım çantasını da vermediler mısırlılar....
Kodumunun korsanları herifler...
Türkiye iran ' a yardımı geç, israil e hala jet yakıtı da dahil mal satıyor...;;))
Kodumunun korsanları herifler...
Türkiye iran ' a yardımı geç, israil e hala jet yakıtı da dahil mal satıyor...;;))
sözlük bi konuda aydınlatıcı, ülke genelindeki " eksen kayması" ve beyin sulanmasının seviyesini görürüz.
Atasının " Osmanlı" olduğunu iddia eden ülke beyinsizleri fatih sultan mehmet örneğini verirler,fatih ' in annesi " hüma hatun" olarak bilinir, ve hüma hatun Fransız asıllı Esther Stella isimli bir yahudi Fransız kadınıdır !! ( tartışılır, ama çok büyük ihtimalle öyledir)
Yani fatih bir yahudidir, çünkü musevilikte din anneden geçer !!... Bu, bir!!
iki, kanuni olmasaydı israil olmazdı - Türkler bunu unutmasın!!- ispanyollar hitler benzeri bir yahudi soykırımına hazırlanıyolardı, bir mektup yazıp, çoğu sefarad azı aşkenaz yahudilerini istanbul ' a getiren kişi, kanuni ' dir!! israil ' in bugünkü nüfusunun %80'inini bu yahudiler oluşturur. israil de pek çok yahudi halen daha Türkçe konuşur.
Sözlük cahillerine konunun aslını anlatmış olalım. Çok sağlam olduğunu düşündükleri görüşleri aslında ince bir buz tabakası. Dikkat etsinler de buzlu suya düşüp götcaazlarını dondurmasınlar.
Atasının " Osmanlı" olduğunu iddia eden ülke beyinsizleri fatih sultan mehmet örneğini verirler,fatih ' in annesi " hüma hatun" olarak bilinir, ve hüma hatun Fransız asıllı Esther Stella isimli bir yahudi Fransız kadınıdır !! ( tartışılır, ama çok büyük ihtimalle öyledir)
Yani fatih bir yahudidir, çünkü musevilikte din anneden geçer !!... Bu, bir!!
iki, kanuni olmasaydı israil olmazdı - Türkler bunu unutmasın!!- ispanyollar hitler benzeri bir yahudi soykırımına hazırlanıyolardı, bir mektup yazıp, çoğu sefarad azı aşkenaz yahudilerini istanbul ' a getiren kişi, kanuni ' dir!! israil ' in bugünkü nüfusunun %80'inini bu yahudiler oluşturur. israil de pek çok yahudi halen daha Türkçe konuşur.
Sözlük cahillerine konunun aslını anlatmış olalım. Çok sağlam olduğunu düşündükleri görüşleri aslında ince bir buz tabakası. Dikkat etsinler de buzlu suya düşüp götcaazlarını dondurmasınlar.
Türk milletinin kendiyle ilgili düşündüğü gibi, cesur falan olmadığını, bildiğin " korkak", höt denilince donuna sıçan boş kalabalıklardan oluştuğunu dünya aleme gösteren bir başlık ...
Adam yalnız başlamış tamam da, neden yanında 20 kişi dur(a)mamış ?!...
Böyle bir toplum " bireysel demokratlığı" özümseyebilir mi?!;;))
" Sürü" olmaktan başka bi boka yarayabilir mi?!;;))
Utan edirne;;))... Korkak edirne;;))
Adam yalnız başlamış tamam da, neden yanında 20 kişi dur(a)mamış ?!...
Böyle bir toplum " bireysel demokratlığı" özümseyebilir mi?!;;))
" Sürü" olmaktan başka bi boka yarayabilir mi?!;;))
Utan edirne;;))... Korkak edirne;;))
Mezhepçi müslümanlar, Suriye müftüsü falan, hitler ve nsdap ' yle işbirliği yapmışlardı.
Neo- nazi ' lere göre Türkler, araplar, alçak ırk ' tır, hiçbi bilim adamı, doğru düzgün filozof, romancı, ressam çıkaracak kapasiteye sahip olmayan düşük seviyeli yaratıklardır.
Ancak yahudi düşmanlığı konusunda son derece kullanışlıdırlar. Çünkü kitapları Yahudilerden nefret etmeyi öğütler ve Türkler ve araplar, hitler politikalarını destekler.
Neo Naziler dünya 'ya hakim olmak isterler, en büyük rakipleri yahudilerdir ve onlar yokolursa dünya " sarışın ırk" a kalacaktır.
Kapasitesi kebap ve çocuk yapmaktan öteye gidemeyen aşağılık ırkları da kullanışlı oldukları için desteklerler...
Bu sözlükteki kimi başlık ve yorumlar ırkçı neo nazi ' lerin çok da yanlış düşünmediklerini bize kanıtlar.
Neo- nazi ' lere göre Türkler, araplar, alçak ırk ' tır, hiçbi bilim adamı, doğru düzgün filozof, romancı, ressam çıkaracak kapasiteye sahip olmayan düşük seviyeli yaratıklardır.
Ancak yahudi düşmanlığı konusunda son derece kullanışlıdırlar. Çünkü kitapları Yahudilerden nefret etmeyi öğütler ve Türkler ve araplar, hitler politikalarını destekler.
Neo Naziler dünya 'ya hakim olmak isterler, en büyük rakipleri yahudilerdir ve onlar yokolursa dünya " sarışın ırk" a kalacaktır.
Kapasitesi kebap ve çocuk yapmaktan öteye gidemeyen aşağılık ırkları da kullanışlı oldukları için desteklerler...
Bu sözlükteki kimi başlık ve yorumlar ırkçı neo nazi ' lerin çok da yanlış düşünmediklerini bize kanıtlar.
Ben dağıtamıyorum, bana sanki beyinsizlik, gerizekalılık,kafa dağıtmakmış gibi gelmiyo...
Gerçi bu sözlüğün yaş ortalaması 17 bile diilmiş diyolar, o yaşta biz de ne biliyoduk ki, neyi dağıtalım, okuya okuya, öğrene öğrene geliştik, sadece biz diil einstein bile öyleydi...
E bu sözlükte,okumak bilmek endişesi, olmadığı gibi, bu endişeyi taşıyan insanlarla da dalga geçiyolar...
E bu durumda sözlükçülerin ,%90' ında kafa da yok, demek ki...
Olmayan bişeyin neyini dağıtıyolar acaba;;))
Gerçi bu sözlüğün yaş ortalaması 17 bile diilmiş diyolar, o yaşta biz de ne biliyoduk ki, neyi dağıtalım, okuya okuya, öğrene öğrene geliştik, sadece biz diil einstein bile öyleydi...
E bu sözlükte,okumak bilmek endişesi, olmadığı gibi, bu endişeyi taşıyan insanlarla da dalga geçiyolar...
E bu durumda sözlükçülerin ,%90' ında kafa da yok, demek ki...
Olmayan bişeyin neyini dağıtıyolar acaba;;))
arkasında amerika vardır. israil saldırı koordinat ve istihbaratını amerikan askeri kanadından alır, hep öyle olur. Trump, git vur biz senin arkandayız , demiştir.
Biden bi zamanlar ne demişti, israil olmasaydı biz ortadoguyu nasıl kontrol ederdik, demişti.
itiraf gibi bir sözdür bu.
Biden bi zamanlar ne demişti, israil olmasaydı biz ortadoguyu nasıl kontrol ederdik, demişti.
itiraf gibi bir sözdür bu.
Öğretme öğrenmeyle ilgili herşeyi ele geçirir. " Okul" dediğimiz oluşumu tarihe gömer. Her dersin sonunda sınav yapar, anlayamayan dersi tekrar eder, mezun sayısı 10' da 1' e iner,mezun olanlar sağlam mezun olur...hatta 5 ' ten fazla deneme yapılamaz dersen, 10' da 1' den de daha az adam mezun olur.
Okul binası tarih olur, öğrenci sınavı canlı tlfon üzerinden verir, veremiyosa, çakar...
Çakallar öküzler, okul sisteminden yok olur, sınava, zaman odaklı olarak gireceğinden manitası, grubu farkmaz. Sistem sınavdan sonra tlfona bi kaat gönderir, hiçbir yamukluk yapılamaz.
Müzik, resim ve beden eğitimi dışında öğretmenlik mesleği sona erer...
Okul binası tarih olur, öğrenci sınavı canlı tlfon üzerinden verir, veremiyosa, çakar...
Çakallar öküzler, okul sisteminden yok olur, sınava, zaman odaklı olarak gireceğinden manitası, grubu farkmaz. Sistem sınavdan sonra tlfona bi kaat gönderir, hiçbir yamukluk yapılamaz.
Müzik, resim ve beden eğitimi dışında öğretmenlik mesleği sona erer...
;;)) tipleme kuran bize yetiyosa kendi tefsirimizi yazarız, demiş, lan göt, kuran bize yetmiyosa, o zaman biz de kuran ' dan bağımsız kendi dinimizi oluştururuz.. nasılsa kuran yetmiyo...;;)) herif ne dedi, Hz ali nil nehrine " ak" diye mektup yazdı, dedi ;;)) akmıyomuş da nil... yazılı olarak " nehre" emir vermiş, okuma yazması olan nil de,akiim bari diyip akmaya başlamış ;;))
Lan ızgaradaki götlek, o zaman bu da gayet güzel bi dini laf, öyle diil mi?!...
Lan ızgaradaki götlek, o zaman bu da gayet güzel bi dini laf, öyle diil mi?!...
söylentilere kulak asmayınız. izleyiniz, izlettiriniz... Türklerin yumuşak karnı 2. Dünya savaşıdır... Türkler gözleriyle düşünür, ve görmedikleri şey onlar için yoktur !!
Türkiye bu savaşa girmedi, inönü ' nün büyük dehası yüzünden böyle oldu bu.
Lan Türkiye de herkes ölürdü ;;)) Sivas kayseri filan...sivastopol dan, kiev den daha mı iyi savunuluyodu, lütfen yani;;))
Ama geç ziktir et...
Önemli bir filmdir bu!!
Türkiye bu savaşa girmedi, inönü ' nün büyük dehası yüzünden böyle oldu bu.
Lan Türkiye de herkes ölürdü ;;)) Sivas kayseri filan...sivastopol dan, kiev den daha mı iyi savunuluyodu, lütfen yani;;))
Ama geç ziktir et...
Önemli bir filmdir bu!!
Bikaç yıl önce yazmışım işte, boşanma davası görmemiş adam bu şarkıyı anlayamaz. Bu şarkı bi boşanma davası sürecini anlatıyo... kavgalar edilmiş, tabaklar kırılmış, ayrınılmış, başka evler tutulmuş....
Bütün bu süreçler yaşanmış, şarkı bunun sembollerini kısaca da olsa dillendiriyo...
Taraflar sakinleşmiş, birbirlerine olan nefretleri körelmiş... küllenmiş...
Ve adliye koridorunda, boşanma davası yüzünden tekrar karşılaşılmış ( hiç istemediğin bişeydir o...)
" i' ve played all mycards/ thats what you ' ve done too " , güzeldir...Ben bütün kartlarımı oynadım/ sen de öyle yaptın, diyo...." Aaaalll mycards" uzatması/ ayrıntısı bile mevcuttur, kadın söylüyor bunu, uzatarak bütüüünnnn " aaall" kartlarımı oynadım, diyo yani...
Erkek konusunda dikkat edersen öyle bir uzatma yapmıyor;;)) öyle bir " aaaalll mycards" uzatması yok!!
" i 've played all mycards !!"...
Boşanma...
" The Winner takes it all!!" ;;)))
Elim değmişken soriim, burdaki " kazanan - the winner" kim?!...---> kadın!!;;)) bu şarkıyı bu kadar romantik söyleyen kadın;;))
Yani, hani diyo ya " Tell me does she kiss like i used to kiss you - o seni benim gibi öpebiliyo muydu" ama devamında diyo ki " but what you see - gördüğün gibi..." " Kazanan herşeyi alır;;))- the winner takes it all;;))"
Bu şarkıyı boşanma davası görmemiş biri düzgün okuyamaz.
Bütün bu süreçler yaşanmış, şarkı bunun sembollerini kısaca da olsa dillendiriyo...
Taraflar sakinleşmiş, birbirlerine olan nefretleri körelmiş... küllenmiş...
Ve adliye koridorunda, boşanma davası yüzünden tekrar karşılaşılmış ( hiç istemediğin bişeydir o...)
" i' ve played all mycards/ thats what you ' ve done too " , güzeldir...Ben bütün kartlarımı oynadım/ sen de öyle yaptın, diyo...." Aaaalll mycards" uzatması/ ayrıntısı bile mevcuttur, kadın söylüyor bunu, uzatarak bütüüünnnn " aaall" kartlarımı oynadım, diyo yani...
Erkek konusunda dikkat edersen öyle bir uzatma yapmıyor;;)) öyle bir " aaaalll mycards" uzatması yok!!
" i 've played all mycards !!"...
Boşanma...
" The Winner takes it all!!" ;;)))
Elim değmişken soriim, burdaki " kazanan - the winner" kim?!...---> kadın!!;;)) bu şarkıyı bu kadar romantik söyleyen kadın;;))
Yani, hani diyo ya " Tell me does she kiss like i used to kiss you - o seni benim gibi öpebiliyo muydu" ama devamında diyo ki " but what you see - gördüğün gibi..." " Kazanan herşeyi alır;;))- the winner takes it all;;))"
Bu şarkıyı boşanma davası görmemiş biri düzgün okuyamaz.
algıcı çakma türk müslümanı, gerçekte türk müşriği diyemez, diğerleri gönül rahatlığıyla, der.
Savcı da diyemiyo zaten...
Savcı da diyemiyo zaten...
Kendini olduğundan önemli göstermek isteyen gerizekalılar in sorduğu soru. allah ' ı x yarattı deseydik, x' i kim yarattı diye soracaklardı, x ' i y yarattı deseydik,y' yı kim yarattı diye soracaklardı.
Kendine tapmak, der kuran buna...bak ben çok akıllıyım, ne acayip sorular soruyorum, şeklinde bir hezeyan...
Kendini allah ' a şirk koşmak bu... Allah ' a ukalalık yapmak. Konuyu bilinçli olarak kısır döngü haline getirmeye çalışmak.
Kendine tapmak, der kuran buna...bak ben çok akıllıyım, ne acayip sorular soruyorum, şeklinde bir hezeyan...
Kendini allah ' a şirk koşmak bu... Allah ' a ukalalık yapmak. Konuyu bilinçli olarak kısır döngü haline getirmeye çalışmak.
Güzel bir şarkı sözkonusuysa geçen yılların ne önemi var?!...
Güzel güzeldir ve güzel olarak kalır.
Biz kalple doğduk, Z kuşağı kalpsiz mi doğdu?!;;))
Güzel güzeldir ve güzel olarak kalır.
Biz kalple doğduk, Z kuşağı kalpsiz mi doğdu?!;;))
E tabii yani, bu sözlükte en rağbet gören başlıklar " kadınınız mini etek giyebilir mi?!" türü başlıklardır, bu durum türk erkeğinin kadını birey olarak göremediğinin, kadın haklarını reddettiğinin göstergesidir.
Vizeyi verecek mercii bir türk erkeği bir alman kadınına tehdit oluşturuyor mu, oluşturmuyor mu diye düşünmek durumundadır...
Bu tür başlıklar ve gördükleri rağbet, Türkiye ' nin dünya kadın cinayetleri birincisi olmasını da destekler durumdadır.
Almanya bu sayede, şekerim paran cebinde kalsın, gelme almanya ' ya, biz ülkedeki duruma bakıyoruz ve seni istemiyoruz, demektedir.
Hiç kimse almanya ' nın bu tutumunda haksız olduğunu söyleyemez...
Vizeyi verecek mercii bir türk erkeği bir alman kadınına tehdit oluşturuyor mu, oluşturmuyor mu diye düşünmek durumundadır...
Bu tür başlıklar ve gördükleri rağbet, Türkiye ' nin dünya kadın cinayetleri birincisi olmasını da destekler durumdadır.
Almanya bu sayede, şekerim paran cebinde kalsın, gelme almanya ' ya, biz ülkedeki duruma bakıyoruz ve seni istemiyoruz, demektedir.
Hiç kimse almanya ' nın bu tutumunda haksız olduğunu söyleyemez...
Yani diyorlar ki, biz iflas etmek istiyoruz ;;)) e ne güzel işte... Türkiye de turizmin tamamen bittiğini gösteren bir şey...
" Harcama bedeli 160 euro" desen bi alman' a ziktir git kodumunun türk ' ü , der sana...
Hiç kimse benim nerede ne harcayacaama karışamaz, öyle bi şart koyan göt, anca gider;;))
Durum budur !!
" Harcama bedeli 160 euro" desen bi alman' a ziktir git kodumunun türk ' ü , der sana...
Hiç kimse benim nerede ne harcayacaama karışamaz, öyle bi şart koyan göt, anca gider;;))
Durum budur !!