bugün
- istanbul un fethi11
- deccal'in ortaya çıkması9
- green flag11
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- suriyede konsere saldırı14
- erdoğan ne yaparsa akçomarlar eleştirir9
- türk soyu ve arap soyu birdir17
- siyasetçi olmak isteyenlere verilecek tavsiyeler9
- ali koç'tan sözcü'ye ilan ambargosu9
- bir kız için kendini feda etmek8
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası14
- türkiye'nin örnek alması gereken ülkeler15
- asla anlaşamayacağınız insan tipi hangisidir8
- dünyaya 44 dakikada bir sinyal gönderen nesne8
- flört sürecini bitiren ölümcül flört hataları8
- allahı kim yarattı21
- ilhan şeşen21
- geceye bir şarkı bırak9
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi20
- anın görüntüsü9
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi14
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz8
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13
- true linci14
- twerk yapan erkek11
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi25
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi9
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız14
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- düşün ki o bunu okuyor8
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak13
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri8
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız12

entry'ler (16899)
E tabii yani, bu sözlükte en rağbet gören başlıklar " kadınınız mini etek giyebilir mi?!" türü başlıklardır, bu durum türk erkeğinin kadını birey olarak göremediğinin, kadın haklarını reddettiğinin göstergesidir.
Vizeyi verecek mercii bir türk erkeği bir alman kadınına tehdit oluşturuyor mu, oluşturmuyor mu diye düşünmek durumundadır...
Bu tür başlıklar ve gördükleri rağbet, Türkiye ' nin dünya kadın cinayetleri birincisi olmasını da destekler durumdadır.
Almanya bu sayede, şekerim paran cebinde kalsın, gelme almanya ' ya, biz ülkedeki duruma bakıyoruz ve seni istemiyoruz, demektedir.
Hiç kimse almanya ' nın bu tutumunda haksız olduğunu söyleyemez...
Vizeyi verecek mercii bir türk erkeği bir alman kadınına tehdit oluşturuyor mu, oluşturmuyor mu diye düşünmek durumundadır...
Bu tür başlıklar ve gördükleri rağbet, Türkiye ' nin dünya kadın cinayetleri birincisi olmasını da destekler durumdadır.
Almanya bu sayede, şekerim paran cebinde kalsın, gelme almanya ' ya, biz ülkedeki duruma bakıyoruz ve seni istemiyoruz, demektedir.
Hiç kimse almanya ' nın bu tutumunda haksız olduğunu söyleyemez...
Yani diyorlar ki, biz iflas etmek istiyoruz ;;)) e ne güzel işte... Türkiye de turizmin tamamen bittiğini gösteren bir şey...
" Harcama bedeli 160 euro" desen bi alman' a ziktir git kodumunun türk ' ü , der sana...
Hiç kimse benim nerede ne harcayacaama karışamaz, öyle bi şart koyan göt, anca gider;;))
Durum budur !!
" Harcama bedeli 160 euro" desen bi alman' a ziktir git kodumunun türk ' ü , der sana...
Hiç kimse benim nerede ne harcayacaama karışamaz, öyle bi şart koyan göt, anca gider;;))
Durum budur !!
O yüzden mi komşularıyla imzaladıkları anlaşmaları fransızca imzalıyolar?!...;;))
Alman rus barış anlaşması da ne hikmetse Fransızcadır, bu bahsi geçen dil anlaşma taraflarının hiçbirinin anadili diildir !!
Lozan, Montreux, mondros Fransızcadır, ne Türkler ne de Yunanlılar Fransızca konuşmazlar...
Siz gerizekalısınız, sebep sonuç ilişkisi kuramazsınız, ama gene de soralım;
Acaba bu neden böyledir?!!!..
Alman rus barış anlaşması da ne hikmetse Fransızcadır, bu bahsi geçen dil anlaşma taraflarının hiçbirinin anadili diildir !!
Lozan, Montreux, mondros Fransızcadır, ne Türkler ne de Yunanlılar Fransızca konuşmazlar...
Siz gerizekalısınız, sebep sonuç ilişkisi kuramazsınız, ama gene de soralım;
Acaba bu neden böyledir?!!!..
trolden başka bi bok yiyemeyen z kuşağına gerizekalı diyince başlık açıp, 30 yaş üstü sözlükten atılsın, diye başlık açıyosunuz...
Ama bu başlıkları da gene siz açıyosunuz, bunu her gün, her an her zaman yapıyosunuz...
Çünkü başka bişey yapamıyosunuz, yapabiliyo olsaydınız yapardınız...
Sözlüğe girişte genel kültür soruları sorulsun, 100 soru sorulsun, 70' ini bilemeyen burada yazı yazamasın.
Ben hiç hazırlıksız 90 çekerim...
Sizi bilemem.
Ama bu başlıkları da gene siz açıyosunuz, bunu her gün, her an her zaman yapıyosunuz...
Çünkü başka bişey yapamıyosunuz, yapabiliyo olsaydınız yapardınız...
Sözlüğe girişte genel kültür soruları sorulsun, 100 soru sorulsun, 70' ini bilemeyen burada yazı yazamasın.
Ben hiç hazırlıksız 90 çekerim...
Sizi bilemem.
107 alman derebeyliğini birleştirip tek devlet yapan, büyük napoleon Bonaparte ' tır.
Onun mirasyedicisi de bismarck ' tır... ayrıca Kaiser Wilhelm o kadar aydın bi adam olmasaydı, Bismarck tek başına hiçbi şey yapamazdı.
Bilge kağan, napolyon ' dur, siz şimdi gülersiniz, almanya ' yı almanya yapan, fransa' dır ;;)))
Onun mirasyedicisi de bismarck ' tır... ayrıca Kaiser Wilhelm o kadar aydın bi adam olmasaydı, Bismarck tek başına hiçbi şey yapamazdı.
Bilge kağan, napolyon ' dur, siz şimdi gülersiniz, almanya ' yı almanya yapan, fransa' dır ;;)))
Alman bayrağı asmak, direğe çekmek, alman toplumunda aşırı milliyetçi olmak demektir, Türkiye den farklıdır, Türkiye deki gibi balkona alman bayrağı asarsan pek çok kişi seninle selamı sabahı keser.
Öğretmen, polis, asker, demiryolları çalışanı belediye otobüsü şoförü, bankacı gibi kamu sektöründe çalışıyosan, balkonun fotoğrafını çekerler ve ertesi gün işten atarlar seni !!
Bayrak sadece devletle ilgili kurumlarda dalgalanır, resmi olarak bayrak asmak yasak değildir, ama asarsan ebenin örekesini tersten gösterirler adama...
Bu almanya ' da " yazılı olmayan" bir kuraldır.
Öğretmen, polis, asker, demiryolları çalışanı belediye otobüsü şoförü, bankacı gibi kamu sektöründe çalışıyosan, balkonun fotoğrafını çekerler ve ertesi gün işten atarlar seni !!
Bayrak sadece devletle ilgili kurumlarda dalgalanır, resmi olarak bayrak asmak yasak değildir, ama asarsan ebenin örekesini tersten gösterirler adama...
Bu almanya ' da " yazılı olmayan" bir kuraldır.
Yanlış yetersiz, taraflı başlık. Devlet görevini yapmıyorsa, o, maden arayanlara yüklenemez... zırva ;;))
Çernobil de kürekle radyoaktif malzemeyi el arabalarıyla kamyonlara yükletti sovyetler, alman sınırında yakalandı öyle yüklenmiş kamyon;;))
Onlar da mı kapitalistti?!...
Efeniim ;;))
Çernobil de kürekle radyoaktif malzemeyi el arabalarıyla kamyonlara yükletti sovyetler, alman sınırında yakalandı öyle yüklenmiş kamyon;;))
Onlar da mı kapitalistti?!...
Efeniim ;;))
Böyle olmasına rağmen Almanların en rağbet ettikleri ülkeler fransa ve ispanya oluyor. bikaç yıl önce kaçak rakıdan 18 mi ne alman ölmüştü, onun etkisi halen devam etmekte.
Güven bi gitti mi... zor.
Benim tanıdığım bir kadının babası istanbul ' da balıktan zehirlenmiş ve hastanede ölmüş...onunla ilk tanıştığımda türk olduğumu hele istanbul doğumlu olduğumu öğrenince bayaa bi saldırmıştı bana...sonra senin tabii ki suçun yok, diye özür de diledi ama bana hep mesafeli durdu.
O 199 Euro ' luk tatile Türkler gelir, almanya ' da yaşayan. Almanlar arasında, hele Erdoğan ' dan sonra Türkiye tatil yöresi olmaktan çıktı, buradaki tiplemelerden hiç Türkiye ' ye giden duymadım ve eminim 199 euro' dan daha fazla para ödemişlerdir.
Güven bi gitti mi... zor.
Benim tanıdığım bir kadının babası istanbul ' da balıktan zehirlenmiş ve hastanede ölmüş...onunla ilk tanıştığımda türk olduğumu hele istanbul doğumlu olduğumu öğrenince bayaa bi saldırmıştı bana...sonra senin tabii ki suçun yok, diye özür de diledi ama bana hep mesafeli durdu.
O 199 Euro ' luk tatile Türkler gelir, almanya ' da yaşayan. Almanlar arasında, hele Erdoğan ' dan sonra Türkiye tatil yöresi olmaktan çıktı, buradaki tiplemelerden hiç Türkiye ' ye giden duymadım ve eminim 199 euro' dan daha fazla para ödemişlerdir.
Öldürülen Kıbrıslı mafyacı halil falyalı ' nın " herkesle" ilgili " tehdit kasetleri" olduğu ve bu kasetlerin orijinallerinin israil de bir şirkette olduğunu söyleyen sedat peker' di... Bu bahsi geçen " güvenlik şirketinin, mossad' ın arka bahçesi olduğu" ortaya çıktı...
Bu durumda israil Türkiye ' yi istediği gibi parmağında oynatır... şirketlerine seni şantaj yoluyla ortak bile eder, sonra, ben yapmadım" o" yaptı!!, bile der ;;))
Işid lideri sözümona öldürülen el baghdadi bile mossad ajanı çıkmadı mı;;))
Bu durumda israil Türkiye ' yi istediği gibi parmağında oynatır... şirketlerine seni şantaj yoluyla ortak bile eder, sonra, ben yapmadım" o" yaptı!!, bile der ;;))
Işid lideri sözümona öldürülen el baghdadi bile mossad ajanı çıkmadı mı;;))
Başlığın sonu " gerçeği" diil "yalanı" olacak.
Ben geçmişte Bikaç tane ziktim, sonra Almanları keşfettim, o ilgi duymayanların en başına beni yazabilirsin. Rus kızları, batı, alman, Fransız, flaman kızlarının eline su dökemez.
E onu önce gidecek, israil ' e en çok yardım da bulunan, kendisinin de taraf olduğu hükümete söyleyecek ;;))
52 kalem, içlerin de jet yakıtının da olduğu, silah ve mühimmat da dahil pek çok şeyin olduğu malzemeyi bizzat akp gönderiyo.
Öyle gaste köşelerinde zırvalamasın,. götü yiyosa onu engellesin, ne o öyle milleti galeyana getirmeye çalışmak falan;;))
52 kalem, içlerin de jet yakıtının da olduğu, silah ve mühimmat da dahil pek çok şeyin olduğu malzemeyi bizzat akp gönderiyo.
Öyle gaste köşelerinde zırvalamasın,. götü yiyosa onu engellesin, ne o öyle milleti galeyana getirmeye çalışmak falan;;))
Kastedilen sözlük tahminen Uludağ sözlük diildir. Çünkü tuvalete "güzel bişey koklamak için" girilmez ;;))
katırımız, sıpamız ve de dişi tayımız, giyebilir,de "eski mısır çarşısında" ki " avrat pazarı" nı mustafa kemal paşa kapattırdı, ağız tadıyla parasını verip kadın satın alamıyoruz artık...o yüzden " kadınımız" diyemiyoruz;;))
Halbuki eskiden ne güzeldi, gidiyodun avrat pazarına, atıyodun 100 akçe, alıyodun 2 3 20- 30 arası karı, ister zik,ister iş yaptır, mini falan giyerse bağla ağaca, salla sırtına 30 kırbaç ...;;))
Bu mustafa kemal çok bozdu dünyayı yaaa...eskiden daha güzeldi, valla bak;;))
Halbuki eskiden ne güzeldi, gidiyodun avrat pazarına, atıyodun 100 akçe, alıyodun 2 3 20- 30 arası karı, ister zik,ister iş yaptır, mini falan giyerse bağla ağaca, salla sırtına 30 kırbaç ...;;))
Bu mustafa kemal çok bozdu dünyayı yaaa...eskiden daha güzeldi, valla bak;;))
Bir varmış bir yokmuş, gençler 2025 yılında dünyayı keşfediyomuş , sonra biri laikliğin Türkçe olmadığını keşfetmiş.. sözlüğü bi mutluluk almış, amanın da ne güzel olmuş;;))
Prokofiev besteledi bunu. Orijinali shakespeare ' dir.
israil :" Rte bizim için düşman görünen dosttur!"...
Türkiye de azalarak biter bu. Çünkü Türkler her haltı her kitaptan daha iyi bilirler.
Di mi öküzlerde kitap okumuyo, ama kendilerinden ne istenirse işlerini gayet de güzel yapıyolar...
Demek ki kitap okumadan da oluyomuş...;;))
Di mi öküzlerde kitap okumuyo, ama kendilerinden ne istenirse işlerini gayet de güzel yapıyolar...
Demek ki kitap okumadan da oluyomuş...;;))
Oturmamış bir karakter, karakteri nereye koyacağını bilemediği için, bi de tabii boş dikkat çekme olayından daha fazlasına kafası basmadığı için bazıları yapıyolar onu.
Ucuz bişey.
Ucuz bişey.
Anket açmaktan başka bi boka yaramayan yazarları amip ' e çevirir üzerlerine çamaşır suyu dökerdim.