bugün
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek11
- herkes yatmış görünüyor3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- eğitimde sınav sistemi2
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- sudekiray3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- berrak tüzünataç3
- komik olmayan komedyen2
- mohamed salah ghaly13
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- türkiye7
- mesele ne senin benden ayrılman3
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- gulmekicinyaratilmis11
- yaz yemekleri5
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- spiderman mi döver batman mi5
- insan zamandan ibarettir3
- taşak sütyeni2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- mauro icardi3
- stres yönetimi6
- trabzonspor7
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- tofaş2
- gocu4
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- birleşik krallık3
- elalem ne der4
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- petrol4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- almanya5
- ispanya7
- gocu bay bey birader3
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
entry'ler (18678)
Dünyada en çok futbol konuşulan ülke, dünya şampiyonasında "sonuncu" oldu ya laa...;;)) jorge jesus demişti, di mi türk ligi için, "bu ligin futbolda bi karşılığı yok !!"...
Bu belki de sadece türk futbol ligini değil, başka herşeyi kapsıyodur.
Siz türkiye çok şahlanıyo, batı yerinde duruyo sanıyosunuz , ama maalesef öyle olmuyo. Herifler bak, brenner tünelini kazdı, yakında trafiğe açacaklar...siz hala metropol başkanlarını hapse atın...
Herşeyin bi faturası olur...merak etme ;;))...
Ya da merak et !!;;))
Bu belki de sadece türk futbol ligini değil, başka herşeyi kapsıyodur.
Siz türkiye çok şahlanıyo, batı yerinde duruyo sanıyosunuz , ama maalesef öyle olmuyo. Herifler bak, brenner tünelini kazdı, yakında trafiğe açacaklar...siz hala metropol başkanlarını hapse atın...
Herşeyin bi faturası olur...merak etme ;;))...
Ya da merak et !!;;))
Akp ve mhp 17 kez reddetti, "15 temmuz araştırılsın " önergesini ;;))...ben almanya' dayım, senin evin yandıktan sonra, dedektiflerin yangını araştırmalarını engellersen, herifler yangını senin çıkardığını düşünür...sigortadan para almak için.
çünkü. Bi de sonunu "sorunsal" diye bitirince sen çok önemli bi kişi olmuyosun. Hepimiz, sen de dahil, biliyoruz ki, "sorunsal" bile desen sen hala yobaz kafalı bi gerizekalısın....
Büyük stratejist abdülhamid bugünkü türkiye' nin 2 katı toprağı başkalarına dağıtarak ne büyük bir stratejist olduğunu dünya aleme göstermiştir !!
Bunun gibi; kendinden toprak isteyen adama madalya vermek de bir "strateji dehası" dır ;;))
Siz anlamadıınız konularda ahkam kesmeyin bakiimm;;))
Bunun gibi; kendinden toprak isteyen adama madalya vermek de bir "strateji dehası" dır ;;))
Siz anlamadıınız konularda ahkam kesmeyin bakiimm;;))
Mehmet Şimşek "görevden affını" ne zaman istiycek ?!...3 senedir filan görevde, üstün ekonomist "asla" suçlu olmadığına göre; demek ki mehmet Şimşek suçlu.
Bu sözlükte olamaz. Normalde olabilir, ama sözlük ortamındaki sapıklarla kadınları geç, erkekler de arkadaş olunamaz.
"Türk geriliği " ya da abazalığı kadın, erkek, keçi, koyun tanımaz. Bulduğunu ziker ;;))
Türk erkeği, seksüel olarak açtır...o yüzden çok kere vize alamıyo...çünkü kimse kızını hem zikip hem de boğarak öldüren türk istemiyo ülkesinde. .
Di mi, bu sözlükteki başlıklar o yönde...
"Türk geriliği " ya da abazalığı kadın, erkek, keçi, koyun tanımaz. Bulduğunu ziker ;;))
Türk erkeği, seksüel olarak açtır...o yüzden çok kere vize alamıyo...çünkü kimse kızını hem zikip hem de boğarak öldüren türk istemiyo ülkesinde. .
Di mi, bu sözlükteki başlıklar o yönde...
Düzelir belki de, 50 yıl filan sürer, ben büyük ihtimalle göremem zaten de , siz de göremeyebilirsiniz. Di mi, bu sözlük mesela türkiye'deki ortamın güzel bir aynası. Her şehirden her ortamdan yazar var burada...başlıklar kalitesiz, %95 forum chat tarzı, ya da bitmek tükenmek bilmeyen boş önermeler..." kırmızı mini etek giyen kızın asıl amacı " gibi önermeler...%95 böyle.
Bilgi entry' si olmadığı gibi, kitap okumamakla övünen sözlükçüler de çok...
Sonuçta kafası çalışan %5, türkiye gibi bi ülkeyi kalkındırmaya yetmez, türkiye hakettiği sefil ve rezil yerlere doğru yelken açmaya devam eder.
Ve tabii öyle bi gemi ya karaya oturur, ya da batar...
Bilgi entry' si olmadığı gibi, kitap okumamakla övünen sözlükçüler de çok...
Sonuçta kafası çalışan %5, türkiye gibi bi ülkeyi kalkındırmaya yetmez, türkiye hakettiği sefil ve rezil yerlere doğru yelken açmaya devam eder.
Ve tabii öyle bi gemi ya karaya oturur, ya da batar...
Ne içiyosanız, bırakın onu !! Size iyi gelmiyo !!..
Eskiden çok güzel sohbetlerimiz olmuştu, madem doğumgünüymüş, kutlu ve mutlu olsun, demek isterim.
Saygılar sevgiler moonlight sonata...
Saygılar sevgiler moonlight sonata...
Eski türkler yönleri renklerle betimlerlermiş de kara kuzey demekmiş...karadeniz - kuzeydeki deniz- demek...batı beyaz, güney kırmızı ya da kızıl - bu arada Kızıldeniz de güneydeki deniz, demek- doğu da gök yani mavi demek ..
Yani mesela "göktürk" ler , yani mavi türkler, yani doğu türk imparatorluğu, demek.
Eskiden akdeniz aynı zamanda ege deniziydi. Paşa 'nın " ordular ilk hedefiniz akdeniz' dir, ileri !!" Emrinde bahsettiği yön, güney değil, batı ' dır, zaten "ordular" da o emri "batıdaki deniz " yani akdeniz, şeklinde anlamıştır.
Elimiz değmişken gençlerin bu tür konulardaki kafa karışıklıklarını da düzeltelim.
Yani mesela "göktürk" ler , yani mavi türkler, yani doğu türk imparatorluğu, demek.
Eskiden akdeniz aynı zamanda ege deniziydi. Paşa 'nın " ordular ilk hedefiniz akdeniz' dir, ileri !!" Emrinde bahsettiği yön, güney değil, batı ' dır, zaten "ordular" da o emri "batıdaki deniz " yani akdeniz, şeklinde anlamıştır.
Elimiz değmişken gençlerin bu tür konulardaki kafa karışıklıklarını da düzeltelim.
Henüz daha kaynamamış bir islam türü. Kaynayınca, ezip püre yapılabilme ihtimali yüksek...
Islam kitapsal olarak o' dur, değildir orası başka konu ama, benim bi komşum var meike diye bi alman hatun, bi akşam bana demişti ki
"bak pagan, sen iyi bi herifsin ancak senin dindaşlarının, eşcinsellerle, benim kılık kıyafetimle, saçlarımla, demokrasiyle, çok seslilikle, diğer bütün inançlarla çok büyük problemleri var...ya benim dediğim olacak ya da hepiniz ölün, şeklinde bi duruşları var. Kimse benden bu dinin mensuplarına hoşgörüyle yaklaşmamı bekleyemez!!"...demişti...
O akşamki sohbette meike' nin söyledikleri de bu sözlükte yazılı olarak dursun.
Islam kitapsal olarak o' dur, değildir orası başka konu ama, benim bi komşum var meike diye bi alman hatun, bi akşam bana demişti ki
"bak pagan, sen iyi bi herifsin ancak senin dindaşlarının, eşcinsellerle, benim kılık kıyafetimle, saçlarımla, demokrasiyle, çok seslilikle, diğer bütün inançlarla çok büyük problemleri var...ya benim dediğim olacak ya da hepiniz ölün, şeklinde bi duruşları var. Kimse benden bu dinin mensuplarına hoşgörüyle yaklaşmamı bekleyemez!!"...demişti...
O akşamki sohbette meike' nin söyledikleri de bu sözlükte yazılı olarak dursun.
Konuları gayet iyi yorumlayan, yorumlarken hangi tarafta olduğunu da söyleyen en iyi türk yorumcularından biri.
Türkiye de almanya' daki seviyedeki yorumcular yok...yok maalesef...varsa da hapiste ya da mezardalar..
Türkiye de almanya' daki seviyedeki yorumcular yok...yok maalesef...varsa da hapiste ya da mezardalar..
Ben " ayçiçekleri" nin önünde yarım saat durdum (pinakothek - münchen), van gogh kitabını okudum, van gogh filmini - william dafoe ' nin oynadığı- seyrettim.
Boşanmadan önceki evimde, çok güzel ahşap çerçevelerle asılı, 17 yüksek kalite van gogh kopyaları asılıydı...
Patates yiyenler tablosunu inceleyiniz...
Kimseye haksızlık etmemek lazım...van gogh arka arkaya şaheserler üretirken- "hiçbi beklentisi " yoktu (!!) - ödül falan beklemiyordu yani...kimseye haksızlık etmemek lazım ama van gogh, belki de bu dünyada yaşamış "en üstün insanlardan" biridir.
Ben...bir van gogh hayraniyim !!!.. işbu entry de yazdığım herşey tamamen taraflıdır !!
Böyle bir adamın tarafını tutmıycaz da, kimin tarafını tutucaaz ?!...
Boşanmadan önceki evimde, çok güzel ahşap çerçevelerle asılı, 17 yüksek kalite van gogh kopyaları asılıydı...
Patates yiyenler tablosunu inceleyiniz...
Kimseye haksızlık etmemek lazım...van gogh arka arkaya şaheserler üretirken- "hiçbi beklentisi " yoktu (!!) - ödül falan beklemiyordu yani...kimseye haksızlık etmemek lazım ama van gogh, belki de bu dünyada yaşamış "en üstün insanlardan" biridir.
Ben...bir van gogh hayraniyim !!!.. işbu entry de yazdığım herşey tamamen taraflıdır !!
Böyle bir adamın tarafını tutmıycaz da, kimin tarafını tutucaaz ?!...
Bu kafayla sizden bi çüküm olmaz...;;))
Ben diyiim de, siz gelecekte beni utandırın...
Müge anlı ' ya çıkan yıllarca tren yapmış başörtülü karılar, izmirli mi amk?!...;;))
Ben diyiim de, siz gelecekte beni utandırın...
Müge anlı ' ya çıkan yıllarca tren yapmış başörtülü karılar, izmirli mi amk?!...;;))
Çoluk çocuk, cahil...bilgisiz tipleme bilgi giremez, gazete okumayan, haberleri bilemez. Normal yani.
Ben de çok azalttım yazmayı. Boşver.
Ben de çok azalttım yazmayı. Boşver.
Feng shui ' ye göre yaşamak zorunda diil kimse. O kendi bahçesini temiz tutsun, başkasına karışmasın.
E başlık bitti tabii...artık fantastik önermelere yönelir cahil...cahil diyorum, çünkü kültürel bilgiler hala orada duruyo ama sözlükçüler bilmiyo...e n'oolcak bu durumda?!... cahil oldukları için fantastik başlıklara yönelecekler. Eşyanın tabiatı gereği...
Kemalizm kelime olarak ingilizlerin lafıdır, biz ingiliz sözleriyle konuşanların, türkiye ' ye herhangi yararları olamayacaklarını düşünüyoruz.
senden de çıkmıycak ki zaten ;;))