bugün
- asla komik olmayan sözlük kadınları14
- gecenin şarkısı10
- aldığınız en güzel iltifat37
- insanlardan soğumak13
- kemal kılıçdaroğlu17
- anın görüntüsü34
- 3 tane karısı olan sözlük yetkilisi9
- asla değişmeyecek fikirleriniz10
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun12
- iremga'nın kaldıran fotoğrafı11
- saraca12
- sözlükteki erkek rolü yapan kadınları ifşalıyoruz16
- 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı14
- nazım hikmet9
- yazmayan erkek9
- avrupa seks şampiyonası20
- ev işi yapan erkek ibnedir20
- sözlükteki teyzeler28
- sevilmeyen yazarın kellesini koparıp duvara asmak9
- sözlük yazarlarının en sevdiği spor branşları11
- 6 senede 40 kişi toplayan peygamber21
- din bir zehirdir11
- 3 haziran 2023 kasımpaşa beşiktaş maçı10
- kan tutan kasap yanımda sorularınız14
- advntst vs frank lucas16
- recep tayyip erdoğan efsanesi23
- mezuza11
- kocanıza mini şort giydirir misiniz10
- üniversitelerdeki yoklama saçmalığı21
- chpnin hiç bir başarısı olmaması8
- gerçekte isa'ya incil diye bir kitap inmemesi15
- kızların gizli gerçekleri16
- kıskanmayan erkek9
- 1 kişi karar verecekse milletvekiline ne gerek var17
- erkekle kadın arasında kaç yaş olmalı sorunsalı13
- frank lucas nickli yazar16
- herkesle iyi geçinen insan14
- göbeği açık dolaşan kızlar11
- hayvanlarla konuşmak14
- aslan burcu19
- sevildiğini anlamayan erkek27
- akp'ye yüzde 71 oy çıkan ilçede protesto16
- dirty talk sırasında dikkat edilecek hususlar11
- sözlüğün sarmaması8
- 3 tane karısı olan refah partili milletvekili47
- her gün içmek istemek9
- hayvanlara insanlardan çok güvenmek10
- bireysel silahlanma8
- mezuza'nın ölmesi19
- soylu'nun şarkı söylediği mahallenin yıkılması16

entry'ler (14265)
alman enkazdan adam kurtarma konusunda ihtisaslaşmış deprem kurtarma timi. 6 şubat depreminde de bulunmuşlar, ve birçok canı kurtarmışlardır.
"Allied" filminde büyüdükçe büyüyen sadece hübsch -güzel olmayıp adam gibi de bir aktör olan adam.
Fury filminde de harika oynamıştır kendisi.
2.dünya savaşıyla ilgili yapıtlara çok yakıştığı bir gerçektir.
Fury filminde de harika oynamıştır kendisi.
2.dünya savaşıyla ilgili yapıtlara çok yakıştığı bir gerçektir.
Doktor hayat kurtarır, 1.dünya ülkelerinde de belki tanrısallaştırılmaz ama dayak da yemez!!
Şey diyelim, doktorların dayak yemedikleri ülkeler 3.dünya diildir, diyelim de doğru olsun!
Şey diyelim, doktorların dayak yemedikleri ülkeler 3.dünya diildir, diyelim de doğru olsun!
Ne gerek var be...çok mu çirkinmiş,çok mu konuşmayı bilmiyen asosyalmiş?
Kadınlar çok sever oral seksi, ama istedikleri adamla tabii ki. E onun için de biraz konuşcan,biraz bi birikimin olucak...
Yoksa.
100bin e bile yapmıycak bisürü kadın tanıyorum ben. Benim param bana yeter, uza buralardan, der.
Alman kadınları öyledir,ben almanya'dayım. Para böyle konularda öyle çok da iplerinde diildir!
Kadınlar çok sever oral seksi, ama istedikleri adamla tabii ki. E onun için de biraz konuşcan,biraz bi birikimin olucak...
Yoksa.
100bin e bile yapmıycak bisürü kadın tanıyorum ben. Benim param bana yeter, uza buralardan, der.
Alman kadınları öyledir,ben almanya'dayım. Para böyle konularda öyle çok da iplerinde diildir!
Yıllar sonra yeniden aklıma gelen maç...Ben bu maçı seyrettim. Herkes gibi, böyle olacağını ben de tahmin etmemiştim.
Ama oldu!
Ama oldu!
Ben de başlığı okuyunca bi insan nası hayatın bütün verilerinin kendi elinde olduğunu düşünür, onu merak ettim mesela. Genellikle dış etkiler, içeriyi etkiler, ve onlar her zaman içerdekilerden her zaman daha güçlü ve hesaplanamazdır...
Her kim "hayat elimde ben onu kontrol ediyorum!" sanıyosa, esas yanılan o'dur...
Hayat, dış ve iç etkenlerin birbirleriyle etkileşimlerinden ibarettir!!...sadece "bazen" müdahale edebilirsin,o bile tartışma götürür.
Her kim "hayat elimde ben onu kontrol ediyorum!" sanıyosa, esas yanılan o'dur...
Hayat, dış ve iç etkenlerin birbirleriyle etkileşimlerinden ibarettir!!...sadece "bazen" müdahale edebilirsin,o bile tartışma götürür.
10 yıl sonra...Gene ve hala aynı fikirdeyim. Biz Z kuşağı muşağı falan, hepimiz, cümbür cemaat ileri gideceğimize, geri gidiyoruz galiba.
10 yılda entry sadece 332 kere görüntülenmiş. Bu, kalite ilgi çekmiyo, demek...
Kalite ilgi çekmiyorsa, kalitesizlik ilgi çekiyodur, ve bi toplumun ilgisi neyse, o da o olur. Kalitesiz, yani!!
Boşver de, adam şarkıyı nası okumuş ve nası performe etmiş ya...
Hala aynı,en iyi sahne performanslarından biri.
10 yılda entry sadece 332 kere görüntülenmiş. Bu, kalite ilgi çekmiyo, demek...
Kalite ilgi çekmiyorsa, kalitesizlik ilgi çekiyodur, ve bi toplumun ilgisi neyse, o da o olur. Kalitesiz, yani!!
Boşver de, adam şarkıyı nası okumuş ve nası performe etmiş ya...
Hala aynı,en iyi sahne performanslarından biri.
daha ülkeyi tam ele geçirmedikleri bir hafta önce ülkenin çok nadir bir komedyenini de katletmişlerdi.
en mantıklı yanıtı,boşanmamak için, olan soru.
Acayip bişey.Sonra da halk cahil diye salak salak ağlaşıyoruz sözlük köşelerinde.
Aptallık bizde.
Aptallık bizde.
E alman basını frau merkel'i bile eleştirebildiğine göre yalan söyleyen başka ülke başkanı hakkında da yorum yapacaktır.
Çok güzel espri yaptığını sanan ulucu ergenlerin türkçe dilini kullanma sanatlarını açığa çıkaran yüksek (!) kaliteli şakada bahsi geçen kadın.
Ya yok mu kardeşim bunun sonu?
Ayıya karşı hiçbi şey yapılamaz, en yakındaki ağaca tırmanın desem, senden daha iyi tırmanır. Zor yani.
Rte'ye en ufak bir dokundurma yapmak hapis cezasına sebep olmaktadır, insanlara başka bir yol yöntem kalmamıştır.
Bildiğim kadarıyla Ab sinovac aşısı olanlara ya vize vermiycek, ya da avrupa'ya gelişlerinde karantina zorunluluğu getirecek. Almanya'nın kabul ettiği bir aşı diil mesela sinovac aşısı.
Onun gibi tarihçi yok, çünkü tarihçiler genellikle götlerinden bişey uydurmazlar.
Islami terör saldırısıdır. 3 kişinin ölüp 6 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanmıştır. Bir somali'li genç bir döner bıçağıyla gerçekleştirmiştir.
Ölenlerin 3'ü de 24-29 yaşları arasında mini etek giymiş olan alman kadınlarıdır. Bir 4.cü mini etekli kadın canıyla pençeleşmektedir, 16 saatlik bir ameliyat geçirdiğini okuduk, kadının kafasını vücudundan ayırmaya çalışmış, başaramamış, nasıl olduysa kadın da ölmemiş.
Kadınların alışveriş yaptığı önemli bir caddede gerçekleşmiş olay, daha çok öldürecekmiş, yalnız oradan geçenler adamı durdurmuşlar. Yaz mevsiminde tabii alman kadınları mini etek falan giyerler, şahsın bununla büyük bir problemi olduğu tahmin ediliyor.
Saldırı würzburg şehrinde gerçekleşti.
Ölenlerin 3'ü de 24-29 yaşları arasında mini etek giymiş olan alman kadınlarıdır. Bir 4.cü mini etekli kadın canıyla pençeleşmektedir, 16 saatlik bir ameliyat geçirdiğini okuduk, kadının kafasını vücudundan ayırmaya çalışmış, başaramamış, nasıl olduysa kadın da ölmemiş.
Kadınların alışveriş yaptığı önemli bir caddede gerçekleşmiş olay, daha çok öldürecekmiş, yalnız oradan geçenler adamı durdurmuşlar. Yaz mevsiminde tabii alman kadınları mini etek falan giyerler, şahsın bununla büyük bir problemi olduğu tahmin ediliyor.
Saldırı würzburg şehrinde gerçekleşti.
Yazık. Ölüm üzerinden bile fanatiklik yapan dinci faşolara ulaşılamaz. Ancak bir yasadışı olaya karışırlarsa tutuklanabilirler. Diğer herşey ifade özgürlüğü oluyo.