entry'ler (18678)

ülke gündemini umursamamak

Dünyada en çok futbol konuşulan ülke, dünya şampiyonasında "sonuncu" oldu ya laa...;;)) jorge jesus demişti, di mi türk ligi için, "bu ligin futbolda bi karşılığı yok !!"...

Bu belki de sadece türk futbol ligini değil, başka herşeyi kapsıyodur.

Siz türkiye çok şahlanıyo, batı yerinde duruyo sanıyosunuz , ama maalesef öyle olmuyo. Herifler bak, brenner tünelini kazdı, yakında trafiğe açacaklar...siz hala metropol başkanlarını hapse atın...

Herşeyin bi faturası olur...merak etme ;;))...

Ya da merak et !!;;))

15 temmuz tiyatro mu

Akp ve mhp 17 kez reddetti, "15 temmuz araştırılsın " önergesini ;;))...ben almanya' dayım, senin evin yandıktan sonra, dedektiflerin yangını araştırmalarını engellersen, herifler yangını senin çıkardığını düşünür...sigortadan para almak için.

izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı

çünkü. Bi de sonunu "sorunsal" diye bitirince sen çok önemli bi kişi olmuyosun. Hepimiz, sen de dahil, biliyoruz ki, "sorunsal" bile desen sen hala yobaz kafalı bi gerizekalısın....

theodor herzl e devlet madalyası vermek

Büyük stratejist abdülhamid bugünkü türkiye' nin 2 katı toprağı başkalarına dağıtarak ne büyük bir stratejist olduğunu dünya aleme göstermiştir !!

Bunun gibi; kendinden toprak isteyen adama madalya vermek de bir "strateji dehası" dır ;;))

Siz anlamadıınız konularda ahkam kesmeyin bakiimm;;))

euro'nun 55 tl olması

Mehmet Şimşek "görevden affını" ne zaman istiycek ?!...3 senedir filan görevde, üstün ekonomist "asla" suçlu olmadığına göre; demek ki mehmet Şimşek suçlu.

bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi

Bu sözlükte olamaz. Normalde olabilir, ama sözlük ortamındaki sapıklarla kadınları geç, erkekler de arkadaş olunamaz.

"Türk geriliği " ya da abazalığı kadın, erkek, keçi, koyun tanımaz. Bulduğunu ziker ;;))

Türk erkeği, seksüel olarak açtır...o yüzden çok kere vize alamıyo...çünkü kimse kızını hem zikip hem de boğarak öldüren türk istemiyo ülkesinde. .

Di mi, bu sözlükteki başlıklar o yönde...

akp'nin türkiye'ye verdiği zararın kalıcı olması

Düzelir belki de, 50 yıl filan sürer, ben büyük ihtimalle göremem zaten de , siz de göremeyebilirsiniz. Di mi, bu sözlük mesela türkiye'deki ortamın güzel bir aynası. Her şehirden her ortamdan yazar var burada...başlıklar kalitesiz, %95 forum chat tarzı, ya da bitmek tükenmek bilmeyen boş önermeler..." kırmızı mini etek giyen kızın asıl amacı " gibi önermeler...%95 böyle.

Bilgi entry' si olmadığı gibi, kitap okumamakla övünen sözlükçüler de çok...

Sonuçta kafası çalışan %5, türkiye gibi bi ülkeyi kalkındırmaya yetmez, türkiye hakettiği sefil ve rezil yerlere doğru yelken açmaya devam eder.

Ve tabii öyle bi gemi ya karaya oturur, ya da batar...

chp nin illuminati nin bir ayağı olduğu gerçeği

Ne içiyosanız, bırakın onu !! Size iyi gelmiyo !!..

moonlight sonata

Eskiden çok güzel sohbetlerimiz olmuştu, madem doğumgünüymüş, kutlu ve mutlu olsun, demek isterim.

Saygılar sevgiler moonlight sonata...

karadeniz'e neden karadeniz denmiştir

Eski türkler yönleri renklerle betimlerlermiş de kara kuzey demekmiş...karadeniz - kuzeydeki deniz- demek...batı beyaz, güney kırmızı ya da kızıl - bu arada Kızıldeniz de güneydeki deniz, demek- doğu da gök yani mavi demek ..

Yani mesela "göktürk" ler , yani mavi türkler, yani doğu türk imparatorluğu, demek.

Eskiden akdeniz aynı zamanda ege deniziydi. Paşa 'nın " ordular ilk hedefiniz akdeniz' dir, ileri !!" Emrinde bahsettiği yön, güney değil, batı ' dır, zaten "ordular" da o emri "batıdaki deniz " yani akdeniz, şeklinde anlamıştır.

Elimiz değmişken gençlerin bu tür konulardaki kafa karışıklıklarını da düzeltelim.

ılımlı islam

Henüz daha kaynamamış bir islam türü. Kaynayınca, ezip püre yapılabilme ihtimali yüksek...

Islam kitapsal olarak o' dur, değildir orası başka konu ama, benim bi komşum var meike diye bi alman hatun, bi akşam bana demişti ki

"bak pagan, sen iyi bi herifsin ancak senin dindaşlarının, eşcinsellerle, benim kılık kıyafetimle, saçlarımla, demokrasiyle, çok seslilikle, diğer bütün inançlarla çok büyük problemleri var...ya benim dediğim olacak ya da hepiniz ölün, şeklinde bi duruşları var. Kimse benden bu dinin mensuplarına hoşgörüyle yaklaşmamı bekleyemez!!"...demişti...

O akşamki sohbette meike' nin söyledikleri de bu sözlükte yazılı olarak dursun.

yılmaz özdil

Konuları gayet iyi yorumlayan, yorumlarken hangi tarafta olduğunu da söyleyen en iyi türk yorumcularından biri.

Türkiye de almanya' daki seviyedeki yorumcular yok...yok maalesef...varsa da hapiste ya da mezardalar..

vincent van gogh

Ben " ayçiçekleri" nin önünde yarım saat durdum (pinakothek - münchen), van gogh kitabını okudum, van gogh filmini - william dafoe ' nin oynadığı- seyrettim.

Boşanmadan önceki evimde, çok güzel ahşap çerçevelerle asılı, 17 yüksek kalite van gogh kopyaları asılıydı...

Patates yiyenler tablosunu inceleyiniz...

Kimseye haksızlık etmemek lazım...van gogh arka arkaya şaheserler üretirken- "hiçbi beklentisi " yoktu (!!) - ödül falan beklemiyordu yani...kimseye haksızlık etmemek lazım ama van gogh, belki de bu dünyada yaşamış "en üstün insanlardan" biridir.

Ben...bir van gogh hayraniyim !!!.. işbu entry de yazdığım herşey tamamen taraflıdır !!

Böyle bir adamın tarafını tutmıycaz da, kimin tarafını tutucaaz ?!...

izmirli kızların verici olması

Bu kafayla sizden bi çüküm olmaz...;;))

Ben diyiim de, siz gelecekte beni utandırın...

Müge anlı ' ya çıkan yıllarca tren yapmış başörtülü karılar, izmirli mi amk?!...;;))

online yazarlar neden yazmıyor

Çoluk çocuk, cahil...bilgisiz tipleme bilgi giremez, gazete okumayan, haberleri bilemez. Normal yani.

Ben de çok azalttım yazmayı. Boşver.

göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak

Feng shui ' ye göre yaşamak zorunda diil kimse. O kendi bahçesini temiz tutsun, başkasına karışmasın.

ölümlü bir erkekle evlenmek

E başlık bitti tabii...artık fantastik önermelere yönelir cahil...cahil diyorum, çünkü kültürel bilgiler hala orada duruyo ama sözlükçüler bilmiyo...e n'oolcak bu durumda?!... cahil oldukları için fantastik başlıklara yönelecekler. Eşyanın tabiatı gereği...

türkiye'nin ekonomide şahlanışa geçmesi

https://www.uludagsozluk.com/e/48036508/

chp'nin kemalizm den kopuş süreci

Kemalizm kelime olarak ingilizlerin lafıdır, biz ingiliz sözleriyle konuşanların, türkiye ' ye herhangi yararları olamayacaklarını düşünüyoruz.

sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması

senden de çıkmıycak ki zaten ;;))
© copyright 2005 - 2026