bugün

entry'ler (16807)

15 temmuz gazileri için ölür müsünüz

işte ben de diyorum ki, tayyip enişte o zamanlar " eeeyy almanya" " nazi.." falan esip gürlüyordu, akgötler" orospu merkel " diye tweetler atıyorlardı...

Taa ki bir alman gizli servis elemanı alman tv ' sinde Maybrit illner ' in programına çıkıp, " 15 temmuz dümendi!!" diyene kadar ;;))

Bütün gürlemeler, eeyy Almanya ' lar bıçak gibi kesildi, frau merkel orospuluktan tekrar " azize" liğe terfi etti ;;))

Her önüne gelen şehit, gazi sayılmaz, hele dümenden olaylara karışmış olanlar hiç sayılmaz...

Ben de böyle diyorum;;))

jacques brel

"evleri tertemiz ama kalpleri yaşadıkları hayatın çöplükleriyle dolu insanlar" kelimelerini telaffuz etmiş kişidir !!

Küçük kedi de ölmüş zaten.

Z kuşağına tavsiye ederiz...

piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması

O sigarayı ben Almanya' da hiç görmedim. Bı daa gittiğimde alıcı gözüyle bi daa bakiim.

sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi

şöyle diyelim, beyinsiz, espri yeteneği olmadığı halde kendini komik sanan gerizekalılara hitap ediyo, diyelim !!

Ben 17 yaşındayken falan bunlardan çok daha ilerdeydim. Akıl yaşta diil baştadır...

Yaş belirtmeyelim.

ülkemde başı açık kadın istemiyorum

Hangi ülke o?!... Adı ne?!... kaç paraya aldın?;;))

evli karıyı instagramdan takip etmek

;;))...icardiyle kıyaslıyo kendini;;)) senin bütün sülalenin maddi değeri icardi' nin 50'de 1'i eder mi acaba...

Ya siz kendinizi neden böyle çok tepelerde görüyosunuz;;))

Böyle giderse " karı" lardan sadece tokat yersiniz;;))

Siz elizabeth ' e devam ;;))

şam 83 bağdat 84 mekke 85 medine 86

Hıııı...;;)) sen önce deprem bölgesine 48 saatten önce gitmeyi öğrenceksin, " beyin mastürbasyonu" nu başka yerde yap, ne kadar ucuz olduğunu gördük...

Lan Alman uçağı senin rezil heriflerinden önce indi;;)) 07 23 de tekerlek koydu herifler, seninkiler geldi saat 10' da ;;))

Ne mekkesi ne medinesi, bırak allahaşkına;;))

80 yaşında olmak

Yok çok o...aradaki çıkışlardan birinden benzin bitmeden otobanı terketmek lazım...

Otobanda benzin biterse kaza olur, trafik olur...80 çok.

sema hastası yazarlar

Hıııı...bekleme yapmadan devam et !;))

bik bik in hamarat bir kadın olması

Erkeğin zavallısı kadın bulamadığı için duvara tırmananmış...

işin garibi , hiçbi kadın zavallı erkek sevmez;;))

iş atmalar,aptalca yürüme denemeleri filan!!

Yazık... acınası... zavallı;;))

başlık yok

Bunlara mı yakcam;;)) bunlar yanan mumu götlerine sokarlar;;))

Yanmasın kimsenin dübürü...;;))

ülkemde başı açık kadın istemiyorum

Ülke senin diil, çene kapamaca;;))

başlık yok

Sözlük zikik. Altına yazılacak adam gibi başlık yok ;;)) seviye götaltı.

müge anlı mı esra erol mu

Hüseyin anketullah...

sürekli alkol içen parasız alkolikler

Yobaz mahalle baskıcı türk müsvetteleri kim ne zaman ne içecek, kendilerine mi sorulacak sanıyolar?!..

Öyle sanmasınlar, yanlış sanıyolar;;))

recep tayyip erdoğanın diploması

yok... Kendi dedi, ben imam hatipli olduğum için beni üniversiteye almadılar, dedi !!;;))

Kendi ağzı, kendi sesiyle, kendi söyledi...

Tartışma götürmez bir konu bu.

Yok diploması filan;;))

Attığı her imza aslen geçersiz ;;))

https://youtu.be/bo4tlzWIXfM?si=1h2JASLCETY7AilL

osmanlı nın en büyük sorunu

Her bağlamda cehalet...hala öyle. Sarıklı, cüppe giyen adama la ilahe illallah ne demek diye soruyosun, bilmiyorum, diyo;;))

Lan herif Arap milliyetçiliğini islam dini sanıyo. Ben arap diilim, diyince sana " islam düşmanı" diyo ;;))

Yaw bilmiyo adam işte, cehl- i cühela;;))

islam adı altında arap kültürünü yaymak

yooo, sen olayı çok yanlış anlamışsın, diycem de, sen müslüman falan da diil, islam dinini tahrip eden bildiğin bir emevist olduğun için, sen ne islam, ne ateizm, ne de Türklük hakkında konuşabilirsin, demekle yetiniyorum.

Esas islam düşmanı, kuran ayetini mızrağının ucuna saplayanlar, emevistlerdir.

islam adı altında arap kültürünü yaymak

işte ben buna, Türkçe konuşan araplar, diyorum. Ben mesela Türkçe konuşan bir türküm.

Çok baskın bir arap milliyetçiliği olduğunu, bugün arap tabir ettiğimiz bisürü ülkenin arapça konuşmasından anlarsın, bak batıya, almanlar Fransızca anlıyo mu, çekler italyanca anlıyo mu, polonyalılar ispanyolca, portekizliler ingilizce anlıyo mu, hepsi bambaşka diller...

Suriye' deki eski uygarlıklar, aramice, Sümerce konuşuyodu, bugün arapça.

Herif cezayir' den iran ' a kadar bağırta bağırta "dilini" dikte ettirmiş...

Ordan anla, ne kadar baskın bir milliyetçilik.

ülkemde mini etekli kadın istemiyorum

e iyi. ben de istiyorum, ülkem ney, ülkem diyebilmen için kendi ülkeni kurcaksın, o zaman istemeyebilirsin.

Sen vatan" daş" sın, 86 milyonda bir paydan var, o kadar ;;)) başka bir cürmün, özelliğin, önemselliğin yok,;;))

Kendini dev aynasında görüp çok da ciddiye almıycaksın, sandığın kadar önemli diilsin!!;;))