bugün
- bi hayvan olmak istesen ne olurdun25
- damat bayraktar'ın israil tedarikçisiyle ortaklığı21
- havanın gavur amı gibi yanması8
- herkesin dini kendine12
- çalışma hayatına dair prensipler15
- anın görüntüsü17
- mokv10
- yazarların etnik kökeni21
- turistlik kulüplerde garip garip dans eden tipler16
- akp'ye hala oy verenlerin motivasyonu18
- ateizmle yönetilen bir ülkede olacaklar13
- kıskanmak10
- ben zaten 50 liralık benzin alıyorum10
- cübbeli ahmet'in zirai don yorumu12
- öfkeli korkusuz insan aptal insandır8
- kaan'ın f35 den daha iyi olması17
- kadınların gerçek yüzünü öğrenme yolları20
- uludağ sözlük 90lar türkçe pop sevenler birliği11
- türkiye18
- öfkeli olanlara tavsiyeler18
- israilli bakanın hastane vurmak savaş suçu demesi14
- iran11
- mantarlı vajina11
- tanrının çalışma prensibi12
- yazarların en sevdiği ilaç8
- ataistlerin cevab veremediği sorular24
- en son ne zaman 31 çektiniz9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri22
- cinconlular'ın uğramadığı başlıklar30
- mustafa kemal atatürk8
- yazarların özlü sözleri10
- hangi sözlük yazarıyla eve çıkarsınız14
- düşün ki o bunu okuyor8
- ümit özdağ'ın serbest bırakılması34
- israildeki nükleer silahlar8
- selçuk bayraktar23
- fotokopici bi erkek8
- gay olupta salak olmayan birinin olmaması8
- 2025 iran israil çatışmaları10
- bir kızın kezban olduğunu anlama yolları11
- müslümanların cevaplayamadığı sorular18
- sözlüğün bekası için çükünüzden vazgecer misiniz11
- nick altina entry yazdirtmak isteyen bayan yazar19
- libidosu düşük kadınlar11
- claudia s cloud18
- 2 ile bölünmeyen tek sayılar41
- araba57
- evde cacık yapmak14
- kadın bedeninde en sevdiğiniz yer17
- kemalistlerin dini inancı11

entry'ler (427)
Arzı sınırsız olması sebebiyle düşüktür. Yoksa pazar değerine baktığınız da hiçte hafife alınır gibi değil. Ama bahsettiğim nedenden 1 btc olamaz.
Yalak var kanka hemen şurada
Unumu eledim yelegimi astım tayfasının motivasyonu.
Garip garip danslar edilmek için kulübe gidiliyor zaten ( genelev konseptleri hariç). Yani dans etme amacın yoksa zaten bara gidersin o yoksa puba gidersin o da yoksa cafeye gidilir diye biliyorum.
Mantari küp küp doğruyoruz
Bana hepsi kadın demişlerdi. Kızmıymış
Ekmeğinin peşindedir abisi
Sıcaktan değil nemden korkacaksınız. %70 üzerinde nem, mevcut sıcaklığı 10 ila 20 derece arasında daha yüksek hissetmenize yol açar. Kalp tansiyon hastaları açısından risklidir.
iran - israil değil, iran - nato savaşı olarak bakarsan olaya işler değişiyor.
iranın on yıllardır sürdürdüğü vekalet savaşının da kendisinin de sonu demek. Tabi bu süreçte israile ekonomik ve askeri açıdan verdiği tahribatı da hafife almamak lazım.
2006 da hizbullaha madara olan israili konuşurken şimdi israile madara olan irani konuşuyoruz. işte bunlar hep uygun savaş stratejisi gelistirememekten. Molla rejiminden bir bok olmaz dediğimiz de bunu niye dediğimizi şimdi anladınız umarım.
iranın on yıllardır sürdürdüğü vekalet savaşının da kendisinin de sonu demek. Tabi bu süreçte israile ekonomik ve askeri açıdan verdiği tahribatı da hafife almamak lazım.
2006 da hizbullaha madara olan israili konuşurken şimdi israile madara olan irani konuşuyoruz. işte bunlar hep uygun savaş stratejisi gelistirememekten. Molla rejiminden bir bok olmaz dediğimiz de bunu niye dediğimizi şimdi anladınız umarım.
Ulan savaş çok normal birseymis gibi bir de suçunu eklemişler.
10 dakika önce vurulacak yerlerin haritasını paylaşıp sonra f35 lerle sivil yerleşim yerlerini vurmak çok mu normal ? Bu hangi madde de yazıyor bilmediğim için soruyorum.
insan helaya gitse 10 dakikada çıkamaz. Bunlar şehri terk edin diyor.
Hamaney ve devrim muhafızlarına diyecek zaten birsey yok. 1980 de iran ordusunu 2 ye bölen yine israildi.
10 dakika önce vurulacak yerlerin haritasını paylaşıp sonra f35 lerle sivil yerleşim yerlerini vurmak çok mu normal ? Bu hangi madde de yazıyor bilmediğim için soruyorum.
insan helaya gitse 10 dakikada çıkamaz. Bunlar şehri terk edin diyor.
Hamaney ve devrim muhafızlarına diyecek zaten birsey yok. 1980 de iran ordusunu 2 ye bölen yine israildi.
200 gündür osbir çekmeyerek içinde tutup zenginlestirdigi spermi müstakbel eşinin yüzünde patlatacağı bir bomba haline getirmek üzere yürüttüğü çalışmadır.% 80 oranin da zenginlestirdigini söylemektedir.
Doğru. 10 yıl önce bacak kıllarını alan erkeklere gay diyorlardı, şimdi kılsız erkek akımı oluşmuş.
Faiz sabit tutulmuş geçmiş olsun.
Yürüyen merdivende önündeki kızın bacaklarını cep telefonuyla çekenleri andıran bir nicki var.
Eskiden kadınların kukusunu anatomik inceleyen bilimsel konular konuşulurken şimdi gaylarin sosyolojik ve fiziksel özelliklerini konu alan başlıklar kol geziyor. Yokluktan gaylastiniz mi naptiniz
Bütün gayları tatmış yazar beyanı. Hayır gaylarin salak olup olmadığını öğrensek bu bilgi bizim ne işimize yarayacak ? Gay mi arıyoruz
Geçirin kafaya bir tane .. kimse sizden kıymetli değil.
incelenmesi gereken hakiki bir konudur
Aynı iş yerinden bir kadınla sevisilmez.
Ellerim boşun gulmusicinyaratilmisin fotoğrafları üzerinde fotoshop ile oynaması sebebiyle gulmekicinyaratilmisin oklavayı ellerim bos gonlum hoşun gotune sokmasıyla neticelenecek ilişki şeklidir.