bugün

entry'ler (3567)

direksiyon sınavından 4 kere kalmak

çok da ısrarcı olmamak lazım.

çocukların birbirini öldürmesi

o oyunlarda çatır çutur adam öldüren nesil bugün adam akıllı işinde gücünde. suç oyunda değil yetiştirenlerde. suçu ilahlaştıranlarda.

brad pitt vs engin altan düzyatan

henry cavill varken ikisi de 0 kalır.

yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler

ölümsüzlük. tüm sevdiklerimin ölümünü görmek korkunç bir şey. bu güce sahip olmak istemezdim.
başlık mı değişmiş anlamadım o yüzden revize ediyorum.

akıl okuma. en azından sahte insanlara baştan s.ktir çekerdim.

sözlük yazarlarının ilk entryleri

(#27729204). 11 sene geçmiş. burada büyüdüm resmen.

veganım diyip amcanın balıklarını denize döken kız

https://www.sozcu.com.tr/...ini-yakti-iddiasi-p292770 gerçek midir bilmem ama hakkında şöyle bir iddia var imiş.

üstteki yazar hakkında fikrini söyle

12. nesil bir yazardır. zannımca 30larındadır

jeffrey epstein

hitlere olan saygımı depreştirmiş bir şeytan kuklasıdır. nerede bir bokluk var bu yahudilerden çıkıyor.

en son ne yediniz

haşlanmış yumurta, peynir ve zeytin. birazdan da yaptığım o güzel tarçınlı portakallı keki yiyeceğim.

veganım diyip amcanın balıklarını denize döken kız

hayvansal protein alamamaktan böyle oluyorlar. yazık la. ağzına kebabı ciğeri tepeceksin bunların.

kız kısmının akşam sokaklarda yalnız dolaşması

bence erkekler de korkuyor akşam sokakta. malum, şehre ayılar kurtlar domuzlar iniyor.

kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak

tıbbi makale okumaya bayılıyorum özellikle sarhoşken. anlayabiliyorum terimleri. ve unutmuyorum da.
çok da ilgimi çekiyor ama sayısal ders temelim iyi değil diye tıp fakültesine giremiyroum.

dünyanın en muhteşem beş şeyi

kahve
hayvanlar
portakal çiçeği kokusu
sevdiğim
greyfurt( her ne kadar yasak olsa da yiyorum).

en son ne yediniz

haşlanmış yumurta, pancar haşlaması ve mandalina. malum havalar soğuk doğalgaz lazım.

baş dönmesi

altında birden fazla neden vardır. en basiti tansiyondur. yüksek çıkarsa nar ya da limon, düşük çıkarsa biraz tuzlu ayran ile durum idare edilir. tansiyonun düşmesine neden olan sebepler vardır kalp rahatsızlıkları gibi.
onun dışında nörolojik birtakım nedenler de baş dönmesi yapar. kısacası bu kadar neden varken en basiti bedenini iyi bilirsen sorun çabuk çözülür. geçmiş olsun efendim.

sokak hayvanlarını besleyenleri ihbar etmek

sokak kedilerini beslerim inatla. ihbar eden olursa da evini fareler basıp çocuğunu yesin diye de beddua ederim.
cardon öyle kolay kolay zehirlenen hayvan da değil.

58 plaka

kangalı ile ünlü şehirdir.
akrabalar arası birbirlerine sen itsin şakası bile yapılır.

rakı güzellemesi yapanlar

rakı elbette güzel değil. tadı da berbat. belli bir miktardan sonra da kusturuyor.
ama yaşattığı kafa ve mutluk da güzel. tabi herkeste aynı etkiyi bırakmıyor malesef bazılarını saldırganlaştırıyor.

kocasını 15 kızın olduğu ortamda çalıştıran kadın

15 kadının olduğu ortamda ben bile çalışmam. çalıştım 2 kere çünkü ve dayanamadım. dedikodu, arkadan iş çevirme, yalakalık, sinsilik bolca bulunur bu ortamda.

dincileri 1 dakika düşünmeye davet ediyorum

düşünmek onlara göre haramdır.
© copyright 2005 - 2026