bugün

entry'ler (8671)

kürdün en büyük dostu türk tür

Ben ümmet bilincine sahibim de onlar durmadan birşeyler istiyor. Niye durmadan çocuk doğuruyorlar dersin ümmet çoğalsın diyemi.

kürdün en büyük dostu türk tür

Oldu , anadilde eğitim , yok şu, bu bunların isteği bitmez. Ben iyi niyet görmüyorum, dostluk bu değil. Kimse kendini kandırmasın, seçime kadar menfaat birlikteliği ondan sonra yine bir yerden patlak verir.

bahçeli demek binlerce yıllık devlet aklı demektir

Öcalan'a kurucu önder dedi, şaka gibi. Gülüyoruz ağlanacak halimize.

internette foto paylaşma

Bu sabah aklıma takılan soru, bu içerik üretenler durmadan foto ve video paylaşıyor. Ben ayda yılda bir foto koysam ertesi gün mutlaka acilde alıyorum soluğu. Kendim ve çocuklar dahil , senelerdir değişmiyor bu. O yüzden de çok çok azalttım bu foto paylaşma işini.

kasiyer kızların hep abi demesi

Bana da abla diyorlar. Ver poşet tamam yeter ki abla deme.

prenses erkek

Bu da son zamanlarda türedi, birşeylere kılıf bulmak için uydurulan kelimelerden biri. Erkek prenses olmaz. Kadından hep bir adım önde olur. Sahiplenir , korur , kollar. Cabalamiyorsa sevmiyordur, uzatmaya gerek yok. Oğlak burcuyum öyle eften puften şeylere ağlayan, miy miy erkeklere hiç tahammülüm yok.

çaya batırılan bisküvinin kırılması

insanın bütün hevesi kaçar.

ismail yk nın en güzel şarkısı

Facebook şarkısı komik. Hoşuma gidiyor.

menzil şeyhinin lüks aracı

Allah herkese akıl vermiş, kullansınlar diye.

fuhuş alkol ve küfürü bırakacak olmam

Allah niyetini kabul etsin.insallah gidersin.

sözlükte polis var mı

Görünür bence.

rte nin hayatının filmi çekilse verilecek isimler

Reis...

ferdi zeyrek

Allah rahmet eylesin .mekanı cennet olsun. Genç ölümleri üzücü. Allah ailesine sabır versin.

ortada hiçbir belge yok gizli tanıklar var

Onu en yakınları ele vermiş , en yakın çevresindekiler olayları anlatmış. Elle tutulur birşey olmasa içerde bu kadar tutamazlar kimseyi. O açığı vermemeliydi.

lise arkadaşları ile watsap grubu kurmak

Daha üstü ortaokul arkadaşlarıyla vatsap gurubunda bulunmak. Benim ortaokul var , lise gurubu var bir de ayriyeten. Arada yazilan gruplardır.

japonların kürtleri istememesi

10 tane çocuk yaptıkları ve gittikleri yere coreklendikleri için olabilirmi.

mhp

Lale devrini , en gözde ve güzel yıllarını bitirmiş parti. Eskiden bir havası , bir fikri bir ağırlığı vardı bunların.

trafik kazası

Takıntı şeklinde korkularimdan.

bir sabah uyandınız ve kadınsınız

Benim için tersi olsa değişik bir gün olurdu.

dinsizlik neden kötü bir şey gibi algılanıyor

Çünkü nankörleri kimse sevmez.