entry'ler (8604)

dünyanın en iyi sebzesi

ilk aklima patates geldi. Patates benim kurtarıcım. Kızartması, salatası , çeşit çeşit yemekleri, börek, ayrıca un olmadığı zamanlar patates te kullanılıyormuş onun yerine. Oyum patatese .

tribe sokan şarkılar

https://youtu.be/WVk_euiJU_w?si=ZJKSRaRdhTYpnKB1

akraba evliliği tehlikeli midir

Tehlikelidir, çocuğun sakat olma ihtimali diğer normal evliliklere göre fazladır. Benim tanıdığım ilk aklıma gelen üç aile var böyle.ilk çocuklarda bir de 3. Çocuklarda olabiliyor gibi birşey duymuştum. Tedbiri biz alacağız takdiri Allah'a bırakacağız. Tedbir almakta teyze çocuğu, hala , amca çocuğu gibi yakın akrabayla evlilikten kaçınmaktır.

zıpla zıpla zıplamayan tayyip

Sonra aglamayacaktiniz ama.

whatsapp grubundan atılmak

Watsap guruplarının mecbur kalmadıkça cevap vermeyeni olarak sessizlik bir suçsa beni atabilirler.

diyanet in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz

Diyanet şu bu değilde ortalıkta ve düzende genel bir çöküş var. Artık hiç kimseye güven kalmadı. Çünkü tuz koktu derlerya öyle oldu. Peki çocuklarımızı nasıl koruyacağız. Bir kafese kapatamayacagimiza göre onları biz egitecegiz. En doğrusu elimizden geldiğince gözümüzün önünde tutmak . Karsimiza alıp konuşmak.dünyanın ve insanların acimasiz olduğunu onlara anlatmak. Bizim sevgiyle büyüttüğümuz çocuklar dışarıda acımasız bir dünyayla karşılaşıyor malesef.

karı milleti şeytandır

Çevremde gördüğüm kadarıyla evet bunun doğruluk payı var. Erkekler düz aklına geleni yapar , söyler.tabi istisnaları da vardır mutlaka. Kadınların da istisnaları olduğu gibi. Olaylar karşısında şaşırıp kalıyorum bazen.

sözlük kızları 15 temmuzda ne yapıyordu

Çocuk bakıyordum daha doğrusu bebek.

gereksiz yere özür dilemek

Gereksiz yere özür dilemek haklı olduğun bir durumda kendini haksız kabul etmek olur. Vicdan rahatlar belki ama bir tarafinda suçluluk hisseder çünkü kendine haksızlık yapmissindir

27 yaşına gelip hiçbir kızdan teklif alamamak

Ben erkek olsam kızların bana teklif etmesini istemezdim. Seçen ve alan taraf olmayı tercih ederim.

beyaz eşya dükkanında çalışan kız

Bu kız sözlükte oluyormuş bir de , mesajlari bile yazmış. Kıskananlar çatlasın devam.

adamın hası olmak

Kadına ve çocuğa merhamet eden , saygılı davranan , insanların güven duyduğu, sevdiklerini emanet edebildiği kişi olmaktir.

erkek erkeğe aşk

Haramdır. Lanetlenmistir böyle şeyler. Sonra niye deprem oldu diye sormayın.

1 50 boyundaki kızın 1 90 erkek istemesi

ister niye istemesin . 2 metre de isteyebilir ne olacak. Ama dışardan komik gözükür o başka.

özledim mesajı

Özlenmek herkesin hoşuna gider.

36 yaşında bir çıtır olmak

iyi geceler derken . Sanki yaş daha fazla gibi.

sözlük yazarlarının tipleri

Annem her kör satıcının bir kör alıcısı olur der.

canoo nun köpeği

Uzun zamandır görmedik nerelerde ki.

müge anlı da uludağ sözlük ün anılması

Müge anlı yi seyrettim ben sabah. Tiktok tan tanismis onlar. Keşke Uludağ sözlük olsaydı belki kadının kafasına az bir bilgi girerdi diyeceğim de hangi bilgi girecek , yine de tıktok kadar değil sözlüğümüz hakkını yemeyelim.

arkadaşlar sizce bu hırka nasıl

içim daraldı.