bugün
- baba olmak12
- sözlükte emek vermek10
- sakız adasında sakızlı muhallebi yemek8
- en son neye şaşırdınız8
- anın görüntüsü10
- düşün ki o bunu okuyor12
- bütün vajinaların aynı olması30
- bu gömlek ne renk10
- fenerbahceli olmaktan utanmak16
- ellerim yorulsun stemiyorum19
- bahçeli demek binlerce yıllık devlet aklı demektir20
- leroy sane21
- çocuğunun ciğerinden et yesin de iyileşemesin11
- kendisini taciz eden adama gününü gösteren kadın9
- neydi o şarkının adı yaa16
- taylanda giden erkek8
- gençler evlenmek değil dünya'yı gezmek istiyor11
- çok güzel bir kızın kasiyerlik yapması20
- mustafa kemal ile yusuz ziya24
- ateistlerin cevab veremediği sorular15
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- fenerbahçe9
- türkiye'de akıl verme kültürü14
- ferdi zeyrek29
- şeriat8
- seks sırasında arabanın kaportasının göçmesi9
- sol frame in iğrençliği8
- gaziosmanpaşa belediyesi'nin akp'ye geçmesi13
- işe evden yemek götürmek19
- en son ağlanan şey8
- 9 haziran 2025 israil'in madleen gemisi saldırısı16
- yeni akit'in ferdi zeyrek karikatürü9
- 2 yıllık bölümü 4 yılda bitirmek8
- menzil şeyhinin lüks aracı17
- prenses erkek20
- erkek sikmek vs kadın sikmek8
- şaka maka sözlüğün ölmüş olması15
- manyak olmaya karar verdim16
- sözlükte polis var mı13
- akp'nin yahudilerle ticaret yapmıyoruz yalanı26
- true aleyna tilki evliliği12
- leopar saldırısında yapılacaklar20
- true'nun yetkili olması19
- gay ile evlenen erkek9
- greta thunberg14
- hayat beni bu sözlüğe sürükledi8
- 40 yıllık fetö yü 50 yıllık pkk'yı bitirdik10
- evlenmeyenlerin seks yapmadan ölüp gitmesi10
- cilt bakımı yapan erkek10

entry'ler (79)
Dinle hiç bir ilgim olmadı. Cennet cehennem günah sevap vb umrumda değil. Din, diyet ödemek gibi. Namaz kilmazsan, vb. Allah'tan hangi yüzle ne istetebilirsin ki zaten. Al gülüm, ver gülum. Bir sana, bir bana. Kafam rahat, güzel yaşadım. Allah varsa da vardır, yoksada yoktur, neden korkayım ondan?
Güzelse güzeldir, kürtmüş, koreliymiş, taylandlıymış, hakkıdır açar gezer. Bizde bakarız, sevaptır.
Ateistler salak mı, neden yanıtlayamasınlar ulen? Sizin de pek çok soruya yanıt aradığınız kesin. Moruklayıp ölüme yaklaşınca insanları nedir bu hayatın anlamı diye saçma sapan bir soru alıyor, dine mine sarıyorlar, cehennem korkusu boka sardırıyor. Salaklaşma stendırt.
Sekiz aydı, on beş gün de izin verdiler, yedi bucuk ay yaptım, çavuş olarak. Çok eğlenceliydi diyebilirim, yürüyüş, kosma, jimnastik, sürünme, makineli tüfek ve el bombası eğitimi, gece eğitimi, vb. Bos zamanlar da oluyordu epey, carşı pazar . Yirmi kiloya yakın verdim, çakı gibi döndumdü. Bana biraz tatil gibi gelmişti, silah eğitmenliği ve video işleri de yapıyordum. Bir de fark etmeden bakaya kalmışım, askerden dönünce bir de güzel ceza yazıp para da ödettiler üstüne, o koydu biraz, neyse, bitti.
Bahçeli müstakil kocaman malikanelerde yaşayan para kokan erkek egemen saçma sapan parlak ucuz ağır çekim bomboş diziler, yıllardır seyretmem, Hiiiç işim olmaz.
Yok olup gitmiş bitmiş şeriat imparatorluğu. Enkazından Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti oluşmuş. Sahip çıkmamız lazım.
Kuruş, yok olması gereken bir gereksizdir. Aptallar içindir. Değil diyorsan, 9.99 ile 10.99 u topla bakalım. Ben sana söyleyim : 21
Bir cam kaba mineraller elementler su koy, bir de elektrik çaktır, al sana tek hücreli canlı. Sonra evrim, derken insan, vb. Evren ve yaşam kentrilyonda bir olasılıkla oluşmuştur. Ökuzun altında buzağı aramaya gerek yoktur. Bukkadanbassittir.
Yapılıyor ediliyor sonra Herşeyin faturası fakire fukaraya maaşlıya emekliye kesiliyor.
Kadınların hepsi güzeldir. Eksik olmasınlar. Onlarsız bir erkek evi çekip cevirenez, rezil rüsva olur. Yuvayı dişi kuş yapar. Tüm kadınlara selam olsun.
Arkadaş, peçete yok, tuz yok, örtü yok, bıçak yok, su getirir bardak yok, hesapta yazmış kuver parası. Bir yanda altından çatal bıçaklar, Fransız yemek takımları, keten örtüler. Biz, iranlı Arap, hintliler gibi yakında elle dalacagiz ete pilava. Öküzlesme boyle bir yol.
Bilimin cevap veremediği tek soru Allah'ın varlığıdır. Belki de onu da keşfederler de bizde rahatlarız.
Ay bu darkness in kıç yalama lafı çok guldürdü beni, iyi geldi.....
Bir euroyu 440 lira etseler de, rezil kepaze etseler de gideceğim. Arasıra medeniyet görmek bünyeme ruhuma çok iyi geliyor.
Nüfusu yedi yüz milyona yaklaştı. Meksikalı, Latino, Afrikalı siyahi, kızılderili, çinli japon derken beyazlar azınlıkta kaldı. Ama azınlık çoğunluğu yönetiyor ve sıkıntı var.
ABD de yaşadım, green card yaktım döndüm, anan ölse cenazesine yetişemezsin, o kadar uzak. O ülke bence bir iç savaşa daha gebe. Arap ülkeleri, rusya, vb dururken ABD ye gitmek yanlış. iki üç saat uzaklık uygun, gerisi fazla. Avantajı da kalmadı.
ABD de yaşadım, green card yaktım döndüm, anan ölse cenazesine yetişemezsin, o kadar uzak. O ülke bence bir iç savaşa daha gebe. Arap ülkeleri, rusya, vb dururken ABD ye gitmek yanlış. iki üç saat uzaklık uygun, gerisi fazla. Avantajı da kalmadı.
Çok zengin tanıdım. En zenginleri diyeyim. Hesaplarına sıfır eklemek onların hobileri. Milyonu milyar, milyarı on yüz bin baloncuk yapmak derdindeler.
Bil Gates favorim. Mirasının yüzde seksenmi doksanmı kısmını insanlığa dağıtacak. Bir insanın bunca varlıklı olması, çöpten mal toplayan insanların olması nedeniyle adil değil, hatta ahlaksızlıktır, komşusu açken tok yatan insan değildir.
Bil Gates favorim. Mirasının yüzde seksenmi doksanmı kısmını insanlığa dağıtacak. Bir insanın bunca varlıklı olması, çöpten mal toplayan insanların olması nedeniyle adil değil, hatta ahlaksızlıktır, komşusu açken tok yatan insan değildir.
Okullarda din ve ahlak dersinde sadece islam ve dualar ögretilince, yani bir tür beyinler yıkanınca, daha olgunlaşmamış beyinler diğer dinleri değerlendirip analitik olamıyor.
Allah'ın varlığindan bilimsel açıdan emin olamadığından dinlere yakın olamamaya agnostiklik denir.
Japonların şinto yaşam tarzı çok hoş. Her şeye teşekkür ediyorlar, saygı gösteriyorlar, güneşe, pirince, yosuna, balığa hatta çüke. Ama onlarda da biraz Hristiyanlık da Budizm de var.
Allah'ın varlığindan bilimsel açıdan emin olamadığından dinlere yakın olamamaya agnostiklik denir.
Japonların şinto yaşam tarzı çok hoş. Her şeye teşekkür ediyorlar, saygı gösteriyorlar, güneşe, pirince, yosuna, balığa hatta çüke. Ama onlarda da biraz Hristiyanlık da Budizm de var.
Neyin sapıklık olduğuna kimse karar veremez. Kimse kimsenin özel cinsel hayatına karışamaz. Kimse kimsenin kaç çocuk yapacağına, çocuğu isteyip istemediğine, evlenmesi gerektiğine, evlenmeden cinsel hayat yaşayamacağına vb. karar veremez. Demokratik laik Türkiye Cumhuriyetinde bunlar böyle olur. islam devleti olaydık, elini kolunu kafanı çükünü keserlerdi annadikos? Yap seçimini.
Biraz kalın olmaları ince olmalarından çok daha yararlı, sağlıklıdır, yaşlılıkta ayrıca avantajlıdır.
Ama tabii ince uzun topuklu seksi gösteren ayakkabılarla komik görünürler.
Ama tabii ince uzun topuklu seksi gösteren ayakkabılarla komik görünürler.
Bu kadar basit. iki kere iki dört kadar basit. Düz mantık. Din bir yaşam ve kurallar biçimidir. Bir dine aitim diyorsan, onun kurallarınıa uyarsın. Beş kere namaz, oruç vb uyarsın. Yoksa birileri sen nasıl müslümanın der ve baskı uygular.
Yanlış olan, insana dinini seçme şansının tanınmaması. Bazı ülkelerde insanlar reşit olduklarında dinlerini seçebiliyorlar. Veya dinsizliği seçiyorlar.
Japonların her şeye ve herkese saygı sevgi gösterme şeklindeki şinto yaşam biçimi hoşuma gidiyor. Huzurlu ve mutlu olduklarını gorüyorum ve bu bana da geçiyor.
Dünyada bir din savaşı var. Şimdilik hristiyanlar önde. Ama gelecekte batı dünyasının Hristiyan ve doğunun islam ağırlıklı olacağını söylemek zor değil. insanlar dinden rant elde etmemeliler. Dinden rant şiddete dönüşebiliyor.
Yanlış olan, insana dinini seçme şansının tanınmaması. Bazı ülkelerde insanlar reşit olduklarında dinlerini seçebiliyorlar. Veya dinsizliği seçiyorlar.
Japonların her şeye ve herkese saygı sevgi gösterme şeklindeki şinto yaşam biçimi hoşuma gidiyor. Huzurlu ve mutlu olduklarını gorüyorum ve bu bana da geçiyor.
Dünyada bir din savaşı var. Şimdilik hristiyanlar önde. Ama gelecekte batı dünyasının Hristiyan ve doğunun islam ağırlıklı olacağını söylemek zor değil. insanlar dinden rant elde etmemeliler. Dinden rant şiddete dönüşebiliyor.