bugün
- bir kadının en güzel bölgesi8
- vantilatörü kendine çevirmek6
- türklerin ileri olduğu konular20
- dünyanın en güzel tatlısı8
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- özlenen hissiyatlar6
- caner taslaman6
- ruh hastası olan yazarlar5
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar4
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- dinsize inanır mısın17
- misafir çocuğunun arkasından edilen küfürler4
- salak yazarlar7
- çerkez ethem3
- seksen sekiz kilo sözlük kızı3
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı2
- yazarların kendileri hakkındaki gereksiz bilgiler3
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- içinin çirkinliği yüzüne yansımış insan2
- tüm yazarların ısrarla format dışı entry girmesi4
- birinci inönü muharebesi4
- sevgilinin sen eski bir şarkısın demesi2
- haluk levent'in sürekli deri yelekle dolaşması3
- fransa milli futbol takımı3
- ya olm mal mısınız3
- şu anda çalan şarkı4
- en sevdiği film pulp fiction olan erkek4
- pandela5
- şu an okunan kitap4
- tiramisu yiyen kız2
- hiçbir yere ait olmama duygusu4
- uykum geldi ama uyumak istemiyorum3
- sözlüğün çocuk parkına dönmesi5
- kuran da neden namaz yok8
- imdb de 10 tam puana sahip olması gereken tek film4
- atatürk5
- uzungöl'ün son hali3
- gocu30
- back to black2
- anın görüntüsü16
- netanyahu'dan arjantin'e destek2
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- pandela gelmiş6
- true'nun iyice zıvanadan çıkması5
- gocunun dediğini yap yaptığını yapma2
- mantıya ravioli demek3
- sözlüğe çıplak kadın fotosu atma motivasyonu2
- yaz günü çay içme saçmalığı11
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı16
entry'ler (1249)
Dini suistimal edip çıkarı için kullananlara hiiiç inanmam,
Kemalizm, faşizm, sosyalizm, milliyetçilik gibi ideolojileri suistimal edip çıkarı için kullananlara da hiiiiç inanmam.
Karşımdaki ahlaklı eğitimli saygılı insansa dinlerim. O kadar.
Kemalizm, faşizm, sosyalizm, milliyetçilik gibi ideolojileri suistimal edip çıkarı için kullananlara da hiiiiç inanmam.
Karşımdaki ahlaklı eğitimli saygılı insansa dinlerim. O kadar.
Ailem büyük ve birkaç yüzyıllık. Dünyaya dağılmış durumda. Çok uluslu, çok dinli bir aile. Türkiye'de birkaçımız var. Her yere yabancı, bir çekilmez durum. Savaşlar parçaladı aileyi, sonra ekonomik krizler, siyasal gerginlikler. Neresi sıla, neresi gurbet, bir yaşamdır göreceğiz nerede biter.
Birileri on beş yıllık başlıkları buzluktan çıkarıp önümüze koyuyor, yersen...
Tarzları hep sikiş sokuş yazmış da nikine bakar mısın: belalı zihinsel orgazm.
Aldı da beni bir gülme, hiç sorma.
Aldı da beni bir gülme, hiç sorma.
Zekanı, psikolojik durumunu, ne yiyip içtiğini, siyasi duruşunu, maddiyatinı seks hayatını her şeyini dostuna bile söylemediğini eninde sonunda senin ağzından ögrenir.
Şu anda petrol zengini iran'ın kıyameti yaşaması, iran acemlerin fukaralığı, mollaları yüzlerce milyar dolara çökmesi, daha da beterinin yaşanacağını, daha çok kan dokuleceğini görmek mesela, soğumak için yetmez mi?
islam ideolojisi sanata karşıdır. Resim yapmak müzik dinlemek heykel sinema tiyatro hepten günah sayar. Atatürkçu ideoloji günah saymaz sanatı da, bence sanata ideoloji sokmak güzel bir yemeğe bok eklemek gibi olur anadınmı. Gomonis mimariyi düşün bir. Yada faşist edebiyatı. iyyyk.
Şekersiz denedim tadı bok gibi.
Acizane varsayımımdır. iyi de olur. Toplumlar din ve milliyetçilik ile uyutuluyorlar. Bir gün belki tek bir merkezden kontrol olacak.
Arkadaşlar, daha Amerika saldırmadı bile. iran resmen don kişotu oynuyor. Çok yazık olacak. Toplasan bin kişinin iktidarı için milyonla insan ölecek. Dünya savaşı çıkabilir. iran ona bile razı. Yeterki israil yok olsun. Ama israil her savaştan büyüyerek çıktı. insan geçmişten biraz ders alır be.
Kısaymış demekki hehe.
Annesi Toto Karaca idi. Beyoğlunda otururlardı. Güzel, boğaz manzaralı, tarihi bir apartman dairesinde. Babam satın aldı, sonra bana kaldı. Güzel daireydi. 17 yıl kadar oturdum. Depremler başlayınca sattım. Annesi de sanatçıydı. Babası Azerbaycanliydi. Protest bir sarkıcıydı. Sürgünler de yaşadı. Biraz erkek egemen duşünceliydi de. Sanat dünyasına katkıları oldu. Işıklarda uyusunlar.
Bende Amerika'ya keşfettim.
Aferin bana.
Sana da.
Aferin bana.
Sana da.
Soğuk su baklavanın yanına iyi gider. En az bir bardak.
Emzik emenlerden pek fark olmuyor bence. Ne çekiciliği yahu?
Sanatla ideolojiyi anca barbarlar birleştirebilir. Mollacı islam sanatçı olabilir mi? Barbarlar yapabilir, olur.
Aradan kırk beş gün geçti, Amerika köprülerini bombalamaya başladı. Adamlar yılmıyor. Sonra enerji santralleri bombalayacak. Mum bile bulamayacaklar. Bu, sadece birkaç güçlü kişinin savaşı. Ama ölenler milyonlarca halk. Reva mı?
Maliyetinin kırk elli katına satınca üreten çoğaldı. Ucuzladı. Müşteri bulmak zorlaştı. Otuz dolara satılıyor yurtdışına.
Stadyumlarda insanları izleyin. Aynı şeylere kızmak, bağırmak, küfretmek, sevinmek, ihtiyaçtır. Fenerlileri bir koyun sürüsü olarak düşünebilirsiniz örneğin. Bir guruba dahil olmak psikolojinizi tatmin eder. Dışarıda kalmak kendinizi sorgulatır. Bok yiyen sinekler yanlış yapıyor olamaz. Yanlış yapan sinek tabağınıza saldırandır. Onu patlatırsınız. He?
Ortalamada paketi yüz lira olmuş. Doksanı vergi. Füze olacak sonra.