bugün
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü17
- eski bir anı hatırlamak10
- cin görünce yapılması gerekenler10
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz12
- mühendis erkekler12
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri21
- anın görüntüsü9
- bi çay koyayım bari8
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması21
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- ekrem imamoğlu51
- erdoğan sonrası hükümet15
- muhalifler neye muhalifler17
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız16
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı9
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak15
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- espressolab9
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek10
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10

entry'ler (8440)
Muhaliflik iyidir. Her şeye değil tabiki. itiraz etmeyen insanlar islam'ın nasıl başladığını da bilmiyorlar. isyan etmeyeceksen o beyninin kellenin içinde durmasının ne anlamı var? Ha şişme bebek ha sen; ne farkınız var? ikinizi de löpletirlerken ses seda çıkmıyor ne de olsa.
#e sen yıllarca çomar derken neredeydi hassasiyetiniz?#
Yine diyorum: Çomar. Bunu sen-ben deriz. Ülkeyi yöneten diyebilir mi? Sen dinine imanına söyle bakalım: Kılıçtar ya da herhangi bir CHP başkanı size çomar dedi mi?
Yine diyorum: Çomar. Bunu sen-ben deriz. Ülkeyi yöneten diyebilir mi? Sen dinine imanına söyle bakalım: Kılıçtar ya da herhangi bir CHP başkanı size çomar dedi mi?
Hangi kapçuk bunu demişti? Yalamalıkta nirvanaya erişmiş biridir sanırım. Reisleri dik durabilsin diye ters döndü, şekilden şekile girdi, insanlıktan çıktı kansızlar. Utanmasalar peygamberi ve Allah'ı da karıştıracaklar derdim; ama diyemem: Onu çoktan yaptılar. Adamlığınızın ağzına Fesli Deli ötürsün!
Recep ivedik'in şişeyi devirmek için kullandığı yöntem bile daha mantıklı. Madem öyle say... aman yap lan :-).
Tayyipistler'in savunamadığı belki de tek yalan budur. Tıpkı ofsaytımsı dediğiniz bir Cinconlu'nun far tutulmuş tavşanın kalması gibi apışıp kalırlar. Savunulacak hiçbir yanı olmayan, fahişe uydurması puşt köpürtmesi, o kadar.
Lo'ya da lolo'ya da günaydın olsun, Huzursuz Zengin Bey kardeşim. Herkeşe... Şakir hayriç :-)
Babam dişlerini çektirdiğinde çorbadan başkacasını ağzına koyamıyor, biz kardeşimle hıyar yerken sitemli sitemli "kütürdetin yavrum kütürdetin" diye konuşuyordu. Çocuk aklı işte, ne bilelim dişsizliğin zorluğunu? Şimdi bile şu ot kafama sığdıramadığım öyle şeyler var ki... Ünlü düşünür Ranchoddas Shamaldas Chanchad'ın da (3 Aptal filmi Aamir Khan) dediği gibi: Kalplerimiz çok hassas ve kandırmanız gerek. Ona "her şey yolunda, her şey yolunda" deyin. Siz hıyara salatalık demiş olabilirsiniz; fakat hıyarın bundan haberi, domatesin-kıvırcığın ve hele ki turbun buna gücenikliği var mı sanıyorsunuz? Dolaptan çıkınca hepsi bir. All is well ;-)
Akape yüzünden sömürülmek istemeyen günümüz insanıdır. Farkında olmak çok kötü bir şey canlar. Keşke mal bir ampul kafa olaydım, diyesiniz gelir; ama işte n'örecen gardaşım? Hayat bu.
Bağımsızlığını ilan etmiş göbeği ve kuru kıçından düşen beyaz paçalı donla deniz kenarında yüzmeye çalışan bıyıklı amcalar var ya hani, işte onlar gibiyiz: Harç bu olunca yapı da böyle oluyor işte.
Kahvenin Espressolab'ine insanın bademine kaldık. Ne yamanmış bu yaşadığımız çileli zaman Allah'ım? Badem izi Bilal'in okuna, Dem'li Apo Piçi oyun çokuna, milliyetçilik "bi' kereden bir şey olmaz" kançıklığına kaldı. Hey yavrum hey!
Not: Star bilmem neniz de Espressolab'iniz de sizin olsun! Varın hayrını görün, tepe tepe kullanın!
Not: Star bilmem neniz de Espressolab'iniz de sizin olsun! Varın hayrını görün, tepe tepe kullanın!
Hayırlı sabahlar efendim.
Binali'nin kardeşi bu. Kesin öyledir :-).
Yukarda arkadaşın biri "bre Fenerli, sen Galatasaray'a ne yapapabiliyorsun" diye yazmış. Bilmesek yutturacaklar. Bana Cincon'u anlatmayın! En iyi ne olduğunu ben bilirim; çünkü eski bir Galatasaraylı'yım. Cincon'u evire çevire şamarlayıp ve hatta Beşiktaş'ı, Trabzon'u yenip şampiyon olamadığımız nice sezonlar sayarım. Bunun sebebi Fenerbahçe düşmanlığı tabiki. Size yatan parasız maç satanlar, bize oynarlar. Trabzon'a Fener şampiyon olmasın diye nasıl yattığınızı, averaj lazımken kimlere kaçar gol attığınızı bilmiyor muyuz kardeşim. Her şey bir yorumdur tabiki. Benim yorumum böyle, seninki öyle; olabilir. Penaltı ve kartlar da böyledir; fakat ofsaytımsıyı görüp hâlâ konuşabilmek için Cinconlu olmak şarttır. Bu konunun ve ofsaytımsının bir yorumunu yapabilecek bırakın Dünyayı evrende bile bir Allah kulu çıkamaz. Net!
#yav he he, pkk bayraklarını mit sallıyordu meydanda. baştan beri terör eylemiydi.#
Eylemi terörizme göstermek için Mitçiler'e Türk Bayrağı yaktırıldı. Hayal mahsulü gibi bir cümle kurduğumu iddia edecek ampuller çıkacaktır elbette; fakat senin yanında Bayrak yakan bir kansız olsa hiç sesin çıkmaz mıydı? Çıkardı elbet. Bu, gerçeğin ne olduğunu gösteriyor. Önünü alamayınca terörize eylem gibi gösterildi. Kılıçtar bile "artık yeter, eylem bitsin" demek zorunda kaldı. Ampul kafalı kuzeyli takım taraftarları bunu anlar; ama söylemek, kabul etmek işlerine gelmez.
Eylemi terörizme göstermek için Mitçiler'e Türk Bayrağı yaktırıldı. Hayal mahsulü gibi bir cümle kurduğumu iddia edecek ampuller çıkacaktır elbette; fakat senin yanında Bayrak yakan bir kansız olsa hiç sesin çıkmaz mıydı? Çıkardı elbet. Bu, gerçeğin ne olduğunu gösteriyor. Önünü alamayınca terörize eylem gibi gösterildi. Kılıçtar bile "artık yeter, eylem bitsin" demek zorunda kaldı. Ampul kafalı kuzeyli takım taraftarları bunu anlar; ama söylemek, kabul etmek işlerine gelmez.
Sizin yüzünüzden Yolsuz Yolcu Bey kardeşimi favladım. Allah'ın cezası gızıl komünüstler sizi :-).
Çocuk işçi sayısı arttı, yoksulluk çocukları çalışmaya zorluyor... TGRT Haber'in patronunun karısı bu olumsuz haberlere kızıp "olumsuz yazan istifa etsin, başka patron mu var bilmediğim" diye kanal çalışanlarına Whatsapp üzerinden yazmış. Senin kanalında da yayınlanan "Amerika'nın Sesi" şimdi Saray'da yayınlanıyor ve bunun haber yapılmasını istiyorsun. Haklısın abla. Kov hepsini.
Oğlum dilinden düşürmüyor. Ben hiç anlamadım. Haydut değil mi bu herif? Erol Taş karizması varken, Arthur gidip RDR1 ve RDR2'de oynasın! 3'te de oynayacakmış diye duydum ama :-).
Senin her tarafın taş gibi olsa ne yazar Huzursuz Zengin Bey kardeşim: Gönül Yazar'dan 10, bilemedin 15 yaş küçüksün sadece. Bu arada, günaydınlar olsun efendim :-).
Yalan değil kahpelikti. Net!