bugün
- film önerileri22
- arkadaşlar sizce ben yavşak mıyım17
- beşiktaş18
- sözlük yazarlarının stokladıkları ürünler24
- fenerbahçe10
- 13 yaşındaki beren gökyıldız'ın hali9
- anın görüntüsü43
- emdi dolar yardırur25
- melissa p16
- revenge of the nazmiye10
- 100 bin lira için yapabileceğiniz en extrem şey10
- hemşire kızlar10
- onlyfans17
- bir baltaya sap olamadim8
- entry sayınıza göre tarihteki önemli olaylar12
- mehmet şimşek17
- ermeniler15
- excornist10
- adet kanıyla pilav pişirip yemek12
- klarnet calan sarapci koala 621
- doların yükselmesini iktidara bağlayan tip21
- üstteki yazara hangi isim yakışır88
- iyi karı nasıl olur12
- şarkı dinlemek ama dolphini dinlememek8
- 19 yaşında kız 28 yaşında erkek ilişkisi12
- merhaba arkadaşlar gününüz nasıldı36
- türk kızını kısıtlayıp yabancı kızlara güvenmek11
- elissa19
- inan hic fark etmez8
- eskiye özlem duymak24
- erdoğan'a oy verenler şimdi ne düşünüyor20
- kemal kılıçdaroğlu13
- dünyanın yörüngesini değiştirmek9
- bacaklarını açarak oturan erkek16
- kumpir14
- hayvan gibi yeyip kilo almamak9
- bozuk paralarla yapılacak şeyler14
- yaşça büyük insanlara saygı duyulması gerekliliği18
- çiçek isteyen sevgiliye çiçek dalında güzel demek12
- ulu sözlükte son harften kelime üretmece oynuyoruz20
- dolar daha da artar mı16
- ukrayna rusya savaşı15
- bu yaştan sonra ders dinlemek9
- bay mezuza10
- karpuzcu libos panda16
- günün sözü12
- mustafa kemal atatürk11
- nurettin nebati'nin kurtulunca oh çekmesi9
- türkiye de yöneticilerin makam arabası düşkünlüğü8
- kitap alıntıları8

entry'ler (4631)
Atatürk, Türk tarihindeki iyi komutanlardan biriydi; fakat tartışmasız olarak gelmiş geçmiş en büyük siyasi dehadır.
Geçimi zor olmasa ve Tevfik Ağabey'in mekânı çarkıt Esenler'de değilseniz; gerçekten güzel şehir. Adına şarkılar şiirler yazılan kaç şehir var ki dünyada?
BEN, tanrının varlığının en büyük kanıtıdır. Hiç olabilene tabiki...
Dolar değil de Altın, dünya kurulduğundan beri insanlar için değeri değişmeyen tek emtia olarak önemini sürdürmektedir. Asgari ücretli biri Türkiye'de 1400TL. olan fiyatı ile 6 gr. altın alabiliyorken; Fransa'da 59 Euro olan fiyatı ile 21 gr. altın alabiliyor. itiraf edemediğiniz gerçek gibi gerçek budur. Neyin ne olduğunu herkes biliyor; fakat kimsenin işine gelmiyor. Ayrıca Osmanlı yıkıldıktan sonra neden bizlerin dedelerinin kıçlarında donu, ayaklarında çarığı yoktu da "azınlık" dediğimiz insanların herbir şeyleri vardı; rica etsem biri mantıklı ve makul şekilde açıklayabilir mi?
Serseri- Sadri Alışık. izlemeden ölmeyin! Bence onun en iyi filmidir.
Artsa bile sana bana artmaz. Bize gabaran bi' şey olur anca.
Günaydınlar olsun poçikiler! Birbirinizi üzmen, kem gözle süzmen!
Fenerbahçe'nin büyüklüğü, şampiyon olan cinconluların dahi hâlâ Fener'e saldırmasından anlaşılır. Bizim bırak başkanımızı çaycımızı Gs ya da Bjk'den biriyle diğer takımların aralarında yapacağı maç öncesi yemek yerken görsem; Fener'i bırakırım. Tüpçü ile Adnan Polat'ı hatırlayın! Ayrıca ne diye tarihinizden utanıp size Uefa ve Süper Kupa getiren futbolcularınızı silmeye kalkıyorsunuz? Bunun da bir cevabını mantıklı ve makul şekilde verin bakalım! Şunu da kabul edin ki; Cinconun da Bjk'nin de Ts'nin de ve sair bütün kulüplerin de en büyük rakibi kimdir? Fener'i Fetö yıkamadı, Erden Timur dingili mi yıkacak? Fener asil ve temizdir. En çok kupası olan takım biziz. Boş yapmayın! Bilmeden de konuşmayın! Araştırın! Bunu eski yanlış yolun yolcusu ve hidayete ermiş bir Fenerli olarak söylüyorum. Zira 18 yaşında Galatasaray'ı bırakıp doğru yolu buldum, Fenerli oldum.
Tarihlerinden Hakan şükür, Arif Erdemi'i silmeye çalışanlar; bir zahmet o Uefa ve Süper Kupa'yı da silsenize, o kadar dürüstseniz? Boş konuşan bir cinconlu zevattır Erden Timur. Ada bak, süngüye davran! Burjuva soyu seni!
Fenerbahçe temizdir. Ne satılır ne satar! Ne alınır ne de yatar! Şike yapabilsek; ligde kimseye söz bırakmazdık. Uefa müfettişi gelip sırf Aziz Yıldırım'ın salınması karşılığında kaybedecekleri davayı geri çekmemiz için devletin tüm yöneticileri ile görüşmedi mi? Boş konuşmayın! Biz salaklık edip davayı geri çektik; yoksa alayının içinden geçecektik. Bu Galatasaray'ın Türk takımı olduğuna emin misiniz gerçekten? Gerçi bir çocuğun babası önemlidir ve bu çocuğun babası Ermeni asıllı bir Burjuva Arnavut. Çok da şey yapmamak lazım. Tarihini bilmeden ona buna çamur atmasın kimse! Ne haltlar yenildiğini herkes biliyor. Fenerbahçe siyasetten anlamadığı için şampiyon olamıyor, hepsi bu.
Doyuma ermiş insanlar ya ünlülerin çoğunun yaptığı gibi marjinalliklere bulaşıyor ya da kötü alışkanlıklar -madde kullanımı- ediniyorlar. Her zaman bir üst basamak kalmalı hayatta; çünkü zirveye eriştikten sonra yapılacak tek şey kalıyor: inmek.
Muhtar, eteğin erkek kıyafeti olduğunu iddia etmiş. Ona bakarsan tayt da erkek kıyafeti: Hiç Kara Murat izlemedin mi Ağabey :-).
Gayet güzel harekettir. Eli ayağı tutan efendi insan en azından yalandan düzgünce koyar. Öyle bir anlatılmış; ki sanırsınız bazıları evlerinde bu katlama bilen çalışanlardan istihdam ediyor. Emeğe elbette saygı duymak gerekir, o ayrı. Çalışanlar baş tacı. ılık sosyete Teomanı, bar Ercüment'i değiliz elhamdülillah :-).
ilk Ekonomi Uzmanı'nı okudum, hak verdim; sonra Sütlü Çilekli'yi okudum, yine hak verdim. Bana da nazar değdi galiba :-).
Duyarsız, tutarsız, bezgin, üzgün, tuhaf, kandırılmış, hakkı yenmiş, emeği çalınmış, kızgın... Amma çok hissediyormuşum ben yahu! Bu nedir be! En iyisi siz beni bırakın kaçın! Öcü geliyor!
Hava değişik, insanlar daha da bi' değişik, işler daha bi' daha... Kızmak bile gelmiyor içimden. O kadar umursamıyorum, anlayın gari. Günaydınlar size!
Yüce yaratıcının hiçbir yere sığmadığı halde sığdığı tek şeydir kalp. Kelime mânâsı "dönen" demektir. imandan imansızlığa anlık kaç kez dönüyor hakikaten.
Allah'ım; imanımızı doğru kıl! Kula yapılan şükürden bizleri azade eyle. Zira bu şirktir. Şükür sana, iman sana. Bizleri daim eyle! Temizlikte, saf yüreklilikte, mertlikte ve güzellikte. Kadın da olsak erkek de; delikan yürekli, yiğit insan olmaktır muradımız. Amin!
Allah'ım; imanımızı doğru kıl! Kula yapılan şükürden bizleri azade eyle. Zira bu şirktir. Şükür sana, iman sana. Bizleri daim eyle! Temizlikte, saf yüreklilikte, mertlikte ve güzellikte. Kadın da olsak erkek de; delikan yürekli, yiğit insan olmaktır muradımız. Amin!
Artık hiçbir siyasi yorum ve tartışmaya ne burada ne de başka yerde girmeyeceğim. Hep söylediğim gibi: Allah, istisnasız ve ayırmaksızın, tüm siyasilerin belasını versin! Cahilce konuşanlara, adam savunanlara dayanamıyorum. Fikirleri önemsemeden sadece yalamak, yalamak... Yapılan bundan ibaret. Alın, hayrını görün! Mutsuzluğumu yenmek için sadece sevdiğim şeylerle ilgilenecek, onlar hakkında konuşacağım, hepsi bu. Delikanlı olacağım! Dün, bugün, yarın... Geçmişte ve gelecekte... Dünya durdukça ve daima...
Not: Lafım kurucu ebedi liderimiz Atatürk ve inönü'yü kapsamamaktadır. Zira ikisine de alayı kurban olsun! Delikanlı adam baş tacıdır.
Not: Lafım kurucu ebedi liderimiz Atatürk ve inönü'yü kapsamamaktadır. Zira ikisine de alayı kurban olsun! Delikanlı adam baş tacıdır.
Dokanmayan, çok fenayam!
Aklına sokum, sana ekmek arası ablacığım!