bugün
- şampiyon galatasaray15
- galatasaray taraftarı15
- ali koç tutuklansın13
- plajda bira içmek8
- 18 mayıs 2025 galatasaray kayserispor maçı10
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi13
- en son ne yediniz20
- cin10
- tütsülenmiş yiyecekler9
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip12
- küresel10
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz12
- afganistan10
- erkek erkeğe aşk9
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız14
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması10
- gavs'ın faziletleri19
- anın görüntüsü11
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz33
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri14
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- insan olmaya ceyrek kala8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- vatan haini nasıl olur16
- ak parti anketlerde önde14
- yarın denize girecek olmam8
- gençler namaz var mı9
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı9
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı12
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11

entry'ler (8516)
O kadar emin olamıyorum artık. Bunların alayı dönme konusunda nirvanaya eriştiler.
Ev alamadım, araba alamadım, hiçbir şey alamadım. Yaşım 43'e dayandı. Bunu hissetmediğim tek bir günüm bile yok. Zengin olsam (normal değil über olanından); paramı diğer zenginleri batırmak için sarfederdim. Net.
#türkiye gibi gelişmemiş bir de üstüne zındık ülkelere fazla gelen efsanedir. halkımız böyle efsanelere layık falan değil.#
Zındık arıyorsan; rahmetimiz gazabımızı aşmıştır, Allah'ın bütün vasıflarını üstünde taşıyan lider, sözlerine ve onu parlatıp millete kaptıran Erbakan hıyartosuna, onun partilerine bakacaksın!
Zındık arıyorsan; rahmetimiz gazabımızı aşmıştır, Allah'ın bütün vasıflarını üstünde taşıyan lider, sözlerine ve onu parlatıp millete kaptıran Erbakan hıyartosuna, onun partilerine bakacaksın!
Sağa sola saldıranı elbette affetmez ve affatmemeli de; fakat ota foka sapan salak müdahalelerde de bulunmamalı. Tayyip istifa, dedim diye bana saldıran polisin ben taa...
Diyemem. Aslında tatlının hiçbir türüne hayır diyemem; ama diyetteyim. N'örecen müdür :-).
Ezanı okuyan müezzindir, imam değil,
Tabiki imam da okur, okumaz değil,
Sen ister kabul etme, ister beş vakit eğil,
Yaradan aleme sığmazsa da, kitli kutumuza da sığmaz değil.
Tabiki imam da okur, okumaz değil,
Sen ister kabul etme, ister beş vakit eğil,
Yaradan aleme sığmazsa da, kitli kutumuza da sığmaz değil.
Bugün yaşadığımız rezilliğin sorumlusu partidir. Hep Hoca olacak o dürzünün fok yemesi zati. Başımıza Haim Nahum Doktrini'ni benimsemiş, Yahudi Cesaret Madalyalı BOP Eşbaşkanı'nı bırakıp iptir olup gitti. BOP'çu çıkıp "Hocamdan böyle gördüm" dese, belki affederim; ama Erbakan'ı asla, asla, asla! Yatacak yerin yok dürzü seni! Mahvettin, umudumuzun ırzına geçtin gavat herif! Partinin de senin de Allah belanı versin! Net!
Biri şu başımızdakini de işten çıkarsa ya da komple dünyadan çıkarsa olma mı? Belki o vakit düzeliriz.
Adalet her şeyden önce gelir. Ya "kurucu (!) önder" diyen kansızı içeri atın ya da "heykelini dikeceğiz" diyen kansızı dışarı salın! ikisinin de birbirinden ne farkı var? Hangi ara bu kadar izanımızı kaybettik, bilen var mı? Tanrı Türk'ü korusun ve akıl versin! Kavala'nın, Ümit Özdağ'ın içeride olması ise tam bir fecaat, o ayrı.
Mit mi lan bu? işletmenin sırrı devlet sırrı mı? O kadar önemli ise; elemanını memnun edip, çıkarmasın hıyarağaları! Bu yaşıma kadar öğrendiğim iki şey varsa eğer; birincisi en iyi patron ölü patron ve ikincisi de müdürlerin alayının üç harfli oturma organı olduğudur. Net!
Günaydın olsun popçikiler! Size daha evvel popçikilerim olduğunuzu söylemiş miydim? Söylemediysem eğer şimdi söyleyeyim: Popçikimsiniz, hem de pop popçikim :-).
Peki üniversitenin haberi var mı?
Sevimsiz birini arayan yallah Pırasa Bıyıklı BOP Eşbaşkanı'na, yallah Milliyetsiz Bahçeli'ye! Naş!
Ben Bahçeli'yi MHP Genel Başkanı sanıyordum; meğer yanılıyormuşum: Sadece bir "eş genel başkan" imiş. "Kurucu (!) önder" ha! Hepiniz DEMlendiğinize göre, diğerleri ile beraber alayınızın ağzına Yonan ötürsün! Net!
Çürüme, 3 Kasım 2002'de başladı; bölünme, Ergenekon ve Balyoz Davaları ile... Kozmik Oda'yı verdikleri gün çoktan imzayı atmışlardı.
Amerikan projesi eşbaşkanı olmak, bu konuda yeterlidir.
internal shower içtim. O ne mi? Siz de bi' halt bilmiyonuz, cahil mandalar! Dur bi' dakika! internal shower suyu içtim mi demeliydim acaba? Aman, neyse. Elitim ben oglim, elit :-).
Günaydın. Ölmeyin lan :-).
Ebene sor istersen. Yalnız bunu yapınca, 128 milyar doları kime sormak gerek, bilemiyorum.