bugün

entry'ler (8516)

yavaş dön reis ümmet yetişemiyor

O kadar emin olamıyorum artık. Bunların alayı dönme konusunda nirvanaya eriştiler.

sözlük yazarlarının çizimleri

görsel

fakirliğin hissedildiği anlar

Ev alamadım, araba alamadım, hiçbir şey alamadım. Yaşım 43'e dayandı. Bunu hissetmediğim tek bir günüm bile yok. Zengin olsam (normal değil über olanından); paramı diğer zenginleri batırmak için sarfederdim. Net.

refah partisi efsanesi

#türkiye gibi gelişmemiş bir de üstüne zındık ülkelere fazla gelen efsanedir. halkımız böyle efsanelere layık falan değil.#

Zındık arıyorsan; rahmetimiz gazabımızı aşmıştır, Allah'ın bütün vasıflarını üstünde taşıyan lider, sözlerine ve onu parlatıp millete kaptıran Erbakan hıyartosuna, onun partilerine bakacaksın!

polis vatandaşı dövebilir mi

Sağa sola saldıranı elbette affetmez ve affatmemeli de; fakat ota foka sapan salak müdahalelerde de bulunmamalı. Tayyip istifa, dedim diye bana saldıran polisin ben taa...

fırın sütlaca hayır diyememek

Diyemem. Aslında tatlının hiçbir türüne hayır diyemem; ama diyetteyim. N'örecen müdür :-).

imamın ezanı türkü gibi okuması

Ezanı okuyan müezzindir, imam değil,
Tabiki imam da okur, okumaz değil,
Sen ister kabul etme, ister beş vakit eğil,
Yaradan aleme sığmazsa da, kitli kutumuza da sığmaz değil.

refah partisi efsanesi

Bugün yaşadığımız rezilliğin sorumlusu partidir. Hep Hoca olacak o dürzünün fok yemesi zati. Başımıza Haim Nahum Doktrini'ni benimsemiş, Yahudi Cesaret Madalyalı BOP Eşbaşkanı'nı bırakıp iptir olup gitti. BOP'çu çıkıp "Hocamdan böyle gördüm" dese, belki affederim; ama Erbakan'ı asla, asla, asla! Yatacak yerin yok dürzü seni! Mahvettin, umudumuzun ırzına geçtin gavat herif! Partinin de senin de Allah belanı versin! Net!

işten çıkarılmaların artması

Biri şu başımızdakini de işten çıkarsa ya da komple dünyadan çıkarsa olma mı? Belki o vakit düzeliriz.

haksız yere içerde tutulan demirtaş ve kavala var

Adalet her şeyden önce gelir. Ya "kurucu (!) önder" diyen kansızı içeri atın ya da "heykelini dikeceğiz" diyen kansızı dışarı salın! ikisinin de birbirinden ne farkı var? Hangi ara bu kadar izanımızı kaybettik, bilen var mı? Tanrı Türk'ü korusun ve akıl versin! Kavala'nın, Ümit Özdağ'ın içeride olması ise tam bir fecaat, o ayrı.

işten çıkarılınca işletmenin sırlarını anlatan tip

Mit mi lan bu? işletmenin sırrı devlet sırrı mı? O kadar önemli ise; elemanını memnun edip, çıkarmasın hıyarağaları! Bu yaşıma kadar öğrendiğim iki şey varsa eğer; birincisi en iyi patron ölü patron ve ikincisi de müdürlerin alayının üç harfli oturma organı olduğudur. Net!

günaydın sözlük

Günaydın olsun popçikiler! Size daha evvel popçikilerim olduğunuzu söylemiş miydim? Söylemediysem eğer şimdi söyleyeyim: Popçikimsiniz, hem de pop popçikim :-).

erdoğan üniversite arkadaşlarıyla buluştu

Peki üniversitenin haberi var mı?

diploma iptaline ilişkin tebligat

Sevimsiz birini arayan yallah Pırasa Bıyıklı BOP Eşbaşkanı'na, yallah Milliyetsiz Bahçeli'ye! Naş!

devlet bahçeli nin apo ya kurucu önder demesi

Ben Bahçeli'yi MHP Genel Başkanı sanıyordum; meğer yanılıyormuşum: Sadece bir "eş genel başkan" imiş. "Kurucu (!) önder" ha! Hepiniz DEMlendiğinize göre, diğerleri ile beraber alayınızın ağzına Yonan ötürsün! Net!

ülke bölünmeye başlandı mı

Çürüme, 3 Kasım 2002'de başladı; bölünme, Ergenekon ve Balyoz Davaları ile... Kozmik Oda'yı verdikleri gün çoktan imzayı atmışlardı.

vatan haini nasıl olur

Amerikan projesi eşbaşkanı olmak, bu konuda yeterlidir.

en son ne içtiniz

internal shower içtim. O ne mi? Siz de bi' halt bilmiyonuz, cahil mandalar! Dur bi' dakika! internal shower suyu içtim mi demeliydim acaba? Aman, neyse. Elitim ben oglim, elit :-).

günaydın sözlük

Günaydın. Ölmeyin lan :-).

295 milyon euro nerede

Ebene sor istersen. Yalnız bunu yapınca, 128 milyar doları kime sormak gerek, bilemiyorum.