entry'ler (8331)

heybedeki büyük turplar dökülmedi

Has Skechers oradan, diyorum, has Skechers!

kent lokantalarinı kapatan kayyum

Kazındıkları ile kalırlar. Kapatsalar bile Pontus Eko bunları kudurtmaya devam edecek. Gâvura vurur gibi tam 3 kez yapıştırıp 2 saymışlardı. Tıpkı Yahudi Madalyalı BOPçu Cumbabalarının 3 kez seçilip 2 defa saydıkları gibi.

kadir gecesi

Kadir Gecesi güzellikler getirsin. Hayırlı kandilleriniz olsun arkadaşlar!

fatih erbakan

Babasının yatacak yeri yok: Miras olarak bize BOP'çuyu bıraktı. BOP'çu "Hocamdan böyle gördüm" dese belki affedilir; ama Erbakan asla, asla, asla... Mahvetti bu Fatih Erbakan'ın babası olacak söbü kafa Necmo. Geri zekali.

günaydın sözlük

iyi ki doğdun, Kedi Bey Memduh kardeşim! Nice güzel mutlu yaşların olsun!

güneş ne zaman doğacak

Danişik bir film. Tıpkı benim sözümün anlamsızlığı gibi. Güzel tarafları da var; fakat yarattığı etki ile saçmalamaya müsait insanımızı gaza getirdiği de bir gerçektir. Birbirimizi yemenin neresi doğru, anlayan beri gelsin! Yahudiler nasıl birbirini tutuyorsa; biz de öylece hep ayrışıyoruz.

günaydın sözlük

Günaydın. Kadir Gecesi'ne eriştik. Hayrolsun!

günaydın sözlük

Günaydın herkese :-).

sahurdayız uludağ sözlük

Hayırlı sahurlar arkadaşlar.

aktrollerin türkçe özürlü olması

Türkçe diye bir dil yok. Nereden çıkarıyorsunuz? Tıpkı Türk Bayrağı değil, Türkiye Bayrağı denildiği gibi, Türkiyec...Türkiyelice... yok olmadı, Türgiliş... olmuyor, beni bırakın, siz kaçın :-).

rte nin unutulmayan sözleri

Sen kismin ay!

yandaş gazetecilerin iğrenç insanlar olması

Geldi gene tipini lukladığımın Fırankı!

ekrem imamoğlu

Dedeye gülüyorum. Be hey angut dedem: O vakit Burak Erdoğan neden hiç görünmüyor, bi' anlatsana. Katil olduğu için mi; yoksa başörtüsü yasağından dolayı Türkiye'de okula alınmayıp, dışarda okuyup, orada düzen kurduğundan mı?

fransız hayranlığı

Osmanlı'nın son döneminde yaptığıdır. Mekteb-i Sultani dahi bunun bir yansımasıdır. Cinconlular duymasın :-).

polise asit atan çapulcu

Tabiki de Türk Polisi şereflidir ve saldırganlardan hiçbiri haklı değil, kansızdır; fakat "Türk'üm" diyemeyen ve şehide kelle(!), Apo iti'ne sayın diyen birini savununca ikiyüzlü olmuyor muyuz, biraderlerim? Kardeş Kavgası 15 Temmuz Tiyatorosu'nda milleti sokağa dökenler için ne polisin ne askerin ne de milletin çıkarı ve canı umurlarında dahi değildi. Sen ölmüşsün kalmışsın, ne çıkar? iki kuzeylinin mücadelesinde gücü elinde tutan polisi çok mu umursuyor sanmadasınız? Aklınıza turp sıkayım o zaman. Pontus Eko, Yahudi Madalyalı Recep BOPçu'sunun heybesinden çıkar elbet. O vakit yesinler birbirlerini. Kimin kime gücü yeterse...

Not: Göt kılları, polisi bu kadar umursuyor ise; gidip şehide "kelle" diyen kansıza da iki kelam etsinler de, görelim gözlerinin lacivertini! Yer mi? Hiç sanmıyorum. Sıkar biraz.

günaydın sözlük

Günaydın popçikiler. Pazarurtesi bizi popletir, Salı löpletir, Çarşamba dıngılabistik yapar, Perşembe zor geçer, Cuma adam seçer, Cumartesi anlaşılmaz, Pazar elden kaçar durmaz. Döngü böylece sürer gider.

kadir mısıroğlu

iktidar kendi fikirlerine yakın olduğu için korkusuzca havlayan, zoru gördüğünde de ingiltere'ye kaçıp *ötü üçbuçuk atıp turlayan bir yavşaktı. Ötesi değil.

kabataş a gitmek

Yalancı gelin kaltak deri fantezisici Zehra da gelecek mi? O halde ben yokum :-).

reisin x paylaşımı

Sen sokağa çağırınca iyi, başkası çağırınca vov vov vov! Yok öyle yağma! Ayrıca 15 Temmuz Tiyatorosu'nda ölenler şehit değil, en fazla niyazidir. Yazık oldu hepsine. Recep ya da Özel için ölen değil, vatan için ölen şehittir. Elma ile armudu karıştırmayın!

tayyip erdoğanın emrini bekliyoruz

Emir alıp çıkmazsanız topsunuz. Alayınız hem de!