bugün
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri21
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- gocu kaç yaşında7
- yaşar dinleyen erkek6
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- gocu34
- balık etli kızlar bakar mısınız3
- avm gezme kültürü5
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım3
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek4
- nakit para taşımamak3
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- muhafazakar eşcinsel4
- claude'un savaş ve casuslukta kullanılması5
- kahvaltı9
- tissot la loche4
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması6
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar2
- aykolik bugün acaba nereyi gezecek3
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek4
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- pizzanın kenarlarını yemeyen erkek4
- sıcak içeceği soğutarak içen insan3
- sanane demek yanlıştır4
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- yeni parti tüzüğü4
- uyudun mu12
- sinirlenince yaptığınız şeyler2
- avi 8 spitfire2
- insanın kendisine benzeyen kişiden hoşlanmaması6
- lahmacuna ketçap sıkmak3
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- çay tabağındaki çayı kafaya dikmek3
- çorapla uyuyan erkek3
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- boyumun 2 cm kısalması22
- ona bir şey söyle9
- düşün ki o bunu okuyor7
- dolma biberin kabuğunu yemeyen insan5
- güne bir ayrılık şarkısı bırak2
- ekmeği eliyle değil bıçakla bölen erkek2
- flört uygulamasında eşleşme algoritması2
- uyudun mu mesajı14
- terörist mecliste konuşma mı yapar3
- prenses gibi büyüyen kızlar9
- yazarların kötü oldukları konular3
- kese kağıdında kalan simit susamları4
güzeldir, hoştur ancak polislikle alakası yoktur.
"muhteşem ikili" barbaros ile muzaffer yine iş başında...hadi bakalım.
Bomba bölüm olacak gibi bu akşam.
Yalnız takıldığım nokta, eda'nin annesi evi nerden biliyor? O eve yeni tasinmadi mi bunlar?
Ayrıntılara dikkat edelim emrahciğim. Kontrol şunları arada bir.
Yalnız takıldığım nokta, eda'nin annesi evi nerden biliyor? O eve yeni tasinmadi mi bunlar?
Ayrıntılara dikkat edelim emrahciğim. Kontrol şunları arada bir.
Dizide terör eylemine verilen örnekler "hes protestosu ve parasız eğitim"dir. Ülke bölmek değil, beyni bir bitin pipisinden küçük olan bazı canlı türleri boş yere heveslenip "behzat ç bize bohiyir" diye sevinmesinler.
muzaffer'in tam "sen beni eziyorsun" muhabbeti yapmasından az sonra kendisine ve akbaba'ya çay kapmasını söyleyen barabaros'a olan bakış anı bomba bir sahne olmuştur.
muzo ile barbaros'un katil psikolojileri aşmış vaziyette.
allah sonlarını hayretsin.
allah sonlarını hayretsin.
bokunu çıkaran dizidir. komüniste-teröriste dizi yaptırırsan olacağı budur zaten! Birde kck lıları savunun tam olsun! ulan bu memleketin haksızı, katili, hırsızı, peşkeşçisi sizsiniz başkaları değil.
Haftaya cikacak olan bolum diziyi yere gomebilir bakalim gorcez.
Değişik derin mevzuların tohumu atılmış bir bölümü yayınlanan dizi.
Badem biyikli müdürün odasındaki toplantı sonunda, eleman tahsin'e sert şekilde sen kal dedi. Daha sonra tahsin behzat'i arayıp konuşmak istedi. Bu iki görüşme de sanıyorum ilerleyen süreçte karşımıza çıkacak.
Grubun yeni üyesi berna ile kanka olmuş, diğerleri hakkında bilgi ediniyor. Bu bilgileri kendini ekibe adapte etmek için de kullanabilir, ya da dışardan güdümlü de olabilir.
Seri katil ikilisi yol ayrımına yaklasiyor gibi. ikisinin de takıntıları var. Bir nevi, hayatta ezilmisligin dışa vurumu. Aralarındaki diyaloglardan da belli ediyor kendini bu. adli tipci babası tarafından adam yerine konmamış, horlanmış, şefkat duygusundan yoksun büyümüş. Diğeri de toplum tarafından eziklendigini düşünüyor. Doktor oğluma sarilmadan uyuyamam olayının iki defa altını çizdi. Teslim olmak yerine ölümü secer bence. Diğer karakter her türlü sürprize açık.
Emrah serbes kck olayının isleyecegiz
dediginde, yapımcı karşı bir beyan yayınladı. Ama bu bölümde fikir gerçek oldu. Kck operasyonlarına karşı çıkanlar pkk sempatizanı falan değil, devlet istediğini bu yafta altında içeri alabiliyor derdinde bu insanlar. Bu bölümde de buna bir başkaldırış vardı zaten. Emrah istediğini yaptı sonuçta.
açığa çıkmayan konular birikmekte. Sezon finali anne ç. Ve ercü arasındaki savaşa dair olur.
Tehlikeli sularda yüzen güzel bir dizi.
Badem biyikli müdürün odasındaki toplantı sonunda, eleman tahsin'e sert şekilde sen kal dedi. Daha sonra tahsin behzat'i arayıp konuşmak istedi. Bu iki görüşme de sanıyorum ilerleyen süreçte karşımıza çıkacak.
Grubun yeni üyesi berna ile kanka olmuş, diğerleri hakkında bilgi ediniyor. Bu bilgileri kendini ekibe adapte etmek için de kullanabilir, ya da dışardan güdümlü de olabilir.
Seri katil ikilisi yol ayrımına yaklasiyor gibi. ikisinin de takıntıları var. Bir nevi, hayatta ezilmisligin dışa vurumu. Aralarındaki diyaloglardan da belli ediyor kendini bu. adli tipci babası tarafından adam yerine konmamış, horlanmış, şefkat duygusundan yoksun büyümüş. Diğeri de toplum tarafından eziklendigini düşünüyor. Doktor oğluma sarilmadan uyuyamam olayının iki defa altını çizdi. Teslim olmak yerine ölümü secer bence. Diğer karakter her türlü sürprize açık.
Emrah serbes kck olayının isleyecegiz
dediginde, yapımcı karşı bir beyan yayınladı. Ama bu bölümde fikir gerçek oldu. Kck operasyonlarına karşı çıkanlar pkk sempatizanı falan değil, devlet istediğini bu yafta altında içeri alabiliyor derdinde bu insanlar. Bu bölümde de buna bir başkaldırış vardı zaten. Emrah istediğini yaptı sonuçta.
açığa çıkmayan konular birikmekte. Sezon finali anne ç. Ve ercü arasındaki savaşa dair olur.
Tehlikeli sularda yüzen güzel bir dizi.
begenmegenler gidip mesutun nizip yolu hikayelerini dinlesin.
dün akşamki bölümünde harunun edanın annesine uydurduğu yalan güldürmüştür.
dizinin sol tandansı anlaşılan kimi insanları rahatsız etmiş.
yahu bu memlekette yıllardır her şey sizin istediğiniz gibi, sizin istediğiniz insanlarca söylendi. hep sizin istedikleriniz oldu, sizin istedikleriniz seçildi.
sen şimdi emrah serbes'in pkk destekçisi olduğunu mu düşünüyorsun? diyelim ki öyle.
bir kere de o taraftan biri çıksın bir şey anlatsın. 30 senedir belki de hiç kimse bir şey söyleyemedi diye hala devam ediyor bu rezalet.
bana göre pkk dünya solunun yüz karasıdır. emperyal devletlerin fahişesi haline gelmiştir. ama konu bu değil.
burda konu bu ülkenin tepesindeki içler acısı faşizmdir. komüniste dizi yaptırırsan olacağı budur diyen var, baksana.
e senin gibi adamlar olduğu müddetçe birileri dağa çıkar, ben sikerim böyle düzeni der tabi.
insanları dinlemesini öğreneceksin, tahammül etmeyi öğreneceksin, saygı duymayı öğreneceksin.
kimse kimseyle aynı düşünmek zorunda değil bu hayatta.
öte yandan dizinin devlet, polis, adalet eleştirileri de bazen kasıntı duruyor.
tamam radikal bakışınız var, eleştirmek istediğiniz şeyler var, ama terörle mücadelede bir tane düzgün adam yok mu amına koyim? yahu bir polis biriminde herkes mi işkenceci olur, katil olur, bilmem ne olur?
dizide ne zaman terörle mücadeleyle ilgili bir durum olsa, ordan terörle mücadele şöyle böyledir gibi bir algı çıkıyor.
kısacası bir şeyler göstermek iyi, ama bunu abartıp zaten iyi olan bir diziyi gereksiz politize edip pano gibi kullanmak kötü.
gelgelelim her ne olursa olsun behzat ç ekibi susmamalı.
susmasın ki iki laf da ezilenler, haksız yere vurulanlar, işkence görenler, cumartesi anneleri, işçiler, emekçiler için edilsin.
abartı da olsa bilmem ne de olsa edilsin.
bu ülkede başörtülü bir hanımefendinin hakları ne kadar savunuluyorsa, sol görüşlü bir insanın da hakkı o kadar savunulduğunda bunun adı demokrasi olur.
yahu bu memlekette yıllardır her şey sizin istediğiniz gibi, sizin istediğiniz insanlarca söylendi. hep sizin istedikleriniz oldu, sizin istedikleriniz seçildi.
sen şimdi emrah serbes'in pkk destekçisi olduğunu mu düşünüyorsun? diyelim ki öyle.
bir kere de o taraftan biri çıksın bir şey anlatsın. 30 senedir belki de hiç kimse bir şey söyleyemedi diye hala devam ediyor bu rezalet.
bana göre pkk dünya solunun yüz karasıdır. emperyal devletlerin fahişesi haline gelmiştir. ama konu bu değil.
burda konu bu ülkenin tepesindeki içler acısı faşizmdir. komüniste dizi yaptırırsan olacağı budur diyen var, baksana.
e senin gibi adamlar olduğu müddetçe birileri dağa çıkar, ben sikerim böyle düzeni der tabi.
insanları dinlemesini öğreneceksin, tahammül etmeyi öğreneceksin, saygı duymayı öğreneceksin.
kimse kimseyle aynı düşünmek zorunda değil bu hayatta.
öte yandan dizinin devlet, polis, adalet eleştirileri de bazen kasıntı duruyor.
tamam radikal bakışınız var, eleştirmek istediğiniz şeyler var, ama terörle mücadelede bir tane düzgün adam yok mu amına koyim? yahu bir polis biriminde herkes mi işkenceci olur, katil olur, bilmem ne olur?
dizide ne zaman terörle mücadeleyle ilgili bir durum olsa, ordan terörle mücadele şöyle böyledir gibi bir algı çıkıyor.
kısacası bir şeyler göstermek iyi, ama bunu abartıp zaten iyi olan bir diziyi gereksiz politize edip pano gibi kullanmak kötü.
gelgelelim her ne olursa olsun behzat ç ekibi susmamalı.
susmasın ki iki laf da ezilenler, haksız yere vurulanlar, işkence görenler, cumartesi anneleri, işçiler, emekçiler için edilsin.
abartı da olsa bilmem ne de olsa edilsin.
bu ülkede başörtülü bir hanımefendinin hakları ne kadar savunuluyorsa, sol görüşlü bir insanın da hakkı o kadar savunulduğunda bunun adı demokrasi olur.
bu diziyi çok seviyorum devamlı izlerim ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim;
bir bölümde cumartesi anneleri'ni savundunuz. malum bu pkk'nın desteklediği bir durumdur.
dün akşamki bölümde hafiften kck göndermesi vardı. biraz da terör zanlıları savunuldu bu amirime hiç yakışmıyor.
şimdi başka bölümlerde ölüm orucu yapan pkklıları işlerseniz ve onları haklı gibi gösterirseniz bu size hiç yakışmaz.
bizler bu diziyi sevdik, çünkü bu dizide kendimizden bir şeyler bulduk ama bu dizide pkk'lı yavşaklar desteklenecekse orada dur deriz. amaç mesaj vermek mi? tamam olabilir ama unutmayalım ki, ölüm orucu pkk'nın bir oyunudur. bunu yapanlar pkk'lıdır aman amirim lütfen onları savunmayın.
dün akşam yayınlanan bölümde terör yanlıları işlendi amaç bir yerlere mesaj vermekti tamam, ama bu ülkenin canını en çok acıtan bu teröristlerdir. emrah serbest'in siyasi görüşü nedir bilemiyorum ancak anladığım kadarıyla hafif sol görüşlü lütfen kendi görüşlerini bu diziden uzak tut biz ekranda amirimizi ve ekibini teröristleri koruyan kollayan, pkk'nın öncülük ettiği eylemlere destek çıkan insanlar olarak görmek istemiyoruz.
ayrıca dün akşam yayınlanan 79.bölümle ilgili bir detay;
bence bu cinayete yeni katılan eleman * bence hiç tekin biri değil. bana güven vermedi bu eleman. sonunda ya memduh başgan ile ercüment çözer'in adamı çıkacak yada geçmiş ile ilgili problemleri olan birisi olarak çıkacak karşımıza.
birde eda lütfen ikide biri harunun dudaklarına yapışıp durma gerçekten itici oluyor.
not: bu yazdıklarımı okuduktan sonra bana eksi verecek olan arkadaşlarım tamam ama lütfen iki defa düşünerek bunu yapın. zira yazdıklarımda haksız sayılmam.
bir bölümde cumartesi anneleri'ni savundunuz. malum bu pkk'nın desteklediği bir durumdur.
dün akşamki bölümde hafiften kck göndermesi vardı. biraz da terör zanlıları savunuldu bu amirime hiç yakışmıyor.
şimdi başka bölümlerde ölüm orucu yapan pkklıları işlerseniz ve onları haklı gibi gösterirseniz bu size hiç yakışmaz.
bizler bu diziyi sevdik, çünkü bu dizide kendimizden bir şeyler bulduk ama bu dizide pkk'lı yavşaklar desteklenecekse orada dur deriz. amaç mesaj vermek mi? tamam olabilir ama unutmayalım ki, ölüm orucu pkk'nın bir oyunudur. bunu yapanlar pkk'lıdır aman amirim lütfen onları savunmayın.
dün akşam yayınlanan bölümde terör yanlıları işlendi amaç bir yerlere mesaj vermekti tamam, ama bu ülkenin canını en çok acıtan bu teröristlerdir. emrah serbest'in siyasi görüşü nedir bilemiyorum ancak anladığım kadarıyla hafif sol görüşlü lütfen kendi görüşlerini bu diziden uzak tut biz ekranda amirimizi ve ekibini teröristleri koruyan kollayan, pkk'nın öncülük ettiği eylemlere destek çıkan insanlar olarak görmek istemiyoruz.
ayrıca dün akşam yayınlanan 79.bölümle ilgili bir detay;
bence bu cinayete yeni katılan eleman * bence hiç tekin biri değil. bana güven vermedi bu eleman. sonunda ya memduh başgan ile ercüment çözer'in adamı çıkacak yada geçmiş ile ilgili problemleri olan birisi olarak çıkacak karşımıza.
birde eda lütfen ikide biri harunun dudaklarına yapışıp durma gerçekten itici oluyor.
not: bu yazdıklarımı okuduktan sonra bana eksi verecek olan arkadaşlarım tamam ama lütfen iki defa düşünerek bunu yapın. zira yazdıklarımda haksız sayılmam.
Benim sorunum mesaj kaygısı değil . Dizi süresinin kısalığı ! Ulan geç saate koyuyorsunuz bari süresini uzun tutun .
pek izlemesem de ankara'da çekildiği için sempati duyduğum dizidir.
final yaptıktan sonra şöyle full hd veya bluray olarak bütün sezonlar satışa sunulsa süper olur. tabii ki de sansürsüz olarak. ilk çıktığı gün almayan adam değil. duy sesimiz adam film. zaten ilk sezon dvd çıkçak dediniz 6 ay dvd bekledim. bir bok çıkmadı final yapınca çıkarın şu dvd seti.
Sezon sonunda bitecek dizi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar