bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz9
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- sinirlenince yaptığınız şeyler9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri23
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- yaşar dinleyen erkek8
- ak partililerin apoya villa yaptırması3
- kendin gibi biriyle olmak4
- sevilmek3
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- seyyid kutub3
- avm gezme kültürü7
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- gocu29
- gocu kaç yaşında7
- moğol cb'nın 100 kg ağırlıkla 20 tekrar yapması3
- nakit para taşımamak4
- masterchef türkiye2
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- atatürk diyor ki3
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- güne bir tespit bırak3
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- yaprak sarması seven insan2
- yeni parti tüzüğü5
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- kahvaltı9
- güne bir şarkı bırak4
- balık etli kızlar bakar mısınız3
- şu an dinlenen şarkıdan bir cümle3
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- claude'un savaş ve casuslukta kullanılması5
- çirkin insanlara acımasızca davranmak2
- muhafazakar eşcinsel4
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması6
- çocuğunu bir proje olarak gören ebeveyn2
- tissot la loche4
- nakit para akışı2
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- boyumun 2 cm kısalması22
- pizzanın kenarlarını yemeyen erkek4
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek4
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- sanane demek yanlıştır4
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- insanın kendisine benzeyen kişiden hoşlanmaması6
Ankara'da yaşayan her bireyin sosyal çevresinde ki tanıdıklarını/arkadaşlarını arka planda figüran olarak görebileceği yegane star tv dizisidir. sansürlenme kaygısı taşımadan, "nasılsa anlayan anlıyor rahat takılalım biz" şeklinde bir tutum sergilendiği için argo ve küfrün dibine vurulmuştur, diyaloglarda "lan" kelimesi noktalama işareti gibi kullanılır. ki kasıntı monologlar duymaktan içi bayılan genel izleyici kitlesi için oldukça keyifli olmuştur bu. iyidir iyidir.
karalanmaya çalışılan dizi. arkadaşlar emrah serbes bu dizinin senaristi değildir.diziyi ercan mehmet erdem ve birol tezcan yazıyor. emrah serbes kitabı ve bazı bölümleri yazmıştır. emrah serbes'e kızıp diziye burun kıvıranlar bu dizi reyting aldığı yada genel izleyici izlediği için yayınlanan bir dizi değil. izleyip izlememe sizin bileceğiniz iş. ama azıcık emeğe saygı.
son bölümde terörle mücadele hes projesine karşı çıkanlara teröristler demiştir. behzat ç. de ne zamandan beri bu ülkede hak aramak teröristlik oldu diyerek eylem yaparak hak arayan insanları terörist olarak hapse atan sistemimize güzel bir ayar vermiştir.
emniyet müdürünün badem bıyığı gözden kaçmamıştır.
tem'e fena vuruyoorlar arkadaş korkuyorum bir gün bizim elemanları çekim sırasında toplayacaklar.
amirime flaşbekler yakışıyor da abi az değiştirseniz elemanı şulenin bir bölümde dediği gibi elde telsiz tespih uzun saçla doğdu sanki amirim.
harunu inceltiyorlar sonra eda öpünce harun orijinal formuna dönüyor. emrah serbes bu duruma ne dedi acaba merak ettim.
savcı esra özleniyor hala.
amirime flaşbekler yakışıyor da abi az değiştirseniz elemanı şulenin bir bölümde dediği gibi elde telsiz tespih uzun saçla doğdu sanki amirim.
harunu inceltiyorlar sonra eda öpünce harun orijinal formuna dönüyor. emrah serbes bu duruma ne dedi acaba merak ettim.
savcı esra özleniyor hala.
son bölüm sik gibiydi. pkk sempatizanları zaten hep masum canım, keşke gelsede banada o küçük, şirin, tatlı molotof kokteyllerinden atsalar. ah canlarım benim.
Birileri sınırları çizmiş, ismimizi koymuş, birileri demiş senin maaşın bu, bak buna sakın karşı gelme demiş. Biz ne yaptık amına koyayım?
Behzat Ç.
Behzat Ç.
geç izlemeye başladığım ama bir yandan da en baştan başlayıp yetişme telaşını düştüğüm gerçeğin ta kendisi olan dizidir.Her bölümde aforizmaların uçuşması,hayat dersleri vermesi ve insana acı aşılaması beni benden alır.ve eminim ki bittiğinde çok üzüleceğiz.
"akbabanın evi" bölümünde erdal beşikçioğlu'nun, tek başına dev bir kadro olduğunu bir kez daha gösteren dizi.
Komizmi savunan bir dizidir. Hatta ç nin çhe olduğunun bile söyleyenler vardır.
dizi izlemeyen biri olarak, hakkında hiçbir şey bilmediğim dizidir.*
(bkz: hayvan ç)
ankarada polislik gibi yüce bir görevi ifşa ettini sanan ama amaçsızca yaşayan la;lı lu,lu konuşan her hafta farklı bir saçmalıkla ekranlarda boy gösteren 4 mal karakterin oluşturdugu dizi.
insani icine ceken ve bagimlilil yaratan dizidir.
bugün cok konusulacağını tahmin ettiğim bölümüyle yayınlanacak dizi. bekliyoruz simdiden.
ve behzat ç ezik edebiyatından seçmelere bir örnek haline gelmiştir.
komünist-pkk ortak yapımı dizidir.dizilere bile girdiler.
an itibariyle 80. bölüm oynamaktadır.
80. bölüm diyorum, ona göre.
80. bölüm diyorum, ona göre.
kürtlerin türkçe propaganda yaparak ana dillerinde eğitim ve savunma hakkı istediği, ülkücülerin de "ya allah bismillah allahuekber" şeklinde arapça slogan atarak türklüğü ve türkçeyi koruduğunu ekranlara yansıtan dizi.
izleyen akp'Li var mı bilmiyorum ve sanmıyorum ama izlediğini bildiğim bir kısım mhp'Li izleyici ile de köprüleri bu bölümde tamamen atacak olmasına sevindiğim dizi.
evet tosunlar, siz kürt düşmanlığında iktidarla el eleydiniz her daim ve zaten iktidara tek itirazınız "neden daha fazla kürt öldürmüyorsunuz!" oluyordu.
şimdi iktidar baskısıyla yemediği ceza kalmayan, saatleri ertelenen, sansürden biplemeden delik deşik edilen dizimizle bizi baş başa bırakın.
gidin mematinizi filan izleyin hadi.
evet tosunlar, siz kürt düşmanlığında iktidarla el eleydiniz her daim ve zaten iktidara tek itirazınız "neden daha fazla kürt öldürmüyorsunuz!" oluyordu.
şimdi iktidar baskısıyla yemediği ceza kalmayan, saatleri ertelenen, sansürden biplemeden delik deşik edilen dizimizle bizi baş başa bırakın.
gidin mematinizi filan izleyin hadi.
30 saniyede bir la deniyor ve türk milleti bunu seviyor. ilginç.
Harun karakteri her zamanki gibi yarmıştır arkadas koca taş ile kafayı yarıyolar o tavuk döneri elinden bırakmıyor bu kadar gerçekçide oynanmazki.
3 dk da bi laa diyor diyen arkadaslar arka sokaklar gibi yapmacık diziyi seyretsin.
3 dk da bi laa diyor diyen arkadaslar arka sokaklar gibi yapmacık diziyi seyretsin.
behzat ç: ifadesini alalım getircez adamı napcaz götümüze mi sokcaz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar