bugün
- 17 şubat 2025 çaykur rizespor galatasaray maçı11
- türkiyenin en çirkin şehirleri17
- arkadaşlar iş var mı10
- menuet'e burs veriyoruz kampanyası10
- evleniceğin kadını kaybetmek16
- menuet'in beni favlaması13
- aykolik'e burs veriyoruz kampanyası14
- hayattaki amacınız ne27
- recep tayyip erdoğan11
- işten gelip hanımın sıcacık göğsünde uyumak18
- depremden korkan erkek8
- chp'nin cumhurbaşkanı adayına mecbur değiliz14
- 17 şubat 2025 ankara depremi15
- cumhurbaşkanına hakaret suçu12
- gözleri kapatıp sadece kadın vücudu düşünmek10
- 16 şubat 2025 fenerbahçe kasımpaşa maçı16
- 17 şubat 2025 galatasaray'a verilen penaltı12
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz8
- bugün benim dogum günüm12
- evli erkeğin gözünün dışarıya kayma sebebi21
- mervelere diye mertlere giden sözlük erkeği9
- rte'nin hala yüzde 45 oy alabilmesi20
- uludağ sözlük 2025 hataları15
- bazı erkeklerin gerizekalı olması18
- gıdı liposuction11
- ekşi sözlüğün yazar alımına kapalı olması16
- bugün lahmacun yiyecek olmam19
- nervio'nun önceki hali vs sonraki hali9
- hatundan istemek10
- kayıplara karışanlar listesi15
- mevcuttaki sözlük kızı sayısı33
- sözlüğe görsel ekleyememek8
- instagram kullanmayanlar mağarada yaşasın18
- sözlüğün en ünlü yazarının ses tonu9
- para için birlikte olan kadın11
- kahtalı mıçı10
- galatasaray'ın üzerindeki kara bulutlar13
- instagram da stalklayan görülüyor mu9
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları10

entry'ler (13076)
fugiart mahlasıyla arz-ı endam ettiğim yarışma programı. beklerim efendim.
cahil herif, neyle dalga geçtiğinden habersiz, bir de tvde program yapıyor.
terbiyesiz insan, her toplumun, cemiyetin, hatta ailelerin bile kendilerine has örfleri adetleri vardır. geleneklerine bağlı diye bir cemiyet ile sözde dalga geçmeye çalışmak zaten, programcının kalitesini ortaya koyuyor.
herhangi bir tuhaflık olmayan törendir.
terbiyesiz insan, her toplumun, cemiyetin, hatta ailelerin bile kendilerine has örfleri adetleri vardır. geleneklerine bağlı diye bir cemiyet ile sözde dalga geçmeye çalışmak zaten, programcının kalitesini ortaya koyuyor.
herhangi bir tuhaflık olmayan törendir.
cıbıl cıbıl hatun oynatıp bunu kaydediyor ve herkese açık platformda paylaşıyor görüntüyü. helâl olsun valla. islam dinini bunlar bitirecek nihayetinde.
dans eden hatun kişiler kocasının cariyesi sanırım. dinde bi onlara kapanma zorunluluğu yok.
ek olarak, adamın gol diyor!
yiyin için israf etmeyin.
komşusu aç yatarken tok olan bizden değildir.
Ey iman edenler! Allah'a ve âhiret gününe inanmadığı halde malını gösteriş için harcayan kimse gibi, başa kakmak ve gönül yıkmak suretiyle hayırlarınızı boşa çıkarmayın (bakara)
Münâfıklar, insanlara gösteriş yaparlar (nisa)
dans eden hatun kişiler kocasının cariyesi sanırım. dinde bi onlara kapanma zorunluluğu yok.
ek olarak, adamın gol diyor!
yiyin için israf etmeyin.
komşusu aç yatarken tok olan bizden değildir.
Ey iman edenler! Allah'a ve âhiret gününe inanmadığı halde malını gösteriş için harcayan kimse gibi, başa kakmak ve gönül yıkmak suretiyle hayırlarınızı boşa çıkarmayın (bakara)
Münâfıklar, insanlara gösteriş yaparlar (nisa)
türbanlı bacıların mevlit, kına, bekarlığa veda partisi gibi etkinliklerine sponsor olan paradır. hiç olmadı bir bacıya cip olmuştur.
sıçıyo mu o?
striptizci zenci çağırmışlar mı ki?
kullanıcı adı: fugiart
seri oyun lütfen.
seri oyun lütfen.
mal mısınız amk, gitmeyin!
Ben ferro'yu yok sayın, killa'nın nefes nefese olan versini ve nakarat bölümünü komple atın. Ceza kendi gibi değil, ruh yok söylerken onu da çıkarın. Ezhel eski günlerine selam çakmış ama bu şarkının içinde kaynamış gitmiş, bunu da çıkarırsak güzel şarkı.
Daha marsa da mekik yollamadı. O konuda ben de kırgınım kendisine.
Çok da kasmayın, 4 saat duracak üzerinizde. Düğünden sonra eve gelince nasıl çıktığını bile anlayamayacaksınız!
Erkeklerin umrunda bile olmayan bir kıyafetin, kadınlar tarafından abartma olayıdır.
Hani diyorlar ya, seni beyazların içerisinde hayal ediyorum diye, külliyen yalan. Başka bir şeyin beyazıdır o olsa olsa!
Erkeklerin umrunda bile olmayan bir kıyafetin, kadınlar tarafından abartma olayıdır.
Hani diyorlar ya, seni beyazların içerisinde hayal ediyorum diye, külliyen yalan. Başka bir şeyin beyazıdır o olsa olsa!
Üretimi yerli yapamayınca, en azından logosu bizden olsun demişlerdir.
Vestelin telefonları gibi, her parça dışardan ama montaj burda olunca %100 yerli!
Hakket ha, vestel o yazıyı mecburen kaldırmıştı, %100 yerli üretim olmadığı için. Bak şimdi, bu sikik logo muhabbeti de vestel için yapılıyor olmasın sakın!?
Vestelin telefonları gibi, her parça dışardan ama montaj burda olunca %100 yerli!
Hakket ha, vestel o yazıyı mecburen kaldırmıştı, %100 yerli üretim olmadığı için. Bak şimdi, bu sikik logo muhabbeti de vestel için yapılıyor olmasın sakın!?
Şerefsizliğine bahane arayan birinin iddiasıdır ancak.
Sende ahlâk yoksa, laiklik bunu vermez, varsa da almaz. Ahlâk eğitimini aile verir. Ailen ahlaksızsa ya da seni eğitmemişse, suçu sistemlerde aramak yanlıştır.
Sende ahlâk yoksa, laiklik bunu vermez, varsa da almaz. Ahlâk eğitimini aile verir. Ailen ahlaksızsa ya da seni eğitmemişse, suçu sistemlerde aramak yanlıştır.
Haddinden fazla merhamet, vatana ihanettir.
Bi sığır da demiş "twerk değil, dansözler de yapıyor normal" diye.
Arkadaki panoda çocuk şenliği yazıyor lan deve artığı!
Arkadaki panoda çocuk şenliği yazıyor lan deve artığı!
Evde, azıcık manyak bi kediyle yaşıyorsanız, günde en az 2 tur yapmanız gereken iş.
Kadının yerinde olsam, ikisini de kullanırdım. Bi daha mı gelecem bu dünyaya!
(bkz: ben de az orospu değilim ha)
(bkz: ben de az orospu değilim ha)
Şeriat istemezler, şeriat arzusunu canlı tutarlar. Şeriat gelirse önce kendi kelleleri gider, farkındalar.
Yobaz tayfayı uyuşturmak için gündemde tutarlar bu isteği hep.
Ne demiş hacı marks, din kitlelerin üçlü cigarasıdır!
Yobaz tayfayı uyuşturmak için gündemde tutarlar bu isteği hep.
Ne demiş hacı marks, din kitlelerin üçlü cigarasıdır!
Gece olduğundan arkadan gelen süratli araç görmüyor elemanı. Yoksa mal değildir heralde o hızla çarpıp kendi canını da tehlikeye atacak kadar!
Malesef kendi yarattığı terörün kurbanı olmuş motorcudur.
Malesef kendi yarattığı terörün kurbanı olmuş motorcudur.