/386
bütün o son bölüm sanki behzat'ın "... önceden hangi okula gideceğini, hangi işi yapacağını, maaşını vs. belirliyor! iyi de bunların hiç birini ben istemedim ki..." diye süre giden repliği için çevrilmişti. Bana kalırsa tüm o geri kalan psikolaniz sahneleri sönük kaldı. Tabi bu biraz da dünyaya bakış açınız ile de ilgili.
izlettiği efsanevi 78. bölüm sonrası yayından kaldırılmasından korktuğum dizidir. 65 dk aralıksız içtiler sonuçta rtük için bulunmaz bir fırsat bu.
izlerken kusacağım diye korktuğum, 78. bölümü süper ötesi olmuş dizidir. O kadar da içilmez ki la.
mahsuni babaya kaldırılan kadeh...bu bile yeter abi....
hayatımızdan çıkmaması gereken dizi fakat bu sezon son olacakmış diye söylentiler var.
Erdal Beşikçioğlu'nun tiyatro oyunu ''Bir Delinin Hatıra Defteri'' dün gece Behzat Ç. de tekrar oynandı.
78. bölümün bipsizi halâ star tv sitesine yüklenmeyen dizi. ilk 23 dakika bipli izledim ama sonra anladım ki hayatımın en büyük hatalarından birini yapıyorum ve olaya el koydum. hadi gözünü seveyim star, koy artık bipsizi!
genellikle sonundaki ç harfinin ne anlama geldiği merak edilen polisiye dizisi.
78.bölüm ile türk televizyon tarihi'nin en iyi dizi bölümlerinden birine imza atmış türk dizisi.
Efsane bölümü şu an tekrariyla yayında olan dizim.
tam bir saattir televizyonda üç beş adamın saçma saçma konuştuğu dizidir. dağılın lan abazalar.
konu: gögüs tecavüz cinayet.
78. bölümü doğallık bakımından eşsizdir.

izleyen her erkek kişi, kesinlikle kendi içki masasından muhabbetler görmüştür.

-en beklemediğin adamın ağlaması.

-saçma sapan meme muhabbetleri.

-ben o kızı çok sevdim abi muhabbeti.

-açıkıp menemen yapma.

-erkenden sızan bebe.

-menemene bok atan adam.

-yumruklaşma.

-ankara havası oynama. *

-abi sen çok içtin bokunu çıkarma durumları.

noktası virgülüne gerçek lan. içmiş, muhabbeti yapmış kadar oldum.
ilk bölümünden itibaren her hafta kaçırmadan izlediğim, kimsenin inanmadığı zamanda benim sonuna kadar başarılı olacağına inandığım, kendi yaptığı rekorları kendi kıran, 78. bölümü, sezon finalleri ve emrah serbes'in mehmet can erdem'e katkı yaptığı bölümler ile türk televizyonlarının efsanesidir.
--spoiler--
akbaba: hıyar vereyim mi abi
amirim: hee
akbaba: doğrıyim mi?
amirim: yok la yok tuzluyarak ver işte la
--spoiler--
--spoiler--
rakı koy la
--spoiler--
--spoiler-- -sen benim kaç kere sorguya girdiğimi biliyon mu la? +evet, biliyorum. -nah biliyon! senin tuttuğun fare kadar benim kedi sikmişliğim var. --spoiler--
insana tek solukta kendini izleten bir 78. bölüme sahip dizidir. bittiği zaman oha ne çabuk bitti la oluyor insan.
son bölümüyle, diğer türk dizileriyle arasında fark olduğunu bir kez daha göstermiş olan dizi. o değil de iyi muhabbet döndü ha!
(bkz: senin tuttuğun fare kadar kedi sikmişliğim var)
--spoiler--
-bak simdi oraya giderken kosede bir trafo var ya
+hee
-o trafo gotune girsin kardesim*
--spoiler--

inciye selami yine cakmislardir.
ulan insan bu diziyi izledikçe cinayete kurban gidesi geliyor. beni öldürseler, haberimi duyan akbaba "aga cinayet var" diyerek herkesi olay yerine zıplatsa. sonra elini şah damarıma koyup, sağıma soluma şöyle bir bakıp tahmini ölüm saatimi söylese. amirim "adı neymiş la" diye sorduğunda hayalet "story" dese, amirim "öyle isim mi olur la" diye çıkışsa.
etrafı araştırsalar, beni tanıyan biri var mı diye. sağda solda insanlarla benim hakkımda konuşsalar, cevo "abicim düzgün anlatsana şunu tanıyor musun, tanımıyor musun" dese. harun sorguya girip espri yapsa, sorguladığı ilk kişiye "e olm sen öldürmüşsün niye öldürdün" diye sorsa. sonra bu cinayetin arkasından ercüment çözer çıksa, amirim "vay amk" dese...ooof ooff...seviyorum lan bu diziyi!
yayınlanan son bölümü * sadece akbaba nın evinde geçmesine rağmen yine de hoş bir bölüm oldu. tamam konu yoktu, sürekli olarak ekip birbiriyle yüzleşti ama oyunculukları mükemmeldi. özellikle menemen sahnesi ve erdal beşikçioğlu * abimizin tek başına muhteşem oynadığı kafamda bebek var sahnesi ve son olarak ekipçe ankara havalarıyla oynamaları falan çok güzel sahnelerdi.
bu bölümü izlediğimden beri öyle bir rakı içesim var ki anlatamam, o kadar bizdendi ki kalkıp rakı almaya bile üşendim, oturdum rakı içeceğim günü beklemeye başladım, bölümü bir daha izler miyim, hiç kaçırmam, özellikle sansürsüzünü soframın baş köşesine koyarım, sevgiler.
gizlice rakı reklamı yapan dizi. ulan rakının bundan iyi reklamı olamaz, ne zaman rakı içseler, kalkıyorum doğru rakı almaya.
Muthis bir 78. Bolum izletmis dizidir. Mahzuni babaya.
© copyright 2005 - 2026