bugün

behzat ç

bu diziyi çok seviyorum devamlı izlerim ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim;

bir bölümde cumartesi anneleri'ni savundunuz. malum bu pkk'nın desteklediği bir durumdur.
dün akşamki bölümde hafiften kck göndermesi vardı. biraz da terör zanlıları savunuldu bu amirime hiç yakışmıyor.
şimdi başka bölümlerde ölüm orucu yapan pkklıları işlerseniz ve onları haklı gibi gösterirseniz bu size hiç yakışmaz.

bizler bu diziyi sevdik, çünkü bu dizide kendimizden bir şeyler bulduk ama bu dizide pkk'lı yavşaklar desteklenecekse orada dur deriz. amaç mesaj vermek mi? tamam olabilir ama unutmayalım ki, ölüm orucu pkk'nın bir oyunudur. bunu yapanlar pkk'lıdır aman amirim lütfen onları savunmayın.

dün akşam yayınlanan bölümde terör yanlıları işlendi amaç bir yerlere mesaj vermekti tamam, ama bu ülkenin canını en çok acıtan bu teröristlerdir. emrah serbest'in siyasi görüşü nedir bilemiyorum ancak anladığım kadarıyla hafif sol görüşlü lütfen kendi görüşlerini bu diziden uzak tut biz ekranda amirimizi ve ekibini teröristleri koruyan kollayan, pkk'nın öncülük ettiği eylemlere destek çıkan insanlar olarak görmek istemiyoruz.

ayrıca dün akşam yayınlanan 79.bölümle ilgili bir detay;
bence bu cinayete yeni katılan eleman * bence hiç tekin biri değil. bana güven vermedi bu eleman. sonunda ya memduh başgan ile ercüment çözer'in adamı çıkacak yada geçmiş ile ilgili problemleri olan birisi olarak çıkacak karşımıza.

birde eda lütfen ikide biri harunun dudaklarına yapışıp durma gerçekten itici oluyor.

not: bu yazdıklarımı okuduktan sonra bana eksi verecek olan arkadaşlarım tamam ama lütfen iki defa düşünerek bunu yapın. zira yazdıklarımda haksız sayılmam.