bugün
- osmanlı yı yeniden kuracağız15
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler18
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler17
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü13
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü14
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi15
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması8

entry'ler (1285)
her akşam 21.00-23.00 saatleri arasında twitterdan #akademikzam ve #tabanmaas4012tl hashtaglerine yazarak desteklenmesi gereken iyileştirme. şöyle bir haber var:
http://www.ahaber.com.tr/...izle/bize-sorun--30122013
Edit: eksileyen arkadaşlar, sebebini sahiden merak ettim, mesajla ulaşıp nedenini anlatırlarsa aydınlanmış olacağım.
http://www.ahaber.com.tr/...izle/bize-sorun--30122013
Edit: eksileyen arkadaşlar, sebebini sahiden merak ettim, mesajla ulaşıp nedenini anlatırlarsa aydınlanmış olacağım.
tornistan yapayım derken ayarı kaçırmıştır. ya da kendisi haziran başından beri mağarada geçirmiştir vaktini. inş cnm yhaa diyoruz.
bu akşam attığı muhteşem golle, kendisini yıpratmak adına yapmadıkları haysiyetsizlik kalmayan bünyelere verilebilecek en güzel cevabı veren futbolcu.
hakkıyla yapılınca verdiği haz, hiçbir şeyle ölçülmez. yeter ki istediğiniz konuyu çalışabilin. sonuç ne olursa olsun, inandığınız ve sonuna kadar arkasında duracağınız sonuçları yayınladığınız bir doktora tezi en sevgili kadar değerli olabilir...
Öğretim elemanları derneği'nin duyurusuna göre Aralık ayı sonuna doğru ne zaman ve ne miktarda yapılacağı belli olacak iyileştirme. Change.org'da şöyle bir imza kampanyası başlatılmıştır:
http://www.change.org/tr/...3%A7a%C4%9Fr%C4%B1s%C4%B1#
http://www.change.org/tr/...3%A7a%C4%9Fr%C4%B1s%C4%B1#
Lise öğrenimini yurt dışında tamamlayanlara (!) üniversitelere sınavsız ve ücretsiz giriş hakkı tanınması bakanlar kurulu kararı ile gündemdedir. Böylelikle üst gelir grubunun gerizekalı çocukları ve seçkin akplilerin başörtüsü yasağı yüzünden madur olup türkiye'de okuyamayan bilal gibi evlatcıkları normal şartlarda odtü, boğaziçi gibi üniversiteleri hayal dahi edemeyecek düzeydeyken, yıllarca emek ve rızkından kısarak para harcayıp sınavlara hazırlanan yurdum evlatlarının haklarını gaspederek en iyi üniversitelere zahmetsizce yerleşebileceklerdir. Yaşasın demokrasi!
Bu topraklar üzerinde varlıklarını türk varlığına borçlu olduklarını unutan ve inkar eden nankör hainlerin ırkçı olduğunu iddia ettikleri söylem. Bu cumhuriyet kimseyle ortak, üzerinde hak iddia edebilecekleri bir yapıda kurulmamıştır. Türkiye cumhuriyeti bir türk devletidir. Bu çatı altında yaşayanların, kendilerine verilen, dünyanın hiçbir yerinde elde edemeyecekleri eşit vatandaşlık haklarına şükretmeleri gerekirken, aynı devlet yapısı içinde imtiyazlı grup olmak istemeleri aymazlıktan başka bir şey değildir. Türk varlığına armağan ettiğimiz varlığımız, gün gelip Türk'üm demeyi dahi yasaklamaya çalışan zihniyetle birlikte bu hainlerin varlığının sonu olacaktır.
tekbirler eşliğinde sahaya girip olay çıkaran, eren erdem'e göre şirkin islam maskesi takmış halini sergileyen sözde beşiktaşlı, özde ampul kafalılar.
akepenin, gezi direnişinin sembollerinden biri haline gelen çarşı taraftar grubunu karalama girişimidir. yedik mi? hayır. Çarşı'yı sizden öğrenecek değiliz!
Ülkemizde ençok orjinali ermeni (bkz: apo iti) tek kaşlılar tarafından desteklenen mason takımın ironik girişimi.
Kendi şaibelerinizi örtbas edip, bizlere attığınız iftiraların, kendi ülkenizin takımını uefaya şikayet etmenin özrünü dileyin, ya da durun, beter olun lan!
Galatasaraylılarla bir derdimiz yok, fakat iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramadığı halde gs yalakalığı yapan çakma fenerbahçelilere gıcık oluyoruz.
Seksidir, botoksludur, fransız ekolüdür.
Memeleri de silikonmuş öyle diyolla.
Memeleri de silikonmuş öyle diyolla.
izlerken gözlerimizden yaş getiren maç olmuştur. Gülmekten tabiiki. Yarınki gazete manşetlerini görebiliyorum. (bkz: fatih yerim)
Drogbaya türk demenin ironi olduğunu zanneden dangalağın yazar olduğu sözlüktür.
Samet: doğrudur başkanım, zirvelere kötü kalpli yalancı modları dahi alıyoruz, morganize işleri neden almayalım?
-benim beynim bir bitin çükünden daha küçük fadime.
* neden gidip bunu sözlükte herkese duyurmuyorsun temel?
- peki hemen gidip başlık sıçayım.
* neden gidip bunu sözlükte herkese duyurmuyorsun temel?
- peki hemen gidip başlık sıçayım.
Allahuekber diyerek vahşi hayvanlar gibi insan öldürüp, din uğruna savaştıklarını iddia etmeleri.
Pedofili arap kültürünün, dinin parçası ve gerekliliği gibi lanse edilip, diğer pedofili sapıkların da kabulu sonucu yaşanmış olay.
8 yaşında bir çocuğa uçkur çözebilen insan değildir, insan olmayan da din de aranmaz.
8 yaşında bir çocuğa uçkur çözebilen insan değildir, insan olmayan da din de aranmaz.
ara eleman dahi olamayacakları bakan yapan bir ülkenin hayalidir.