bugün

/386
behzat ç nokta till the end.
fikrim bar'da çalışan bir abimizin de bugünkü 80.bölümün başlarında görüldüğü dizi.
Neden Behzat Ç. sorusunu akıllara getiren dizidir. Neden rüzgar ç. değil, ya da neden behzat ğ. değil, babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
akp karşıtı yayın yaptığında ilah; sistem karşıtı, milliyetçilik karşıtı yayınlar yaptığında hor görülen dizi.*
78. bölümüyle tekrar izlemeye başladığım 79.bölümün takip ettiği ama 80.bölümde tekrar bıraktığım dizi. olmadı, olmuyor.
80.bölümünde açık bir şekilde pkk ve bölücülük propagandası yapan dizidir.oyuncuların çoğunun isteksiz oynadıkları gözlerden kaçmamıştır.
son bölümüyle turnusol kağıdı işlevi görmüştür. Ne çabuk ayrıştınız ya la? Hani sistem karşıtı olanların dizisiydi bu dizi. Kürtlerden bahsedince tuttu yine faşist damarınız. Babalarınızın geçmişte yaptığını yapıp yapıştırdınız damgayı. Terörist bunlar.
Nerede bir kürt lafı geçse üşüşür kurtlar kargalar. Sistemin köpeklerine dokunmuş dizidir efenim. iyi koymuştur..

edit: son bölümü izlemedim.
80.bölümüyle kürtçülerin,bölücülerin orgazm olmasını sağlamış dizidir.kendilerini bu yüksek vazifelerinden dolayı kutluyorum.emrah serbes ve dizinin senarist ekibi bir tarafları yiyor ise bir sonraki bölümdede şehit annelerini ve gazilerimizi göstersinler.ama yok onlar kürt düşmanıydı.onun için oğlu şehit oldu,onun için gözünü,bacağını kaybettiler...
80. bölümde senaristin kendi isteklerini değil mevcut zamanda olanları yansıtmış dizidir. ulan sanki tüm bunlar yaşanmıyor da, kürtler hak istemiyor da senarist zorla istetiyormuş havası yaratmayın. bu adamlar majör kanallarda ender görülen başörtülü karakter de yansıttılar zamanında, türk bayrağı da, anıtkabir'i de. ülkede olup bitenler bunlar.

kürt meselesi irdelenince propagandacı ilan ettiğin adamlar devlet içi yapılanmalara, polis içi derin işlere yer verince orgazm yaşıyon ama de mi? olum iki yüzlülüğünüz her lafınızdan belli. şehit, şehit anası, bayrak, vatan gibi kutsalları ağzınıza almayın bari.
81.bölümde hazal kaya, yani behzat ç'nin kızı berna olarak tekrar diziye katılacakmış. (bkz: http://www.aksam.com.tr/h...rna-c.-oldu--152381h.html)

bundan sonrası spoiler içerir.

--spoiler--
hayalete kapıyı açan berna olmasın la?
--spoiler--
iyice karmaşık hale gelen dizi.izlenebilirlik seviyesi olarak izlettirir.
faşist sürülerine verdiğiniz ayar ve bu cesaretiniz için teşekkür ediyorum. muhteşemsiniz...
her bölümde, her yönden kendini aşan, katlayan dizi. galiba artık herşeyi gözden çıkarmışlar, ayar vermekten öte adeta taşak geçiyolar, savcısına ayrı, çeviğine ayrı giydirmişler, bravo. ayrıca faşistlerin sorgu sahneleri de yarmıştır. "benim de kürt arkadaşlarım var" *
bizim millet gariptir her lafı kaldırmaz
ibne dersin kızar da s... aldırmaz.

görsel

faşizmin türk kürt diye ayrılmadıgını, faşizmin bir ırk olmadıgını anladım ben mesela. siz neyi anlamadınız tam olarak? peşin hükümlü polislerden, demokratik hak adı altında polisi taslayan kürtlerden bizimde kürt arkadaslarımız var diye ötekileştirenlerden.

behzat'ın konuya hic dahil olmadıgını, mevzunun ortada gectiğini söylemekte yarar var zira behzata soruldugunda sen kimden tarafsın diye? o ne dedi.

--spoiler--
genclerden, en az uefa diyorum.

--spoiler--
şu şule nasıl sevimli bişey lan öyle, hani kız desem aşık olsam seksi değil, kanka olalım desem sonuçta ateşle barut'uz ama yani oturt kucağına o kızıl saçlarla oyna dur işte öyle bir şey bir başka seviyorum ben o bebişi.
dün akşam ki bölümden:

--spoiler--
hayat kadını yanaşır amirimize
-kalkmıyo mu?
+kalkıyoooo!(kolunu kaldırır)
--spoiler--
80. bölümü ile neyi neden eleştireceğini şaşırmış dizi. ulan götoş çıkmış mahkemeye wara wara bir şeyler söylüyor. hakim de anlamıyor veriyor hükmü tutuklayın diye. anlamadığım 20 yıl öncesine kadar hangi birinin aklına gelirdi savunmayı kürtçe yapmak? biri birilerine yanlış akıl veriyor bu kadar net. son bölümü ile benim için final yapmıştır artık. kürtçü ve liboş ibneler rahat rahat izlesin.
80. bölümi ile ciddi derecede midemi bulandırmış dizidir.
kürt faşizanlığı yapılmış ve göklere çıkartılmıştır ve türk faşistlerinide yerden yere vurmuştur. bence ikiside yapılmamalıydı. amk siyaseti bari dizilere entegre etmeyin. bokunuzu püsürünüzü halledin başka yerde. iki kuruşluk zevkimizin içine ediyorlar.
hata yapan senaristin yazdığı dizi.
misal; içerisinde azıcık ensest olaydı, harun ve eda yattıktan sonra kardeş olduklarını öğrenip, ilişkiye devam etselerdi. akbaba ve hayalet bir kız için kavga edip küsselerdi, şule tecavüze uğrasa ve behzat bunların peşine düşseydi, hızını alamayıp suriye ve filistini de kurtarsaydı, anne ç.'nin aslında vakt-i evvelinde baba ç. olduğu, ameliyatla anneye döndüğü ortaya çıksaydı. meğer bu yüzden kavgalılarmış amirimle deseydik. harun'un babası ve şevket abi, bir arazi anlaşmazlığından karşı karşıya geleydi. gibi konuları işlemesi lazımdı emrah ve ercan mehmet'in yaranmak için.

çok yanlış yapmışlar çok.

bi kere dizide mini etek yok, sex yok. olan da zaten 2 saniye sürüyor harun sağolsun. başroller tipsiz bi kere, ne o öyle saç sakal karışık. aldatma, ihanet entrika olmaz ise bu iş tutmaz. la memet ve emrah, siz de hiç kafa yok la! size ne olm, bu memleketin sorunlarından? daya aşkı, cinselliği, ihaneti ekrana, arada bir bizim ecdadımız şöyle büyük ,böyle büyük diye ver aragazı, bak nasıl el üzerinde tutuluyorsun.
80. bölüm itibari ile saçmalamış olan dizidir. Senarist neyi ne kadar biliyorsa bu ülkede yaşayan binlerce insan da o kadar biliyor. Hiçbir şeyi çarpıtmaya lüzum yok. Bir kesimi yada bir düşünceyi hedef alan propaganda yapmak, kendi fikirlerinin doğruluğuna inanıp insanlara yaymaya çalışmak, çoğu tarafsız izleyicinin tepkisini çeker, çekmelidir de zaten. Şu bölüm dizinin eski heyecanını had safhada azaltmaya yetmiştir.
81. bölüm fragmanında hazal kaya var berna ölmüş olsun ne olur bir türk dizisi klasiği olarak ölen biri diriltilmesin ne olur lan behzat ç. sever bünye olarak bunu kaldıramam. benzemez kimse sana diriltme berna'yı sakın
son bölümde gerçekleri göstermişmiş.

he la , direk polisi taşladılar bak bunlar gerçek. haklısınız amk, molotofu nasıl unuttular şaşırdım yeminle.
daha dün haberlerde anadilde savunma hakkına olumlu bakarken 80. bölüm yüzünden buz gibi soğudum. diziyi tarafsız, doğru, düzen karşıtı göstermeye çalışırken kendilerini resmen bir tarafa yapıştırmış oradan biralarını fondipler buldum. yazık olmuş 80 bölüm sabırla, uykusuz kalarak diziyi takip ettiğimiz zamanımıza.
80. Bölüm itibari ile sovenist milliyetçi arkadaşlarımızı küstürmüştür
"Behzatı seviyoz la biz adam bizden gardaşım hede hödö" diye
Öten arkadaşlar bugün " behzat anarşikmiş la" diye ötüyolar dizi la bu
Dizi behzatın tabiriyle "izlemezseniz izlemeyin çokta s.kimde la"
© copyright 2005 - 2026