bugün
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat6
- hangi tatlısınız10
- sözlük gıybeti13
- ok mesajına cevap veren erkek5
- gunluklerim aylik olmus11
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi4
- geceye bir tespit bırak5
- arkadaşlar ben sapık mıyım4
- yazarların kötü alışkanlıkları4
- napıyorsunuz5
- arkadaşlar naber ya8
- the merich7
- anın görüntüsü21
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- sözlük yazarlarının istediği çocuk sayısı3
- fatma betül sayan kaya44
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- ismet gürbüz spam yapma yeter2
- yıllar önce girdiğiniz entrynin oylanması4
- yazarların güncel flört listesi7
- akp seçmeni16
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- sözlük yazarlarının pudingleri5
- sigara yasağı2
- mesajlaşırken btw yazmak9
- takıntılı birisi olmak4
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz8
- toksik insan4
- dizilerdeki çabalayan yakışıklı erkekler2
- eşkıya dünyaya hükümdar olmaz4
- arkadaşlar ben neden sallanmadım8
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- 4 ekim 2026 hollanda sırbistan maçı3
- flört etmeyen erkek2
- hobi olarak seks yapmak5
- bmw2
- diamond temanın çocuğu3
- ana avrat düz gitmenin çok safe hissettirmesi2
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler8
- sadelikten yana olmak2
- renault3
- sevilen kızın zorul zorul osurması5
- günah olmasa ilk ne yapardınız2
- hazar ergüçlü2
- göz teması kuramama9
- kia2
- citroen2
- kürtlerin başarılı olduğu konular8
- gecenin karadeniz türküsü3
- memesiz kadın6
(bkz: tv 8)
acun ılıcalı'nın sahip olduğu tv kanalı.
Bunun için mi yazdın bunu aq. Tv8'in acun'un olduğunu bilmeyen mi var? Millet sözlükte bunu mu aratacak?
(#37474610) aranacak şeyi kendin pekala yazabilirdin aq.
cematci ama cematci oldugunu belli etmemek icin haber bulteni koydurmamis kanal : )
Zamanında tlc ile karşılaştırdığım için şu an üzgün olduğum tv kanalı.
Tlc, tv8'i 100e katlar bunu tlc izledikçe daha iyi anlıyorum.
Tv8 klasik türk yapımlarında olduğu gibi fazlaca dram ve duygu sömürüsü içeriyor, tlc ise insanlara bir şeyler öğretmeye, bilinçlendirmeye odaklı sanki, her kesime ve ilgi alanına göre program var. Gerçi tv8'de bilginiz olsun isimli bir programa rastlamıştım, umarım bu gibi programlar artık tv'de fazlaca yer bulur.
Tlc, tv8'i 100e katlar bunu tlc izledikçe daha iyi anlıyorum.
Tv8 klasik türk yapımlarında olduğu gibi fazlaca dram ve duygu sömürüsü içeriyor, tlc ise insanlara bir şeyler öğretmeye, bilinçlendirmeye odaklı sanki, her kesime ve ilgi alanına göre program var. Gerçi tv8'de bilginiz olsun isimli bir programa rastlamıştım, umarım bu gibi programlar artık tv'de fazlaca yer bulur.
şu an türkiye-izlanda maçı yerine hırvatistan-finlandiya maçı özetini yayınlıyorlar. eee bizim maç kötü bitince napsın adamlar elin maçını yayınlıyor.
canlı bağlantı yapılacak dediler galiba kimsenin ekran karşısına çıkmaya yüzü olmadı... bağlantı olmadı...
bazen güzel sinema filmleri koyuyorlar o yüzden severim.
haber programı sunmuyorlar bu sebeble de severim. ama izlemiyorum. tv izlemiyorum açıkcası ben. eskiden biliyorum.
haber programı sunmuyorlar bu sebeble de severim. ama izlemiyorum. tv izlemiyorum açıkcası ben. eskiden biliyorum.
Eskiden çok güzel bir kanaldı, şimdi de çok başarılı. Ama aradaki uyumu tutturamadı:(
Tosun paşa filmindeki kemal sunal'ın dansözle dans ettiği meşhur sahneyi de keserek bir ilke imza atan kanal. Yahu sayenizde filmler 45 dakkaya düştü. Kırpacaksanız hiç vermeyin olsun bitsin.
izlemiyorum.
Bu kanalda Sabahları yayınlanan bir magazin programı var. içinde seray sever falan var. (Adını bilmiyorum?) Neyse bugün konu Türk Sanat Müziği ile alakalı bir yere geldi. Yanlış duymadıysam "Türk Sanat Müziği" değil de "sanat müziği" dediler. Herhalde tv8'de "Türk" demek bir şekilde yasak. Belki de "Türk edebiyatı'na "Türkçe Edebiyat" veya "yerli edebiyat" diyen zihniyet gibi bir zihniyet hakim. Ben bunu anladım. Bilemiyorum tabi.
Survivor programıyla ne olduğu belli olan kanaldır. O kıtlıkla o kokuyla nasıl yaşıyorlar hayret çimlerde otlanıyorlar mı merka edilendir buyrunuz acun efendiden cevap? hdjdjdjdjdjjd
Tek bir kişinin güdümünde olan ilginç bir kanal. Haber bülteni yok, incir çekirdeğini dolduracak bişeylere değinen herhangi bir programı yok. Tamamen reality show programlar yapan bir kanal. Ve ilginçtir ki şu anda Türkiye’de en üst sıralarda.
Aylar sonra ilk defa televizyon izleme girişimimde, insanla dalga geçer gibi saatlerce reklam yayınlamalarıyla beni televizyon denen puşttan tekrar soğutmuş olan kanal.
aldığım gizli duyumlara göre yakında kapatılacak olan kanal.
nedenini sorarsanız dm kutum açıktır. anlatın söyliyim
nedenini sorarsanız dm kutum açıktır. anlatın söyliyim
dün sihirli annem (exxen'deki) bugün masterchef junior biraz sonra da konuşanlar'ı paylaşarak tanıtım yapan kanal.
yapacağınız yayını sikeyim.
Bu akşam survivor sonucu ile hayal kırıklığı yaratan ve silmeye karar verdiğim kanal. Evet.
"zuhal topalla yemekteyiz" programı ile bizim evde her gün izlenen kanal.
acun'un dünya umurunda değil. seçim gecesinde survivor ile yola devam ediyor. galiba en iyisini de o yapıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar