bugün
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler10
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi7
- fatma betül sayan kaya53
- stanley termos5
- bir derdim var4
- muhallebici açıyoruz isim önerileri13
- yağmur yağarken boş sokaklarda yürümek3
- queen ravenna adlı yazar10
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- amerika da köleliği kaldıran başkan2
- ne kadar yaşlısın16
- fon madurları2
- kendisiyle övünen insanlar12
- uefa uluslar ligi7
- ismet gurbuz4
- muslettin amca3
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- beyefendi olmak3
- prinzenrolle3
- evlilikte özgürlük3
- karton toplayan çocuğa cin kabilesi göndermek4
- trt tarafsız olmalı13
- nokia 3310 denince akla gelenler10
- türkiye31
- futbol16
- italya15
- yunan basınından türkiye itirafı2
- asrın soygunu21
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- almancı mehdi3
- birinin seni hiçbir şey bilmiyor sanması3
- istanbul şu an hafif yağmurlu 18 derece5
- yavudilerde kadın2
- ihtiyacı olmadığı halde alışveriş yapan insan4
- muhallebi kıvamı3
- özelden küfür eden sözlük kızı4
- leblebi kurabiyesi3
- bu nasıl hava lan7
- damla sakızlı muhallebi3
- fon olaylarında adı geçen şahıslar4
- seni yok sayacaklar sen daha çok var olacaksın2
- allbea'ya albela diyen hadsiz3
- saçmalamak2
- abd'nin ırak'tan çekilmesi2
- geç kalmışlık hissi2
- rastgele yazarlara mesaj atıp küfretmek4
- gokyuzunun silinen rengi2
- nokia 6600 denince akla gelenler5
- piyangosu bile şaibeli ülkede borsa oynamak2
- asansör2
entry'ler (1318)
98g ve 33
yıllardır atışalanı caddesi'nden bindiğim ve sürekli bakırköy ruh sağlığı hastanesi ve çapa için gittiğim en duygusal bağ kurduğum 2 hat...
yıllardır atışalanı caddesi'nden bindiğim ve sürekli bakırköy ruh sağlığı hastanesi ve çapa için gittiğim en duygusal bağ kurduğum 2 hat...
dini şov yapmak için kullanıyorlar belli...
önedit: bu entryi daha önce farklı nickle ekşi'de yazmıştım
önedit 2: türkiye'nin ilk çocuk gazetesi 1869 yılında yayımlanmaya başlayan mümeyyiz'dir. bu gazete, çocuklara özel bir dil kullanmanın önemini vurgulayan ilk yayınlardan biridir.
sanırsam ilk olarak 2006'da sabah grubu çıkarmıştı. daha çok geçmeden hürriyet veya milliyet çıkarmıştı. ömrü 2008'e kadar sürdü
en sevdiğim tarafa gelirsem ocak 2010'da gazetnin ismi bildiğin adı gibi "çocuk gazetesi" olarak çıkmıştı. aşağı yukarı 3 yıl ömrü oldu
en net hatırladığım ise 24 mayıs 2014 - 7 mart 2015 arasında her cumartesi yayımlanan pepee adlı animasyon karakterinin gazetesi vardı. içimdeki çocuk ruhumu yaşatan olan ben hep alırdım annemin kızmasına takmadan
olur da böyle bir proje yeniden yayımlanırsa bu çocuk ruhumla her sayıyı okurum ve her sayıyı alarak desteğimi verir, çevremdeki tüm çocuklu ailelere de öneririm. çocuklara yönelik gazetede klasik siyaset, futbol, magazin falan hiç yok. sıkıcı gündemlerden kaçmak için en iyi gazetedir çocuk gazetesi.
sıradan bir gazete okurunun sıkıcı gündemlerden kaçmasının tek adresi budur. ayrıca basım medyasına da yepyeni bir ses, soluk, renk gelir. çocuklar hem ev içinde ekrandan uzaklaşır hem de benim gibi çocuk ruhlu büyükler de büyük memnuniyetle okur. işin özü böyle bir proje kaçmaz !!
eyyorlamam bu kadar. uludağ sözlük halkına mutlu günler diler ve bu öneriyi yapmaktan memnun kaldığımı da belirtmek isterim *
önedit 2: türkiye'nin ilk çocuk gazetesi 1869 yılında yayımlanmaya başlayan mümeyyiz'dir. bu gazete, çocuklara özel bir dil kullanmanın önemini vurgulayan ilk yayınlardan biridir.
sanırsam ilk olarak 2006'da sabah grubu çıkarmıştı. daha çok geçmeden hürriyet veya milliyet çıkarmıştı. ömrü 2008'e kadar sürdü
en sevdiğim tarafa gelirsem ocak 2010'da gazetnin ismi bildiğin adı gibi "çocuk gazetesi" olarak çıkmıştı. aşağı yukarı 3 yıl ömrü oldu
en net hatırladığım ise 24 mayıs 2014 - 7 mart 2015 arasında her cumartesi yayımlanan pepee adlı animasyon karakterinin gazetesi vardı. içimdeki çocuk ruhumu yaşatan olan ben hep alırdım annemin kızmasına takmadan
olur da böyle bir proje yeniden yayımlanırsa bu çocuk ruhumla her sayıyı okurum ve her sayıyı alarak desteğimi verir, çevremdeki tüm çocuklu ailelere de öneririm. çocuklara yönelik gazetede klasik siyaset, futbol, magazin falan hiç yok. sıkıcı gündemlerden kaçmak için en iyi gazetedir çocuk gazetesi.
sıradan bir gazete okurunun sıkıcı gündemlerden kaçmasının tek adresi budur. ayrıca basım medyasına da yepyeni bir ses, soluk, renk gelir. çocuklar hem ev içinde ekrandan uzaklaşır hem de benim gibi çocuk ruhlu büyükler de büyük memnuniyetle okur. işin özü böyle bir proje kaçmaz !!
eyyorlamam bu kadar. uludağ sözlük halkına mutlu günler diler ve bu öneriyi yapmaktan memnun kaldığımı da belirtmek isterim *
fetö orospusunun youtube kanallarından biri, mehtap tv'nin yeni adı
Kısmetse Olur'un survivor versiyonudur...
zamanın ve hayatın yüzümüze tokat gibi çarpıp feleğimizi şaşırtan acı söz....
benim kuzenlerimin çoğu ahlaksız olduğundan sikime bile takmadığım görüş...
bu ülke resmen hıyanete bezenmiş yemin ediyorum !!
işte sözde müslümancıların farkı.. rezilsiniz rezil
https://eksisozluk1999.com/
yeni domain
yeni domain
benim en şanssız yanımdır maalesef...
üçü aynı bok.
1 yıldır radyo 45'lik'te hafta içi 20 - 23 saatleri geçmişten geceye adlı programı yapmakta. ara ara dinleriz
alın dininizi koynunuza sokun...
dinden çıkardınız insanları zaten
dinden çıkardınız insanları zaten
o zaman mustafa tevetoğlu olmaz mı ?
bugün akşama doğru gördüğüm rüyamda başıma gelen vuku...
sırf bilgisayarımı bozdu diye boğazlayarak öldürmüştüm rüyada. üstelik kuzenimin çocuğu idi
sırf bilgisayarımı bozdu diye boğazlayarak öldürmüştüm rüyada. üstelik kuzenimin çocuğu idi
o gurbetçiyi bi güzel sikene harbi hakkım helaldir...
bir camide bağışları kumara yatıran iki piç....
Yavaş yavaş başıma gelen hadise...
burası ileride değerlenecek. rez alın