bugün
- pandela24
- avrupa klima krizi2
- birazdan temmuza giriyoruz15
- gece gece aniden gelen 1 buçuk adana yeme isteği2
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası8
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- matrix'deki zencinin torbacı olması4
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- devlet2
- yazarların akıl hocaları9
- israil12
- futbol34
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- 2026 dünya kupası39
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı10
- atatürk'ü sevmemek7
- dünya17
- 0 0 717
- tai lung17
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- sevişirken yapılması gerekenler8
- sonra döner yiyecek olmam2
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- velvet52
- boyalı da saçların6
- beyler bik bik erkek7
- hoşgörü dini islam12
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- fildişi sahili7
- siyonizm yahudilik değildir5
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- ben geldim naneler7
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- ateist dövmek11
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- iyi futbol oynar mısınız5
- fransa8
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- isveç6
- şeyhin götüne priz sokmak8
- norveç5
- 2026 dünya kupası şampiyonu2
- 1 temmuz 2026 meksika ekvador maçı4
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- hür iradenin bir yanılsama olması3
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- meksika6
- iremga6
- ameliyat olmak15
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi2
entry'ler (1318)
98g ve 33
yıllardır atışalanı caddesi'nden bindiğim ve sürekli bakırköy ruh sağlığı hastanesi ve çapa için gittiğim en duygusal bağ kurduğum 2 hat...
yıllardır atışalanı caddesi'nden bindiğim ve sürekli bakırköy ruh sağlığı hastanesi ve çapa için gittiğim en duygusal bağ kurduğum 2 hat...
dini şov yapmak için kullanıyorlar belli...
önedit: bu entryi daha önce farklı nickle ekşi'de yazmıştım
önedit 2: türkiye'nin ilk çocuk gazetesi 1869 yılında yayımlanmaya başlayan mümeyyiz'dir. bu gazete, çocuklara özel bir dil kullanmanın önemini vurgulayan ilk yayınlardan biridir.
sanırsam ilk olarak 2006'da sabah grubu çıkarmıştı. daha çok geçmeden hürriyet veya milliyet çıkarmıştı. ömrü 2008'e kadar sürdü
en sevdiğim tarafa gelirsem ocak 2010'da gazetnin ismi bildiğin adı gibi "çocuk gazetesi" olarak çıkmıştı. aşağı yukarı 3 yıl ömrü oldu
en net hatırladığım ise 24 mayıs 2014 - 7 mart 2015 arasında her cumartesi yayımlanan pepee adlı animasyon karakterinin gazetesi vardı. içimdeki çocuk ruhumu yaşatan olan ben hep alırdım annemin kızmasına takmadan
olur da böyle bir proje yeniden yayımlanırsa bu çocuk ruhumla her sayıyı okurum ve her sayıyı alarak desteğimi verir, çevremdeki tüm çocuklu ailelere de öneririm. çocuklara yönelik gazetede klasik siyaset, futbol, magazin falan hiç yok. sıkıcı gündemlerden kaçmak için en iyi gazetedir çocuk gazetesi.
sıradan bir gazete okurunun sıkıcı gündemlerden kaçmasının tek adresi budur. ayrıca basım medyasına da yepyeni bir ses, soluk, renk gelir. çocuklar hem ev içinde ekrandan uzaklaşır hem de benim gibi çocuk ruhlu büyükler de büyük memnuniyetle okur. işin özü böyle bir proje kaçmaz !!
eyyorlamam bu kadar. uludağ sözlük halkına mutlu günler diler ve bu öneriyi yapmaktan memnun kaldığımı da belirtmek isterim *
önedit 2: türkiye'nin ilk çocuk gazetesi 1869 yılında yayımlanmaya başlayan mümeyyiz'dir. bu gazete, çocuklara özel bir dil kullanmanın önemini vurgulayan ilk yayınlardan biridir.
sanırsam ilk olarak 2006'da sabah grubu çıkarmıştı. daha çok geçmeden hürriyet veya milliyet çıkarmıştı. ömrü 2008'e kadar sürdü
en sevdiğim tarafa gelirsem ocak 2010'da gazetnin ismi bildiğin adı gibi "çocuk gazetesi" olarak çıkmıştı. aşağı yukarı 3 yıl ömrü oldu
en net hatırladığım ise 24 mayıs 2014 - 7 mart 2015 arasında her cumartesi yayımlanan pepee adlı animasyon karakterinin gazetesi vardı. içimdeki çocuk ruhumu yaşatan olan ben hep alırdım annemin kızmasına takmadan
olur da böyle bir proje yeniden yayımlanırsa bu çocuk ruhumla her sayıyı okurum ve her sayıyı alarak desteğimi verir, çevremdeki tüm çocuklu ailelere de öneririm. çocuklara yönelik gazetede klasik siyaset, futbol, magazin falan hiç yok. sıkıcı gündemlerden kaçmak için en iyi gazetedir çocuk gazetesi.
sıradan bir gazete okurunun sıkıcı gündemlerden kaçmasının tek adresi budur. ayrıca basım medyasına da yepyeni bir ses, soluk, renk gelir. çocuklar hem ev içinde ekrandan uzaklaşır hem de benim gibi çocuk ruhlu büyükler de büyük memnuniyetle okur. işin özü böyle bir proje kaçmaz !!
eyyorlamam bu kadar. uludağ sözlük halkına mutlu günler diler ve bu öneriyi yapmaktan memnun kaldığımı da belirtmek isterim *
fetö orospusunun youtube kanallarından biri, mehtap tv'nin yeni adı
Kısmetse Olur'un survivor versiyonudur...
zamanın ve hayatın yüzümüze tokat gibi çarpıp feleğimizi şaşırtan acı söz....
benim kuzenlerimin çoğu ahlaksız olduğundan sikime bile takmadığım görüş...
bu ülke resmen hıyanete bezenmiş yemin ediyorum !!
işte sözde müslümancıların farkı.. rezilsiniz rezil
https://eksisozluk1999.com/
yeni domain
yeni domain
benim en şanssız yanımdır maalesef...
üçü aynı bok.
1 yıldır radyo 45'lik'te hafta içi 20 - 23 saatleri geçmişten geceye adlı programı yapmakta. ara ara dinleriz
alın dininizi koynunuza sokun...
dinden çıkardınız insanları zaten
dinden çıkardınız insanları zaten
o zaman mustafa tevetoğlu olmaz mı ?
bugün akşama doğru gördüğüm rüyamda başıma gelen vuku...
sırf bilgisayarımı bozdu diye boğazlayarak öldürmüştüm rüyada. üstelik kuzenimin çocuğu idi
sırf bilgisayarımı bozdu diye boğazlayarak öldürmüştüm rüyada. üstelik kuzenimin çocuğu idi
o gurbetçiyi bi güzel sikene harbi hakkım helaldir...
bir camide bağışları kumara yatıran iki piç....
Yavaş yavaş başıma gelen hadise...
burası ileride değerlenecek. rez alın