bugün
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- cayır cayır yanan kız10
- iki parmakla sümkürme3
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- m r e r e c t o5
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- asidik bir cehennem3
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- dul kalmak3
- yazın terli memeleri öpmek2
- park sorunu6
- kemal kılıçdaroğlu21
- satranç haram yasaklansın16
- tampon takan erkek2
- cinsel niyetleri komik duruma düşürmek2
- gir içime hünharca12
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- onlyfans4
- saraca2
- cahil halk bilimi2
- dövüş ustası olmanın silaha karşı işe yaramaması2
- arkadaşlar bakar mısınız9
- kemal kılıçdaroğlu'nun chp grup toplantısı2
- aylık 337 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- crocs terlik almanın mantıklı açıklaması2
- timsah2
- müzik haramdır5
- rahmi koç'a kızıp 16 bin liralık kartı iptal etmek2
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- beyazsemsiyeliyabanci48
- faik öztrak5
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler5
- true yazar mı sorunsalı5
- dinlemeyi bilmek5
- devlet bahçeli'nin abdullah öcalan açıklaması2
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- kürt mutfağı7
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- uludağ sözlük online sayısı5
- kongo2
- hayatının geri kalanını belirleyecek mesaj4
- gocu43
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- oylama fakiri sözlük üyeleri2
- en sevilen meyveler8
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- kavala2
entry'ler (5735)
Bağımlılar yolda yürüyemez tipler... Bir polis olarak onu öldürmeden de etkisiz hale getirebilirdi. "Nasıl olsa benden hesabı sorulmaz" demiş olma ihtimali.. Ne yazık ki var. Olumlanacak bir şey değil
Edit. Olay anı görüntülerini izledim. Bu bir cinayet.
Edit. Olay anı görüntülerini izledim. Bu bir cinayet.
Bir kumaş türü. Bir çok değişik çeşidi var bu pikenin. Ancak benim en çok sevdiğim türü, tişörtte kullanılan pikeler. Lacoste marka tişörtlerle ünlenmiş, gözenekli kumaş bir pikedir mesela. Ancak tüm tişörtler, lacoste pikesi değil tabi. Yine de gözenekli ya, yüzde yüz pamuklu bir pike olmasa da, nefes alıyor. Hissediyorum. Pike tişörtleri seviyorum.
Şu sıralar aile olmanın, evlenmenin ülkenin bekası için önemli olduğu sıkça vurgulanıyor yukarlardan. Madem evlilik bu kadar önemli, bu kadar stratejik, evlilere neden maaş bağlanmıyor? Öyle ya, toplumun aile kurumunu ayakta tutan, memur sayılmaz mı *
Şaka bir yana, nüfus artış hızındaki düşüşü, evliliğe bağlamak da ilginç. Çocuk olması için evlilik mi olması gerekiyor. Gayet de resmi olarak evlenmeden çocuk yapan çiftler var. Evlenip de çocuk yapmayan çiftler var. Önemli olan nüfus artış hızını arttırmaksa, evlilik değil çocuk yapmanın desteklenmesi gerekli değil mi? Çocuk yapmayı desteklemek, evliliği desteklemekten daha kolay değil mi?
Şaka bir yana, nüfus artış hızındaki düşüşü, evliliğe bağlamak da ilginç. Çocuk olması için evlilik mi olması gerekiyor. Gayet de resmi olarak evlenmeden çocuk yapan çiftler var. Evlenip de çocuk yapmayan çiftler var. Önemli olan nüfus artış hızını arttırmaksa, evlilik değil çocuk yapmanın desteklenmesi gerekli değil mi? Çocuk yapmayı desteklemek, evliliği desteklemekten daha kolay değil mi?
Kadınların bir cinselliği olmadığını sananların yanılgısı. Kadınlar cinsel ilişkiye girdiklerinde, erkekler gibi orgazm oluyorlar. Zevk alıyorlar. Öyle acıma macıma hikaye. Canları istiyor ilişkiye giriyorlar. Ama bu kadınlar tarafından pek anlatılamıyor. Anlatabilseler, bu ortamda kadınlara yakıştırılacak olan kötü sıfatlar belli zaten.
Kuran yayınının sinyalin yağmur gibi hava koşullarından kesilebiliyor. Kuran yayınını koruyan, sinyal azalsa bile telafi eden, uydu cihazı içindeki hata ayıklama katmanı. Sinyal kalitesi yüzde 30'un altına düştü mü "hata ayıklama" da işe yaramıyor. televizyondan görüntü gelmiyor.
Kuran'da:
"Kesin olarak bilesiniz ki bu kitabı kuşkusuz biz indirdik ve onu mutlaka koruyan da yine biziz. " (Hicr 9)
Yazıyor.
Kuran yayının sinyalini, yağmurdan kimse korumadığına göre, bu işte bir ilginçlik yok mu?
Kuran'da:
"Kesin olarak bilesiniz ki bu kitabı kuşkusuz biz indirdik ve onu mutlaka koruyan da yine biziz. " (Hicr 9)
Yazıyor.
Kuran yayının sinyalini, yağmurdan kimse korumadığına göre, bu işte bir ilginçlik yok mu?
Sağcıların/Dincilerin ne bok olduğunu göstermesi. Utançlarından "sağcıyım, dinciyim" diyemiyorlar. Çoğu "dilde" sosyal demokrat görünmeye çalışıyor. Çakma sosyal demokratlar sizi! Utanmayın dinciyim deyin. Sağcıyım deyin. Millet bilsin gerçek kimliğinizi.
Zevksizlikten başka bir şey değil. Yeni öğrendim: taze fasulye, kuru fasulyenin tam olgunlaşmamış haliymiş. Yani kuru fasulyenin hamına taze fasulye deniyormuş. Ondan belli, tadı bir halta benzemiyor. Olgunlaşmamış/Ermemiş, taslak bir sebze taze fasulye. Oldum olası sevmezdim zaten bu "ham" sebzeyi. Sezgilerim boşuna değilmiş. Olmamışını yiyormuşuz yıllarca. Kim soktu bu ucubeyi mutfağımıza?
Hayatına bakıyorum da, gerçekten başarılarla dolu. ÖSS derecesinden, sahneye, sahneden yapımcılığa kadar başarılarla dolu. Son yaptığı plan bile patlamamış. Girişiminde başarılı olmuş.
Kaşık - çatal - bıçak gibi sofra gereçlerinin tutulduğu kap, kutu veya bölüm.
Ekmeği kesmek/ Nişastalı gıdaları az yemek
Rafine şekerleri kesmek/ çayı şekersiz içmek
Aralıklı beslenme
Öğünlerden hemen önce veya sonra su içmemek (mide asidini korumak için)
Sabah-akşam kol-göğüs-karın-bacak egzersizleri
Günde 1 saat yürüyüş
Düzenli uyku.
Rafine şekerleri kesmek/ çayı şekersiz içmek
Aralıklı beslenme
Öğünlerden hemen önce veya sonra su içmemek (mide asidini korumak için)
Sabah-akşam kol-göğüs-karın-bacak egzersizleri
Günde 1 saat yürüyüş
Düzenli uyku.
Aslında çok var. Edebiyat tarihçisi hepsini bir çırpıda yazıp dökebilir. Kadınların adı pek anılmıyor, unutuluyorsa o da bizim kabahatimiz.
Yanlış duymadıysam, az önce "Türkiye'yi Dinliyorum" isimli programda bir kanun sanatçısı, kanun sazının ortaasya kökenli olduğunu söyledi. Asdfghjkl
Özlediğim kayan yazılardır. Nostalji duygusu mu bilemedim. En azından yazıları okumak için ekrana yaklaşmak zorunda değildik. Televizyon ne kadar uzakta olursa olsun rahat okunurdu. (Helvetica fontu galiba? ) ve mavi yazı bandı. Değerini bilemedik senin.
görsel
görsel
Namaz kılınması için Cenazenin camiye getirilip namaz bekletilmesi, bence hayli uygunsuz bir durum. Eskiden cenazeler camilerde yıkanıyormuş. Belki halen yıkanıyordur. bilmiyorum. Yıkanmak için camiye getirilmemiş cenazeler, namaz için camide bekletilmemeli bence. Zaten cenaze namazı, cenazenin gıyabında da kılınabiliyor. Ne gerek var?
11 Eylül 2001'de ABD'deki ikiz kulelere yapılan saldırı ile başlayan savaş. Yani 25. yılındayız. Bitse de gitsek :((
Kumruların/ serçelerin azalmasına sebep, plansız kentleşme, ağaç kalmaması, nefes alacak bir yer kalmaması, havamızın kirlenmesi, her yana saçılan kimyasal zehirler değil (!) kedilermiş. Böcekler bile azaldı. Eskiden araba camlarına yapışırlardı. Onları da kediler mi yedi?
internette örneğini bulamadığım bağlama. Demek daha bunu düşünen olmamış. Ben buldum *
Aptal Reels videolarında gördüğüm abuk cümle. Sırf babasına benzeyen çocuğunuzu kutsayacaksınız diye, bir sürü insanı töhmet altında bırakıyorsunuz. Kadın eşini sevmezse, çocuk başkasına mı benzeyecek? Veya babasına benzemeyince, kadın eşini az mı seviyor olacak? Cidden saçma salak muhabbetler. Utanıyorum bu videolardan. Zihniyet olarak ne kadar Ortadoğulu olduğumuzu dünyaya gösteren videolar bunlar. Aşkın kuvvetini çocuk mu belirler? Çocuğu olmayan/olamayan bir dünya çift de var üstelik.
Aslında pek de ilginç olmayan fotoğraflardır.
O yöntemi de aşmak mümkün. Burada yazmayayım.