bugün
- memleket partisi mv adayını darp eden ychpli14
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi30
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız9
- sözlük kızlarının ojeleri11
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var32
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı33
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması44
- muharrem ince28
- kemalist cenazesi15
- frank lucas nickli yazar10
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- öpüle öpüle uyutulmak21
- arkadaşlar ben geldim beni özlediniz mi13
- gece sizi evinize kadar götüren kibar zombi8
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar21
- unutulmaz film replikleri35
- aşk acısı11
- hoşlanılan sözlük kızının gardaşım gardaşım demesi11
- canın ayak çekmesi12
- onlyfans9
- ilkokul bilgisiyle siyasi propaganda yapmak8
- sözlükte tehdit edilmek15
- hayatın film olsa adını ne koyardın18
- en sık girdiğiniz internet sitesi22
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar18
- fatih erbakan10
- arabamın degeri arttı oyum reise14
- tanışılan en ünlü kişi25
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi23
- 1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi37
- bir sigara mı yaksak20
- habakkuk8
- lubunya 0212
- hüseyin nihal atsız11
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması32
- meral akşener11
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak15
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü13
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması20
- kadınlar ne ister40
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı24
- anın görüntüsü19
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi20
- iş hayatında başarılı olmanın sırları27
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları16
- nevruza konmaya çalışan kürtçü8
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar9
- ekonomi iyi diyenlere23
- 113 bin entry girmek9

entry'ler (5373)
Önemli olan doğru teknikle pişirmek. Yoksa gerçekten tatsız oluyor pek çok ot gibi.
Dengesiz beslenme ve hareketsizlik yüzünden. Çok yemekten daha çok ne yendiğinin daha önemli olduğu düşüncesindeyim.
2018 yılına ait bir haber. Bugün şöyle oy alırım, böyle oy alırım diyen Muharrem ince'ye 2018'de kendi köyünden bile oy çıkmamıştır...
https://www.haberturk.com...m-ince-144-erdogan-167-oy
https://www.haberturk.com...m-ince-144-erdogan-167-oy
Durumunu, boy abdestinin de kurtaramadığı kişidir.
Bence oldukça gerekli. Yok külahı uçuyor, yok depremde yıkılıyor. Tehlike saçıyor. Dinde, bırakın minareyi, namaz kılınacak camii bile tam tanımlanmamış. Bırakın insanlar için tehdit içeren minare de artık olmasın bi zahmet. inat etmeyin. Zaten kaç kişi cami kullanıyor?
Haluk Levent de anlayamamış galiba; Burada mesele şudur: Seküler kesim, devletteki dincileşmeye karşı tepkisi yüzünden, yardım olarak başka kurumlara emanet etmediği parayı, Haluk Levent şahsında ahbab'a emanet etmiştir. Ahbab, verilen bu parayı, cemaat ve tarikatların mamalandığı, insanların artık zerre güven duymadığı bir kuruluşa (Bu kuruluşun bağlı olduğu şirkete) vermiştir. Üstelik bu kuruluş da halktan bağış almaktadır. Şimdi söyleyin, Ahbab'a emanet edilen, ve tarikatlara gitmesi arzu edilmeyen yardım parası nereye gitmiştir? Yok eğer çadır yapılıp verilecekse, neden 3. güne kadar (acil ihtiyaç halinde) depolarda çadır bekletilmiştir. Ahbab neden bu durumu kamuoyuna duyurmamıştır? Kimlerin nemalandığını bile bile bu ticareti nasıl yapabilmiştir?
son ortaya çıkan olayla birlikte nasıl bir illüzyon içinde yaşadığımızı görmüş olduk. Yazık.
https://youtu.be/jog-EyY7qLc
https://youtu.be/jog-EyY7qLc
sanatta böyle bir tanım olmaz. her oyuncunun rolü yorumlaması farklıdır.
Barış Manço - Nerede.
Anadolun parçacıklı malzemesinin samana benzemesinden dolayı, uydurulduğunu düşündüğüm söyleti. Hiç bir aklı başında canlı, günlerce aç kalmadıysa yenmeyecek bir şeyi yemez. Tabi bugünkü malzeme bilgisi ve teknoloji o gün olsaydı, anadolun kaportası samana benzemeyecek ve böyle bir söylenti de olmayacaktı.
Türk halkının, kendi hakkında bilgisizliği yüzünden, propagadalara karşı koyamayışını gösterir. Propagandaya karşı koyabilen eğitimli kesimdir. Bu yüzden eğitim arttıkça AKP'nin oyu azalır.
En iyi tabirle, minicik çocukları topluma düşman olarak yetiştirmek, militanlaştırmak içindir!
Rüyama girdi bugün. Çok enerjik ve neşeli idi. Umarım bana göründüğü gibidir kral.
Bence depremde yıkılan şehirleri yeniden kurmak için atılacak en mantıklı adımdır. Diğer şehirlerdeki üniversitelerden bazıları küçültülür. Yıkılan şehirler merkez olmak üzere üniversiteler kurulur. Yeni kurulacak şehirler, üniversiteler etrafında büyütülür. Hem eğitimin önemine de vurgu ile başlanır. Ayrıca, oraya nitelikli eğitimli insanların varlığı sağlanır. Demografi dengesi korunur. Bu noktada, enkazlar için de önerim var. Enkazları taşımamak. Enkazların altındaki eşyalar ayıklanarak, kalan betonların buldozerle üzerinden geçerek, toprak altına gömmek. Böylece enkaz sorunu büyük oranda çözülür. yerinden Götürülen enkaz da başka yerde çevre kirliliği yapmaz. Ne dersiniz?
Zararlı bir parti.
"solçok boyroktor yormo yoldor oktodordo doğol" diyen kişiler videonun yandaş medyada yayınlandığını bilmiyor mu? Göz önünde olmaması fark etmez. O da sırtını bu düzene dayamış kişi. Öyle olmasa gider başka aile ile akrabalık kurardı. Benim için diğer akepelilerden hiç bir farkı yok.
Ucuz Propaganda filmi. Yarayı açan, 20 yıldır iktidarda olanlar kim diye sormazlar mı adama? Hadi oradan!
Jileti değişebilir tıraş bıçağına alıştıktan sonra, daha öncekileri aramadım. Tıraştan önce güzelce tıraş kremini bir tasta sıcak su ve fırçayla hazırlıyorum. işimi bitirdikten sonra jileti çıkarıp, dikkatlice kurulayıp tekrar takıyorum. Tabi zaman ayırmak, dikkat ve özen göstermek lazım. Yoksa kazalar oluyor ara sıra.