bugün
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi11
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız20
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye22
- mokv nerede13
- iyi geceler10
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem10
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi11
- diyanetten skandal cuma hutbesi17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- akrep burcuyum soruları alayım9
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- sırrı süreyya önder27
- anın görüntüsü13
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler9
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması20
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı9
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı17
- reis dünya lideridir10

entry'ler (3428)
eskiden muhalif şimdi ise yandaş olan kanal. geçen özgür özel'in mitingini vermeyip aynı anda murat kurum'un konuşmalarını canlı yayınlayan kanal.
iyice saçmalamış birazda haddini aşmış!
https://www.yenisafak.com...te-sinirlari-asti-4669113
https://www.yenisafak.com...te-sinirlari-asti-4669113
flash haber tv'nin yeni sahibi.
bank pozitif'in sahibi erhan kork'a satılmış eski muhalif muhtemelen yeni yandaş haber kanalı. haberleri ersoy dede sunacakmış. zaten ersoy dede deyince az çok ne olacağı belli oluyor. krt'den sonra flash haber'de yandaş olacak gibi.
atatürkçü bir türk milliyetçisi olarak bu kadar rezilliği benim midem kaldırmıyor.
normal bir durum. malum ocak ayındayız eskiden ocak demek kar kış kardan adam demekti.
imralı'daki it olur da ev hapsine falan çıkarılırsa bunun sorumlusu sözde milliyetçi bahçelidir. eninde sonunda ihale mhp'ye kalacak gibi. seçim zamanı affedin kardeşlerim mhp bizi kandırdı denir konu kapanır.
evvelki gün yoğun diş ağrısına dayanamayıp özel bir diş kliniğinde yaptırdığım tedavi. resmen kabir azabı başka bir şey değil o nasıl bir acıdır anlatamam. dişçim ağzımın her yerine iğneler vurup beni uyuşturdu ise de yine o acıyı tattım. fiyat konusunda önce 10 bin lira dedi sonra 6500 liraya anlaştık. yaptıracaksanız hemen teklif edilen fiyatı kabul etmeyin biraz assolist gibi davranın zaten otomatik olarak hadi size şu kadara olsun diyeceklerdir. özetle fena bir şey bundan birkaç sene öncede yaptırmıştım bu ikinci oluyor size tavsiyem önce ilaç tedavisini deneyin sensodyne hızlı rahatlama var birde arveles ve augmentin biraz işe yarıyormuş ama ağrılar şiddetlendi artık su bile içemez hale geldiyseniz (ben böyle oldum) gidin iyi bir dişçiye yaptırın kardeşim.
yumurtalı ıspanağa bayılırım ama pirinçli yemeği de çok güzeldir. özetle ıspanak her yönüyle hem besleyici hemde lezzetlidir.
şaka sandım gerçekmiş. 22.104 lira çok yetersiz bir rakam. kira üstüne doğalgaz, elektrik, su ve diğer masrafları ekle çok yetersiz bir rakam. tahminimce rakam üzerinde bir güncelleme yapılacak ya da temmuz ayında azda olsa bir artış daha yapılabilir. (temmuzda 25 bin lira yapılır.)
allah korusun ama olması durumunda sadece istanbul'u değil ülke sanayisinin kalbi olan bursa, kocaeli, tekirdağ gibi sanayi kentlerini de olumsuz etkileyecek depremdir. türkiye'yi en az 20 yıl geriye götürür. olmaması temennimiz ama ülkemiz bir deprem ülkesi.
barış manço'nun sevdiğim şarkılarından biridir. anlamlı sözleri ve hoş melodisiyle insanı derinlere daldırır.
başkan iyisin hoşsun da olmayınca olmuyor be gülüm. bence acun ve mori'yi de alarak başkanlığı sadettin ya da aziz'e bıraksan hiç fena olmayacak.
bugün itibariyle chp'den ihraç edilmiştir.
eskiden fakir mesleği olarak görülürdü. günümüzde herkes memur olabilmek için uğraşıyor ama nafile! kazancı eskiye göre iyidir en azından emeklisi garantidir. kolları sıvayın gençler devlete kapağı atmaya bakın.
merdan yanardağ ile atışıp tele1'den ayrılmış olan şahsiyet. yorumlarını severek dinlerdik özelikle merdanla karşılıklı sohbet tarzında yaptıkları 18 dakika programı efsaneydi. geri döneceğini umut ediyorum.
edit: sorun çözülmüş kendisi tele1'e geri dönmüş.
edit: sorun çözülmüş kendisi tele1'e geri dönmüş.
ben patilerimle zar zor işaretledim oradaki kutucuğu keşke insan olsaydım! bu ne ya yeni mi çıktı? insan olmasak burada işimiz ne?
22 bin lira civarında bir şey olacağını tahmin ediyorum.
halk tv ve flash haber tv'nin sahibi olan işadamı.
halk tv'nin patronu cafer mahiroğlu tarafından satın alınan haber kanalı. artık halk tv medya grubu çatısı altında yayınlarına devam edecek.
edit: halk tv'ye satışı gerçekleşmemiş anlaşamamışlar.
edit: halk tv'ye satışı gerçekleşmemiş anlaşamamışlar.