bugün
- bugün açılacağım sözlük kızı9
- nervionun merak ettiği yazar16
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- dikkatleri çeken sözlük kızı6
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- en merak ettiğin ulu yazarı22
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler10
- şımarık yazarlar5
- merak edilen sözlük erkeği6
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- ağzında sakızı şişirip arsız arsız patlatan kız4
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der10
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- tanga giyen kızın namusu3
- otobüste yaşlıya yer verme zorunluluğu3
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- hapishanede yatmak karıyla yatmaya benzemez5
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- profiline bakılan yazara bildirim gelmesi4
- keko saç tıraşı4
- yalnizca deli yalnizca sair21
- profil fotoğrafı koymayan erkek4
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi4
- protein tozu ve sütün gaz yapması3
- ciguli vs velvet7
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- komşuları itici yapan detaylar3
- arkadaşlar bakar mısınız21
- katatespizartmasi17
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu4
- atatürkün bilimden en uzak sözü4
- femboy erkeklere yürüyen dayılar2
- aile hekimine ilaç yazdırmak3
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- yazarların en çok artı alan entryleri3
- sünnetten akılda kalanlar5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- kitap okurken ağlamak8
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- yazarların en son kravat taktığı tarih3
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek5
- ellerim bomboş2
- gideyim de bir kahve yapayım2
- kitap okurken ağlayan erkek5
- özlem tekin5
- kadın erkek ilişkisindeki en önemli şey3
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- burak demirbilek5
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
entry'ler (12536)
Ekonominin her an düzelme ihtimali var, 500 tl banknot bastıktan sonra ekonomi düzelirse sonra onları tedavülden kaldırmak için uğraşmak zorunda kalabilirler.
Referanduma gidelim, urfa türkiye sınırlarından çıkarılsın. Ülkeye bu kadar yük olup da vatana ihanet eden başka şehir yok.
Doğdum bittim chp'ye oy verdik, kk tekrar gelince bırakıp zafer partisine oy vermeyi planlıyordum ama özgür özel yeni parti kurduğuna göre artık bu yeni partiye oy vermek bana daha mantıklı geliyor.
Arjantin bir sonraki turnuvaya katılmasın bence. Zaten messi de olmayacak bir sonrakinde, patatese dönerler.
Patos'un acı baharatlısını seviyorum, onun dışında doritos baharatlı da iyidir ama yazın tavsiye etmem, çiban falan çıkartabiliyor 1-2 gün sonra.
Bana 5 tane kalas yolla diye arkadaşlarımı darladığım oyunlardı.
fenerbahçe'nin uefa şampiyonlar ligi 2. eleme turunda kadıköy'de oynayacağı maçtır. arkadaşımla gideceğim maça o bilet bulamadığı için tek gitmek zorundayım. iptal et falan diyo, sezonun açılış maçı bu iptal eder miyim hiç, tribünde tanıdık birilerini bulurum ben.
görsel
görsel
Yamal'ı sevmiyorum çingene kılıklı çocuk, ama ispanya'yı seviyorum umarım kazanırlar.
Bugün öldürdüm bir tanesini, -1 daha azaldı. Gıdım gıdım nesilleri tükenecek.
Evimin bahçesinde torunlarımın arkasından koşup oynarken yere yığılıp son nefesimi vermeyi istiyorum. Arkadan jenerik de gülpembe çalsın.
yaz mevsiminin bu bunaltıcı istanbul'unda kısa süreli ferahlamak için yapılan eylemdir. alttaki dolap kısmına değil üstteki dondurucu kısmına kafanızı koyup kapağı hafif kapatıp, ışığı kapatan düğmeye basmanız gerekir. buzlukta 30 saniyeden fazla kafanızı tutmayın yoksa ağır baş ağrılarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. günde 30 saniye bu eylemi yapmak sizi en az 1 saatlik terleme mevzusundan kurtaracaktır.
Youtube'dan bir şey izleyerek işleri halletmeyi bırakalı yıl oldu galiba, gemini ile en son bezelye yemeği yapmıştım.
türkiye'nin meloni tarafından yönetilme hayalidir. abi bu ne güzellik bizim ülkeye cb olsun vergi diye varımı yoğumu veririm buna ben.
Tıbbı bir teşhis koydum dersiniz mahkemede, gerizekalı olmadığını kanıtlasın karşı taraf.
Ben balkonumda serin serin karpuz yerken gazze'dekiler serin serin karpuz yiyemiyor diye kendine dert edinen türktür.
Bol bol türkü, hareketli bir şeyler ama, cenazeye gitmiyorsunuz sonuçta.
Al işte akepe'ye 3 aylık malzeme çıktı.
2006 dünya kupası, o zamanlar 9 yaşındaydım pek anlamasam da maçları keyifle seyrediyorduk, adidas'ın 2006 dünya kupası için ürettiği ikonikleşmiş topu aklımda kalmıştı. Almanya'dan gelen kuzenim yanında o topla gelmişti dünya kupası bittikten sonra, efsane bir toptu. Bunun dışında 2010 dünya kupası da efsanedir, vuvuzelayla tanıştı dünya.
Acı biberden sonra iced americano içmeyin mideniz alev topuna dönebilir.
ilkokulda beden eğitimi dersinde sınıfta giyinirdik sırayla (önce erkekler sonra kızlar, kızlar giyinirken kapısını açmak disiplin suçuydu) üstümü değiştirirken o malum manzarayla karşı karşıya kalmıştım, hemen arka sıramdaki 3 kişi durum değerlendirmesi yapıyorlardı, bana da teklif ettiler kabul etmedim, sonrasında "sen süt çocuğusun olum, herkes gösteriyo sen gösteremiyosun" gibi kışkırtıcı laf atmışlardı bana. ben de utana sıkıla göstermek zorunda kalmıştım. Evet sadece ilkokulda oldu bu olay. Sanırım 6 ya da 7.sınıftaydım.