bugün

entry'ler (12536)

500 ve 1000 tl lik banknotların çıkmama nedeni

Ekonominin her an düzelme ihtimali var, 500 tl banknot bastıktan sonra ekonomi düzelirse sonra onları tedavülden kaldırmak için uğraşmak zorunda kalabilirler.

kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge

Referanduma gidelim, urfa türkiye sınırlarından çıkarılsın. Ülkeye bu kadar yük olup da vatana ihanet eden başka şehir yok.

chpye oy vermeyi bırakmak

Doğdum bittim chp'ye oy verdik, kk tekrar gelince bırakıp zafer partisine oy vermeyi planlıyordum ama özgür özel yeni parti kurduğuna göre artık bu yeni partiye oy vermek bana daha mantıklı geliyor.

fifa'dan dünya kupası finali soruşturması

Arjantin bir sonraki turnuvaya katılmasın bence. Zaten messi de olmayacak bir sonrakinde, patatese dönerler.

sözlük yazarlarının favori cipsleri

Patos'un acı baharatlısını seviyorum, onun dışında doritos baharatlı da iyidir ama yazın tavsiye etmem, çiban falan çıkartabiliyor 1-2 gün sonra.

şehir kurma oyunları

Bana 5 tane kalas yolla diye arkadaşlarımı darladığım oyunlardı.

21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı

fenerbahçe'nin uefa şampiyonlar ligi 2. eleme turunda kadıköy'de oynayacağı maçtır. arkadaşımla gideceğim maça o bilet bulamadığı için tek gitmek zorundayım. iptal et falan diyo, sezonun açılış maçı bu iptal eder miyim hiç, tribünde tanıdık birilerini bulurum ben.

görsel

ispanya arjantin finali

Yamal'ı sevmiyorum çingene kılıklı çocuk, ama ispanya'yı seviyorum umarım kazanırlar.

sivrisineklerin gitmesi

Bugün öldürdüm bir tanesini, -1 daha azaldı. Gıdım gıdım nesilleri tükenecek.

hayal edilen ölüm şekli

Evimin bahçesinde torunlarımın arkasından koşup oynarken yere yığılıp son nefesimi vermeyi istiyorum. Arkadan jenerik de gülpembe çalsın.

eve geldiğinde kafayı buzluğa sokmak

yaz mevsiminin bu bunaltıcı istanbul'unda kısa süreli ferahlamak için yapılan eylemdir. alttaki dolap kısmına değil üstteki dondurucu kısmına kafanızı koyup kapağı hafif kapatıp, ışığı kapatan düğmeye basmanız gerekir. buzlukta 30 saniyeden fazla kafanızı tutmayın yoksa ağır baş ağrılarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. günde 30 saniye bu eylemi yapmak sizi en az 1 saatlik terleme mevzusundan kurtaracaktır.

youtube'dan izlenerek halledilen en son iş

Youtube'dan bir şey izleyerek işleri halletmeyi bırakalı yıl oldu galiba, gemini ile en son bezelye yemeği yapmıştım.

meloni tarafından yönetilmek

türkiye'nin meloni tarafından yönetilme hayalidir. abi bu ne güzellik bizim ülkeye cb olsun vergi diye varımı yoğumu veririm buna ben.

geri zekalı demek hakaret mi

Tıbbı bir teşhis koydum dersiniz mahkemede, gerizekalı olmadığını kanıtlasın karşı taraf.

karpuz yerken gazzeyi düşünen türk

Ben balkonumda serin serin karpuz yerken gazze'dekiler serin serin karpuz yiyemiyor diye kendine dert edinen türktür.

uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey

Bol bol türkü, hareketli bir şeyler ama, cenazeye gitmiyorsunuz sonuçta.

izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler

Al işte akepe'ye 3 aylık malzeme çıktı.

seyredilmiş en zevkli dünya kupası

2006 dünya kupası, o zamanlar 9 yaşındaydım pek anlamasam da maçları keyifle seyrediyorduk, adidas'ın 2006 dünya kupası için ürettiği ikonikleşmiş topu aklımda kalmıştı. Almanya'dan gelen kuzenim yanında o topla gelmişti dünya kupası bittikten sonra, efsane bir toptu. Bunun dışında 2010 dünya kupası da efsanedir, vuvuzelayla tanıştı dünya.

sözlük yazarlarından tavsiyeler

Acı biberden sonra iced americano içmeyin mideniz alev topuna dönebilir.

erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu

ilkokulda beden eğitimi dersinde sınıfta giyinirdik sırayla (önce erkekler sonra kızlar, kızlar giyinirken kapısını açmak disiplin suçuydu) üstümü değiştirirken o malum manzarayla karşı karşıya kalmıştım, hemen arka sıramdaki 3 kişi durum değerlendirmesi yapıyorlardı, bana da teklif ettiler kabul etmedim, sonrasında "sen süt çocuğusun olum, herkes gösteriyo sen gösteremiyosun" gibi kışkırtıcı laf atmışlardı bana. ben de utana sıkıla göstermek zorunda kalmıştım. Evet sadece ilkokulda oldu bu olay. Sanırım 6 ya da 7.sınıftaydım.
© copyright 2005 - 2026