bugün

entry'ler (12471)

sigarayla denize girmek

görsel
2 dakika için cebime alıyım dedim, 30 dakika sonra farkettim, allahtan içinde az vardı yedek sigaram var. Siz siz olun denize sigarayşa girmeyin.

tinder'dan hatun düşürmek

instagram'dan düşürmeniz daha muhtemeldir. Tinder'da 500'e yakın kızı sağa kaydırmışımdır, denize bırakılan alkol şişesinin içindeki yardım çığlığı misali. instagram'da 5 kıza yazdım 2 tanesi dönüş yaptı biriyle kahve içtik. Bu işler böyle artık.

yalnız yaşayan kadınların sahiplenilmesi lazım

Evcil hayvan sahiplendiriyor sanki, kendinden başlasın önce.

ayı saldırınca yapılması gerekenler

Bağdaş kurup sigara yakın ve sakince oturun ayının size saldırası varsa saldırır, keyfine göre. Ondan kaçmanıza imkan yok.

rap müzik saçmalığı

Rap müzik hayatımızdan çıksa müzik dinlemeyecek on binlerce insan var. Bir de yalandan zevk alıyormuş gibi yapıyorlar dinlerken. zevk aldıkları tek şey arka planda çalan ritim, sözler kimsenin umurunda değil. Türk gençliği ilerledikçe müzik zevkini yitiriyor, çıtayı düşürüyor.

akçakese plajı

görsel
Bu pazar gitmeyi planladığımız şile taraflarında bir plajdır. Daha önce gitmedim, güzel olduğunu iddia eden arkadaşlarım var.

her sabah yaninda uyanmak istediğime benziyorsun

Kimin söylediğine göre değişir üstüme alınmıyorum, sadece hanım yazarlar söylerse alınırım.

göbek biracı erkeğin vatkasıdır

Öyle diye diye 6 aylık hamile gibi geziyoruz sokaklarda.

kızarmış tavuk alıp erol taş gibi yemek

Dün akşam yaptığımdır. Bir bütün tavuk söyledim indirim vardı uygulamada yarı fiyatına denk getirdim, abartısız 1.5 saatte bitti tavuk masadan kalktığımda mide spazmı geçiriyorum sandım.

sol sinyal yakıp düz giden tip

Bunun bir de sol sinyal verip sağa giden tipi vardır.

iç kıyma hazırlayıp pide yaptırmak

Biz sivaslılar olarak etli ekmek yaptırıyoruz.

en son ne aldınız

3 al 2 ödeden 6 tane beyaz çorap aldım ve içtiğim kahve çoraplardan daha pahalıya geldi.

bakan güler'in edirne de hudut tugayı ziyareti

Edirne'deki askerlerin de çok umurundaydı zaten. Bakan gelecek diye günler öncesinden kışla içerisinde sıkı yönetim ilan etmişler, lavaboların içine domestos döküp beyazlatmışlardır.

kurban bayramını tebrik etmek

görsel
Tebrik etmek nedir ya, kurban bayramını kutlamaya hak mı kazandık biz, tebrikleeer kurban bayramındasınız.

birinci dünya savaşı sırasında padişah kimdi

O dönemin padişahı şimdinin istanbul valisi gibiydi, istanbul'dan öteye haber alınamıyordu.

otobüse bebek arabasıyla binen tip

az önce indiğim otobüsteki tiptir. otobüse 2 ayrı duraktan toplam 4 tane bebek arabası bindi. bari teker teker gelseniz de biz de arkanızdan sövmesek.

dinsiz olup türbanlı bir kadınla evlenmek istemek

Dinsiz olup türbanlı olan bir kadınla sadece belli başlı katagorilerde video çekilebilir. Evet çekilebilir.

sözlük yazarlarının saçları

görsel
Saçlarım böyle, yüzüme aldırmayın.

23 mayıs 2026 hull city middlesbrough maçı

Hull city'nin maçı 1-0 kazanarak premier lig'e yükseldiği maç.

23 mayıs 2026 hull city middlesbrough maçı

Kazanan takımın premier lig'e çıkacağı final maçıdır. ilk yarı hull city'nin hakimiyetindeydi maç 2. yarı middlesbrough daha hücumcu oynuyor her an gol atabilirler. bizim türk hakemleri de maçı izliyordur umarım, kaç tane pozisyon gördüm süper lig'de olsa faul + sarı kart verebilirlerdi, bu maçta hakem iplemiyor pozisyonu.
© copyright 2005 - 2026