bugün

entry'ler (11703)

ramazanda açılacak başlıklar listesi

Ramazan bereket ayıdır, bunların başında gelebilir.

football manager 2023

Şuan 2040 yılındayım, dünya kupasına kadar aldım. Yabancı kulüplere gidemiyorum, gerçi ben mobil versyonunu oynuyorum o da etki eder belki ama, lan dünya kupası almışım bana 2. Ligden teklif geliyor. Gide gide sadece ingiltere milli takımına kadar gittim, orada da 5 sezon kalıp ayrıldım, fenerbahçe'ye döndüm. Bu arada ben ingiltere'yi yönetirken antalyaspor şampiyonlar ligi kupasını almış, beşiktaş küme düşmüş, eheehehe.

aliexpress in keşif terbiyesizliği

Kedime harry potter temalı kıyafet arıyordum ve yurtiçi kaynaklarda stok bulamadım. Aliexpress üzerinde fena olmayan modeller gördüm. Çeşit fazla olduğu için üyelik açayım da düzenli kullanırım dedim. Demez olaydım, kayıt yapar yapmaz keşif ara kısmında ayıp ayıp kelimeler gördüm şok oldum. O ne la öyle dedim kendimden utandım. Aliexpress bunu senden beklemezdim. Hayır biri görse ben arattım da geçmişte kalmış sanır.
görsel

harry potter türk olsaydı ismi ne olurdu

Hükümdar çömlekçi. isminin anlamı aşağı yukarı bu oluyor. Al bu bilgiyle ne yaparsan yap.

kaçaklara müdahale eden subayların tutuklanması

Az kaldı az, onu tutuklayan hakim de, iddianameyi hazırlayan savcı da, herkes yargılanacak.

seçim günü motoru bozan seçmen

iktidara gelecek ya da gidecek olan partiyi zora sokan seçmendir.

2023 ilkbaharının gelmemesi

La dışarıya ne zaman çıksam yağmur var, anladık mart kapıdan baktırır diye atasözü var ama mart bokunu çıkarıyor artık.

kardan adama kafa atan siyasetçi

iktidara geldiğimizde aynısını yapacağız diye gözdağı veren siyasetçidir.

yağmurda otobüs bekleyen siyasetçi

Mitinge gidecek otobüsün mazot yüklemesini bekleyen siyasetçidir.

en müslüman özelliğinizi yazın

Genelde eyvallah diyorum.

itibardan tasarruf eden siyasetçi

Fakir bir siyasetçi olabilir. (bkz: kemal kılıçdaroğlu)

serdar dursun un fenerbahçe ye 15 bin euro ödemesi

Serdar Dursun, instagram hesabından yaptığı paylaşımda puma markalı futbol topunu puma'yı da etiketleyerek eleştirmekten dolayı fenerbahçe kulübünden 15 bin € ceza almış.
Serdar cezayı ödememek için UÇK'ya başvurmuş ancak başvurusu reddedilmiş. Bunun sonucundan Serdar, Fenerbahçe'ye 15 bin euro ödeyecek.

sinema tarihinin ikonik film müzikleri

Saw en sevdiğim korku filmi listesinin ilk sırasındadır ama sountrack'ini duyar duymaz içim ürperiyor.

anlaşmayı bozdın

Şener şen'in eşkiya filmindeki efsane repliği.

binali yıldırım dan erdoğan a şok sözler

Günümüz siyasilerinin neredeyse hepsinin diploması var, birinin hariç. O yüzden evirip çevirmeye gerek yok, oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla demiş.

sözlük yazarlarının en çok izlediği filmler

Harry potter serisi.

100 bin imza toplayamayan cb adayı

Devlet kasasına 500 bin lira yardım yapmış olur. (bkz: doğu perinçek)

iktidarın değişmesiyle araba fiyatlarının düşmesi

iktidarın düşmesiyle birlikte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarının düşeceği gerçeğidir. Hemen olmasa bile 2-3 seneye düşerse çocukluk hayalim olan fiat punto'yu 300 bin lira yerine 30-40 bin liraya alabilirim.

enkaz devraldık

Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olursa kuracağı ilk cümlelerden biri.

15 mayıs günü akepeliler

görsel
Seçim akepe alehine sonuçlanırsa suratlarının alacağı şekil ektedir.