bugün

entry'ler (12559)

5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı

Yalçın çetin bir sal abi artık, her derbiyi sen anlatıyon yeter la.

maçları sürekli yalçın çetinin anlatması

bein sport kanalının başka spikeri yokmuş gibi süper lig maçlarını sürekli yalçın çetin'in anlatması durumudur. abi bu adam maç anlatınca fenerbahçe'ye uğur gelmiyor, bu adam ne zaman maç anlatsa biz ya puan kaybediyoruz ya da ucu ucuna maçı kazanıyoruz. başka spiker anlatsın artık ya her maç bu adam anlatıyor maçları.

sivaslılar

Kulağım çınladı, birileri benden bahsediyor herhalde. iyi insanlarız sevin bizi.

özledim mesajına verilecek cevaplar

Ben de özledim ben de.

motorine 8 24 tl zam gelmesi

bu gece itibariyle gelecek olan zamdır. arabayı dizel alan aklıma tüküreyim. benim araba almamı mı buldunuz zam yapmak için. 8 lira zam nedir abi ülkenin içinden geçmeleri gerekiyor böyle bir zam için.

31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı

Sıkı bir fenerbahçeli olarak trabzonspor'u destekliyorum. Umarım en az 3-0 alırlar maçı.

30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı

Güzel bir maç oldu, ama lukaku'yu beğenmedim, bu adamın girdiği maçlardaki çektiği tüm şutlar diğer oyunculardan dönüyor kaleyi gördüğü yok, bu adam bizi yarı yolda bırakabilir.

tıp okumanın avantajı

Açılın ben doktorum diye bağırabilirler.

sahibinden com salakları

2011 model 400 bin km aracını hatasız diye 750 bin liraya satmaya çalışır.

yazarların son içtiği içecek

ice americano.

sözlük yazarlarının kekleri

görsel

Sözlük yazarlarının yaptığı keklerdir. Kendim diye demiyorum ama çok güzel kek yaparım.

en gey özelliğiniz

Denizdeyken arkadaşımın sırtına güneş kremi sürmüştüm, arkadakiler pis pis sırıtmıştı bize.

uludağ sözlük yazarlarının abi kardeş gibi olması

Kadın yazarların hiçbiriyle yüzyüze görüşmediğim için hepsi bacımdır.

yazarların para ödediği yapay zekalar

Chatgpt'ye 1 ay ödeme yaptım, sonra gemini'yi keşfettim. Aynı özellikler gemini'de bedavaydı para ödemiyorum.

lost

4. Sezondan sonra bitsin artık diye izlediğim ama ilk sezonları efsane olan dizi.

eskorta aşık olmak

Profesyonel çalışırlar, iş üstünde kocacım, kocacım derler vedalaştıktan sonra babasını tanımazlar. O yüzden yapmayın öyle şeyler.

şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın

3 gün sonra ölücen arkandan fatiha okuyan olmayacak,sanki o günahlar sana yazılıyor, o bastonu kafasında da kırmayı bilirler ama derler ki döve döve bir yaşlı teyze dövdü. Dönün de yaşlı dediğiniz teyzeye bakın. Ağzına zorla şeker sokup komaya sokucan böylesini.

amerikaya taşınmak

Amerika'ya meksika üzerinden kaçak gidip sonradan oturma izni alan (2 sene eyalet değiştirmedi) bir tanıdığım var. 1 yıl boyunca arabada yaşadığını söyledi şuan durumu iyi değil ama en azından türkiye'de 45-50 bin lira maaş kazanan biri nasıl yaşayabiliyorsa o da oranın maaşıyla öyle yaşıyor işte.

arkadaşlar pizza yer miyiz

Kampanya gördüm son 2 gündür iki orta boy pizzayı 1 orta boy pizza fiyatına aldım, yedikten sonra pişman oluyorum ama midemi durduramıyorum...

mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi

Trabzonspor'dan ve salah'tan beklemediğim bir transfer. Salah bu transferle ya kariyerini bitirdi ya da süper lig'de sezonun transferi olacak.
© copyright 2005 - 2026