bugün
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz19
- gezi parkını yakmak8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması26
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın15
- en uzun bekletilmiş erkek16
- erdoğan sonrası hükümet29
- espressolab20
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- bantla bantla da nereye kadar9
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız8
- ekrem imamoğlu48
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası44
- 4 hak mezhep19
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar26
- anın görüntüsü16
- fotokopici bi erkek39
- ali koç10
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek16
- kabataş yalanı17
- ezberden yasin okuyan sözlük erkeği9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular16
- zina çoğalınca deprem olur14
- sırrı süreyya önder29
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- true nun çaylak olması8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13

entry'ler (2548)
ne idüğü belirsiz birinin saçma sapan iddaası. ama akp sponsorloğunda davul zurnayla karşılanan pkklıları unutmadık.
bu da bir değişik ermiş midir nedir? doları tepeden sattırır, fb bjk maçı berabere bitse iyi olur der. para kazanmak isteyen bu adamı takip etsin adam baron.
yerde vatandaş tekmeleyen vekilin bir tık altıdır.
türban mağduriyetleri başladığına göre seçim havasına girmiş akp.
şimdilerde sınavsız belgesiz atamalara dönüşmüştür. değişen bir şey yok.
rt lemek kul hakkı denilen twitter üzerinden de paylaşmış ve 10k civarı rt almıştır, ne diyelim allah affetsin kul hakkı zor.
ben dahil bir çok kişi konudan muzdarip. şimdi bu arkadaşlar akk yi kaldırdığını iddaa ediyorlar.
ben 16 mbitlik paket kullanıyorum ve yılbaşından önce kota dolmadan önce 16 mbit i çok rahat alırken kota dolduğu zaman 5 mbite düşüyordu buraya kadar herşey normal.
yılbaşından itibaren ise kota kalktığından 16 mbit almam gerekirken 8 mbit'in üstüne çıkamıyordum. modem arayüzüne girince çakallıklarını anladım.
https://hizliresim.com/4j1rW0
alabileceğim max hız 18 olduğundan 16 mbitlik paket almıştım. fakat bana gelen hız 8191 yani doğrudan bildiğimiz 8 mbitlik paketin hız sınırını belirlemiş, bunun üzerine çıkamıyorum. müşteri hizmetleri sikine takmıyor. en son btk'ya şikayet dilekçesi yazıcam. siz de de böyle bir durum varsa kontrol edin bence.
ben 16 mbitlik paket kullanıyorum ve yılbaşından önce kota dolmadan önce 16 mbit i çok rahat alırken kota dolduğu zaman 5 mbite düşüyordu buraya kadar herşey normal.
yılbaşından itibaren ise kota kalktığından 16 mbit almam gerekirken 8 mbit'in üstüne çıkamıyordum. modem arayüzüne girince çakallıklarını anladım.
https://hizliresim.com/4j1rW0
alabileceğim max hız 18 olduğundan 16 mbitlik paket almıştım. fakat bana gelen hız 8191 yani doğrudan bildiğimiz 8 mbitlik paketin hız sınırını belirlemiş, bunun üzerine çıkamıyorum. müşteri hizmetleri sikine takmıyor. en son btk'ya şikayet dilekçesi yazıcam. siz de de böyle bir durum varsa kontrol edin bence.
yasak kalktıysa hemen tohum siparişlerini veriyorum. vallah oksijen için ekicem evde 4 kişiyiz oksijen çok gidiyor.
kaçınılamaz bir sondur. akp ile falan da ilgisi yoktur. bilgiye erişimin bu kadar kolaylaştığı ve pozitif bilimlerin gelişmeye devam ettiği dünya da islam a hristiyanlık da diğer dinlerde yakında tarihe karışacaktır. akp sadece bu süreci hızlandıran bir katalizör görevi görüyor.
islam 2.3.2r patchi ile getirilmiş olan ibadettir.
akp tarafından boynuna tasma takılmış kurtçukların partisi. türkçü falan da değildir, akp nereye havla derse oraya havlar.
nilüferde fena sallamıştır, ama kısa sürdü tahminim 3.8.
yahu sahte uzaylı diye diye elemanlar gelip cidden işgal etse kimse inanmıcak amk. gerizekalılığımıza geberip gideceğiz.
bunu diyenlere zamanında fetö nereden emirler yağdırıyordu bilin bakalım.
anayasaya bağlı kalacağına namusu ve şerefi üzerine yemin etmiş şahıs. birisi hatırlatsın kendine bu aralar.
yalamakta seviyeyi arşa çıkaran bir kanalımsı.
(bkz: noluyor kardeşim ne bu tantana)
2 gün uzak kalamayalım zaten.
2 gün uzak kalamayalım zaten.
1000ali Lightning in düşük profilli olmasından dolayı ekremi önde gördüğüm versus.
desert rose adlı şaheseri yaratmış müzisyen. tabi cheb mami reisin katkısı da çok büyük. bak aklıma geldi yine gidip açayım hemen.
halk tv yi geç de fox a yapılan cidden hukuksuz. ha vereceksen de a haber atv, trt gibi bok çukurlarına daha fazla ceza verilmeli. tek yaptıkları insanları kışkırtıp, kutuplaştırmak, haber maber hikaye.