bugün
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması7
- devalüasyon yakın mı9
- günlük tutan erkek9
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek7
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- anın görüntüsü12
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır11
- yemek yapmayı bilmeyen kadın5
- kadın kocasının hizmetkarıdır4
- velvet hanım çay içelim mi6
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın2
- kotor5
- ülkücüleri ciddiye almak3
- yavrum diye hitap eden erkek7
- eğitiyorum ayağına işkence eden sensei4
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- mekke anlaşması5
- bir günde 100 bayana merhaba demek3
- cedicader'i gsli yapıyoruz kampanyası2
- sezgin tanrıkulu2
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- fenerbahçe de romelu lukaku gelişmesi2
- cersei lannister'in dincileri patlatması3
- mohamed salah ghaly14
- burunla blok flüt çalabilmek6
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması13
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim5
- kadın yazar çekme başlıkları6
- artı oy veren kişinin erkek yazar olması3
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- sözlük yazarlarından aforizmalar3
- türk türk olduğu için soyludur2
- şeyhine karısını sunarak evliya olmak2
- başka sözlükten yazarlık teklifi gelmesi2
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- geldimgittim5
- sevgilim popomun arasından kredi kartı çekti3
- dar kot pantolon ile uyumak3
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron5
- kale3112 entry ni beğendi3
- opel astra2
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- tai lung12
- yüksek sesle konuşan insan2
- kiraz vs vişne4
- üniversitede kızlara para yedirmek6
- kafaya kuş sıçması5
Fb nin ezdiği takım.
maalesef hala sagbek,stoper ve forvet transferi yapmamis takimim .
twitter'da 4 milyon takipçiye ulaşan tek spor kulübü.
aynı zamanda facebook'ta 12 milyon takipçisi vardır.
aynı zamanda facebook'ta 12 milyon takipçisi vardır.
2014-2015 sezonunda beşiktaş ile puan farkı en az 10 olacak olan vasat bir takımdır. bu sezon cimbomdan hayır beklenmez. 3. olursa büyük başarı.
Asalet ve doğruyu gösteren takımıdır.
Metin Oktay Ruhudur. Avrupa Fatihi'dir.
yarın bir kez daha kanarya takımına oturacak takımdır.
türkiyenin en başarılı en büyük takımı. çocukluk aşkı sarı ile kırmızının uyumu. ruh cesaret asalet herşey. umudun her zaman var olduğunu öğreten takım. iyi ki varsın be aslanım. senin uğruna herşey feda.
terim doneminden bu yanabiyi oynamayan takim. cessare de care olmayacak gibi.
Pili bitmiş takımdır.
Muslera hariç herkes tel tel dökülüyor. Geçen senenin kalesi melo da bile yokları oynuyor. Selçuk zaten bitik. Bu kafayla sezonu sonunu zor bulurlar. Muslera olmasa ilk 5-6 bile zor.
Ve üstüne üstlük kapıda şampiyonlar ligi maçları var.
Muslera hariç herkes tel tel dökülüyor. Geçen senenin kalesi melo da bile yokları oynuyor. Selçuk zaten bitik. Bu kafayla sezonu sonunu zor bulurlar. Muslera olmasa ilk 5-6 bile zor.
Ve üstüne üstlük kapıda şampiyonlar ligi maçları var.
Muslera'sı olan takım.*
Sanırım disiplin yokluğundan olsa gerek; gelen oyuncular geldiklerinde zehir gibi sonrasında fos. Selçuk, burak, engin ilk geldiklerinde canlarını dişlerine takıyorlardı, şimdi -sonrasında- ölmüşler sanki.. olcan var şimdi de ayağına fena hakim görebildiğim kadarıyla. Zamanla üzüm üzüme bakarak kararır mı? Hepsinin sonu aynı mı diye düşünüyor insan. Takımı sallamayan bu arkadaşlara nerede olduklarını hatırlatması gereken takımdır. Şampiyonlar ligi için strese soktu hepimizi ayrıca.
Herkes hakkını versin, bizi de kanser etmeyin. Penaltıyı da mı Muslera kullansın? N'apalım? Ne istiyor bu adamlar yahu!
Sanırım disiplin yokluğundan olsa gerek; gelen oyuncular geldiklerinde zehir gibi sonrasında fos. Selçuk, burak, engin ilk geldiklerinde canlarını dişlerine takıyorlardı, şimdi -sonrasında- ölmüşler sanki.. olcan var şimdi de ayağına fena hakim görebildiğim kadarıyla. Zamanla üzüm üzüme bakarak kararır mı? Hepsinin sonu aynı mı diye düşünüyor insan. Takımı sallamayan bu arkadaşlara nerede olduklarını hatırlatması gereken takımdır. Şampiyonlar ligi için strese soktu hepimizi ayrıca.
Herkes hakkını versin, bizi de kanser etmeyin. Penaltıyı da mı Muslera kullansın? N'apalım? Ne istiyor bu adamlar yahu!
Türkiye'nin en iyi takımı.
Ancak bugünkü ruhsuz hali değil.
Ama farkındaysanız, bu ruhsuz haliyle bile türkiye'nin son şampiyon takımına zar zor yenildi.
Ölü haliyle bile penaltılarda, beşinci vuruşlarda kaybetti.
Bi de bu takımı ruhunu 2 sene önceki gibi geri kazandığını düşünün.
ortalığın amına koyacaktır.
bugünkü ruhsuz oyunları umarım iyi bir ders verir. Üç beş ruhu bitik futbolcu yerine daha dinamik, hırslı ve formda olan futbolcularr tercih edilmeli artık.
Ve ben bu takımın 2014-2015 super lig şampiyonu olacağını ve uefa kupasında da final oynayıp kazanacağına inanıyorum. Ama öyle ama böyle. Bu futbolla değil ama sike sike.
Ancak bugünkü ruhsuz hali değil.
Ama farkındaysanız, bu ruhsuz haliyle bile türkiye'nin son şampiyon takımına zar zor yenildi.
Ölü haliyle bile penaltılarda, beşinci vuruşlarda kaybetti.
Bi de bu takımı ruhunu 2 sene önceki gibi geri kazandığını düşünün.
ortalığın amına koyacaktır.
bugünkü ruhsuz oyunları umarım iyi bir ders verir. Üç beş ruhu bitik futbolcu yerine daha dinamik, hırslı ve formda olan futbolcularr tercih edilmeli artık.
Ve ben bu takımın 2014-2015 super lig şampiyonu olacağını ve uefa kupasında da final oynayıp kazanacağına inanıyorum. Ama öyle ama böyle. Bu futbolla değil ama sike sike.
istesin su yarak kurek kadroyla bile sampiyon olur. Bugun bu kupa kaybi ve bi takim barzolarin hareket ve davranislari da iyi oldu acikcasi. Sen gotunu sıkmazsan ayilar iste bole gelir kafana sicar. Galatasaray bugun bok gibiydi dogru ama 3 pas yapamayan, ilerde top tutup cogalmayan bi takim vardi sahada. Bence yapamadigindan degil. Yapmak icin cabalamadigindan. Bu adamlarin derdi neyse bi an once halledilmeli. Gerekirse terim doneminden kalan tum isteksizler kesilsin. Al ver yapamayan bi selcugu aratmayacak gencler var kadroda. Gerekirse katirlarla devam edelim amk.
Bu aksam kaybetmeyi oynadiklari harika futbolla hak ettiler. Zaten olayin penaltilara kadar gitmesi fenerinde pek iyi oynamadiginin kanitiydi. Ses kaza alirlar belki dedim su it volkan yuzunden ama olmadi.
galatasarayin ofansif hareket hakkinda cok sikintisi var. Burak malindan bir bok olmaz. Forvete emenike gibi kosan herif koyacaksin topla oynayabilen teknigi olan birini umut bulut olsaydi daha iyi olurdu. Takim kaptani orta sahayi ve takimi domine edemedi. Selcuk olmus. Emre superdi ama. Ismail onu cikararak hata yapti.
Melo, bruma, semih, chedjou ve ve ve muslera haricinde takimi at cope. Bu takimi bir fatih terim birde lucesco adam edebilir gerisi tatava.
galatasarayin ofansif hareket hakkinda cok sikintisi var. Burak malindan bir bok olmaz. Forvete emenike gibi kosan herif koyacaksin topla oynayabilen teknigi olan birini umut bulut olsaydi daha iyi olurdu. Takim kaptani orta sahayi ve takimi domine edemedi. Selcuk olmus. Emre superdi ama. Ismail onu cikararak hata yapti.
Melo, bruma, semih, chedjou ve ve ve muslera haricinde takimi at cope. Bu takimi bir fatih terim birde lucesco adam edebilir gerisi tatava.
Bu takımı bu hale getiren fatih terim dir.
Fatih terim in ilk gidisinden sonraki donemi dusunun takim resmen çoktu. Cihanlar, volkanlar neydi öyle.
ikinci gidişini hatirlayin? Yine hüsran yine kadro uyumsuzluğu.
Son gidişini düşünün, hala fatih terim un bize soktuğu vasat futbolcular.
Burak, selçuk, umut, chedju, dany, amrabat, hamit, engin baytar, Ceyhun gulselam, bruma. Daha da cok var ve soruyorum hangisi bir halta yariyor? Ya da yaradi?
Takimin derhal fatih terim in yaptigi uyumsuz tranferlerden temizlenmesi gerekmektedir ve 2 yil takimi gazla calistirip, sonra da skkip birakan fatih terim asla ve asla basa getirilmemelidir.
Fatih terim in ilk gidisinden sonraki donemi dusunun takim resmen çoktu. Cihanlar, volkanlar neydi öyle.
ikinci gidişini hatirlayin? Yine hüsran yine kadro uyumsuzluğu.
Son gidişini düşünün, hala fatih terim un bize soktuğu vasat futbolcular.
Burak, selçuk, umut, chedju, dany, amrabat, hamit, engin baytar, Ceyhun gulselam, bruma. Daha da cok var ve soruyorum hangisi bir halta yariyor? Ya da yaradi?
Takimin derhal fatih terim in yaptigi uyumsuz tranferlerden temizlenmesi gerekmektedir ve 2 yil takimi gazla calistirip, sonra da skkip birakan fatih terim asla ve asla basa getirilmemelidir.
dün gece soma'ya yardım amacı da güden, hiç bir manası olmayan bir kupa maçında taraftarlarının tavrıyla, türkiye'nin yeni fenerbahçesi olmayı başarmış kulüp. fb taraftarını eleştirirdik, gs taraftarı bin beter çıktı. volkan'a her şeyi attı adamlar, muslera'ya pek bir şey gelmedi. daha maçın başında caner koner kullanırken ortalık savaş alanı gibiydi. yazık vallahi yazık. diyecek bir şey yok. volkan'ın korkunç açıklaması olmasa futbol dünyamızın kötü adamı olacaklardı, tüm futbol camiasının en mafyatik ve 'gereksiz' adamı onları kurtardı.
her daim fenevden daha üstün olmuş ve olacak takımdır. kötü sonuç alsada kimse heveslenmesin bu takım diğerleri gibi ne itlerden ne de totoşlardan kurulmuştur.
2014-2015 sezonu hazırlık devresini dünkü maç sonrası prandelli ile pizza ve makarna tarifi üzerine geçirdiğini gösteren takım.
Detaylı olarak ilk 11 futbolculara bakarsak;
Muslera: yiğidi öldür hakkını yeme.
Veysel: sabri nin bu adamdan farkı eskişehir e para verilmemiş olması, gerçek bir gs li olması ve ruhu ile oynaması sanırım. Yoksa sabri kadro dışı veysel ilk 11 olacak iş değil.
Chedjeu: semih ile bir türlü uyuşmuyor, olması gerektiği yerde hep yok.
Semih: yürekle oynamak yetmiyor işte semih. Senin işin kendini geliştirmek. Her zaman yanında bir ujfa olmayacak.
Telles: birisi bu adama protein versin, gelişme sendromlu çocuklar gibi. Madrid in elinden aldigimiz asparagas herhalde.
Melo: pitbull ruhun nerde, sen oynamassan olmuyor iste.
Selcuk: bazen arkadaslarim zorla hali sahaya cagirir. Oynamayi cok severim ama aksamdan kalma, uykusuz ve yorgun halde hic iyi oynayamam. Selcuk sen iste benim o halimsin. Birisi bu adama kaptan olmak sorumluluk gerektirir ogretmeli.
Sneijder: akli hala dunya kupasinda kalmis gibi, bitti olum o.
Olcan: toparlak dedik dalga gectik ama yerli meselesinden dolayi banko oynayacak bir ise yarayacak gibi. Sampiyonlar ligi falan hikaye tabi.
Yasin: gurbetci gencimizin acil bir sekilde almanya ya dönmesi gerekiyor. Fonda çalmalı 'neden geldim istanbul a'
Burak: kontrolsüz güç, güç değildir. Pirelli.
çok acil transfer ve hazırlık yapılmalı, yoksa ligi 5. şampiyonlar ligini 1 puanla kapatır gideriz. Bazen bir maç her şeyi anlatır.
Detaylı olarak ilk 11 futbolculara bakarsak;
Muslera: yiğidi öldür hakkını yeme.
Veysel: sabri nin bu adamdan farkı eskişehir e para verilmemiş olması, gerçek bir gs li olması ve ruhu ile oynaması sanırım. Yoksa sabri kadro dışı veysel ilk 11 olacak iş değil.
Chedjeu: semih ile bir türlü uyuşmuyor, olması gerektiği yerde hep yok.
Semih: yürekle oynamak yetmiyor işte semih. Senin işin kendini geliştirmek. Her zaman yanında bir ujfa olmayacak.
Telles: birisi bu adama protein versin, gelişme sendromlu çocuklar gibi. Madrid in elinden aldigimiz asparagas herhalde.
Melo: pitbull ruhun nerde, sen oynamassan olmuyor iste.
Selcuk: bazen arkadaslarim zorla hali sahaya cagirir. Oynamayi cok severim ama aksamdan kalma, uykusuz ve yorgun halde hic iyi oynayamam. Selcuk sen iste benim o halimsin. Birisi bu adama kaptan olmak sorumluluk gerektirir ogretmeli.
Sneijder: akli hala dunya kupasinda kalmis gibi, bitti olum o.
Olcan: toparlak dedik dalga gectik ama yerli meselesinden dolayi banko oynayacak bir ise yarayacak gibi. Sampiyonlar ligi falan hikaye tabi.
Yasin: gurbetci gencimizin acil bir sekilde almanya ya dönmesi gerekiyor. Fonda çalmalı 'neden geldim istanbul a'
Burak: kontrolsüz güç, güç değildir. Pirelli.
çok acil transfer ve hazırlık yapılmalı, yoksa ligi 5. şampiyonlar ligini 1 puanla kapatır gideriz. Bazen bir maç her şeyi anlatır.
hocası değişen, kocası değişmeyen futbol takımıdır.
''ne yapıyorsunuz ulan'' dediğim takımım.
ulan bu selçuk denen gerizekalı herifi her daim savundum, yapar dedim, bir şey yapar. ama yetti artık. bu nasıl takım böyle?
italyan hoca, hiç mi güç ve hız antrenmanı yaptırmıyor. defans selçuk denen herife veriyor, adam 2 saat etrafına bakıyor ulan. 2 sene önce alırdın, direk oynardın. ne oldu? ne yaptılar abi sana? yazıklar olsun.
bruma denen çocukta da kumaş var dediler, tamam dedik. sevdik ettik. ama bir pozisyon vardı, olcan kaçıyor, bruma ara pasını atsa golü yazacak herif, atamadı. adama zaten 2 kişi pres yapıyor. adam korkuyor.
burak denen herife gelirsek, ulan beyinsiz herif seni severdim, eleştirenleri anlamaz, seni savunurdum. ama sıçtın, bu kadar da sıçılır mı lan? ayağında top tutamıyorsun be çocuk. insan pas da mı veremez? veremiyorsun. çalım da mı atamaz? atamıyorsun. gol pozisyonuna bari gir. giremiyorsun.
ve muslera, adamsın lan sen. fatih hocanın bugüne kadar ki belki de en iyi transferi, helal olsun sana. ellerine kurban.
ve son sözüm sana drogba, olum niye gittin be? yapacak çok işimiz vardı.
ulan bu selçuk denen gerizekalı herifi her daim savundum, yapar dedim, bir şey yapar. ama yetti artık. bu nasıl takım böyle?
italyan hoca, hiç mi güç ve hız antrenmanı yaptırmıyor. defans selçuk denen herife veriyor, adam 2 saat etrafına bakıyor ulan. 2 sene önce alırdın, direk oynardın. ne oldu? ne yaptılar abi sana? yazıklar olsun.
bruma denen çocukta da kumaş var dediler, tamam dedik. sevdik ettik. ama bir pozisyon vardı, olcan kaçıyor, bruma ara pasını atsa golü yazacak herif, atamadı. adama zaten 2 kişi pres yapıyor. adam korkuyor.
burak denen herife gelirsek, ulan beyinsiz herif seni severdim, eleştirenleri anlamaz, seni savunurdum. ama sıçtın, bu kadar da sıçılır mı lan? ayağında top tutamıyorsun be çocuk. insan pas da mı veremez? veremiyorsun. çalım da mı atamaz? atamıyorsun. gol pozisyonuna bari gir. giremiyorsun.
ve muslera, adamsın lan sen. fatih hocanın bugüne kadar ki belki de en iyi transferi, helal olsun sana. ellerine kurban.
ve son sözüm sana drogba, olum niye gittin be? yapacak çok işimiz vardı.
gs ruhunu kaybetmis bu adam,akli arda gibi avrupada .nerde o ilk seneki selcuk .
Galatasaray size küfür ederek
günaha bile girmeyecek kadar
şerefli olan takımdır. Siz fenerbahçe küfür
yemeyi göze alacak kadar
şerefsiniz.
günaha bile girmeyecek kadar
şerefli olan takımdır. Siz fenerbahçe küfür
yemeyi göze alacak kadar
şerefsiniz.
bu seneki durumu aşağı yukarı şöyle olacak olan takım, takımım:
(bkz: sikerler kamil hepimizi sikerler)
ünal aysal başkan olduğundan bu yana dördüncü sezona başlıyoruz, dün gördüğüm galatasaray bu süreçteki en kötü galatasaraydı.
sen defanstan top çıkarırken bu kadar zorlanıyorsan;
ileride orta sahayı geçer geçmez doldur boşalttan başka formül geliştiremiyorsan;
beklerini olduğu yerde çakılı kalıp hücuma katamıyorsan;
üst üste iki pas yapacak dermanın yoksa;
bu sene fener de, beşiktaş da (hatta en çok onlar), biraz ritm bulursa trabzon da bizi oyar.
bu takım kanat oynamayı bilmiyor amk işte kaç kere daha deneyeceksiniz şu sikko 4-5-1'i.
beşiktaş demba ba alır, trabzon oscar cardozo alır, bizimkiler de babayı alır. bu kadar mı zor bi' tane forvet bulup getirmek başkan?
çilek çilek diye kafa sikerken iyiydi iki sene önce!
(bkz: sikerler kamil hepimizi sikerler)
ünal aysal başkan olduğundan bu yana dördüncü sezona başlıyoruz, dün gördüğüm galatasaray bu süreçteki en kötü galatasaraydı.
sen defanstan top çıkarırken bu kadar zorlanıyorsan;
ileride orta sahayı geçer geçmez doldur boşalttan başka formül geliştiremiyorsan;
beklerini olduğu yerde çakılı kalıp hücuma katamıyorsan;
üst üste iki pas yapacak dermanın yoksa;
bu sene fener de, beşiktaş da (hatta en çok onlar), biraz ritm bulursa trabzon da bizi oyar.
bu takım kanat oynamayı bilmiyor amk işte kaç kere daha deneyeceksiniz şu sikko 4-5-1'i.
beşiktaş demba ba alır, trabzon oscar cardozo alır, bizimkiler de babayı alır. bu kadar mı zor bi' tane forvet bulup getirmek başkan?
çilek çilek diye kafa sikerken iyiydi iki sene önce!
Bu kadar para, bu kadar tantana, ortada sadece var bir muslera.
bu sene 4.yıldızı takacak olan takım. evet her şeye rağmen olacak bu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar