bu konuda fikrin mi var? buraya entry ekle. üye ol
  1. 1.
    Jennifer Lopez 24 Temmuz 1970'de Porto Rico'lu bir ailenin kızı olarak New York'da dünyaya geldi. 1990'lı yılların sonlarında yeni nesil Latin pop starlarından biri olmadan önce sinemada oyuncu olarak büyük başarı kazandı. Henüz çocukken müzikal tiyatroda oynadı ve ilk filmi olan 'My Little Girl'de henüz 16 yaşındaydı.

    1990'da bir televizyon kanalının dans yarışmasını kazandı. Sinemadaki ilk önemli rolünü 1995 yılında Wesley Snipes ve Woody Harrelson ile 'Money Train'de oynadı. 1997'de Meksika'lı star Selena Quintanilla'nın trajik hikayesinin anlatıldığı 'Selena' filminde başrol oynadı. Aynı yıl ünlü yönetmen Oliver Stone'un çektiği U-turn filminde ünlü oyuncularla birlikte yer aldı. 1998'de George Clooney ile başrolde oynadı ve Hollywood tarihinde bir filmde en çok ücreti almış olan Latin oyuncu oldu. O artık Hollywood'un gözde oyuncularından biri olmuştu. Son olarak 2002'de gösterime giren Enough (Yeter) filmi ile beyazperdede yerini aldı.

    Selena filmindeki rolü aslında Lopez'in müzik dünyasına hızlı gireceğinin belki de ilk işaretiydi, filmdeki müzikleri Lopez seslendirmişti. 1999 yılında ilk albümü olan 'On The 6' piyasaya çıktı ve o yılın en çok satan albümleri arasında yerini aldı. 'If You Had My Love' single'ı Amerikan listelerinde 5 hafta 1 numarada kaldı. 2 yıl sonra 2001'de 'Love Don't Cost a Thing ' şarkısıyla çıkışını yaptığı ikinci albümü 'J.Lo' yayınlandı.

    alıntıdır:http://www.kimkimdir.gen.tr
    4 ... liberty
  2. 2.
    (bkz: J Lo) ayrıca ben affleck in evli olduğu hatun.Mükemmel yok lan tamam harika bir göte sahiptir.*
    5 -1 ... ratata
  3. 3.
    Filmografisini de buldum:

    Jersey Girl (2003)
    Gigli (2003)
    Maid in Manhattan - The Chambermaid (2002)
    Enough (2002)
    Angel Eyes (2001)
    Wedding Planner, The (2001)
    The Cell; 2000
    Out of Sight1998
    Antz; 1998
    Blood and Wine; 1997
    Selena; 1997
    Anaconda; 1997
    U-Turn; 1997
    Jack; 1996
    My Family; 1995
    Money Train; 1995
    My Little Girl; 1986
    2 ... liberty
  4. 4.
    doğduğunda o bir popoydu diğer uzuvları sonradan gelişti.*
    18 -2 ... baadir
  5. 5.
    jennifer küçük bir lise öğrencisiyken çok çirkinmiş.Hatta bunla dalga gecerlermiş.Suratı sivilceli esmer bir kızmış.Ama sonradan ne olduysa artık açılıp saçılmaya başlamıştır.Severiz kendilerini...
    1 ... berbay
  6. 6.
    dünyanın en estetik götüne sahip ama çirkin bir popçu ve oyuncu dişi kişisi.
    3 -1 ... mahoni
  7. 7.
    kalçalarını sigortalatan hispanik kökenli şarkıcı

    edit: düzeltme için teşekkürler dogos
    3 ... ferrole
  8. 8.
    dünyanın en guzel kalcalarına sahip kucuk goguslu hatunu. (bkz: malesef)
    2 ... hendrix
  9. 9.
    http://www.robbscelebs.co...64/jennifer_lopez0283.jpg
    1 ... hendrix
  10. 10.
    asıl adı jennifer lynn lopez olan Amerika 1970 doğumlu, babası bilgisayar mühendisi ve annesi öğretmen olan, seksi ve güzel şarkıcı,oyuncu.önümüzdeki hafta beyaz show’a gelmesi muhtemel şarkıcı 2001 ve 2002 yıllarında en seksi 100 kadın arasında birinci seçilmiş, 1995’den bu yana her yıl ortalama 2 filmde oynayarak oyunculuk yolunda daha ilerlemekte. sevgilisi ben affleckin ona hediye etmiş olduğu 3 trilyon değerindeki yüzüğü ayrıldıktan sonra ona geri iade ederek bana ohaaa dedirten şahıs.e bi filmden 9 milyon dolar alan bir kişi için de bu normal bişi olsa gerek.bahsettiğim film “the wedding planner(2001)”dır.
    ... frantic