bugün
- kılıçdaroğlu istifa etsin diyenler akp lidir8
- karpuzcu libos panda21
- sözlükte hiç linç edilmemiş olmak11
- arkadaşlar hesabımı siliyorum hakkınızı helal edin20
- gecenin şarkısı16
- mezuza12
- en büyük hayaliniz8
- kadın taklidi yapmak10
- anın görüntüsü53
- ekşi ortam11
- 2 bira bir çereze 300 tl vermek9
- queen ravenna adlı yazar11
- kemal kılıçdaroğlu15
- yazarların fotoğrafları23
- eskortlar da pahalanmadan sözlükçe bir gece yapmak16
- recep tayyip erdoğan16
- fenerbahçe10
- ankara yı sevme sebepleri13
- advntst vs frank lucas17
- üstteki yazara hangi isim yakışır23
- borsanın insanları para manyağı yapması10
- klarnet calan sarapci koala 613
- yaşar nuri öztürk15
- sözlükte polis var mı13
- sözlükteki götten bacaklar9
- sözlüğün lideri kim sorunsalı16
- kız arkadaşımın daha önce ağzına boşalmışlar23
- neden para basıp dış borcumuzu ödemiyoruz13
- ankara zirvesi10
- elissa'nın saçlarını koklamak12
- kuran kursunda tecavüze 24 yıl hapis14
- evlatlık alındığınızı öğrenseniz ne yapardınız8
- birinden iğrenmek için nedenler13
- milletvekili maaşı11
- sözlük kızları bizim neyimiz oluyor12
- sözlük kızlarının genelde bakire olmaması9
- sözlük kapanırsa ne olacak10
- 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı57
- bir erkekle kız arkadaş olabilir mi sorunsalı23
- kahve içmeden yapamıyorumcular35
- hoşlanılan kıza londra'dan ev almak9
- islamiyet'in aslında aya tapınma olduğu gerçeği16
- annenin köyden 0 kilometre kız getirmesi14
- galatasaray8
- sözlüğün hayata olan etkisi10
- türkiye bilimde asla gelişmeyecek12
- abdullah çatlı estetik geçirip hakan fidan oldu22
- emdi dolar yardırur8
- sigaraya yine zam15
- alttaki yazarla ne yapmak isterdin8

entry'ler (11008)
uzun zaman sonra entry girmeme sebep olmuş dizidir. sonradan çekilen sezonlar gibi dandik değil. 96 bölümlük Behzat ç tadı gibi. Çok güzel. 2010'lara gittim resmen. Oğlum amirim üzülmesin la artık. Sürekli birileri ölüyor. başlar başlamaz emniyetin kedisi öldürüldü ya la.
belli zamandır yalnız bir erkek olarak böyle bir düşüncenin her zaman doğru önermeyi verdiğini düşünmüyorum. eğer bir insan gerçekten düzgün ise hayatında birinin olması onun düzgünlüğüne engel olmamalı.
anne bulunmaz, ama sevgili bulursun, arkadaş bulursun, kardeşim dedigin birini de bulursun. her şeyi bulursun. ama anne başka bir şeydir. sümsükmüş. hassiktirin ordan. kızların baba hassasiyeti pohpohlanırken, erkeğin annesine hürmeti ana kuzusu diye tabir oluyor nedense.
izlerken ekranı delip geçip oraya ışınlanıp oradakilerin ağzını yüzünü kırıp parçalayasım geldi. o derece elim ayağım titreyerek sinirlendim. meslekten değil sadece, insanlıktan da men edilmeleri lazım böylelerinin. ah ulan orada ben olacaktım hala sinirim geçmiyor.
ilk giden yine kendisi olur çok büyük ihtimalle. seninim diyen değil, bu cümleyi kurmadan dahi bunu hissettirecek bir kız çıkar umarım tüm yalnız ve gönül adamı olan erkeklerin karşısına.
olmuş bitmiş hayal kırıklarından sonra " ne yapacağım ben şimdi".
ilişkiler çıkar ve duygular kendi isteğine göre pazarlanır hale geldi ondan. aslında herkes yalnız. birbiriyle olan çıkar duygularını aşk, tutku diye pazarlamaya çalışanlar da yalnız.
iyi olsaydı zaten senin mesleğin nanay olurdu denecek psikolog.
umudunu kaybetmemek, paradan daha önemlidir. karamsar olmamak daha önemlidir. karamsar olmamak, umudunu kaybetmemek de para ile ilgili değildir bu arada.
gün itibariyle olduğum yaştır. hiçbir numarası yok. 30'lu yaşlar boyunca, 20'li yaşlarda ki yaptığım mallıkları özleyeceğim sanırsam. özlüyor sanacağım daha doğrusu.
" bizi yaşayabilecekken, yaşayamadıklarımız bitirdi".
sosyal medya kelimelerinin hepsi. düğüncülük, hikayede kalmasın istedim vs vs.
netfilixin azraille arasında ki bağlantıyla alakalı durumu 45-50 dakikalık bir belgesel ile çekip yayınlaması muhtemel ünlü kişi.
zihnime takılan aptal şarkı. sağa sola bu müzikli tatil postu atanların yüzünden takıldı. kim söylüyor onu da biliyorum ya neyse. geçen de dedim. bu ülkede kriz mıriz yok. kimse keyfinden ödün vermiyor. varımızı yokumuzu satarız tatilsiz kalmayız.
umut. insan umudu bitince ölür.
candan erçetin'in en güzel şarkılarından biridir.
en güzel yani artık kaybedecek bir şeyin kalmadığı andır herhalde. ya kaybede kaybede iyice içine gömülürsün, ya da kaybede kaybede kazanmayı öğrenirsin.
bir durum. artık leş bir ortam olsa da ekşi sözlükte açılan bir başlığı aklıma getirdi. " kibarlığımla rahatsız ettiğim için özür dilerim" diye. sanırım özetliyor. iyi niyetli olmak enayilik değildir. bu durumlara enayi demeyi empoze ettirmeyi başaranlara karşı cesur olmamak enayiliktir.
ekonominin kötü olması durumudur. ama bu ekonomi yazın nedense millete pek vurmuyor galiba. saklambaç oynuyor herhalde. kimi görsem hikayesinde tatil pozu veriyor. her zaman memleketine gider diye bildiklerim bile havuz başında " havuzz keyfiii" postlarında. ben ekonomi iyi demek istemedim yanlış anlaşılmasın. demek istediğim " ekonomi kötü yapamıyoruz edemiyoruz" denilse de bizim millet keyif sevdalarından asla vazgeçmez. hele bu nesil hiç vazgeçmez. keyif sevdası dediğim de ister tatil pozu olur, ister bir pahalı konser olur ya da araba olur falan filan işte. ama olur yani bir şekilde. evvelden yaptırdığı mezarını satar yine de yapar yapmak istediğini misal.
bitti. bu kadar.