bugün
- fransızların sömürgeci olması4
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu3
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması6
- nato vs allah3
- sözlüğün en kaliteli 5 yazarı3
- yazarların en sevdiği meyve11
- kürt kızlarının sevişme sırasındaki cümleleri2
- mehmet okuyan6
- 90 ların unutulmaz bilim kurgu filmleri2
- alttaki yazar nerde yaşıyor2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- iran dan sonra sıranın türkiye ye gelecek olması2
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız2
- macar tv sinde haber yayınının durdurulması5
- vajinaya am diyen insan2
- sigara kullanmayıp alkol kullanan insan karizması3
- corona sonrası dünya düzeni6
- kiraz cicegi kolonyasi35
- tavuk gibi erkenden yatan sözlük kızları5
- 30 gün psikiyatri servisinde yatmak5
- ciddi konuların sözlükte konuşulmaması2
- ergin orbey2
- ressam mehmet raif ersoy3
- trump a kafa atmak3
- hastane randevusu3
- imrandy4
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- bir anne sözü bırak4
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- sözlükte adı çıkmış bir kadınla sevgili olmak2
- ab parlamentosu'nun türk askerine iftira atması2
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- mersin de 41 sürücüye 3 milyon lira ceza3
- ona bir şey söyle19
- köfteci yusuf2
- yazarların en sevdiği sözler9
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite7
- kuran da namazın olmaması21
- 1000 liralık boxer giymek6
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi10
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- sözlüğe bikinili fotoğrafını atan terbiyesiz2
- bir ayet reddedince dinden çıkmak17
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- midye8
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- kadın yazarların kavga etmesi11
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- işimizin başındayız uludağ sözlük5
entry'ler (74)
Tipster ligi sayesinde artık iddaada kazandığım sitenin kendisidir, adamdır. seytantuyu, alemadam, d0gukan kuponları tavsiyedir. Özellikle d0gukan çok iyi tahminler yapıyor, maçlar hakkında bilgilendiriyor.
2016 Tipster liginin bugün başladığı site. Girdim tipster ligine kuponlarımı, maç yorumlarımı paylaştım bi baktım hesabıma yükleme yapmışlar. Zaten ben insanların da kazanmasını istiyorum bu yüzden paylaşım yapıyorum üstüne paylaşımlarımdan da ben kazanıyorum. Daha ne olsun. Bu zamana kadar nesine de tuttur da tahmin kupon paylaştım da noldu. Adamlar emeğimin karşılığını veriyorlar. Başka yerlerde sırf zevk için kupon paylaşan arkadaşlara da lige katılmalarını tavsiye ederim. Benim gibi kazanırsınız en azından.
Karaktersizliktir. En üst kategori budur.
Hayat devam ediyormuş sözlük bunu farkettim. Yeni insanlar yeni olaylar ne kadar da güzelmiş.
Hakkınızda o kadar çok konuşulur o kadar çok abartılır ki en zorlayan yönü budur.
Bir kadını kazanmanın yoludur. Çok salağız ya cidden.
dalga geçtiğini sanan yazar tespiti. sözde.
komik değilsiniz ya cidden.
komik değilsiniz ya cidden.
demek ki aranızdaki tek pislik o değilmiş. suistimal eden, trollük diyen, fake diyen hepiniz pisliksiniz.
sadece konuşmak için konuşuyorsunuz. halden, şeref yoksunundan anlamıyorsunuz. allah hepinizi islah etsin.
sadece konuşmak için konuşuyorsunuz. halden, şeref yoksunundan anlamıyorsunuz. allah hepinizi islah etsin.
iyi insanımdır. bende severim kendimi.
sözlüğümdeki bazı yazarların lakabıdır.
kim olduğunu bilen bir yazarın lakabıdır.
kim olduğunu bilen bir yazarın lakabıdır.
yani insanlar çocuk yapmak istediği zaman zevkli olduğu için sevişiyor. minnacık, pıtırcık, güzellik abidesi bir bebeğe sahip olmak için değil zevkli olduğu için sevişiyor insanlar.
tek gecelik ilişkiler veya ihtiyaçlar ile bir bebek isteme isteğini karıştıran andavalların einsteinvari tespitidir. vallahi bravo ya.
tek gecelik ilişkiler veya ihtiyaçlar ile bir bebek isteme isteğini karıştıran andavalların einsteinvari tespitidir. vallahi bravo ya.
sadece türk kızlarına has olacak bir durumdur.
türk milleti, türk erkeğinin boyunun kısa olduğunu ve biraz çirkin olduğunu kabul etmiyor ama işte alın yazımızdır.
türk milleti, türk erkeğinin boyunun kısa olduğunu ve biraz çirkin olduğunu kabul etmiyor ama işte alın yazımızdır.
dolaylı olarak türk kızlarının güzelliğini anlatan hededir.
iyi bakarsan iyi görürsün.
iyi bakarsan iyi görürsün.
sözlük yazarlarının itirafları başlığını okudukça içimde uyanan istektir.
insanlar sanki bataklığa saplanmış haldeler. herkes bir karamsar, bitik. sanki kimse hayattan zevk almıyor.
işte bu tür insanları bir ay boyunca hostel gibi biryerde toplayacaksın ve 1 ay boyunca sadece mutlu edeceksin. sonra da salacaksın dünyaya. hayalim.
insanlar sanki bataklığa saplanmış haldeler. herkes bir karamsar, bitik. sanki kimse hayattan zevk almıyor.
işte bu tür insanları bir ay boyunca hostel gibi biryerde toplayacaksın ve 1 ay boyunca sadece mutlu edeceksin. sonra da salacaksın dünyaya. hayalim.
15 yıl öncesine dönüp sorgulaması gereken tiptir.
yani kimseyi kötülemek haddim değildir ama bu kadar şaibeli bir insana dürüst demek düpedüz bağnazlıktır.
yani kimseyi kötülemek haddim değildir ama bu kadar şaibeli bir insana dürüst demek düpedüz bağnazlıktır.
başlığına sol elle yazan yazarların gece gündüz resim beklediği kadın. bu insanlar o kadar uçkuruna düşkün ki bir kadının mağduriyetini kullanarak onun hakkında pislik ve çirkin yorumlar yapabiliyorlar. ayıp.
kimseyi ilgilendirmeyendir. yani takılan türban bir kızın bir erkekle öpüşmesine engel midir? ya ana baba zoruyla takıyorsa? ya isteği dışındaysa?
siz kendi pisliklerinizi temizleyin önce.
siz kendi pisliklerinizi temizleyin önce.
abi50kuruslukgofretlernekadar - bizim mahalledeki yusuf.
Converse de vermem dramıdır. Arkadaş olarak çok seviyorum.