bugün
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor11
- yıkaması en zor mutfak aracı11
- cilgincapkin219
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- mor semsiyeli yabanci6
- kabuksuz kaplumbaga6
- memeleri füze gibi kadın12
- rüzgarın yönünün terse dönmesi4
- zaman baba11
- artık online sayısını göremiyor olmamız4
- değmeyecek konular için zaman harcamak3
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- gocu25
- özet geç3
- gelinen noktanın keyif vermesi3
- buddy dude19
- plajda yakınlaşan çifte kızıp sitem eden kadın4
- diamond bosphoruss denen yazar24
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız7
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- başlığa görsel eklemek3
- birbirinin değerini bilen birkaç insan2
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- aylık 275 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- enayimiknatisii12
- sözlükte hedef göstermeden yazabilmek4
- onlyfans7
- instegram güzelleri2
- uysaljakoben17
- sözlüğün kırbacı8
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- carlos valderrama2
- bu sen misin7
- beyaz tenli kızların mal olması3
- chp bölünürse olacaklar6
- renault boreal2
- chp'nin hali ne olacak46
- küfür içeren başlık2
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- yeğen5
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- sigara içen kızla öpüşülür mü9
- masklavi'nin düşünceleri18
- gammazlar çetesi17
- zeki olmadığı halde sinsilik peşinde koşan insan5
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- san fransisco niggasi5
- 11 haziran 2026 ünlülere uyuşturucu operasyonu7
- gözyaşı ile boğulan gözler4
tam anlamıyla felaket bir site. hiçbir zaman rahat rahat online olamıyorsunuz. boş.
tam da şu an fotoğraf etiketleme etkinliğinde kafayı yemiş sitedir.
fotoğraf etiketleme olayı yüzünden herkeslerden küfür yiyen "toplum" sitesi *
bazılarının sanki yılların yazarıymış gibi yazdıkları iki kelimeyi yayınladıkları site. arkadaş tamam isteyen istediğini yazıp yayınlama hakkına sahip de bu ne abura koyim? bi s.kim anlamadım ben:
---spoiler---
Biri var içimde,taze gelin gibi nazın biri bin para.Olsun kadın,aşkın biri üç para olmuşken alemin dilinde,senin nazın hepsinden yüce...Bilirim engellersin ruhunu,dizginlersin körpe inancını da üzmemek istersin.Ama göremezsin ki kadın sen burada olanları.Birileri gülüyor,gülüyor.Dünümde kalmışlar gülüyorlar halime.Ben ahkamlar kestikçe bişiler hala hayatta yaşanabilir diye,bişiler hala var olabilir diye,ama inancım köreldi;yok olma evresinde.içime atıp gidiyorum...
Akşam gözlü bir kadındı,geçtiği yollarda hala adımları kokar. Bilmezdi onu adımlarımla seyreylediğim vakitleri,o giderken ardına bakmadan... Sen bana geldiğin güneşten önceki bir vakitte ruhuma çoktan girivermiştin kadın!hem de derinlere...
---spoiler---
---spoiler---
Biri var içimde,taze gelin gibi nazın biri bin para.Olsun kadın,aşkın biri üç para olmuşken alemin dilinde,senin nazın hepsinden yüce...Bilirim engellersin ruhunu,dizginlersin körpe inancını da üzmemek istersin.Ama göremezsin ki kadın sen burada olanları.Birileri gülüyor,gülüyor.Dünümde kalmışlar gülüyorlar halime.Ben ahkamlar kestikçe bişiler hala hayatta yaşanabilir diye,bişiler hala var olabilir diye,ama inancım köreldi;yok olma evresinde.içime atıp gidiyorum...
Akşam gözlü bir kadındı,geçtiği yollarda hala adımları kokar. Bilmezdi onu adımlarımla seyreylediğim vakitleri,o giderken ardına bakmadan... Sen bana geldiğin güneşten önceki bir vakitte ruhuma çoktan girivermiştin kadın!hem de derinlere...
---spoiler---
başta hiç tenezzül etmemiştim facebook'a. arkadaş zoruyla açılan myspace'ler, hi5'lar gibi görünüyordu ve ben o profili açıp, bir sürü boşluk doldurup, üç gün sonra "bunebee" diyerek kapamaya hiç niyetim yoktu. ancak kader ağlarını ördü ve o dönemki sevgilimin zoruyla açtım hesabı.
başta dehşet bir şekilde apple ürünlerini anımsattı bana. fonksiyonu çok, kaliteli tasarım, azıcık cool'luk. her şey elimizin altında, fotoğraf koy, video ekle, arkadaşlarınla haberleş. hatta ilk dönem ününü "ilkokul arkadaşını bulduran site" olarak edinmişti. cidden aramak bulmak, arkadaşlık isteği, bağlantılar sağlamdı. zaten sağlam olmasa myspace, hi5 vb. siteler gibi bir dönem patlar sonra çekirdek kullanıcılar dışında kalanlar hesaplarını kapatır giderdi. ama öyle olmadı, facebook emin adımlarla ilerledi. diğer paylaşım sitelerinin yaptığı kazık çakma meselesine de girmedi. sürekli gelişerek değişti.
buraya kadar her şey güzel.
sonra boku çıktı. testler, spam applicationlar, garip testler, daha garip testler, garip gruplar, garip grupların kapatılması için açılan daha garip gruplar. sakin kalamadık.
madem beğenmiyorsun, durduğun kabahat dediğinizi duyar gibiyim. tek kalma sebebim fotoğraflar, videolar, vs. onlar da kaybolsun istemiyorum.
knight online'a yapılanı, facebook'a yapıyoruz. aman dikkat.
başta dehşet bir şekilde apple ürünlerini anımsattı bana. fonksiyonu çok, kaliteli tasarım, azıcık cool'luk. her şey elimizin altında, fotoğraf koy, video ekle, arkadaşlarınla haberleş. hatta ilk dönem ününü "ilkokul arkadaşını bulduran site" olarak edinmişti. cidden aramak bulmak, arkadaşlık isteği, bağlantılar sağlamdı. zaten sağlam olmasa myspace, hi5 vb. siteler gibi bir dönem patlar sonra çekirdek kullanıcılar dışında kalanlar hesaplarını kapatır giderdi. ama öyle olmadı, facebook emin adımlarla ilerledi. diğer paylaşım sitelerinin yaptığı kazık çakma meselesine de girmedi. sürekli gelişerek değişti.
buraya kadar her şey güzel.
sonra boku çıktı. testler, spam applicationlar, garip testler, daha garip testler, garip gruplar, garip grupların kapatılması için açılan daha garip gruplar. sakin kalamadık.
madem beğenmiyorsun, durduğun kabahat dediğinizi duyar gibiyim. tek kalma sebebim fotoğraflar, videolar, vs. onlar da kaybolsun istemiyorum.
knight online'a yapılanı, facebook'a yapıyoruz. aman dikkat.
sözüm ona sosyalleşme, eski arkadaş bulma sitesi. ne konuşacaksın ki eski ilkokul arkadaşınla?
''+baba naber ya naptın 10 yıldır?
-napim abi işte aynı bildiğin gibi
+okuma yazmayı söktün mü?
-evet...''den başka bir diyalog geçmesi pek mümkün değildir. ya da
"-aa bu sen misin? çok değişmişsin ya
-sen de ya. sümüklü bişeydin."
bu diyaloğun ardından o arkadaş, arkadaş listesinde kalır, bazen grup davetleri gönderilmek üzere sonsuza gömülür.
''+baba naber ya naptın 10 yıldır?
-napim abi işte aynı bildiğin gibi
+okuma yazmayı söktün mü?
-evet...''den başka bir diyalog geçmesi pek mümkün değildir. ya da
"-aa bu sen misin? çok değişmişsin ya
-sen de ya. sümüklü bişeydin."
bu diyaloğun ardından o arkadaş, arkadaş listesinde kalır, bazen grup davetleri gönderilmek üzere sonsuza gömülür.
insan harbi delirmiş . Kar yağıyor karda , yaz oluyor denizde , havuzda resim . Ne lan bu " atlarken çek , zıplarken çek , elmayla çek , armutla çek ..." yazımızın içine ettiler çekilip ,facebook a resim atacağız diye . Kaç ylın üstüne kar yağmış sövdürmeyin .
yüzün boka, ya da bokun yüzümüze bulaşmış haline dönüşmüştür artık.
insanlara feci şekilde cesaret veren site. abazalara genellikle. ilkokul arkadaşım olan şahıs ki yaklaşık 10 yıldır görüşmüyorum kendisiyle, sadece ekli, merhaba demişliğimiz yok eklendikten sonra. neyse, sen git listemdeki bütün kız arkadaşlarımı ekle, yarısına yaz...hayır, hadi bunun yediği haltı geçtim. kızların yarısıda kabul etmiş, yazışıyolar. ulan ben 1 yıldır yazıyorum kıza cevap bile yazmadı. adam 2 dk da tüm arkadaş çevremi ele geçirdi.
büyüksün facebook...
büyüksün facebook...
üzerine türküler yakılan,uğrunda ölünen,geberilen internet sitesi.türk halkı o kadar hastası olmuştur ki artık cepten girmek bedava olacakmış,oluyormuş,olmuş...
gına getiren sitedir.abaza filtresi koymaları şarttır.ulan benim arkadaş listemi full aynısını adam eklemiş.bakıyorum ortak arkadaş sayısı 158.neyseki şikayet ettimde abazadan kurtuldum ama artıkta takılmayacağım bu ne be çoluk çocuk yuvası oldu iyice facebook.
(bkz: ismail yk)
türk apaçileri sayesinde büyük yara alacak site. merakla gözlemliyoruz.
en büyük sanal vitrin.
kendi kendimizi deşifre ettiğimiz ne olduğu belirsiz benimde üzülerek içinde bulunduğum sanal alem.her gidilen yerde fotoğraf çekilip anında facebooka yüklenmesi adet olmuştur.3G teknolojisi de buna çomak tutmaktadır.artık dışarda yediğim yemekten zevk alamıyorum.arkadaşlarımın facebooka yüklemek için çektiği fotolar yüzünden.
keşke hiç dinlemeseydim dememe sebep olan ismail yk şarkısı.
klibi beni benden alan bir ismail yk şarkısı.
genç bir kızın intihar videosunu çok matah bir şeymiş gibi paylaşanların olduğu site.
(bkz: iğrençsiniz ibneler)
(bkz: iğrençsiniz ibneler)
google chrome ile açtığımda beni deli eden site. linkleri beğenemiyorum, paylaşamıyorum, yorum yapamıyorum. o kadar yardıma ihtiyacım var ki sözlük, bilemezsin.
milletvekillerinin seçmenleriyle daha yakın olabilmek içinde kullandıkları sosyal paylaşım sitesidir.
bazı milletvekilleri facebook aracılığıyla meclis konuşmalarını yayınladığı, seçemnleriyle daha yakın olabildiği bir ortam halinide almış sitedir.
bir milletvekilinin açıklaması beni gerçekten güldürdü:
facebook aracılığıyla bir öğretmen milletvekiline ulaşmış ve vekilim eşimde öğretmen ve onun okulu 30 km uzaktaki ilçede eş durumu tayini ayarlamak için araya girebilir misiniz diye rica etmiş.millet vekilimiz seçmenini kırmamaış araya girmiş ve 30 kmlik mesafe 150kmye çıkmış.*
bazı milletvekilleri facebook aracılığıyla meclis konuşmalarını yayınladığı, seçemnleriyle daha yakın olabildiği bir ortam halinide almış sitedir.
bir milletvekilinin açıklaması beni gerçekten güldürdü:
facebook aracılığıyla bir öğretmen milletvekiline ulaşmış ve vekilim eşimde öğretmen ve onun okulu 30 km uzaktaki ilçede eş durumu tayini ayarlamak için araya girebilir misiniz diye rica etmiş.millet vekilimiz seçmenini kırmamaış araya girmiş ve 30 kmlik mesafe 150kmye çıkmış.*
milletin bir ilişkiden çıkıp başka bir ilişkiye yelken açtığı oluşum. 14 şubat'taki halini düşünmek bile korkutucu.
görüntülenemiyor dedi sayfan..
ne gelir elden olsam dünyayı fetheden hakan..
düşmüş bir kere hat
hadi tekrar denede bağlan.
ne gelir elden olsam dünyayı fetheden hakan..
düşmüş bir kere hat
hadi tekrar denede bağlan.
yine feysbuktaydım gecenin ıssız soğunda
kaloriferlerde yanmıyordu galiba
isyan ettim yaradana
niye yanmıyordu bu kalorifer..sönmüş olabilirmiydi yoksa?
nihayet girdim feysbuka,
ismini yazıp bastım hemen arama butonuna,
aha tüh çiş sidikli kaka,
seviyorum ulan benim olmasanda.
kaloriferlerde yanmıyordu galiba
isyan ettim yaradana
niye yanmıyordu bu kalorifer..sönmüş olabilirmiydi yoksa?
nihayet girdim feysbuka,
ismini yazıp bastım hemen arama butonuna,
aha tüh çiş sidikli kaka,
seviyorum ulan benim olmasanda.
önceleri okul arkadşları,çocukluk arkadşları bulma amacıyla hesap açılır ve daha sonra kız avlama,erkek tavlama mekanına dönüşür.garip bi sanal toplum alanıdır kendisi.
güncel Önemli Başlıklar