bugün
- şaka maka hala rte'yi savunan insanlar olması15
- ramazan8
- 25 mart 2023 ermenistan türkiye maçı24
- sahurdayız uludağ sözlük47
- erdoğan'ın diploması yok57
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası24
- ramazanda içenlerin ahirette vereceği hesap30
- biz 100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz16
- chp liler kimin torunları sorunları26
- türk fesi yerine ingiliz şapkası taktırmak16
- habakkuk17
- erkeklerin hoşlanma belirtileri10
- atatürk neden araba üretmedi sorunsalı17
- frank lucas'ın çaylak olması18
- anın görüntüsü19
- ideal duş süresi8
- zall jahrein kavgası9
- muharrem ince44
- kızların hoşlanma belirtileri10
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız43
- bir sigara mı yaksak8
- ekşi sözlük13
- izmir denince akla gelen şeyler8
- papa'nın giydiği mont9
- muharem ince'nin nihayet 100 bin imzayı toplaması15
- nihat hatipoğlu na sorulan sorular10
- jahrein görmüş fetöcü korkusu11
- yapay zekanın ele geçireceği meslekler9
- tipik çomar davranışları12
- başkalarına göstererek ibadet15
- şaka maka zall'ın yakışıklı olması28
- bale dünyanın en saçma sporudur22
- atatürkün göktürk yerine roma alfabesini diretmesi19
- tarlasına traktörle rte akp yazan köylü9
- hatay yeni devlet hastanesi temelinin kaldırılması9
- geceye gerçek bir atatürkçü bırak8
- zall 100 bin imza toplayabilir mi9
- allah çelişkili kitap gönderir mi25
- sinan oğan19
- küçük yaşlardan itibaren aşılanan militarizm9
- hastası olunan sözler16
- erdoğan'ın sınıf arkadaşlarından genç olması8
- türkçüyüm oyum muharrem ince ye15
- 24 mart 2023 yrp cumhur ittifakına katılması21
- ak parti döneminde tl çok değer kaybetmedi9
- arapların türkleri sevmemesi10
- karım başka erkekler ile yatabilir15
- insanlar neden tarikatlara giriyor24
- uyuşturucu vs uyarıcı9
- şeyma subaşı9

entry'ler (296)
çılgın atan, en süper sözlük moderasyonu... tabi sabri sarıoğlu'nun messi olduğu bir evrende...
yemekteyize katılsalar fail yaşayacak ve yemekleri bile zamanında yetiştiremeyecek kadar "farklı" üyelere sahip moderasyon.
türk polisinin bile asayiş sağlama konusunda daha başarılı olduğu moderasyon. asayiş anlayışı "istediğine cop vur" veya sözlük babında "istediğini at, istediğin entry'i sil, hoşuna gitmeyeni kaldır" ise, evet gerçekten ayakta alkışlanacak derecede başarılılar.
bütün gün boyunca sözlüğe ayıracakları zamanı "şibapdibapdap" melodisi eşliğinde hulahup çevirdiğini düşündüğüm ekip.
troll-aşığı yönetim. zira onlar için önemli olan hır çıksın, duyulsun insanlar baksın. reklamın iyisi kötüsü hesaaabı.
zall'ın ss'i görevini gören ve elle tutulur bir iş yaptığını henüz göremediğim, bir derdim var kısmında bekletmekten seksüel keyif aldığını düşündüğüm sözlük yönetimi.
sözlüğü sırf sanal masturbasyonu için kullanıp gerçek uludağ sözlük kullanıcılarını göz ardı eden, ancak en basit bir hatada sözlüğün "laleten" yazarlarını çaylak yapmaktan çekinmeyen sadece sözlüğün "popülaritesini" ve "reklamını" göz önünde bulunduran kimselerin oluşturduğu topluluk.
seksist, ırkçı ve aşağılayıcı başlıklara göz yummasıyla takdirimi kazandırmış, kalbimi kazanmış, boş gezenin boş kalfalarından oluşturulmuş ve üyelerinin seçilme kriterlerini merak ettiğim moderasyon.
gammazlanan entryleri bile silmeye zahmet etmeyen, silse bile en az 5-6 gün bekleten, o 5-6 gün boyunca o saçma entry üzerinden tartışmalar yürümesine izin verecek kadar duyarlı yönetim.
sözlük seviyesini düşüren, kurallara uymayan yazarlara göz yumabilen ancak konu kendilerine gelince pinpiriklenen insanlardan oluşan moderasyon.
türkiye'nin en basiretsiz, en nefret edilen sözlüğü, inci'nin bile yönetiminin bile fark attığı sözlük moderasyonu.
sözlük yazarlarına eşit ve mantıklı yönetim sergileyemeyen yazarların görev yaptığı, salla başı al maaşı mottosunun geçerli olduğu (maaş bile almıyolar lan eheh) topluluk.
zall tarafından yaz başında verilen "deyüşeceeek!" sözünün boş olduğunu ağır ve anlamsız çalışmasından gördüğümüz yönetim.
değişeceği sözü verildiği halde dedelere geldiğini düşündüğüm, sözlük yazarlarının haklarını duhul etmekten başka hiçbir işe yaramayan grubumsumtrak.
"üf aman kim uğraşacak, sözlükle bile uğraşmıyoruz" mentalitesi yüzünden yalan olması kuvvetle muhtemel olay. tabi gönül ister zall başbakan olsun falan ama o zamanda "yeni anayasa çoook yakında" diyip sessizliğe falan bürünürdü, hiç çekilmez valla.
sözlük yönetiminin "çalışmama" aşkını ve aksiyonsuzluk sevgisini mantıklı bir şekilde açıklayabilecek önerme. şöyle düşünelim, zall sözlüğü açıyor, moderatörü alıyor ve sonra hop mağaraya, vuruyorlar kafayı uyuyor olabilir. arada bir moderatörlerden biri zall'ı dürtüyor, zall öfleyip pöfleyip sözlüğe girip yeni yönetim sözü veriyor sonra direk cumburlop uykuya sanıyorum.
sözlük yönetiminin normalde çalışması, çabalaması, yazarlara yardımcı olması gereken, bunların hiçbirini yapmamasından kaynaklanan hatadır. dikkat edin bakın, yönetim ne yapar? yönetir, uğraşır, didinir, ortamdaki huzuru korumaya çalışır. değil mi? e evet. e peki bizim yönetim yapıyor mu? yapmıyor. e o zaman bu insanlar nasıl moderatör oluyor? işte inanılmaz mantık hatası...
uludağ sözlük hakkında yazarlarından birinin yerinde ve ilginç bir tanım yaptığı sözlük...
"ne incinin seviyesizliği var ne ekşinin kalitesi *** gibi sıkısıp kalmıslar kendileri de farkında değil yaptıklarının"
"ne incinin seviyesizliği var ne ekşinin kalitesi *** gibi sıkısıp kalmıslar kendileri de farkında değil yaptıklarının"
acun ılıcalı'nın gaza gelip gerçekleştirebileceği bu müthiş format sonucunda, moderatörlerin adada bir şey yapmaya üşenmelerinden veya yarışmayı umursamamalarından dolayı reyting alamaması ve yayından kaldırılmasıyla sonuçlanacak olay. ne demiş atalarımız, can çıkar huy çıkmaz.
yeni yönetim coming soon diyip kabuğu çekilmiş, daha sonra "e hani yönetim diyenlere", çok kominksuun demiş uludağ sözlük admini.
bir süredir hazırlığı yapılan "yeni yönetim" modeli, 15 gündür kayıplarda... hayırlısı.
bir süredir hazırlığı yapılan "yeni yönetim" modeli, 15 gündür kayıplarda... hayırlısı.